Söndags film

Quantum of Solace
                                 

Blev lite film på söndagskvällen. Jag vet inte riktigt om jag är en 007 älskare. Tycker faktiskt inte om den här senaste, va lite rörig. Kanske va jag trött. De finns några som är bra men jag har dock inte sett så många James Bond, tror jag. Bra koll jag har.

Söndags shopping

Igår va jag och L och shoppade, eller rättare sagt hon shoppade, haha. Vi va i väg till Nacka och Sickla. Skönt med köpcentrum, tycker inte om att gå i stan. För min del blev det lite blommor, och en tröja på Vera Moda.





Så mysigt med färska blommor.

Earth hour

Släckte ni kompisar?! Jag kan säga att vår gata och gatorna som ligger runtom oss var duktiga. Det var släckt och hos oss med. Men jag lyckades så klart att sätta igång diskmaskinen, tvättmaskinen och torktumlaren när det var dax så kunde jag inte avbryta programen. Fuskade jag då?! Men vi satt i mörkret och gumman fick kissa i mörkret.

                 

                  Svart som natten i grannskapet! Super alla som släckte!!!

IKEA murgröna

Igår efter jobbet så åkte jag och hjälpte min vän L med att bära ner en säng från vinden och föreslog att IKEA inte vore så dumt. Hon skulle nämligen köpa lite saker och jag ville följa med, så vi chansade på att åka på en fredag kväll!!! Skönt, för det är inte många som åker till IKEA på en fredag kväll klockan 19.00, förutom vi. Haha. Jag köpte lite murgröna, som säkert inte kommer att klara sig till sommaren, peppar peppar, tvi tvi tvi. Får hoppas att de överlever, mina andra murgrönor har klarat sig ett halvår nu men till sommaren blir det sol i fönstret och de ska helst stå i skuggan så då blir det kört. Men fint blev det.

                
                

Jeans time

                Tight Very Light Blue SEK 399, Cheap Monday - NELLY.COM  Terence 283- Light used SEK 559, Dr Denim - NELLY.COM

Skulle vilja köpa ett par ljusblå jeans, snyggt till våren. Trist att ha svarta byxor och mörka jeans och så snygga toppar i härliga vårfärger och ballerina till, mmmmm.

Skinnjacka

Fick lite vårkänslor i helgen och skulle ta fram lite mer vårjackor, då upptäcker jag att det är rätt tamt på det området. Skulle så gärna vilja ha en snygg skinnjacka men de är rätt dyra de jag har sett. Får kolla runt lite till, vill inte betala för mycket när jag kanske inte kan ha den nästa år. Helst vill jag inte köpa på nätet då jag skulle vilja prova direkt. Nån som har tips på nå snygga vårjackor?!


Snälla vår!!!

Som om jag inte började böla igår när det kom snö. Packade undan alla tjocka kläder när jag städade i helgen just för det var torrt på marken och strålande sol, vår tycker jag. Självklart ska det snöa då och det ska snöa mer idag!

Matade mig igenom alla SATC avsnitt men det blev mycket snabbspolning i slutet. Såg sista delen igår morse innan jag skulle till jobbet. Måste se dem sen när jag kan ha dem lite längre. De var så bra!!!

SATC Maraton

Har totalt glömt bort datorn i helgen, faktiskt ganska skönt. Fick låna SATC boxen av en på jobbet och jag som inte sett serien utan bara filmen tänkte att i helgen, då min sambo inte är hemma, köra en tjejhelg (me & M). Har ännu inte tagit mig igenom hela utan har några skivor kvar men va tvungen att ta en paus ifrån TV:n och varför då inte sätta sig framför datorn? Haha, har så ont i ögonen att jag faktiskt börjar tro på min mamma som säger att man faktiskt kan få fyrkantiga ögon. De kanske inte e fyrkantiga men jag ser ut som om jag inte sovit på flera dar.




Fredagkväll!

Pressvisningen var lyckad och Depends nya produkter visades. Bra lokal och god mat med en genomgång av Depend. Kan det bli bättre?!

