Lampor

Satt och kollade på lampor i går kväll. Att det ska va så svårt att välja! Så mycket som man vill ska stämma in den syns ju ganska väl och det är en öppen yta på bottenvåningen så det ska vara snyggt från alla håll och kanter. Tycker faktiskt att denna var cool, gillar udda saker! Men var skulle den hänga? Det finns en del och välja på och det är ju bra!

                                Klicka för att förstora bilden


Vårskor!

                         
Hittade dessa underbara skor som jag skulle vilja ha till våren! Snyggt till allt och utan klack, då gillar min sambo det :) Vill ha, vill ha, vill ha! Mycket som man vill ha!

Hår nytt



Då är det snart dax! Kommer jag att ångra mig?! Har en supertråkig frisyr nu, axellångt hår. Det är antingen en barnslig frisyr eller en frisyr man har som äldre! Varför då inte göra det rockigare med en klippning och toning?! Men då blir det kanske inte lika kvinnligt. Äh, hår växer alltid, eller vad säger Ni?! I morgon bär det av!

Randigt

Gillar dessa T-tröjor, känner att det är ganska mycket randigt nu men jag gilllar det! Får se om man kan avvara lite $ och inhandla lite bas. Dessa är från Lindex.se och kostar bara 149:-, sånt gillar vi!


Lindex Shop Online
Lindex Shop Online - Topp

Äntligen

Äntligen fick man hem dessa godingar från Nivea! Tog ett tag men bättre sent än aldrig. Ska ta och testa mascaran idag igen (gjorde det för ett tag sedan) och använda den flitigt. Hoppas jag gillar den då jag har lite svårt att hitta en mascara som passar mina fransar. Har använt marscaror med gumiborste men insåg just att jag kanske inte ska ha det. Svårt det där att vara tjej :)

                                  Volume NanoDefinition MascaraVolume Shine Wonder Full

Vinter

Äntligen kom snön! 2 månader för sent tycker jag men det är inte vår än så det gör inget. Tycker det är så mysigt när det är snö och det blir så mycket ljusare! Men jag skulle vilja att det ser ut så här när det är jul så man får nån julkänsla. Kul för de som har sportlov nu, själv va det 10 år sedan man fick njuta av sådant! Haha!

                   

Söndags film

Hände något i går som gjorde att jag inte kom åt bloggen, men här e jag!

Igår va det söndag och då brukar det bli mys framför Tv:n. Det blev
Righteous Kill! Den handlar om en seriemördare som efterlämnar sig dikter vid varje mordplats. De två New Yorks poliserna De Niro och Pacino tar sig an fallet och de misstänker att det kan vara en ur deras egen yrkeskår!

Tyckte den var hur bra som helst, vad skulle den annars va de har ju satt De Niro & Pacino i samma film! Se den!

                                             Righteous KillRighteous Kill
                                             Betyg:♥♥♥♥♥


Såg även Seven Pounds!
Ben jobbar som skatteutredare och är djupt deprimerad efter hans frus bortgång. Han har svåra skuldkänslor för de misstag som han begått i det förflutna. Han beslutar sig för att ta sitt liv, men innan han gör det så ser han till att hjälpa sju andra personer som hamnat fel i tillvaron och förändrar deras liv för alltid. Under tiden träffar han Emily, en vacker kvinna med hjärtproblem och blir förälskad.
Hans planer blir svåra att genomföra.

                           Poster
                          En djup film, som jag inte är van att se Will Smith i.

                          Betyg:♥♥♥

Födelsedag

Syrrans sambo T firar sin födelsedag idag och jag vill passa på att säga grattis!! Hoppas du får en underbar dag!!

Vill även passa på att säga grattis till min vän J som blev ett år älder i onsdags! Tänker inte avslöja en kvinnas ålder så Ni får väl bara säga grattis. Grattis J, halva vägen kvar till 60!!! Haha.

Kram på Er ♥
                      


Too Faced

Too Faced har kommit med lite vår nyheter, och sånt gillar vi! Dels har ett nytt lippgloss kommit som innehåller krossade havspärlor, vitamin E  och pepparmint extract! Mums!

En krämig ögonskugga med Too Faced härliga glamiga Hollywood-stil är här! Metalliska färger som håller sig på plats utan att smulas! Vill ha faktor!

