Tips

Några som funderar på att bli lite snygg nu till nyår?! Kolla in erbjudandet Depend har då, kika in om Ni bor i Gbg eller Sthlm!
 
(dessa är från Depend.se)

Julklapp

Då var det dax för julklappsutdelning! Fast här byter vi inte julklappar vilket är himla skönt men visst ska de små få ngt!?

Skapelsen innan och ...

så väntar vi på att tomten säger mitt namn.

Och den...ja, dog på 30 sec.

God Jul


Gott

Var duktig igår kväll och bakade när jag kom hem vid 9! Ok, det var inte så svårt (för mig var det svårt då jag både brände mig och höll på att vandalisera köket :)) men för er "normala" människor är det enkelt. 
 
Bjöd några vänner på jobbet och för några blev det en härlig upplevelse :) Blev ingen bra bild men här finns receptet på Rocky Road Fudge!

Enjoy!


Nytt

Nu har vi köpt ett nytt bord till vardagsrummet! Det stod där när jag kom hem från jobbet och jag tycker att det blev super bra!

Kommer från Furniturebox, Noguchi heter denna skapelse.

Loréal Star Magnet

Nu har jag fått hem Loréals nagellack som ska testas. Tycker man att det är trist att ha bara en färg så vaför inte "hotta" till det med ett mönster?! Återkommer när jag testat den!  Finns bl.a. på Kicks.

Till salu!

Nu ska vi sälja vårt soffbord som vi knappt har packat upp! Gillar det skarpt men det passar inte till vår inredning.

Den ligger ute här så vill Ni fynda så skynda! ;)

Nya lack!

Nu har Essie kommit med en ny kollektion med härliga nyanser!

2008 Winter Collection:

#666 Sexy Divide
#662 Bold & Beautiful
#664 It´s Genius
#665 Rock Star Skinny
#663 Damsel In A Dress
#667 Shifting Power

20

Igår blev min arbetskamrat 20 år! Gud så ung hon är! Vi köpte en jättefin var ifrån SIA, hittade dock ingen bild på den men jag har en i samma serie, så självklart tycker jag att den var fin, hoppas du gillar den N! Hennes är lång och "jämn" med en smal flaskhals medans vår är lite ... ja knubbig! Hon fick också en vit lilja och vi bryter av med röda orkideér.


Grattis N, hoppas du får en härlig dag! ♥

Välkommen

Jaha, då har vi julpysslat lite själva (resultatet en krans och ryggvärk ;))! Jag har gjort en krans till vår dörr och så här blev det:





Välkommen ♥

Jul i vårt hus

Nu har julen kommit till vårt hus och min kära sambo har letat gran i ja... iallafall 5 timmar tror jag :) Men snygg gran har vi!

Det sprang en liten Prinsessa ivägen:) hon gillar inte riktigt vår plåt älg.

Var förra helgen med min kompis L på IKEA, rena självmordet. Kanske inte på IKEA men när man skulle ta sig därifrån till Plantagen! Väl där inne blev det ett hopknåp av ett julpynt! Resultatet blev:


Tycker det blev fint, får se hur länge den står sig.

Längesen

Nu va det ett tag sen och ja... men nu e jag tillbaka! Försöker snygga till sidan men får göra det under tiden och får hoppas att allt ligger kvar :) Tipsa mig gärna om ni har några bra saker eller vad man kan vända sig!! All hjälp är välkommen ♥

Här kommer Opi´s lacker nu lagom till jul som är super snygga!

# Girls Just Want To Play
# Rosy Mistletoe-sies
# A Ruby For Rudolph
# Don´t Toy With Me!
# Play ´til Midnight
# Baby It´s "coal" Outside!

Klappar!

Skulle komma på ytterligare ett jultema, detta blev det tredje (får se hur "fel"hand ser ut).


God Jul!

Franskt!?

Templates Manikyr Mall
Varför inte ta lite hjälp om du gillar att lacka franskt! Finns mallar så det räcker och blir över och här är en variant från wetnwild med tre olika mallar! Finns på b la Nelly.

