Inställt så klart

Självklart så har det regnat så mycket under veckan att matchen blev inställd! Vad skulle jag vänta mig?! Men jag hann se Jason Crump då han gick förbi mig!!! Ett under då min kära sambo säger att jag inte skulle känna igen kungen om han satt brevid mig :) Men det är svårt att känna igen folk när man är van att se dem på ett sett ("jobb") och ser dem i ledig klädsel. Haha. Han knep andraplatsen igår vilket gör att han ligger etta i GP serien!

Fick se stadion vilket jag inte sett innan, synd att det inte va nå förare som ville gasa!

                                       Jason Crump  
                                       Crump

Marknad i Wroclaw

Har äntligen kommit hem ifrån marknaden som vi alltid vill gå på när vi e här, inget undantag nu heller. Förutom att jag är sjuk och hellre vill ligga i sängen så bar det iväg i alla fall. Det blev en väldigt liten runda den här gången.

          
           Mamma i virrvarvet.

           
           Inköpet blev en filt till syster yster, strumpor till mina kalla fossingar och 
           vit choklad :) Skulle leta efter en skinnjacka men när man väl vill ha något
           så finns det inte!

Ne, nu ska vi äta lite piroger innan det bär iväg till stadion för lite speedway!!!! Min första hemmamatch! Jippie! Och den första solen tittar fram nu! Jippie! Hörde att det är superväder hemma men att det blir sämre efter onsdag, såklart för då är ju jag på väg hem! Varför är det så varje j...a gång jag åker hit?!

Speedway GP

Ligger halvt död i soffan och sover medans tyska musikkanalen rullar i bakgrunden. Så j...a mycket reklam och när de väl spelar musik så är det deras inhemska musik, urk!

Ska iväg till min morbror R senare mot kvällen och kolla på Speedway GP:t som går av stapeln i Göteborg på Ullevi! Jag sitter i Polen med en massa polacker medan de kör hemma i Sverige :( Får väl skrika lite på både svenskar och polacker! Go Sweden! :)

Åskskurar, kom hit!

God morgon! Har knappt sovit med min rasslande hals och det gör fruktansvärt ont när jag andas bara. Vädret är lika kasst som jag känner mig! Vet inte ens om jag ska hoppas på att det ens ska bli bättre. Hörde att Sverige får det fina vädret, skit!

            

shopping

Va en stund på stan idag innan jag kände mig allt för dålig, och jag hittade detta!

                           
        

         Love, love, love!

                          
                           Hittade även denna väska som jag älskar, och jag har ju bara svarta!
                          Ska jag köpa?
                           Love, love, love!

            
             Tog en latte i hopp om att halsen skulle må bättre, men icke!
                                                                                                                                         

Polski medecinski

Har tagit mig hem nu då jag har åkt på någon skitförkylning. Inte svininfluensan! Har fått gå till apoteket här och fått lite mot förkylningen, hoppas jag. De ville ge mig Strepcil, men det hjälper ju inte!

En spray som ska sprayas ner i halsen, urk! Ock tabletter. Kan bara säga att de är smärtlindrande då jag har "rakblad" i halsen men det är tungan som domnat bort och inte halsen, haha. Får se när jag tar nästa.

          

           Ska ej blandas med alkohol!

god morgon wroclaw

Ja, är uppe med tuppen fast jag har en minisemester. Kunde inte sova i ett streck då det öser ner här. Storm och hur regnit som helst. Märker att jag även har ont i halsen, skit!

Då det har varit varmt här en längre tid, och då jag alltid tar med mig det dåliga vädret, borde jag ha lärt mig vid det här laget att jag alltid ska packa tvärtemot min mamma! Haha. Inga långbyxor och bara linnen!

Det som är mest surt är att regnar det varje j...a dag så blir speedwaybanan förstörd och då blir det ingen match, även det ska va typiskt. Nu åkte jag hit för att det va match på hemmaplan, vilket jag aldrig varit på. Skit! Vi får se vad som händer.