Även Flatbuki-borsten är ny. (Baserad på Rectractable Kabuki Brush, brevid, men som är tillplattad) Självklart har de använt de silkenslena "teddybjörns"-håren (syntetborst) så den är snällare mot världen.





                             

                              

För många koppar

Fick ett härligt paket idag! Fyllt med kaffe från Zoégas! Jag älskar ju vår Nespresso maskin och tycker att vanliga kaffet smakar disktrasa. Men smakade detta kaffe och tycker att det är mycket bättre, det var supergott.

             

Visste Ni att finländarna är världens mest kaffeälskande folk, svenskarna kommer på en god andra plats. Och att vi svenskar dricker mellan 4-5 koppar kaffe per person och dag! Det betyder att jag har druckit min ranson kaffe för idag och klockan är bara 13:00!!!

Busig

Nån som orkar hålla igång idag! Tror det är grannungarnas boll hon snott, den lilla tjuven! Men hon tröttnar snart så får vi kasta över den igen.



Ser lite galen ut bå andra bilden, hihi.

Ny frizza

Ska klippa mig tänkte jag men är nog fortfarande lite avskräckt sedan jag klippte av mig allt hår till en page som till råga på allt blev sned! Frisören blev lite nervös när jag skulle klippa mitt långa hår så kort men då skulle hon ha sagt att hon inte vågade! Snett blev det och de ville inte ta det som en reklamation, för det skulle se ut så! När de gick med på det så kunde de bara erbjuda en klippning av samma person! Tror inte det! Skulle hon fixa frisyren skulle jag ha haft kortare hår än min sambo. Men, men nu står jag här idag och undrar om jag ska våga. Men den här gången litar jag till fullo på min frisör (nya, har aldrig varit hos henne).

Jag skulle vilja ha lite rockig frisyr som Taylor Momsen från GG. Jag har dock mörkt hår så jag tror till och med att det skulle kunna bli snyggare. Ska rådfråga S och se vad hon tycker eller vad hon vill göra med mitt så TRÅKIGA hår!


                            

Har Ni nån frisyr Ni skulle vilja klippa Er i?!

Morgon

Ligger i soffan och ska ta mig fram till kaffet som står, enligt mig, för långt bort! Känner mig fruktansvärt blähä. Tror förkylningen kryper fram. Står hela dagarna som om man vore utomhus. Igår blev det 4 tröjor!!! Tror f...n att man blir sjuk. Mysigt nån dag men jag blir fruktansvärt rastlös. Tips nån?! Vad ska man göra när man e en sjukling?! Själv brukar jag slå på alla tretimmars filmer så man är sysselsatt hela dagen.

Braveheart - Special Edition (2 disc)Titanic (1 disc)

Tror jag ska byta ut filmerna nu när jag sett dem så ofta. Nån som har fler långfilmer!? SATC blir nog en!

Säsongsstart

                 

Äntligen börjar Grey´s Anatomy ikväll. Följde inte serien från början då jag aldrig har tyckt om sjukhusserier, men den här! Mmmmmmm. Ska absolut bänka mig framför Tv:n ikväll. Kanal 5 klockan 21:00! Don´t miss it!


Ny väska

Skulle vilja ha en ny väska till våren och jag behöver inte lägga mycket pengar på den heller. Tänkte mig något ljust då jag har bara svarta och bruna, jag har så jag klarar mig höst och vinter. En ljus väska som sagt, men så sprang jag på denna som var från H&M. Mycket nice, frågan är om den är mjuk (ser så ut) och så snyggt med flätad detalj tycker jag. Och inte så mycket $. Viktigast av allt så är den inte svart!

                

En shopaholics bekännelser

När vi va iväg på bio och såg Bolt såg jag en reklam om att en Shopaholics bekännelser kommer att visas på bio! Vill se den men tänkte bara att jag skämdes när jag läste boken! Den blev bara värre och värre, men nu tänkte jag snart att jag skulle läsa resten av serien (då jag bara läst första) och sen se den när jag har tid! För innerst inne så vill man ju bara ha mer av denna underbara tjej som inte kan låta bli att shoppa!

Nån som sett den?!



             

Mischka i Expressen

Haha, såg att lill sessan var med i expressen!

