ingen Speedway

Då satt vi och skulle se finalen i Speedway och självklart så regnade det i Vojens, Danmark. De skjuter upp matchen till imorgon med min vanliga tur. Det innebär att alla liga-matcher är inställda!!! Så jag får än en gång inte se en hemma match live!!! @%$#½${) är allt jag har att säga!!!



Började bra med en bra storlek på TV:n och en massa öl.

Lugn dag i wroclaw

Igår kväll blev det inget bloggande då mimi inte fick igång internet. Snacka om att man känner sig handikappad!

Igår va jag hos frissan och känner mig bättre än innan, var tvungen att göra något åt det orangea håret, bild kommer senare. Sen strosade vi i ett köpcentrum och bestämde oss för att gå på bio. Mami ville se Eclipse och den var riktigt bra.

Kvällen slutade i Rynek där vi åt middag och gick sedan hem och la oss, skönt säger jag bara!




Vi gick av spårvagnen lite innan för att jag mellan shoppingen och speedwaytittandet skulle få lite kultur i mig. Kyrkorna står tätt i det katolska Polen. Vackert.



De har fina detaljer. mycket vackrare än hemma!



Sen middag, halv 9 kom vi äntligen fram då jag har så ont i fötterna!

Dålig stil danmark!

Då fick vi se Sverige och Danmark gå vidare till final! Och då jag satt i Polen och tittade fick jag lite översatt som gjorde mig upprörd.

I Danmark så kommer förarna in gratis medans mekanikerna får betala inträde! De jobbar ju de också! De är ju inte där för skojs skull utan där på arbete och gör att förarna kan tävla!!! Hur skulle de kunna göra tävlingen genomförbar om mekanikerna strejkade för att de var tvugna att betala sig in?! Mycket sjukt och massa minus från fler än bara mig!!! Dåligt Danmark!
(Alltså, motståndarna var på plats för att titta på tävlingen och se hur banan och motståndarna var och mekanikerna fick inte följa med sina förare utan att betala för sig! Dåligt att inte släppa ett helt team utan bara vissa!)

Några härliga bilder från kvällen:




Mami och Bono



Två som super för mycket, haha!



Mamis drink med halva nordpolen i glaset!



Två som hejar fram Sverige!



Bono sur för att han får sova i regnet, hehe!



Sugen på korven!

Syster yster en hälsning; Mami fick en drink för mycket men jag guidade henne till säkerhet och jag har ingen känsel i armen, haha!

Kom igen Sverige!

Då har vi sista chansen i lag-vm i speedway! Sverige möter Danmark, Australien och Ryssland! Bara att hoppas på det bästa och det kommer att bli tufft!

Siter hos min morbror i Wroclaw och håller tummarna nu att det blir final på lördag! Ni som är sugna på lite speedway slå på svt 24 20:00!!!



Bild från lag-vm 2009, aftonbladet.

Flytime

Hur kul det än är att åka till Polen det är så är det fruktansvärt jobbigt just idag! Min älskling kom från en veckas semester i Grekland i tisdags och så måste jag redan åka. Brukar alltid åka tillsammans men inte nu då Grodan inte kan lämnas bort! Och nu ska hon bli lessen igen av att jag åker :(

Men skönt är att jag snart kommer hem och när jag gör det så är det dax att jobba! Snacka om ångest, 1 år kvar till sommarsemestern! Tar nog en vecka i höst eller vinter! Härligt att man bara tar 3 veckor så man kan göra något sen! Önskar man kunde ha 3 månader! Sommarlov helt enkelt!

Sitter och ska ta bort lacket innan jag ska dra då jag låtit dem vara i 3 veckor! Har hört en fågel viska att detta är trendigt! Skulle inte tro det. Ser ut som en fjortis, fast det kanske är inne att se ut som dem!? Ska bara lägga på lite av den ljusaste foundationen på läpparna så är jag klar, haha!



trädgårdsarbete

Så skönt att M äntligen är hemma, vad jag har saknat honom. Och så ska jag åka imorgon bitti! Jobbigt!

Idag har vi pysslat i trädgården. Massor att göra och det känns knappt som om man har gjort något! Klippte ner häcken som aldrig växer och kapade lite på trädet då det växer in i huset!




Dessa larvar och kryp gör att jag helst skulle slippa trädgårdsarbete!







Thailand i höst?!

