Levande begravd

Söndagsmys med film. Idag blev det Beck, levande begravd. Älskar Beckfilmerna, och jag som tidigare inte gillade svensk film!

Gillade denna och längtar till nästa film!


Paranormal Activity 2

Såg paranormal activity med syrran och skrek nog mest av att hon skrek! Haha! Nu vill jag se 2:an! Tycker att uppföljarna kan vara väldigt dåliga men klart jag ska se den. Ser ut som om det är samma hus som i ettan! Lämnade hon aldrig huset?!


Halloween nails

Visade en bild tidigare på lite halloween naglar. Nu är de klara och jag tog hjälp av J på jobbet som gick lös på (fejk)blodet, helt galen blev hon! Haha!

Men jag gillade naglarna som jag gjorde! Skitade ner dem och klippte av dem så de såg ut som om jag försökt klättra upp för en brunn eller något, mmwwwoohhhaaa!



Så här fick jag åka hem på tåget, många som säkert skulle undrat om det inte vore halloween!




TGIF

Äntligen fredag!!! Och M har haft lite semester men kommer en fräckis!


En man ville ha sex med en brud på jobbet. En dag var mannen så himla tänd att han gick fram till bruden och sa:
- Jag ger dig 500 kr om jag får ha sex med dig!
Hon tackade nej men mannen var envis och sa:
- Jag är snabb. Jag slänger pengarna på golvet. Du böjer dig ner och jag är klar när du plockat upp pengarna.
Hon sa att hon måste kolla med sin pojkvän. Hon ringde honom och berättade vad mannen ville göra med henne. Pojkvännen sa:
- Be om 2000 kr och plocka upp dom så fort att han inte ens hinner komma ur brallorna.
Hon gick med på förslaget.

En halvtimme hade nu gått och pojkvännen väntade nervöst på att flickvännen skulle ringa, till slut orkade han inte mer och ringde henne själv:
- Vad har hänt? frågade han.
Hon svarade argt:
- DEN JÄVELEN BETALADE MED MYNT!


Halloween naglar

Igår kväll satt jag och lekte lite för att komma på något halloweentema för naglarna. Brukar bara lacka lite nät eller små spindlar.

Nu blev det sår på nagelbädden som jag byggde upp med akryl så att det blir i 3D, ser lite mer verkligt ut.
 

why?!

Och så tog jag tag i att jag faktiskt har ett träningskort och tog mig dit 05.30! Jag kom inte in!!!

Är det meningen?! Jag kanske bara ska titta på det, haha!

Portfolio

Har börjat göra en portfolio för mina nagelbilder! 3 bilder är en början! Vill göra en massa fler men det tar tid och krävs massor av tid och inspiration.

Vad tycks?!





Höstnaglar

Fick lacka syrran och det blev en höstlackning.

Steg för steg för er som vill försöka:

hemma!

EN SOM LÄNGTADE EFTER MAMI FÖR ATT GÅ IGENOM BAGAGET! BAGAGE UTAN ETT ENDA KLÄDESPLAGG! BARA PILLER, GODIS OCH  JAG VET INTE VAD.

snart...

Snart kommer Mami em från Polen! Har saknat henne! Inte som kära syster yster som längtar efter någon som städar och styker, haha!



Ostrow i sommar, jag och mami.

Tack snälla!!!

MIN UNDERBARA FRISÖR GAV MIG EN UNDERBAR PRESENT IDAG! ETT FÖRMÅNSKORT SOM RÄCKER BRA LÄNGE, TILL JUNI! L ÄR GRYMM SOM STYLIST OCH HON GAV DET OCH SA; -NU HAR DU ÄVEN RÅD ATT FÄRGA HÅRET! HAHA! PIK FÖR ATT JAG GÖR DET SJÄLV?! DÅ HON KLIPPTE SIST VA HON NOG LITE SUGEN PÅ ATT BLONDERA MIG, VÄLDIGT LIKT PINK, TACK IGEN! SKA BOKA EN TIDIGARE TID!!!