Hon var ju lite lat förra veckan och hon ser lagom trött ut nu med, ska gå till dagis om nån minut, phhuu.

Söndags film

Hyrde såklart film, härliga söndag. Då får man krypa ner i soffan och titta på film. Denna gång blev M tipsad om att se In Bruges. Tyckte i början att det måste va en skitfilm men den visade sig vara ganska rolig.

Den handlar om två yrkesmördare som gör ett jobb och som går snett. Deras chef skickar dem till Belgiska staden Brygge där de ska stanna tills allt lugnar ner sig...


                                 In BrugesIn BrugesIn Bruges

Betyg; ♥♥♥/♥♥♥♥♥


Rösta

Nu var det dax att rösta på mig i en design tävling! Temat för tävlingen var Kärlek, lägligt då alla hjärtans dag var i helgen, och så vill jag passa på att tacka för förslagen jag fått från så många!

Kan tyvärr inte lägga upp bilden här då tävlingen är i full gång men.... klicka
här för att se mitt verk!

De la heller inte ut texten till om varför bilden blev som den blev, så här kommer mitt upplägg:

Temat var som sagt kärlek och kärlek för mig är såklart min sambo och prinsessa! Även rött och hjärtan kommer upp när jag tänker kärlek, som det även gjorde för de andra tävlanden. Jag tog steget längre och funderade på vad jag älskar utöver det. Haha tänker Ni som känner mig och ja... Ni har rätt. Rosa och bling bling! Kärlek så tänker jag även kyssar och då tänkte jag att jag slår ihop dessa 3 härligheter till ett verk!

♥ Rosa
♥ Bling Bling
♥ Kyssar
Resultatet blev


Så tycker Ni att jag tänkte klokt och gjorde en helhet av mitt tänkande så rösta på mig!!!

HUR RÖSTAR JAG?
  • Rangordna de fem bästa bidragen i formuläret nedan.
  • För att din röst skall räknas måste du rangordna fem olika
    bidrag, dvs en 1:a, en 2:a, en 3:a, 4:a och en 5:e-placering.
  • Rangordnar du färre än fem bidrag räknas din röst inte.
  • Endast EN röst per IP-nummer räknas.
  • Du kan rösta mellan den 14-28 februari 2009 (kl 23.59).
Här röstar du!

                                                                                                                                            

Alla hjärtans dag film!

Hoppas att Ni alla har en trevlig alla ♥ dag! Ska snart få gott i magen av min härliga sambo, men det får jag varje dag! För mig och min mage är det alla ♥ dag varje dag :)!

Hoppas det går lite roligt på TV:n ikväll men säkert inte, här är lite tips på romantiska filmer om man känner för det! En djävulsk romans tycker jag är grymt bra men även Dirty Dancing! Casanova har jag inte sett men skulle vilja se. Nån som tycker det är värt det?! Eller har Ni tips på nån annan film, vill se en bra romantisk film!

Notting HillEn djävulsk romansDirty DancingCasanova (Slim-Case)

Varma fötter

Sitter ju så mycket framför datorn och jag fryser så fruktansvärt om mina fossingar konstant! M säger att jag förstör vår micro för att jag värmer vetekudden för ofta! Va!! Då hittade jag dessa, min kära M ska du nånsin köpa mig något så vore väl dessa något?! Bara att plugga in dem i datorns usb-port när man fryser (för min del hela tiden).

          click to enlargeclick to enlargeclick to enlargeclick to enlarge

Fredagen den 13 VS Alla hjärtans dag

Fredagen den 13 är enligt skrock en otursdag. Det finns flera olika hypoteser varför fredagen den trettonde uppfattas så. En grundar sig på att Jesus hade 12 lärjungar, och när Jesus blev förrådd var Judas den trettonde vid bordet. Det kan även ha varit så att det baseras på att det fanns 13 personer totalt och att Jesus korsfästes på långfredagen. Det var också så att Jesus dog på en fredag.


Alla hjärtans dag är en temadag som firas den 14 februari varje år och har sitt ursprung i traditioner kring helgonet Sankt Valentin som uppstod under medeltiden i Frankrike och England. Den kallas därför också Valentindagen eller Sankt Valentins dag.


