Älskar hösten!

...


Rainbow cake

Min älskade Mr fyller år i dag och vi har mumsat på tårta! Kors i taket så har jag gjort den! :)


Nail & armswag

Jobbar man i helsvart så får man köra lite extra på det runt om :) måste locka blicken till händerna!


Mys med mina...

...älsklingar.

Älskar sådana kvällar när man kan ligga och mysa utan att tänka jobb! Ok jag jobbmeilade lite snabbt men nästan en fri söndag.


Min älskade...

Jag blev serverad en underbar middag av Mr efter ett jobbpass idag. Har nu insett ganska starkt att man måste ta det lilla lugna och älska tiden man har med sina nära. Jobba med motta!

Röding på bordet och jag är såld :)


Psykopat?!

Bläddrade i en tidning och stannade upp på en artikel som handlade om FB.
Läs detta utklipp jag har! Jag som inte har FB är som en och annan psykopat eller mördare! Jag har valt det för det lilla jag sett så ska man bara skryta om vilka resor eller saker man köper m.m. Jag känner bara att det inte är för mig och vill man nå mig finns jag på min telefon eller har min portfolio på internet om det gäller jobb. Kanske att ngn behöver låsa in mig med alla andra som inte har FB, haha.


Fortsätta?!

Jag börjar fundera lite på om jag ska fortsätta med denna blogg. Den är lite för mina nära och kära som kan följa med och se vad som händer runtomkring oss. Dock har jag knappt tid att göra inlägg och har jag tid så vill jag bara ligga i soffan.
Dax att fundera!


Den som väntar på ngt gott...

... Vilken hype överallt på nätet med denna teknikpryl. iPhone 5.


Halvdöd...

Efter dagens jobb bar det iväg till Zumba. Dagens träning på hög nivå. Vet inte om jag blir fit till semestern men benet kanske blir bättre.

Dessa skor var med på dagens plåtning, inte träningspass. Får ont i fötterna bara jag tittar på dem.


Kor, kor och kossor

B är på besök med mamma och pappa och för att inte repa parketten så letade moster fram lite mjuka leksaker. Jag äger ju bara kosaker sen tiden då alla köpte just det till mig, inte så färgglatt. Men det går bra för ett tag.


Städat

Äntligen så börjar man få ordning på arbetsrummet!

Kan det vara dax att byta jobb?!


September

Jag har totalt förträngt att det har blivit september! Tycker tiden går väldigt sakta annars men det är väl för att man ser fram emot ngt! Resan! Kanske kommer vi stöta på en liten söt fisk på beachen?!


Bästa

Igår blev det en sväng ut till bästa K för att få se nya lägenheten! Mat och vin till sent på kvällen, en lyckad kväll med tjejerna! Ligger i soffan just nu och känner efter hur jag kommer att må under dagen. Men det var värt det.


RSS 2.0