CND

SJÄLVKLART FICK JAG MED MIG LACK FRÅN CND NÄR JAG VAR PÅ SKOLAN, 3 STYCKEN SOM HAR LITE AV EN FOLIELOOK EN GRÅ OCH BLÅ! LÄNGTAR TILL VÅREN DÅ JAG FÅR KÖPA ALLA KNALLIGA FÄRGER!

nu är det jul igen

FÖRSTA SNÖN HAR KOMMIT TILL OSS SOM BOR I STOCKHOLM! PÅ VÄG TILL DAGIS VAR DET EN SOM NJÖT, SNOKEN NER I VARJE TASS-SPÅR! TAR EN EVIGHET ATT GÅ MEN HÄRLIGT ATT SE HENNE!

lyckad kväll

IGÅR BLEV DET EN LYCKAD KVÄLL MED EN BRA GENOMGÅNG! INFORMATION OM NAGELVÅRD, LÖSNAGLAR, FRANSFÄRGNING OCH LÖSFRANSAR! L GJORDE EN SUPERBRA INFO PÅ DEPENDPRODUKTER OCH EN HÄRLIG GOODIEBAG FICK TAS HEM FÖR DELTAGARNA SÅ DE KAN TESTA MER.

Depend kväll

Ikväll är det Depend kväll! Produktgenomgång, mat och dricka, en riktig myskväll! Sånt uppskattas alltid! Då blir det en genomgång av fransfärger, fransar, lösnaglar och så klart hur man ska sköt sina naglar.

Kanske ska ha en genomgång här!? Många som oftast bara lackar och inget mer. Men Vackra naglar går inte på 5 minuter. :)

Vivaz pro

Har fått massa tips på att det finns skal till vivaz pro! Men jag har fortfarande inte hittat ett! Vivaz och vivaz pro är två olika telefoner med olika skal då kameran ser olika ut!

Har köpt en Iphone 3 av en vän då hon som är teknikgalen har köpt sig en 4! Vet inte om jag ska behålla den själv eller inte. Som sagt så är kameran super på min vivaz men tyvärr är det dock det enda! Men Iphone har inget tangentbord vilket jag vill ha! Lånade syrrans i fredags och skulle blogga lite när min dog men inte ens det gick! Vill jag ha den då?!

Gymkort, ska det användas?!

God morgon!

Är så trött att det värker i ögonen och förkylningen släpper aldrig helt. Går på nässpray som en och annan narkoman.

Kommer ni ihåg mitt svarta lilla kort jag köpte? Gymkortet! Har inte varit där än och undrar om jag vad jag gjort! Haha! Jag som mådde så bra av att bara ha det liggandes här hemma! Det är ju liksom halva vägen! Hur fasen ska jag ta mig upp?!?!

Min ursäkt just nu är att kylan har kommit! Borde det inte vara bra att behålla hullet inför vintern? Vill ju inte frysa! Som björnarna. De äter massor och går i ide. Ska nog köra på den och krypa tillbaka ner i sängen!

Dax för nya böcker!

Då har jag läst alla mina P C Cast böcker! Det finns fler men på engelska så jag väntar med dem tills de kommer på svenska. 4 böcker på 3 1/2 vekor! Snacka om tråkigt på tåget! Läser bara på tåget och på luncherna om jag orkar.

Tips på nya bra böcker?!


snyggt förvaringsutrymme

Äntligen blev vi klara!

Städat, varit på IKEA och trängts med alldeles för mycket folk (nästan så man blir folkskygg), och så blev vi klara med förvaringsutrymmet! Härligt när man har ordning på saker!

Men herre gud vad man samlar på sig saker! Helst ska man bo litet (alltså utan förvaring) så man inte kan spara allt man hittar!



Detta är före och då har vi städat undan nästan allt för man kunde inte gå in!





Ikea är bra när man ska ha förvaring.

Ladies night globen

I går kväll blev det en kväll med syster yster. Jag måste bara säga hur mycket jag uppskattar att göra såna saker med dig! Och att det var gratis, gratis är kul, haha!

Började kvällen med att äta lite gott på London och gick sedan vidare till Globen för en kväll med bara fruntimmer! Tror det var ca 14 000 tjejer där för att ha kul. Satte oss i en louge med grymt bra platser och egen bar/springpojke! Även en egen toa vilket nog var det bästa! För tänk er 14 000 tjejer som ska på dass! Två och två, snacka lite skit, lägga på två ton läppglans, lägga tuttarna på plats, dra upp minikjolen lite mer, ja ni fattar vad jag menar! Haha!



Vår louge låg bra till!





Mina två favoriter! Andreas Johnson och Brolle. Även Måns Möller och Martin Stenmark var med!

Som min vanliga otur så tog batteriet i kameran slut!!! Varje gång jag slog på telefonen så hann jag ta ett kort utan fokus och så höll jag på!