                 


Food

                    

Hemlagad mat! Ha. Det blev pizza från en pub som ligger utanför mammas port. Jobbig väntetid. Stå ute och frysa eller stå inne och inte kunna andas?! Här röker de på pubarna, har glömt bort att det inte va så länge sen som vi tog bort det, skönt!!!! Jaja, vi delade på pizzan och det finns kvar (info till M).

Mamma ville även ha rött vin hem. Jag trodde att jag skulle känna igen någon flaska som M kanske har köpt men icke. Så vi tog den som stod ensam kvar, vilket måste betyda att den är god då det bara va en kvar, haha.

ne nu ska jag bädda ner mig i soffan, saknar er, M&M!

äntligen kväll

Nu har vi sprungit lite på stan och jag tror att M är glad när jag säger att jag inte har en enda shopping kasse!! Bra gjort!! Självklart så har vi super fint väder! NOT! 10 grader och åskskurar. Men lite har jag sett.

                      
Mamma utanför den senaste gallerian. Man ser det som är tillbyggt. Lite NK stuk på det. Luftigt och dyra butiker/shoppar

                    

Favvo haket som har god tsatziki!

            

Provade skor, såklart! Matchar lacket, såklart!

                        

Ena tomten har en fotboll, antar att det är för kommande EM 2010. Måste boka biljetter. Tur att mamma bor här, vill inte veta vad det kommer att kosta när det blir dax. Har redan blivit dyrt. Hörde dock att det finns för lite hotell. De bygger som små myror och vi hoppas att de kommer bli fler.
Även flygplatsen bör bli större då det får plats 2 små propellerplan och inget mer. En militärflygplats med plats för vindsurfare.

Done

Nu är jag färdig hos frissan, och jag blev en redhead. Haha. Men det blev faktiskt bra, ska kolla och se senare hur rött det blev. Hon slingade med 3 färger!!! S, ska du hjälpa mig med utväxten så får du mycket att göra, hihi.



Morgon-frissan, mörkt hår.




Tiger, grrrr.



Dax för nästa 2 färger.




Lite rockigt va?!

wroclaw here i come

Äntligen framme. Kom fram igår men då skulle jag bli iväg släpad till min morbror. Höll på att somna. Flög från Skavsta till Wroclaw då de är de enda som har direktflyg hit ner. Så det var skönt! Nu sitter vi hemma på morgonkvisten och ska gå till frissan, får se vad det blir.

Ska även se om det går att ladda ner bilder till hennes dator då jag inte har min egen med mig. Men jag ska försöka!

See you!

Flygdax

Sitter med en kopp kaffe och har inte packat än! Ska lämna gumman på dagis och sen hem och packa för att sedan dra till Skavsta.

Vår lilla älskling blir 4 idag!!!! Hipp hipp hurra hurra!!!!!! M jag hoppas du kommer ihåg kycklingen du lovade och A, kom över och puzza på henne och ta en långpromenad så blir hon gla!

        

Stora tjejen idag!!! Kram på dig!

Sängen here i come!

Äntligen hemma efter en lång dag! Har sådan fruktansvärd huvudvärk. Men nu ska jag tvätta lite kläder så jag har något att packa. Jag åker ju till mamsen på onsdag! Kommer att göra inlägg och hoppas att jag kan ladda ner bilder i hennes dator så ni får se vackra Wroclaw i Polen! Lova att kika in!

Har just meilat till min vän L, min ansökan till Robinson! Ja, jag var allvarlig om att jag sökt! Jag hoppas du är ärlig när det gäller feedback! Glömde bort jobbmeilen så du fick den på vanliga!

Kram♥

Robinson, pick me!

Igår blev det video kväll som alla andra söndagar då vi slappar lite innan måndagen kommer krypandes emot oss. Vi såg The Day The Earth Stood Still. Inte riktigt min smak av film men gillar ni Sci-Fi filmer så go for it!