Då var 2 arbetsdagar avklarade för att nu ta semester igen. Jobbigt att behöva avbryta mitt i men vad ska man göra. En vecka kvar och jag känner redan att vi måste boka in en resa i höst eller vinter! Behöver så starkt vara med min älskling på tu man hand, då våra 3 veckors semester inte har varit tillsammans/ensama!

Nu väntar både jag och gumman på vår älskling som kommer om ca 2 timmar! Då får vi morgondagen ihop sedan drar jag till mami för lite speedway.

Ska nog sätta mig och kolla resor nu!



Thailand 2009


Heja fram Sverige ikväll!

20:30 går det av stapeln. Sverige kör mot Finland, Storbritannien och Australien i Lag vm speedway. Slå på svt 24 och håll tummarna för våra svenskar då det bara är en första plats som räknas!

2:an och 3:an har en chans till men vi kör för vinst! De kallar Sverige för "underdogs" men så lät det även 2003 då vi tog guld!

Ska passa på att gratulera Polen som sopade banan med de andra och är redo för en final!




sweet dreams

                              MAN VILL BARA ÄTA UPP HENNE!

Grodan

Lekte lite med min telefon, kan vara bra att veta alla dessa funktioner som man aldrig lär sig innan man byter, haha! Kommer nog aldrig lära mig allt nu heller.

Skulle valt en tele som man bara svarar i med en stor grön knapp, lyckas alltid trycka på den röda när jag svarar.



Jag och grodan som längtar efter M!

Uppdatering väder

Uppdatering från mami! Regn!!! Skulle vara min tur om det regnar när jag kommer då det regnar här, nu! Crap!

I morgon
den 25 julEm. regnEm. regn
måndag
den 26 julFm. regnFm. regn
tisdag
den 27 julSkurarSkurar
onsdag
den 28 julRegnRegn
torsdag
den 29 julSkurarSkurar
Högsta: 20°
Lägsta: 15°
Högsta: 20°
Lägsta: 13°
Högsta: 19°
Lägsta: 15°
Högsta: 17°
Lägsta: 14°
Högsta: 17°
Lägsta: 14°
           Väderkarta

Nån med gröna fingrar?! Tips tack!

Tänkte jag skulle fortsätta denna mani på att få det rent och snyggt! Fortsatte ute, och mina blommor var invarderade med bladlöss! De vita blommorna (märks att jag inte kan så mycket, hehe) längst till höger valde jag förra året med. Kan det vara just dem som bladlössen gillar då de är lite klibbiga?!

Ryckte bort dem i hopp om att bli av med lössen och valde andra för att fylla ut. Synd, för de blir så fina när de blommar ut ordentligt!




Valde dessa:


Sen har jag fått ett till problem! Myror! De springer omkring på altanen, kommer antagligen underifrån! Har hört att man ska lägga en sockerbit i en skål med vatten så de tar sig dit och drunknar. Men de är vid kanten och verkar dricka i stället för att drunkna!

Antagligen har jag bara lockat dit fler! Hur är lättast att bli av med dem!!!

Uppskattar alla tips jag kan få.

Tack på förhand/ en nybliven trädgårdsägare. (hehe)



Candy dog

Passade på att köpa godis till Grodan idag när jag var iväg. Inte lördag förrän imorgon men spela roll. Gris njure eller lunga, något äckligt var det iallafall. Men hon verkar uppskatta det!


Vivaz pro skal = Hjälp!!!

Köpte en Vivaz Pro för ett par veckor sedan! Love kameran och den filmar i HD. Alla bilder från norrland är tagna med denna härlighet.

Men... Den stänger av internet medans man surfar hänger sig så man måste pilla upp batteriet då det inte ens går att trycka av den!!! Fler som har dessa problem?! Ska ta och gå tillbaka med den men vill inte vara utan den under semestern!

Ett annat problem! Finns inga extra skal att köpa till den! Ringde ericsson och de sa att det inte fanns. Börjar bli repig (även fast jag har den i en strumpa och är superförsiktig) och de säger att jag ska gå tillbaka med den som en reperation! För en repig batterilucka! Får väl göra det.

Är det nån som vet om det finns att få tag på?! Behöver inte vara orginal! Är i stort behov av en. Finns skal till Vivaz, men inte Vivaz Pro! Inte samma baksida på dessa 2!

Snälla, nån som vet ngt?!