           

               

Nu är det bara soffan som gäller! Fredagar är man konstigt nog alltid slut på och jag har ingen ork i kroppen. Sessan sover redan i soffan efter en tuff dag på dagis och jag kommer nog straxt göra henne sällskap :)


Pressvisning

God morgon. Springer som en liten galning för att hinna med allt som måste göras på morgonen och även stryka!!! Hur fungerar apparaten?! Skiter snart i det och tar nå annat. Ska nämligen på en pressvisning idag så man kanske ska ha något som inte har legat längst in i garderoben och ser ut som sju svåra år, haha.

          

Den andra systern Boleyn

Nu är filmen avklarad och långt ifrån så bra som boken, nehe! Skulle man haft med allt skulle den nog vara 5-6 timmar lång men den var väl ok, men jag säger bara läs boken!!! Gillar ni historiska romaner är Philippa Gregory dom ni ska läsa.

Den handlar om systrarna Boleyn och kung Henrik VIII, med Natalie Portman, Scarlett Johansson och Eric Bana i huvudrollerna.
När ett rykte sprids om att kung Henrik VIII slutat vara intim med sin hustru, då hon misslyckats med att ge honom en manlig arvinge, ser Sir Thomas Boleyn sin chans att återföra lite status till familjen. Hans plan går ut på att dottern Anne ska förföra kungen och ge honom en son.
 

                                

Ryska Polska Svenska Engelska?

Denna härliga låt, Tingeling Goes Russia (Tingeling Russian Bass-Lovers REMIX) är ett ständigt samtalsämne! Tyckte själv att det lät som lite polska men tog hjälp av min vän J som konstaterade att det inte va så mycket ryska i det hela. Men det viktigaste som var på just ryska var skål Lenin och hej då Putin. Så långt kom typ jag med, men har ni andra några förslag så shoot! Och har ni nån bra sida där man hämtar hem den som ringsignal, tipsa mig för min va inge vidare!
                                     


                                          

Bokfrossa

Har matat igenom lite böcker, närmare bestämt 4 stycken på 2 och en halv månad. Den sista boken, Den andra systern Boleyn läste jag ut på kanske 3 veckor. Jag tänkte passa på att hyra filmen nu när M är och åker skidor då den nog är en tjej film. Jag är en sån som helst vill läsa boken innan så jag matade igenom den och tänkte se filmen. Tycker alla böckerna var bra men den var bäst. Hoppas filmen är lika bra men det tror jag inte.


                    
           

Hälsa Kittelfjäll















Då har min sambo åkt iväg med sina polare upp till Kittelfjäll. Jag är ruggit avis, tänk och få ligga i en snödriva och lapa sol eller få köra skoter! De har tydligen 120 cm snö!!! Jaja, jag hoppas de inte bryter några ben och att det snart är söndag så han kommer hem. Eller kanske bara fredag så jag får helg!!!

Motbjudande

         

Garvar ihjäl mig när man hör vad Ryssarna har att säga om vår parodi på melodifestivalen! Ryska dockor, kosackdansare och soldater fanns med på senen och de rasade och hotar med att svenska bidraget kan säga hej då till rösterna! HA! Finns det inte ryska dockor och kosackdansare där eller är de från afrika?! De kan då inte ta saker med en nypa salt!

Georgien fick ju inte ställa upp med sin låt heller (sa de) "
We don´t wanna put in". Och nu ska inte vi få nå röster. Lämna vår härliga operasångare hemma då och skicka Tingeling till Ryssland och rör om i grytan! Go Georgien som behåller sin låt och vägrar skriva om den!

Eller vad säger Ni??!!

Uppdatering

Kass uppdatering, jag vet! Men det är ofta som jag inte kommer in på sidan. Idag regnar det, tur att man ska jobba och bra för att det kanske tar bort det sista av snön så vi får lite vår!!!!  Nu behöver jag verkligen lite sol. Efter jag tonade håret mörkare blev mitt ansikte vitare, ihhh. Får fixa lite sommar slingor sen kanske. Nehe, nu ska jag tömma kaffekoppen och försvinna till mitt "andra hem"!

Trevlig dag!♥

Tingeling goes russia

Var bara tvungen att lägga in den här med. Tingeling Russian Base, de skulle vi ha skickat till Ryssland. Klockrena!!!


          

Spola fram till 04.25 om ni inte vill lyssna på allt annat innan.