                                                  The Day The Earth Stood Still (+ Digital Copy) (2 disc) - DVD - Film cdon.com

Igår på dan satt jag och skrev en ansökan till Robinson, haha. Jag är faktiskt allvarlig. Jag skickade in den och allt. Är riktigt stolt över vad jag fick ihop och håll tummarna för mig. Jag känner att jag skulle vilja testa vad jag skulle klara av när det kommer till kritan. Nu vet man att det finns andra vägar, T ex sätta sig och skita i ett hål skulle jag inte göra om jag vet att Statoil ligger 10 minuter bort!

Jag tror att det skulle bli rolig TV i alla fall, hihi. Sista dan va igår så jag var ute i sista sekunden men hoppas!

          Alla deltagare i Robinson 2009. Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Segt

Hihi, snacka om att internet här är segt! Det jag skrev igår kom på inlägget idag. Har nätet också röda dagar mån tro?! Jaja, ne nu är det nog dax att kasta in handuken efter en lång lördag och efter lite städning (röj) ska jag nog krypa till kojs.

Hoppas ni har haft en trevlig lördag! ♥

Mys kväll

Fy satan vad trött man ska va. Har inte haft nån långhelg som vissa andra utan jag har jobbat och slitit för bröd födan. Igår va jag så trött så jag åkte som vanligt mot jobbet, tog mig till dagiset för att lämna hunden men upptäckte att jag inte kom in. Va?! Varför kommer jag inte in, varför är det inte öppet?! Vad gör jag nu?! Men va f...n e hunden?! Då kom jag på att hon ligger hemma i sägen med M och sover. Snacka om alzheimers light. Börjar bli lite rädd. Haha.

Nu har vi bänkat oss framför TV:n för en myskväll med sällskapsresan-boxen. Inget är bättre än goda glassiker som får en på gott humör!


                

Trevlig kväll på er!

Städning pågår

Nu har jag städat så jag kräks. Fattar inte att det är så mycket att städa. Det tog ett bra tag men då har jag skurat kaklet i ena badrummet vilket behövdes. Annars moppar man och det där vanliga men ska man grovstäda så tar det ett tag. Skulle vara lite roligare att städa med roliga hjälpmedel. Denna söta skulle kanske göra allt mycket roligare, hihi.



                                                                            Hetty Vacum Pink

Nej nu ska jag ta mig i väg till syrran och kolla om M lever.

pink pink och beige

Har äntligen kommit hem från jobbet och tagit mig iväg till syrran. M är här och lägger golv så det blir nog lite pizza till middag. Det var evigheter sedan och det känns skönt att man faktiskt inte är sugen på det konstant, tänk om det kunde vara så med choklad!!

Sitter och bläddrar i Amelia och hittade ett par snygga pjucks (konstigt va?!)

                        ASOS Caged Platform Sandals
Men jag tycker de såg snyggare ut i tidningen och så står det inte hur hög klacken är, och jag kan inte gå i hur höga som helst.

                        Dune Ankle Tie Cork Wedge Sandals

Men medans jag kikade efter skorna sprang jag på dessa och jag skulle nog säga att de är snyggare.

                        Acne Suede Elastic Strapped Heeled Shoes

P på jobbet köpte dessa och jag kan verkligen rekommendera dem för de är så snygga! Vill ha!!

Alla skor är från asos.com

Höjdrädd?!



Sitter och kikar i expressen.se och finner denna bild. Håren reser sig och jag är nära på att kräkas bara jag tittar på bilden. Ok, jag är höjdrädd men ni som inte är det skulle ni våga lägga er på en glasskiva uppe i luften på över 300 meter?! Jag skulle då inte ens gå upp i tornet, en upplevelse, ja. Men jag är inte beredd på att dö än. Ihhhh.