Gratis shopping

Tog cykeln till centrum en bit från oss. Fy f..n vilken dålig kondition! Allt för att jag skulle få tag i säsong 3 på Desperat Housewives! Tänkte att det var lika bra då solen försvann och det pratas om regn, så har jag något att göra.

Samtidigt sprang jag förbi HM och hittade 2 tröjor! En söt t-shirt och en tub-topp. Kan vara bra att ha i varma Polen och bra så man slipper solränder! Det bästa var att jag inte behövde betala en krona då jag hade checkar liggandes från dem! Alltid kul att shoppa "gratis"!



morgonstund har guld...

Kan man bli tröttare?! Och när man väl gått upp för att ge Grodan frukost så går hon och lägger sig igen! Man blir seg bara av att titta på henne.

Ingen sol och svalare ute gör nog att jag kryper ner med henne i soffan och tittar på TV.


Wroclaw, here I come!

Satt och skulle boka biljett nu innan allt försvinner imorgon. Har en tendens att göra det när lönen kommer. Hittade en biljett till ok pris och när jag försöker boka fungerar inte mitt kort och M försöker boka nere i Grekland med mig och inget fungerar!

Försöker en gång till med ett annat kort och då finns den inte längre!!! SKIT #%¤@ f..n!!!!

Vad gör man?

Men nu så fanns den igen, en idiot som försökte boka den sista platsen (jag antagligen) och så gick det inte och nu la dom ut den igen!!! Ska man ha tur så ska man!

Tur det. För nu har de räknat med mig i Polen och det kommer bli 2 heldagar till med bara Speedway!!! Jippppppiiiieeee!!!




Förra året i Rynek.



Desperate

Då skulle jag ta ett dopp och så kom regnet. Bra ursäkt, skulle nog inte komma i iaf.

Molnigt är det och det känns skönt. Slipper man må dåligt för att man vill ligga på soffan och titta på tv. Min älskling köpte Desperate Housewives som jag ska öga igenom.

Hoppas det blir lite regn så det blir mysigare.



bada eller inte bada...

Fuktig luft är nog det västa som finns! Klagar inte på värmen men att konstant vara klibbig även fast solen inte är framme är en pain in the as!

Funderar starkt på att ta mig ett dopp i poolen! Men badkruka som jag är kommer det nog inte att hända.

Har fortsatt att städa (knäpp som man är) och stå och stryka när det är varmt var ingen härlig idé!

Ne... funderar på ett dopp iallafall!




Bild från Grekland när M och jag var där! Önskar jag var där med dig M!




mani?!

Ja, städmani! Semester och jag sätter igång och städar. Tvättar fönster i hettan! Sjukt?!

Nu är alla borta så vad ska jag göra? Syrran i Bulgarien, älsklingen i Grekland och mami i Polen. Så då tvättar jag fönster!

Vi har fönster från golv till tak på bottenvåningen och på ena fönstret upptäckte M 2 handavtryck! Ihhhh! Skitskraj blev jag. Vem tittar in hos oss?! Det var dock små händer så M sa att det säkert var ungarna brevid. Så tvättar jag dem på utsidan och.... Det går inte bort! De är på insidan!!! Snacka om att jag kommer supa mig under bordet om jag ska kunna somna!

                                      

billig biljett sökes!

Sitter ständigt på den överhettade stackars datorn för att hitta en billig biljett till mami! Än är det för dyrt och jag hoppas att det blir bättre (tvi, tvi, tvi). Nån som vet var jag hittar en billig biljett till Wroclaw?!

Mami, oroa dig inte! Jag kommer snart så vi kan gå på speedway.

Denna bild va från senast, kvalet till GP i Ostrow. Mami klappar tränaren på flinten, hehe!


lila hår

HJÄLPTE SYRRAN ATT FÄRGA HÅRET MED POLSK HÅRFÄRG! SKULLE BLI RÖTT MEN BLEV LILA, HAHA! M TYCKER VI ÄR GALNA SOM FÄRGAR MED SÅNT VI INTE VET VAD DET ÄR. SÄGER ATT VI INTE KOMMER ATT HA NÅ HÅR KVAR! MEN VAD GÖR MAN NÄR MAN HAR GRÅTT HÅR?! (SYRRAN DÅ, HEHE)                    

gräsänka

Heter det så?! 3 veckors semester och jag och min sambo kommer nästan inte att ses alls! Första veckan var det bastubygge och såg han på kvällarna när de var klara. Idag stack han och bror sin på en sista minuten till Cykladerna i Grekland (såååå avis att det gör ont!). Och veckan efter sticker jag till Polen. 3 veckor och ingen tillsammans.

