Snöar det?!

Ska ta mig iväg och lämna Grodan på dagis och när jag ska hämta in henne så ser jag Grodan och herr Björn ute på gräsmattan. Ser ut som om det har snöat men det är bara björnen som lämnr spår efter sig!

Så här var det igår också, städade upp allt ludd ute på tomten. Ser värre ut hos oss än hos våra grannar som har två små barn! Haha!



Sommar och sol!!!

Igår var jag ledig och då tänkte jag att jag även skulle vara ledig härifrån! Mycket att göra ändå och allt blev inte ens klart.

Först hjälpte jag mami lite med en text, sånt man inte ska göra 7 på morgonen men ändå :) Sedan blev det planering inför ett kommande jobb till på onsdag. Som jag fick veta blev inställt senare på kvällen :( Fixade med tomten m.m Ja ni vet hur det är när man äntligen är ledig. Det är en massa som ska göras!

På kvällen slog vi på Little Fockers, mindre kul. Jag måste lära mig att aldrig se uppföljare! (ska dock se Paranormal activity 2) Väntade bara på att filmen skulle vara slut så man kunde gå och lägga sig!

 

Mamis dag idag!

Idag är det mors dag och jag vill passa på att säga grattis till världens bästa mamma!!! Det finns ingen mer godhjärtad och omtänksam människa än min mami! Jag vet att jag och min kära syster kan vara en pain in the .... ibland :) men vi är ju dina barn och det är väl så det ska vara?! Haha!

Vi älskar dig! ♥


speedwaykväll

Sitter och tittar på speedway hos syster. Tur att de visar speedway och inte champions league! Proppmätt är jag, det är ett som är säkert. Ne nu är det finalheat, så vi hörs. Bilder från igår när herr björn knackade på och grodan genast gick till attack.

Födelsedag idag!

Idag fyller Grodan 6 år!!! Fatta att jag har haft skitkorven så länge! Idag ska vi fira henne! Här kommer lite bilder som togs för nästan 6 år sedan då hon bara var en liten knodd! Blir ni inte sugna på att äta upp denna sötgris?!









Grattis Gumman!

Mys kväll

Veckan bara försvinner iväg och det är nästan så man inte har någon koll på dagarna längre!

Men nu ska jag sjunka ner i soffan och mysa, kanske kolla sista avsnittet av desperate (som jag missade då jag var iväg till vår ruset), och äta upp resten av chokladen! Tycker dock att den med blåbär var snäppet godare! Kanske inte ska säga varje gång jag äter choklad för det börjar kännas som om det blir allt för ofta!


tjejmilen?

Här undrat hela dagen varför det heter tjejmilen då man springer 5 km! Kanske för att det är vår ruset! Haha! Ja, det är här jag är just nu. Inte för att springa! Och som kille så måste ju detta vara drömmen. Kan det vara närmre 10 000 fruntimmer som ska springa?! Kanske om några år men jag lovar inget.

Mmmmmums

Igår provade jag den nya Marabou Caribbean. Först blev jag lite besviken då jag bara kände banansmaken (vilket jag inte tyckte om) men när man kände kokos så blev det bättre. Sämre att man tryckte i sig hela!

Kanske skulle ta och springa tjejmilen idag så man blir av med den, haha! Skulle inte tro det! Ska däremot dit och heja på mina två vänner som är hurtiga nog för 10 som ska springa!


Grön idag!

Igår blev det som sagt grönan för hela slanten. Jag hoppades på att få agera mamma under dagen, passa väskor och låta ungdomarna åka, men så blev det inte. Mamma måste åka med! Haha! Det blev den nya Twister som var bygd av trä, flygande mattan (där jag tappade mina D&G glasögon) och Insane. Och ja, den var insane!

Efter den så var jag inte mitt vanliga jag utan ganska tystlåten och sur. M sa att den var rolig (han åkte den innan) men efter jag åkt så sa han att han bara skojade!!! Känner mig lite grön än och jag drömde till och med om att jag åkte en slags Insane fast den aldrig tog slut! Inge mer åk för mig!!!