När Brolle stod på senen i mitten så tänkte jag att jag skulle springa ner och ta ett till kort så jag tog syrrans tele och kom ända fram till senen! Han stod  max 1 meter ifrån mig så jag borde ha fått grymma bilder! Men nej! Min syster har en Iphone! Världens sämsta kamera! Haha. Synd att mitt batteri tog slut för det enda som är bra med den är den grymma kameran! Skit skit och mera #@{}£%!!!!!!!!!

AW

Jag och syster yster sitter just nu och äter och tar ett glas vin. Lite som en AW som aldrig blir av för våran del. Mysigt att kunna umgås med henne! När vi var små var vi värsta fiender (haha) och idag är hon min bästa vän! ♥ dig!          

nails

Sitter och lackar lite dekorationer, så här långt har jag kommit: (lackerna är från Depend)

paznokcie

ÄNTLIGEN HAR FÖRSTA NR AV PAZNOKCIE KOMMIT NER I BREVLÅDAN! TACK MAMI FÖR ATT DU FIXADE DET! NU SKA JAG BÄDDA NER MIG I SOFFAN MED VETEKUDDEN OCH  TIDNINGEN!

flytta?!

Tror att jag tänker flytta, ska bara kolla att lönen räcker så jag kan betala hela köpet på en gång. 350 miljoner kronor!!! 3 600 kvadratmeter då borde mitt ego få plats, haha!

Synd att det bara finns en helikopterplatta, var ska jag ställa den andra?!

Världens dyraste takvåning är till salu! En kinesisk familj och en rysk ungkarl och jag som spekulanter. Nej, kanske inte jag men vem är singeln?! Ska tipsa min vän L! Haha!

sänggavel à la M

När jag kom hem ifrån jobbet så var sänggaveln klar! M har byggt den från scratch och även lackat den!

Supersnygg med belysningen han la till, Love it!
Vad tycks?!
Sågas och spikas.
Lackas.



Klar!



När belysningen är av!



Och på.

by Rydéns

Nu har jag monterat upp vår sovrumslampa! Ett jäkla pilljobb! Ungefär som när man handlar på Ikea och får montera själv för ett lägre pris, bara att det inte var något Ikeapris på denna lampa.

Snygg blev den!






In Trade

Igår gick hela dagen till att renovera sovrummet, och det är inte slut än! Tapeterna från In Trade åkte upp på väggarna och blev klara runt 9 igår kväll. Då var det bara att dimpa ner i soffan.

Jag gjorde väl inte så mycket, hjälpte till lite, gick och kräktes, hjälpte till lite mer och satt dubbelvikt av halsont, haha! M gjorde grovjobbet och duktig var han för det ser superbra ut!

Nu ska han lacka vår sänggavel som ser grymt bra ut, så före och efterbilder kommer när rummet är klart! Blir nog om ett tag för det är så mycket som ska göras, inte ens de andra rummen är helt klara.




Igår kväll jobbade M på i 180!

sjukling

Har sovit hur många timmar som helst nu! Åkte i säng när jag kom hem igår och har sovit till och från fram till nu! Hatar att vara sjuk när man inte kan göra annat än sova!

Titta på film eller läsa, nått vill man göra! Förhoppningsvis kommer jag hinna kurera mig innan måndag! Jag ligger i soffan och tycker synd om mig själv som inte kan svälja (kanske kan tappa nått kilo, haha) medan M jobbar på i vårt sovrum.

Dax att tapetsera snart! Längtar!


Ser på ett ungefär ut såhär idag! (gör jag inte det alla dagar, haha!)

flowerbomb

Är i Ljushuset och köper vår sovrumslampa! Snygg snygg och mera snygg!


Grodan + rosa bandet

Nu har grodan fått sitt rosa band på halsbandet! Hon får ett varje år men jag har glömt att köpa ett men nu är det gjort!


Äntligen

Äntligen fredag! Som man har längtat. Vi ska dock inte ligga på soffan och vila utan fortsätta i sovrummet! Ska bli så kul att bli klar med rummet!

Dock börjar jag känna mig krasslig! :( Huvudvärk och en grym trötthet slåg mig i går och nu vaknade jag med en konstig känsla i halsen! Kan det krypa fram en förkylning?!

Hoppas inte!

ränderna går aldrig ur...

Här är en tjuvtitt på våra tapeter till sovrummet!



det lilla svarta...

Vad är då detta svarta lilla kort?! Jo, jag har köpt mig ett träningskort! Blev inspirerad av min vän K att nu jäklar så ska det fungera!