Hoppas vi uppskattar varandra mer efter detta, haha! För er som undrar så åker vi inte tillsammans för vi har Grodan och dagis är stängt. Syrran åker idag till Bulgarien och mami är i Polen. Vad gör man.

Nu får jag passa på att njuta av lugnet. Ensam hemma en vecka och två hus att passa!


                                          Finns det något vackrare än Grekland?

från koja till slott

Nu kommer det lite bastukort. M har byggt en bastu under första semesterveckan och nu kommer lite före och efterkort!

Enjoy!










Och nu efter:














guldklaven

DET ÄR SÖNDAG KVÄLL OCH JAG HAR RATTAT IN P4 OCH LYSSNAT PÅ GULDKLAVEN 2010 I BRA MÅNGA TMMAR! FÖR ER SOM INTE VET SÅ HANDLAR DET ALLTSÅ OM DANSBAND! SNACKA OM VUXENPOÄNG, HAHA! DET RIKTIGT RYCKER I TASSARNA! TYCKER ROLANDZ (MED ROBERT G) SKA FÅ PRISERNA! (DE VA JU INTE ENS NOMINERADE!)

höga kusten

VARJE GÅNG VI ÅKER HÄR SÅ ÄR JAG NÄRA ATT KRÄKAS! HÖGA KUSTENBRON! KAN INTE ÅKA PARISERHJULET OCH SÅ ÅKER MAN ÖVER EN HÄNGBRO PÅ 182 METER! FY F..N!

fredrikatempel

NU E VI I FREDRIKA OCH M VA TVUNGEN ATT KÖRA IN TILL TEMPLET. SIST JAG VAR DÄR FÖR KANSKE 3 ÅR SEN OCH DET SER LIKADANT UT NU. 2  STATYER. KANSKE INTE SKA VARA MER ÄN SÅ ELLER SÅ FÅR DE PLOCKA BÄR LITE SNABBARE SÅ DET KAN BYGGAS NÅNGÅNG, HEHE!

 

älg på grill'n

NU ÄR VI I LAVSJÖN! GRILL DAX OCH MED ÄLG PÅ GRILLEN SÅ ÄR INTE GRODAN LÅNGT BORTA!

badviken

NU E VI I VILHELMINA, BADVIKEN. M VISAR VART HAN BRUKA CYKLA NÄR HAN VA MINDRE. MYSIGT OCH LAGOM MED FOLK, 2 FAMILJER. RESTEN AV BEFOLKNINGEN HÅLLER NOG TILL PÅ ÅSELEMARKNADEN.

morgonfiske

LITE BILDER FRÅN I MORSE DÅ M OCH M VA OCH FISKADE.

sun trip

PÅ MORGONEN BLEV VI VÄCKTA AV RESELEDAREN PÅ SUNTRIP. ÄR INTE G LIK DEM FRÅN SÄLLSKAPSRESAN? HAHA!

grattis alla...

... SOM GÅR PÅ SEMESTER IDAG! TA DET LUGNT OCH TA ETT GLAS VIN! DET GÖR JAG! DOCK I EN KAFFEMUGG MEN DET ÄR FÖR ATT JAG STÅR FÖR DISKEN SÅ GLASET/MUGGEN FÖLJER DIG HELA DAGEN, HAHA!                           

lungt och stilla

JAG BLEV LÅVAD VACKERT VÄDER SÅ JAG KUNDE SOLA LITE MEN ICKE. TROR ATT M SA DET FÖR ATT JAG SKULLE VILJA VARA KVAR. OCH VARFÖR INTE, HAN MÅSTE JU FÅ NJUTA LITE AV BASTUN SOM HAN BYGGT. SJÄLV LÄNGTAR JAG EFTER VACKERT VÄDER OCH EN DUSCH! OCH ETT RIVJÄRN SÅ JAG FÅR BORT ALL SKIT, HEHE! MASSA SKIT PÅ HUDEN OCH JAG VET INTE OM DET ÄR SMUTS, FINNAR ELLER MYGGBET!                       