Klappat och klart

Nu har vi vår vinnare och jag såg inte riktigt Malena som en vi skulle skicka vidare men nu i efterhand så tycker jag nog att hon skulle ha störst chans. Gillar operabiten, tycker det blev mäktigt på nå vis och nu får vi hålla tummarna för henne borta i Ryssland. 

             

Smaken är som baken men hur f..n lyckades Snälla, snälla komma så långt??!!



          

Elak

Va ute på en promenad med sessan och hon va så svart under magen att jag bestämde att det fick bli en hundtvätt! Inte poppis, men ibland så måste man. Skulle vara skönare om hon gillade vatten, fast vattenpölar älskar hon! Why?!

                  
                  
                  
Hon blir så galen när hon är blöt och bara springer omkring för att torka sig, hihi.

God morgon

Undrar vad dagen ska ge oss idag!? Är fortfarande förkyld och uppe med tuppen märkte jag nyss. Sitter med en kaffe i soffan och försöker hitta något på tv:n men insåg då att klockan bara var 07.30!

Och så var det melodifestivalen i kväll, ohhh. Jag är faktiskt inte så förtjust i det och följer det inte men man har ju hört några låtar och jag säger bara att om Snälla (vet inte om den heter det) vinner kommer jag att skämmas när det blir dax för Ryssland!

Antar att det bara är jag som inte tittar, får väl ha det i bakgrunden!


Sjuk

Ja, så är man sjuk igen! Va magsjuk förra veckan och man hann vara frisk i 2 dagar sen kom dunderförkylningen. Har bunkrat upp med varma tofflor, nässpray, bok och min gris som förser mig med snytpapper. Sessan har tråkigt då jag gärna inte går ut och leker med henne.

           

Bokhylla

Vill ha ett rum som ett bibliotek/arbetsrum, har ett X antal böcker nu och varför lägga dem i lådor?! Ja man behöver kanske inte ha alla böcker framme men några. Gillar denna hylla!  Understa boken fungerar som en hylla, super fiffigt!


Namnhalsband

Försökte beställa ett namnhalsband för länge sedan men det hände något med den. Så nu för 2 veckor sedan såg jag dem på Betties Galleria, och så nu har jag fått hem den! Jag gillar den, tog en guldfärgad men undrar om jag skulle tagit en i silver.

                 

                  

Robinson 2009


Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Nu kommer snart Robinson i våra tv-rutor!!! Jippie! I år utspelas det i El Nido i Filippinerna. Ser ut som ett paradis och jag skulle inte tacka nej till att åka dit, fast jag skulle nog vilja bo på ett hotel med paraplydrinkar, haha.
Området som de kommer att vara på har fått en särskild status på grund av det unika växt- och djurlivet där läste jag.  Hoppas att de inte dör ut då de börjar bli hungriga och äter allt de kommer över! Funderade ett tag på att söka, hur f..n kom jag på den iden??!! Klarar inte ens av att gå på ett utedass eller stå ut med myggen på sommaren, tror inte jag skulle palla det! Kanske nån dag men jag tackar inte nej till att åka dit på semester, om det fins taoletter!
Jag nöjer mig med att följa dessa människor varje lördag på TV 4.

El Nidos övärld. Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Filippinerna, ja tack!

Skit

Fick ju syn på ett par supersnygga gladiatorsandaler och de var ju så klart slut. När jag frågade om de skulle komma in så fick jag svaret inom en vecka och jag kollar sidan varje dag och så hittar jag dem nu. En stl kvar! Hur?! Jag var ju snabb och de fanns ju inte där igår, snyft. Hittade dessa också men det gick inte att trösta sig med dem. Snygga, ja men jag vill ha ett par låga med!

               Nelly  Shoes - CelineNelly  Shoes - Celine

uhhh...

F...n s...t också vad jobbigt allt ska vara. Har blivit frisk från magsjukan i förra veckan och nu skulle man så klart bli förkyld den här helgen. Antingen rinner det eller så är det stop och ögonen exploderar snart. Ska man jobba eller inte?!  Skit, man va ju hemma förra veckan, bara att packa ner sjuklådan och ta sig iväg!