Ska även boka in så jag får en personlig PT! Är ett måste för sist jag ägde ett gymkort sa jag upp det för att det var trist att bara nöta på utan att något händer! Hans uppgift är att få mig behålla detta lilla svarta kort!

Sen är frågan hur det går i början då jag ska gå på morgonen innan jobbet! Gymmet öppnar 05:00! Rise and shine! Haha! Jag som varken är nå söt eller snäll innan mitt kaffe, hehe!



Flygvärdinnor som dansar loss!

Såg detta klipp och tyckte det var väldigt coolt gjort! Jag själv som hatar att flyga stirrar alltid på flygvärdinnorna när de går igenom säkerheten för det känns som om jag inte blir alltför stressad innan det är dax att lyfta.

Men jag är nog ensam för när man tittar runtomkring sig gör alla andra allt utom att titta på dem! Så varför inte dra till sig uppmärksamheten med lite Lady GaGa?!



Ass kick

Filmkväll, det blev Kick-ass! Eller Ass kick som de sa i filmen, haha!

Först visste jag inte riktigt vad jag skulle tycka under filmens gång, men nu efter tycker jag den var rätt bra. Kommer dock nog inte se efterföljaren. 90% säker på att det blir en! Först tyckte jag att det var en lite mer barnslig film med superhjältar men det blev ganska snabbt massa döda och blod m.m.

Ne, jag gillade den, cool film!


pink ribbon nails

Då var det en rosa månad! Jag hoppas att alla köper något från rosa bandet som sedan skänker pengar till bröstcanserforskningen! Själv ska jag köpa ett band till Grodan, hon har alltid ett band varje år.

I samband med detta lackade jag mamis naglar och då blev det självklart rosa! Dock gick inga pengar till rosabandet men kanske så kommer det att påminna dem som ser naglarna att det är en rosa månad!




Banden är lackade för hand men det finns att köpa hos t ex scratch nails på åhléns. Små klisterdekaler, lätta att bara fästa på.

Tornadon har varit hos oss

Håller ju på för fullt med sovrummet och då vi inte kunde sova där fick vi lägga oss i rummet brevid! Katastrof för en sån som jag som måste ha det städat!

Mysigt var det och bättre skulle det ha varit om vi haft en box som fungerat så man kunde somna till tv:n!!! Tips: ska ni byta box, byt inte till Canal Digital! Har aldrig haft så mycket problem på den korta tid vi haft dem! Nu ska vi ringa dem för femtioelfte gången och se vad de har att säga!

Trevlig dag ♥


microlit mina vänner

Om ni ska göra om hemma så är microlitväv ett tips! Det är till för att sprickor inte ska uppstå, vilket i många fall är ett väldigt stort problem. Inte snyggt när det syns!

Nu har vi lagt det i taket och ska bara måla! Tror vi börjar bli ganska bra på att sätta den nu, hehe.

Kom bara ihåg att inte rulla er i den för det är inte skönt med små stickor på kroppen, haha!




Sovrummet kommer att bli så snyggt!!! Före och efterbilder kommer sen!

guilty

SITTER OCH SNIFFAR PÅ GUCCI GUILTY! SUPER NICE! KÄNNS VÄLDIGT VUXEN TILL DOFTEN. INTE TANTIG UTAN VUXEN. KANSKE SKULLE SLÅ TILL!? NÅGOT ATT LÄGGA TILL I ÖNSKELISTAN!

TGIF

Och så var det fredag! Efterlängtade fredag!

Här kommer dagens fräckis:


Det sitter en...
... punkare och en gammal man på en parkbänk. Punkaren har en stor färgad tuppkam och är grymt piercad. Den gamle mannen glor storögt på punkaren som säger:

- Vad fan är det med dig gubbjävel? Har du aldrig gjort nåt urflippat i ditt liv?

- Jodå, svarar den gamle mannen, en gång var jag så jävla full och satte på en höna och nu sitter jag här och funderar på om du är min son?

                                   


candynails

GJORDE NAGLAR PÅ D DÅ HON SKA PÅ BÅDE DOP OCH BRÖLLOP M M. BLEV RIKTIGT SNYGGT. HON VALDE EN FAVVOFÄRG FRÅN SCRATCH OCH DÅ HON GILLAR STENAR SÅ VAR DETTA EN SJÄLVKLAR DEKORATION! HOPPASDU BLEV NÖJD!

RSS 2.0