Detta är Oriental Pearl Tower i Shanghai i Kina som är 468 meter högt (tredje högsta i världen)

Röd dag

Glömmer hela tiden att det är röd dag idag. Man pratar om det och 5 minuter senare har jag glömt det igen och så har det varit ett par dagar nu, men man märker det nog snart då de flesta säkert reser bort. Men nej det gör inte vi så alla ni är välkommna hem till oss, haha.

Det ser iallafall soligt ut just nu så man får hoppas på en fin fin helg! Så mycket som ska göras, som alltid när man inte orkar. Det ska städas, fixas i trädgården, tvättas och pysslas innan jag åker iväg. Fast det är ingenting att fixa, bara att packa lite kläder, om jag har tvättat så ska den biten gå bra.

Nej, dax för en kaffe så man är på den "rätta" sidan idag, hihi.

Go morgon go morgon

Måndag, vad ska man säga. Måndagar är alltid sega och det känns som om man har rätt till att vara seg då det är starten på en ny vecka. Själv så tror jag hela tiden det är söndag då jag jobbade i lördags. Tänkte det skulle vara bra då jag snart åker och hälsar på mammsen, jippie. Typ bara en vecka kvar!

Ska bli skönt att få komma iväg, men semester kan man nog kanske inte kalla det. Man ska hit man ska dit slinga hår, hälsa på släkt och kolla på speedway! Mycket som ska göras, men lite vila ska jag nog hinna med!


          
           (bild från experiencepoland)

Här på Rynek (gamla stan liknande) i Wroclaw brukar vi vila fossingarna. Gamla färgglada hus och massor av öltält i varje portuppgång.

jäsa vid tv:n

Sitter och väntar in lite bra tv program och smälter maten. Känns som om det är fredag, kanske för att jag har tagit mig in och jobbat lite på en lördag. Missade strålande sol gjorde jag också. Men det blev vårrullar när jag kom hem så lite glad blev jag.



Förberedelsen, ölen på vänster flank är inte med i receptet utan för att jag skulle överleva matlagningen, men det kanske skulle vara något, hihi.



M hackar räkor, vilket var helt ok. Var det hela räkor skulle jag nog ha svårt att äta.



Nu är det dax för mig att rulla ihop allt.



Vi åt tills vi sprack, så ska ni testa att göra vårrullar så gör dessa.

Filipino Spring Rolls

1/4 Ground pork
1/8 Shrimp, chopped
1/4 cup finely chopped carrot
1/4 cup finely chopped parsley
1 garlic clove
1 egg, slighty beaten
3 tablespoons chopped white onions
1 tablespoon soy sauce
1 teaspoon sugar
1/2 teaspoon salt
1 pinch pepper
1/2 tablespoon sesame oil

krydda även efter eget behag, vi använde oss även av fisksås.

skor i stora lass

Som jag nämnt tidigare så blev jag förtjust i dessa gladiatorskor som kommer från Nelly.com. Hoppas bara att de håller bättre än de två förra skorna som jag skickade tillbaka (kan bara säga att jag är inte nöjd med deras hantering av återbetalning). Får se nu när jag meilbombat i ett par veckor hur lång tid det tar att få tillbaka pengarna, men skorna var iallafall snygga!

Ett par bruna och ett par svarta, kommer att bo i dem i sommar! Med den franska lackningen var det snyggt.



Mums

Är fruktansvärt sugen på dessa godingar. Skulle nog även kunna äta upp dem :) Men frågan är vilka man skulle välja i så fall?! Jordgubbarna är ju söta nu till sommaren. De är från Miljaki, som har så mycket saker att man aldrig får nog!

 
Bilderna lånade från Kyssjohanna

Klänning

Gillade denna från Gina, ska nog springa in och prova den för de ser alltid snygga ut så här men på, inte lika bra. Hittade lite grejer där.



