New nails

Nu har jag Färggele på och detta fungerar som ett skydd på nageln då den blir hårdare, vilket jag egentligen inte behöver då de är stenhårda. Men tänk att man slipper lacka om på semestern! whooo!


Äntligen

Nu har jag äntligen fått hem REQ så jag får testa på "hållbar" lackning. Denna kommer följa med på semestern!


Gaga på Åhlens?

Gick från Åhlens och hörde att lady gaga skulle dit. Det var drag överallt i samband med lanseringen av hennes parfym! Jag hoppas, för mig, att hon inte dök upp! Jag hade då velat se en så stor artist på lilla Åhlens! Och jag klöser av mig håret om jag skulle ha missat det :)


God morgon höst!

De säger att det inte är höst förrän det är under 10 grader i några dagar. Visst har vi kommit under?!

Ledig dag efter allt för många arbetade dagar och det blir inte till att lata sig på altanen, brrrr. Ska röja inne, städa städa städa. Vad annars :) är jag inte arbetsnarkoman så städar jag all ledig tid!


TGIF

Jag tror detta kan bli en helgblogg snart. Snacka om att man inte har någon som helst tid eller ork ibland, och min period är nu :)

Jag har myst med bästa på lunchen. Länge sedan vi lunchade (och så sitter vi med telefonerna, haha) och då jobbar vi med varandra. Då har man fullt upp!


God morgon måndag

Då var helgen över! Jobb och mys med familjen blev det. Skönt med en någorlunda lugn helg. Nästa helg är det mer jobb, kanske ska planera in en ledig dag snart.

Igår ville jag absolut se en komedi, sugen på att skratta till en knasig film! Glömde bort att det inte är någon som kan göra en bra film! Hyrde Wanderlust. Slösa inte bort din tid på att se den säger jag bara! Var så dålig att jag försökte gnaga av mig armen för att ha ngt att kasta på tv:n!
Sist jag såg en bra komedi var Hangover, någon som har ett annat tips?!


TGIF hela dagen!

Sitter i soffan med ett glas vin och jag tror faktiskt att jag kommer att somna innan jag är färdig, haha.

Passa på att vila och rensa hjärnan för imorgon är det jobb igen!

Dagens naglar:


TGIF

Fredag, älskade fredag! Sorry att veckan försvann och jag lika så. Jobb jobb och jobb. Inget nytt eller roligt däremellan. Jag hoppas ni har fått ta del av sista värmen därute. Själv skulle jag behövt lite själv! Ringar under ögonen, haltar mig fram och bara allmänt gammal. Jag säger bara att fredagen var efterlängtad!
Sluta gnäll nu, haha!


Gott gotti gott gott

Vi fick med oss ett supergott recept hem! På knäckebröd. Det var det vi bakade på förra bilden. Har aldrig haft tanken på att göra det själv! Nu har vi tryckt i oss så mycket bröd, ost och marmelad så vi spricker.


Borta bra...

... Men hemma bäst. Vi har varit hos vänner över helgen och kommit hem igen. Saknade Monstret så det är lite skönt att vara hemma.

Vad händer nu?!


Årets första...

...kräftkväll! Jag äter ju som sagt inte kräftor men tycker det är lite mysigt. Det som inte är lika mysigt är att när man plockar fram dem så är det snart höst :( vart var sommaren?!


Lektant

Kaffet har inte börjat värka än och jag har redan börjat spela spel, eller är det puzzel?! Bamse handlar det om iaf, haha!


Finn 5 fel

Var bara tvungen att lägga upp denna bild från idag! Ja, detta är bilden till mitt nya pass! Ser ut som en polsk lallare, haha! Kommer inte komma in i Sverige igen!
Hela passgrejen blev bara en pain in the as! Första kortet hon tog började jag fumla i ansiktet så hon fick ta om det då jag inte kunde ha ett kort med en hand i ansiktet. Andra var tvungen att bli bra då det ersätter första och hon sa att det inte gick att ta fler. Tadaaa, så såg jag ut som en ..... Tur att det inte är en ansökan till top model, mumlade jag för mig själv. Brukar du se ut så här?! Vad är det för fråga? Ja, när huvudvärken kommer så hänger ena sidan, vilken tur att det blev just nu! Men så här ser jag väl ut efter 15 timmar på ett plan och Madame X med plasthandskar tar in mig i ett rum i tullen, så då borde jag kunna ta mig ut och in i landet med denna bild!

Nu blir man dessutom tillsagd att se ut som "vanligt" inget smile utan vanligt avslappnad! Ser jag ut så här ska jag vara glad att ingen kört över mig än, haha!


(god) morgon

Jag vet inte riktigt vad det är med mig men en svacka har jag absolut hamnat i, inte blir det bättre av att jag slutat snusa. 1 dag har gått och alla i min närhet lever än så länge!


Helg!!!

Då är första arbetsveckan avklarad! Börjar med att jobba 6 dagar, och det känns :) har lite att göra imorgon med men då är jag framför datorn iaf. Nu ska jag åka och hämta Mami på Arlanda. Smygtitt på jobbet :)


God morgon

Shit, redan augusti! Tiden går snabbt men ändå sakta om ni fattar vad jag menar?! Tiden på jobbet går i snigelfart och när man kommer hem äter jag och somnar i princip. Så upp till jobbet igen som segar sig fram. Äntligen fredag iaf!! Monstret har varit irriterad på något nu på morgonen och arbetat som fasen med sin leksak till att totalförstöra den, haha. Nu somnade hon :)


RSS 2.0