Hoppas alla Ni andra är friska och får en härlig måndag! ♥

Chocochip

Idag blev det lite bakning. Jag skulle stå för efterrätten och det skulle bli en chocochip cheesecake. Jag kan säga att det blev bakning med hård övervakning så att det inte skulle skäras av nå fingrar eller fastna nå hår i elvispen, haha. Jag kan säga att jag är hel och den smakade underbart!

   
          

Härliga lördag

Tyckte jag va uppe med tuppen men den är ju redan 9! Får se vad denna dag för med sig, förutom att man måste ta och städa. Tack alla som röstade på tävlingen jag var med i men det gick inte hela vägen. Den var ju lite "enkel" men jag gillade helheten.

Tack igen alla! ♥


            

Nya frizzan

Har ju totalt glömt bort att lägga upp bild på min nya frisyr! Eller jag har ju rättare sagt varit sjuk och så har mitt hår, haha. Men så här bra blev det med lite Loréal Casting + min vän S från jobbet =

                  


                 
Glömde ju ta nån bra bild innan men det var exakt lika långt bara det att hon har klippt upp det så jag får en lite mer rockig stil, busigare liksom. Det speglar mer min personlighet tycker jag, okontrollerad. Haha!
Strunta i att sminket är lika okontrollerat, det är ju fredag och jag har jobbat hela dagen!

Vår nu!

Varför sitter jag på nätet och kollar?! Blir så sugen på massa saker (vårskor) och det ligger ju för f...n snö på backen! Ska det va snö eller ska det bli vår?! Vädret verkar aldrig bli som man vill!
Hittade lite söta skor, några gladiatorsandaler jag tyckte va söta men de var så klart slut när man skulle klicka hem dem! Fick då tips på en annan sida och hittade dessa! De guldiga till brunbrända ben!


metallic snake gladiator sandalcriss cross thong stud sandal
                                colorblock design gladiator sandal

Din leverans från...

Eftersom jag legat sjuk har jag glömt bort att jag fick paket i fredags!!! Sånt älskar jag! Det kom från Depend Cosmetics och så fort jag har tid och användning för produkterna ska jag testa! Den som jag ser mest fram emot är en porklämma, haha. Syrran kommer nog att roffa åt sig och vore min kära mor här, likaså. Jag ska spara saker åt dig mamma!

       
        
       

Röda tassar

Nu när man äntligen är frisk så inser man att lilla sessan har svamp under sina tassar! Hon är rödfärgad och slickar och har sig konstant.

De som har långhåriga hundar måste klippa dem under tassarna för att försöka undvika att svampen tar fäste, gjort. Men det är så himlarns svårt när det bara går ut och in stup i kvarten så hon aldrig hinner torka ordentligt och sånt gillar ju svampen. Har aldrig haft det själv (peppar) men har hört att det kliar nå fruktansvärt så jag tycker så synd om henne!

Mycket snö, fukt och SALT!!! Varför?! Eftersom det är svårt att torka helt så har jag fått tips på att pudra med potatismjöl som ska suga upp fukten. Har för mig jag smorde in mig i det när jag fick vattkoppor, stillar det även kliandet?! Det verkar vara bättre men det är ett halt hem vi fått med potatismjöl runt golven, haha. Nån som har nå annat tips?!

         
          Dessa små rödisar måste torkas och pudras!

Desperate!

Desperate javisst! Ikväll kommer gänget tillbaka!! Sist vi såg dem så hade man gått framåt i tiden 5 år. Vi såg både nya och gamla ansikten, undrar om de kommer att gå tillbaka sen?! Fast då vet man ju vad som händer så det hoppas jag inte. Bänka er klockan 21:00 för då drar de igång! Desperate Housewives!


Sjuk

Nu har Ni fått stirra tillräckligt länge på min fula lampa, som min kära syster uttryckte det. Kom hem i fredags med magsmärtor, därefter fick jag följa Så ska det låta ifrån badrummet. Kräksjukan höll i ett bra tag och idag så ska jag försöka få i mig fast föda för första gången sedan i fredags!
Hemskt när man är så sjuk att man måste springa på toa när man bara ska vända på sig i sängen, men så illa var det. Hoppas Ni andra klarar Er ifrån denna hemskhet! Man säger jämt att man skulle vilja bli "helt" sjuk så man kan va hemma och vara sjuk och inte snorig konstant, men fy vad det tar på krafterna.

RSS 2.0