Bilder från igår:



Jag och K. Ser ni att jag är på väg ut ur stolen, ångrade mig att jag satte mig i den!



M på Tyrolen.



M & M åker barn fritt fall på vägen ut, haha! De tyckte den var läskigast på hela kvällen!



Pettson och Findus! Jag är Findus. Kanske lite arg efter Insane! :)


Pensionären är lös på Gröna Lund!

Och så är det Gröna Lund för hela slanten. M & K är på besök utan ungar och då tänkte jag: -Inget köande till karuseller och sockervadd men icke. K ska självklart åka allt, haha! Ung på nytt. Själv stryker jag omkring och letar efter en lugn bingohall där de serverar kaffe eller varm soppa. Haha! Snacka om att man är gammal!

(hoppas jag satte antikrundan på inspelning!)
Jag hittade hem!

mys

Grodan myser med pojkarna. Nu är det sängen som gäller för pensionärerna för imorgon blir det aktiviteter hela.dagen!

fredag!

Fredag, äntligen! Zywiec gör att man drömmer sig till Polen! Fredagsölen är öppnad!

Fejksover

Så här ser det ut när vi ska till dagis! Ett öga tittar på mig i hopp om att jag ska tro att hon sover :)


Sorry sorry

Jag har verkligen varit inne i en nagelbubbla ett tag nu! :) Ibland hinner man helt enkelt inte allt man vill! Men kika in på http://nailobsession.se/ och kika på lite nagelbilder tills jag kommer igång här igen (snart)!!!

Hockey#%@}¤

Jäkla skit då! Satt och tittade på en sån härlig hockeymatch igår tills vi kom till tredje period. Visst vi har en hel drös med "ankungar" som aldrig spelat ett VM och jag säger absolut GRATTIS till silvret! Men, man förlorar inte med 6-1 i en final! Jag förstår att andra lag tänkte att de borde fått spela final. Något hände med oss och vi kunde inte återhämta oss! Synd!

Det är bara att blicka framåt till nästa VM och nu ska jag nog ta och klämma en finne innan jag går till jobbet, haha!

Snygga naglar om inte annat!



nailobsession.se

I´m alive

Så försvann hela lördagen! Låg nerbäddad, först i sängen sedan i soffan. På kvällen skulle vi till syster yster så jag kröp över dit och la mig i mamis säng. När jag hörde att speedway gp:t börja och chipspåsens prassel så var jag på fötter igen :)

Så vädret idag! Skit med regn men då hinner man väl göra det man ska och kurera sig. Egentligen så skulle jag säga att regnet är efterlängtad då gräsmattan behöver lite vattning, haha. (vuxenpoäng?!)

Någon som inte gillar regn är Grodan, hon gillar inte att pälsen krullar sig så fort det blir fuktigt.



JAAAAAAAAAAA!!!!!!!!

Ni som tittar på hockey VM vet varför jag är så jäkla glad!!!! Sverige till Final på söndag, slog ut Tjeckien, förra VM mästarna!

Ni som inte tittade nu idag, slå på tv:n och heja fram Sverige!!!!! Wohhhoooo!



Sveriges "tegelvägg"!!!

Vill inte vara sjuk!

God morgon!

Igår kväll kände jag mig lite kraslig och såklart så vaknar man med en bedövad hals. Hoppas det går över snabbt så man slipper ligga hemma och vara sjuk!!! Undrar vem som man ska sparka i baken på jobbet för detta?! :)

Men denna video blir man glad av att se så jag måste bara lägga upp den. Har själv haft en katt som blev 20 år så jag vet hur det är med katter och kansigheter. Grodan tror att hon är en katt så hon har lite av dessa konstigheter för sig! Kika på den!