Gladiator pjucks

                                             Gladiator SEK 349, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Äntligen kom skorna jag väntat på i en brun upplaga, gillade verkligen de svarta och nu får jag bara hoppas att de håller. Köpte ju såna fast med en kilklack och de gick sönder på några timmar. Nu ska man bara vänta in pengarna från dem och de som är mest bökigt är att det är ett internet företag så man kan inte ringa, bara meila! Hatar sådant. Synd att de vita som jag beställde inte fanns men man kunde klicka hem dem! Dåligt av företaget att inte hålla koll! Grrrrrrrr!

Tokyo J

Jag skrev ju tidigare om Tokyo Jane armband. Var ute efter ett limegult men när jag hittade det så var det inte riktigt det jag sökte, och när jag såg de mönstrade "live" så var jag tvungen att ha dem och inte enfärgade. Stackars tjej i kassan, jag tror jag böt 3 gånger :) Men jag är nöjd nu.

              

sköna söndag

Har haft vänner från Örebro på besök och nu när de åkt hem så har man lite och stå i. Dels, visste ni att när man har hus så ingår trädgårdsarbete?! Ja, nu har jag sprungit ut och in då vädret inte vet om det ska regna, hagla eller vara soligt. Så gräsklipparen och grästrimmern har gått varma. Jaja, nu är det gjort och det blev fint men det är mer att göra. Det är nog ett heltidsarbete att ha en trädgård och då har vi inga rabatter!!! Men det är värt det. På semestern så kommer vi nog att hålla igång ute men i slutändan kommer det att vara super nice!

Hoppas ni har bättre väder och att ni vilar då gud gjorde söndagen till en vilodag, hihi.

Hockey

Har varit iväg och skaffat en antenn då vi inte fick in 6:an på boxen. Alla som kollar på hockey VM vet att Sverige möter Canada nu om några minuter! Gå Sverige! Vad tror ni?! 

                               

Gladiator

                                        Gladiator SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Denna sko ville jag verkligen ha i en annan färg. Har spanat på denna i 2 månader nu i hopp om att den ska komma in igen men den kommer bara i strl 41, så ni med lite större fossingar än mig kan ju klicka hem dessa. Har dem i svart och tycker de är sköna och snygga. Kommer ihåg när jag inte gillade dessa gladiator-pjucks förra året men tycker faktiskt att vissa modeller kan vara snygga!

Twilight

Igår fick jag låna Twilight av syrran. Tyckte att den var helt ok, och jag har inte läst boken. Alla filmer som baseras på böcker har en tendens att vara för jävligt dåliga! Men jag tyckte den var ok och då kan jag tänka mig att boken är superbra. Ska nog läsa den när jag har läst ut mina andra böcker som är en serie. Men snart så.

Please don't tell me brooding is back in style...ugh

Morning

Idag var det inte lika härligt att vakna. Dock fick man en extradag så det känns lite som en måndag, men vädret kunde varit bättre. Jag vill ju ligga i solen dessa dar man är ledig för sen ser man ju inte nån sol på 5 dagar igen :( Igår fick jag bara fräknar känns det som men men, med dem så ser man ju lite brun ut då de är mörkbruna, haha. Vi kan ju fortfarande hoppas på en härlig dag då det bara är morgon.



I går fick fossingarna se lite sol och med Depend nr 34 på tårna så ser man lite brun ut :) Högern såg ut att ha svullnat upp, undrar om den har det nu med?!

1 maj

God morgon, god morgon. Då var valborg avklarat. Inget speciellt men vi va iväg och kollade in brasan. Den var dock inte större än vår lövhög där hemma då snorungarna tuttade eld på den dagen innan så brandkåren fick komma och släcka den. Men det var ju trevligt. Själv somnade jag efter antikrundan, haha!



Så stor var brasan, kanske störst i sthlms län, eller vad säger ni?



Anita och Mats, kom och hämta er son som står på kullen och dricker öl, haha. Många fjortisar var i omlopp igår.



Så här trött var man (efter antikdeckarna :)

RSS 2.0