snö i juli

GOD MORGON ALLA DÄR UTE! DET ÄR NOG INTE MÅNGA SOM KAN SÄGA ATT NI HAR SNÖ I MITTEN PÅ JULI. TITTA PÅ BERGET SÅ SER NI SNÖN, 

premiärbasta

NU ÄR DEN KLAR, KILLARNA HAR GRÅTIT EN SKVÄTT OCH ÖPPNAT KVÄLLENS FÖRSTA ÖL. DET ÄR DAX ATT PREMIÄRBASTA! EN LITEN TJUVTITT.

mysigt

SKÖNT MED LITE VÄRME IDAG. SUTTIT UTE OCH NERE PÅ BRYGGAN ÄR DET SOM ETT VYKORT! HÄR SER MAN BASTUN SOM FÅR SIG EN MAKEOVER PÅ INSIDAN.

välkommen sol

VAR EN SVÄNG NER TILL VATTNET OCH DET UPPSKATTADE ÄLSKLINGEN! TOG ETT TAG MEN EFTER ATT HA DRUTTAT NER I VATTNET SÅ TYCKTE HON ATT DET VAR KUL SÅ DET BLIR NOG EN SVÄNG TI 

studerardax

FICK NYSS VETA ATT JAG SKA PLUGGA LITE I HÖST! JIPPIE! DAX ATT AKTIVERA  DEN LILLA HJÄRNAN JAG HAR KVAR, HAHA! MEN POLSKAN ÄR JAG RESERV PÅ, INTE LIKA KUL. MEN VAD MER SKA MAN KUNNA FÖRUTOM ATT KLARA SHOPPINEGN OCH BESTÄLLA ÖL?! HEHE!

semesterjobba

M HAR SEMESTER MEN HAR TAGIT PÅ SIG LITE JOBB. BYGGER EN BASTU! BLIR SNYGGARE ÄN VÅR HEMMA, VILKET BETYDER ATT VÅR BASTU SÄKERT KOMMER ATT ÄNDRA UTSEENDE!

mys på bryggan

DET ÄR INTE VARMT HÄR UPPE I NORR, DET BLÅSER DESSUTOM VILKET GÖR DET KALLARE! MEN NÄR SOLEN TITTAR FRAM SÅ GÅR GUMMAN OCH JAG TILL BRYGGAN OCH MYSER FÖR NÄR DET BLÅSER SÅ SLIPPER VI IAF MYGGEN!

blötdjur

NU LUKTAR JAG NOG SOM SJÄLVASTE SKOGSMULLE. DUSCH OCH VARMVATTEN ÄR EN LYX HÄR I SKOGEN MEN ALLA DIGITALKANALER FINNS! TUR DET NÄR REGNET ÖSER! MEN NU HAR JAG LIGGSÅR, HAHA! GUMMAN JAGAR SKOGSMÖSS I REGNET OCH VAR INTE GLAD NÄR JAG SLÄPADE IN  HENNE! HON LUKTAR LIKA GOTT SOM JAG!

längtan

SITTER OCH TITTAR PÅ POLENKORT OCH LÄNGTAR TILLBAKA! ÅKER NER OM JAG HITTAR EN BILLIG FLYGSTOL SÅ KAN JAG OCH MAMI LEVA PÅ R'S KORVAR! VILL ÄVEN ATT M SKA MED DÅ HAN ÄNNU INTE VARIT DÄR MEN JU FLER GGR JU ROLIGARE! SPEEDWAY ÄR ETT MÅSTE! KANSKE DÄRFÖR JAG LÄNGATAR, OCH ÄVEN TILL VÄRMEN!                                                                                       

bielite

INTE VÄRLDENS VARMASTE VÄDER DIREKT. ÅKTE FRÅN TROPISK VÄRME PÅ 35 GRADER TILL GANSKA LAGAM, 20 GRADER. MEN ISKALLT PÅ KVÄLLEN DÅ DET INTE ÄR MER ÄN 10 OCH BLÅSER SOM F..N!     

trappstegsforsen

HAR SÅ KLART INTE FÅTT IGÅNG INTERNET HÄR I SKOGEN MEN NU SÅ. ETT INLÄGG TAR CA EN HALV DAG MED DETTA SUPER INTERNET, HAHA! IDAG VA VI IVÄG OCH ÅT LUNCH VID TRAPPSTEGSFORSEN, SUPER VACKERT. (OM MAN KAN HOPPA ÖVER MYGGEN OCH BRÄMSEN)

dorotea

HAR KOMMIT FRAM TILL DOROTEA OCH HAR EN BIT KVAR. ÖSER NER GÖR DET OCKSÅ! ÅKER FRÅN STÅLANDE SOL TILL REGN.

heldag i bilen

NU ÄR SEMESTERN IGÅNG! SITTER JUST NU I BILEN PÅ VÄG UPP TILL NORRLAND, TILL MYGGEN!!! GUMMAN MÅR BRA NÄR HON ÅKER I FRAM MED OSS. HAR TAGIT FIRMAFILEN SÅ HON VERKAR ÅKA BÄTTRE I PEUGEOT ÄN I BMV! HAHA!

semester!!!