Ingen hjärncell kvar

Jaha, igår kväll så satt jag tillbakalutad i soffan med syrran i telefonen. Helt plötsligt när jag går förbi TV:n så slås den av och jag börjar svära i telefonen om att jag har gått förbi och kanske sabbat TV:n. Men så inser jag att syster inte hör mina dåliga ord :)

Öppnar dörren och tror M har pluggat in för många kontakter eller något i hans iver att få bilen glänsande ren. Men det small en bit bort och det var ett strömavbrott! Brandkåren var där och hela vårt kvarter blev drabbat.

Skit, ingen Desperate på TV och inga lampor så man ser något! Tänkte att jag kunde sätta mig ner och blogga lite men den går ju på ström den med! Idiot igen, laptopen kan gå utan ett tag och jag har ju en telefon jag kan surfa på! Tror att min sista hjärncell verkligen försvann när jag blev sjuk. Haha!


                       

Snygg bränna

Jag har som sagt målat i helgen och tänkte att det är ju härligt då man får lite färg på köpet!

Men först fick jag sol i ryggen och när jag kom till andra sidan staketet skulle jag få i ansiktet men då har ju solen flyttat på sig så fick jag på ryggen igen! Och så var tröjan lite kort så jag fick en fin rand mellan tröja och byxa! Ser ut som om jag är skitig! Haha!


Vitt är inte en kvinnas...

...bästa vän! Det spelar ingen roll om det är kläder, smink eller färg på staketet. Jag hatar vitt just nu, haha! Nu har jag målat staket i 3 helger (tror jag) och nu är det färdigt!!! Eller ja, jag skulle ha gått en fjärde runda men det blev bara tre! Skulle jag gå ett sista varv tror jag att jag skulle ha en galen kvinnoform rakt igenom staketet. Eller så kanske jag skulle tuttat eld på det. Vill inte se en färgburk på bra länge! (härligt att det ska målas hus snart!)

Men fint blev det!

Före:



Efter:



Haha, ser ni busken på före och efter?! Tror att det kanske var mer än 3 veckor!

Matkoma

Har just ätit en god grillad middag! Lite Grekisk stil med egengjord tzatsiki, potatisklyftor och grillspätt! Har ni inte börjat grilla för i år så på med foppatofflorna, ut i förrådet och slit fram grillen som står längst bak blad allt skräp, haha! (nu vet ni hur det ser ut i vårat förråd)

Till efterrätt blev det päron med after eight och glass. Alla andra åt 3 päron, själv var jag för snål för att kasta bort dem så jag åt 6 stycken! Tur att man har flexibla kläder!

Nu ska jag rota fram något mer att äta :)






herre över huset

Byggherren ligger i gräset för att övervaka bygget. Men M är inne och förbereder en festmåltid! Börjar bli hungrig! :)

pause

Mami övervakar min målning. Tycker att jag målar utanför. Haha. Blev själv sugen på lite vin i solen!

Nytt inlägg

http://nailobsession.se/


Bling bling

Igår var det 10% på Åhléns city och då passades det på att shoppa. Varför inte lite ringar med massor av stenar!!! Älskar dessa härligheter som kommer från Zanzlöza Zmycken.


Nytt inlägg

Behind bilder från plåtning på http://nailobsession.se/

Snö?!

Är på väg till dagis med Grodan och det snöar vantar!!! Så stora snöflingor! Det kommer dock försvinna när de landar på backen men gud så frustrerande! Så varmt det har varit att man suttit ute i bikini och så snöar den i maj!!! Crap!

massor att göra!

Igår klev jag upp vid 6 och vid 8 bar det iväg till ösmo. Det blev en lyckad dag! Men lång då jag fick åka 1 1/5 timme, men väl värt. Får se när bilderna kommer men mina behind bilder blev bra så det blir säkert überbra! Igår kom mami hem från polen lagom till säsongstarten i speedway gp:t. Självklart så fick hon med sig.ett par super snygga skor med stenar och pärlor. Även lövsmycken, köpte ett förra året som jag älskade men som gick sönder. Tack mami!

RSS 2.0