Dofta

Även juldofter från OPI finns! Gillar CND bättre men ska absolut lukta på dessa två! Super att ha i väskan, men de finns även på större pumpflaskor.
O.P.I Avojuice i gruppen Julklappar hos Hudotekets Webshop (HL701r)
Berry Merry och Pumpkin Butter

Guld

Nu fick jag äntligen upp bilden!

Guldlacket kommer från Creative #274, tyvärr har den utgått men Depend har ett som är så gott som identiskt. Röda Swarowski stenar och grönt lack med smal pensel.

Presenter

Fick fina presenter som jag gärna tipsar om. Den nya doften från Dolce & Gabbana är en av dem, doftar helt underbart!

Ett av mina favvomärken när det kommer till smycken är Thomas Sabo Charm Club. Kommer hela tiden nya berlocker så det finns alltid massa som man vill ha!

Fick även en present av mina arbetskamrater, från Snö. Ett mycket fint armband. Som sagt, smycken kan man aldrig få för mycket av!


Tack alla för en härlig dag ♥

Juligt

Lackade Syrran men har inte fått upp den bilden än, det var ändå i söndags som jag lackade men här kommer fler naglar så kommer jag lägga upp bilden så snart jag bara kan.


Som innan så kommer lacket från Depend #41 och smala penslar från Vietnam gjorde snöflingorna.

Klappar

Här kommer ett julklappstips (blir många såna lagom till jul).
 Butter London Christmas Duo Slider Box SAVE £3.00

Jag tycker själv at det ska vara snygga förpackningar nu när man ska ge bort i julklapp, eller födelsedagspresent ;) så här är ett ifrån
Butter London och finns att köpa på asos.

Härliga dag

                                                      
Då var det dax igen, att bli ett år äldre! Önskar ett stort grattis till alla Er andra som firar sin födelsedag idag!

Kram på Er och tack för alla gratulationer♥

Present

Var bara tvungen att visa denna snygga tavla som min sambo M fick i present. Den är gjord av hans bror som e så grymt duktig! Var beredd på att få måla fler ;)

Orginalet:



Tack än en gång M!

Mascara

JA, då har jag fått 2 nya mascaror som ska testas och det ska bli kul. Jag har aldrig haft en mascara som jag är nöjd med. Alla lovar filmstjärne-ögon mm, HAAA! Får jag de så har jag en mascara som jag lovar att jag ska sälja!

Max Factors nya False Lash Effect (hoppas, hoppas att jag får såna fransar)
Och Be Yu´s Cat Eyes (varför inte)


Julklapp redan nu!

Min kära sambo kom hem med en julklapp. Vi köper varje år en gemensam julklapp och nu har han köpt en som vi också öppnade, då jag inte visste vad det var.
Tadaaa!!
NESPRESSO Essenza C100 - N_ESS_C100_3 - $249.00

En Nespresso! Ska testa den nu också. Man lägger ner som små kapsyler i den och vipps så kommer det kaffe av den smak som du valt. Både fiffigt och exklusivt.


SPA RITUAL


Ett nytt märke har hittat in i nageldjungeln, vet inte riktigt om det behövs mer men marknaden är väl inte mättad än :)
Vet inte mycket om dem och har inte testat dem, men om jag har hört rätt går det att äta det!? Tror jag återkommer med mer information senare.

Julfin

OPI Holiday in Toyland - Logo

Opi´s härliga jullacker är här och nästan slut! Finns i 12 snygga färger och dem kan du hitta här! Bara älskar när det finns lack att välja på och från så många märken så att det känns som att vara i en godisbutik :)

Julfest

Då var det dax att lacka min kära syster till hennes julfest! Blev Depend #41 som är supersnygg och en tunn pensel som jag lackar snöflingorna med.


Dofta gott till jul!


Nu är de här!!! Creatives jullotion, Winterberry! Bara älskar alla deras lotions, de går in i huden bra och doftar underbart! Måste bara ha. Har inte luktat på dem men kan inte tänka mig att de inte skulle dofta gott. Synd att de inte har matchande tvål så man kan ha i badrummet.

Minilack

Gillar Ni att lacka ofta och i härliga färger så kolla in Depends minilacker. Deras Höst/Vinter har härliga kulörer!



RSS 2.0