NU BÖRJAR ÄNTLIGEN  SEMESTERN!!! TÄNKTE TA EN DRINK FÖR ATT FIRA MEN JAG ÄR FÖR TRÖTT FÖR ATT GÖRA EN, DÅ BEHÖVER MAN SEMESTER! HAHA! 

skoaholic

Så kände jag mig när jag samlat på mig 9 par skor på 2 dagar!!!

Jag vet att jag har ett problem, haha. Men Låga skor som flippflopps räknas inte så då har jag bara köpt 2 par!!!


Äskar att shoppa skor i Polen då ingen annan kommer att ha samma hemma! Gillar inte vår trista smak på skor, mörkt och alla har likadana.



Först ut:



Kommer vara snyggt till solbrända ben! Synd att det redan släppt guldpluppar innan jag ens satt på mig dem!

Grattis Mami

Idag fyller mami år och inte en dag över 40, hehe!

Hoppas du haft en härlig dag och en fortsatt underbar kväll!

Puzz ♥


Betard WTS Wrocław-Falubaz Zielona Góra

I söndags var det äntligen hemmamatch och inte ett moln, har inte sett en enda hemmamatch då det regnar eller händer ngt annat.

Mötte upp Robert och Ella och fick se Wroclaw (hemmalaget) vinna över Zielona Gora!!! 51-39 vann de med!




Mami och Ella, blivande fru Świderski.




Våra suportrar var inte mycket att hänga i julgranen för.




Medans Zielona Góra var fler och mer högljudda.



Piotr Świderski, röd och Patryk Dudek, vit.




Piotr Świderski, Patryk Dudek, Leon Madsen och Greg Hancock.



Matchens yngsta!



Mami, Ella och Robert.



Jag och
Greg Hancock efter matchen.



Robert Kubica

Var tvungen att fota mig med Formel 1 föraren Kubica (i papp dock).




Speedway challange ostrow 2010

I lördags var det antagning till speedway gp för nästa år och jag och mami var självklart där för att heja fram våra svenskar!!!

Antonio Lindbäck vann Jonasson 2:a och Zetterström 3:a och jag var den enda som sjöng nationalsången, konstigt för vi var nog de enda svenskarna där, haha!
Härligt med svenskar på pallen!!!



Utanför arenan i Ostrow.



Självklart så är sverigetröjan ett måste!



Fick åka med Marek dit i deras teambil, Polska speedwayteamet på bilden.



Jag och Marek.



Mami och jag grundar med lite öl inne på arenan.



Antonio Lindbäck gör sig redo för start.



Självklart så har vi VIP platser, konstigt att man inte fick gratis öl, haha!



Ett klipp från matchen, Antonio i blå hjälm. Bra platser va?!

coffe heaven

YES IT IS! PAUSAR I VÅRAN SHOPPINGRUNDA.

Grillkväll


Igår kväll satt vi hos R och grillade, ett måste när man är i Polen!




Självklart så glömde vi korven på grillen efter att man väntat på att få stilla hungern.



D visade sin elektroniska cigarett.



M med en vanlig cigarett och lite sprit.



Tjejerna är lite runda om fötterna, hehe.



Bono är slut, leker liggandes.

Poland here I come

Nu ar jag i varma Polen (32 grader) och ingen tillgang till internet! Hur ska detta ga!!! Nu fick jag lana och inga bilder far jag over. (harligt ed data utan att kunna skriva a,a och o, haha)

Igar var det speedway, kval till GP for nasta ar. Antonio, Sverige vann! Jag var den enda som sjong med nationalsangen, konstigt nar det bara var polacker dar!!! Haha!

Idag bar det av pa match igen, min forsta hemma match!

Lagger upp bilder sa fort jag kan.

Puzz pa alla er dar hemma!♥

frukostdax

SITTER OCH SKA FÅ I MIG MAT, BÖRJA DAGEN MED KAFFE OCH SKVALLER!

i love pink


RSS 2.0