Kopplingen till romantik och kärlek uppkom först under medeltiden och uppstod möjligtvis genom en folklig föreställning om att fåglar i mitten av februari sökte och fann sin partner. Detta inspirerade pojkar och flickor att fundera på vem som skulle bli deras Valentin, det vill säga vem som de skulle hålla ihop med minst ett år framöver. Även i Sverige har seden att på lek para ihop flickor och pojkar funnits men i tradition varit förlagd till pingsten.
(båda taget från Wikipedia)

Alltså.... Fredagen den 13 är en härlig dag att kura ihop sig med sin älskade i soffan och titta på skräckis (och alltså hoppas att han inte sitter på en köttkniv, haha) och på alla ♥ dag mysa ihop med en härlig komedi. För mig blir det både och! Varför välja när man kan göra både och!?

Hoppas Ni får en ♥ härlig helg!


Kärleksbomba!!!

 

Jag var bara tvungen, tycker att man kan kärleksbomba de man tycker om så ENJOY!

Klicka på mig!

♥ på Er allihopa!

Doggieblogg

Har som sagt blivit mycket hundar här på senare tid att jag kanske ska göra den till en hundblogg, haha.

Va ju på bio igår som
Vecko Revyn bjöd på och såg Marley och jag. Såg också att den inte har premiär förrän 20/3, undrar om det stämmer!? Den var iallafall helt underbar med Owen Wilson och Jennifer Aniston, riktigt bra skådisar! Jag säger bara att jag grät i slutet och var nog inte ensam för det hördes snyftningar överallt! En film för hundälskare kan jag säga! Se den!

Tyckte att jag har det jobbigt när min sessa inte vill gå fot men deras vägde ändå 45 kg! Min lilla väger 8 kg, jag e nog rätt glad för att hon inte va som Marley, men han var ju go!! Man älskar ju ändå de små liven!

Fick även en goodie bag som jag ska ge mig in på ikväll, hihi. Det är ju äntligen fredag!!!!!!


                                 


Bio kväll

Ikväll är jag bjuden på bio utav Vecko Revyn och på duken blir det Marley och Jag. Tror den kan va riktigt bra och ja... ännu en hund film :)

Filmen är baserad på boken om Marley. Den har hyllats av både läsare och kritiker och har legat 50 veckor på första platsen på den amerikanska försäljningslistan! Den har sålts i 2,5 miljoner exemplar, så jag blir så illa tvungen att läsa den!!!

Jenny och John skulle just börja sin gemensamma tillvaro. De var unga och kära, de hade ett litet hus och inte ett bekymmer i världen. Så bestämde de sig för att öva sina föräldratalanger på en hund. In i deras hem kom Marley, en gyllengul labradorvalp som snabbt växte till en bredbröstad fyrtiofemkilos ångvält. I dundrande fart tog han sig fram genom livet, han sprang genom dörrar, hälsade alla gäster med en dreglig puss och tuggade i sig alltifrån pennor till ett använt graviditetstest. Men lika vilt som han betedde sig, lika obegränsad var hans tillgivenhet. Och för familjen Grogan blev han en ovärderlig gåva.

(adlibris.com)

                                            Marley and Me Poster

Lång dag

I dag har det varit en lång dag och det är dax att sova lite för att orka nästa!! Fungerade inte att komma in i morse så jag får skriva lite nu men det är segt!!!

Har varit hos tandläkaren och han va inte glad att jag skjutit upp besöket med 2,5 år! Men vem gör inte det om man inte kan, började hyperventilera redan innan jag satte mig i stolen! Men 0 hål som tur va! Och så fick han slipa bort min stjärna som satt på tanden. Ville ta bort den för kanske 5 år sedan men den satt så bra så han va tvungen att slipa bort den så jag vågade inte då. Det va ju ändå ca 12 år sen de va poppis så det va dax!! HAha.

Efter det så bar det iväg hem med min kompis A för att fixa nya naglar. Hon va här för ganska exakt en månad sedan och ja... de var på väg att flytta från hennes naglar :) gick inte riktigt att rädda utan va tvungen att lösa upp och göra nya, blev sent. Hoppas de håller!!! Men jag ville göra om några men så länge du e nöjd! ♥ på dig gumman!



God natt allihopa och sov så sött!

Vill inte!

Har en sömntuta som absolut inte vill gå till dagis idag, men jag ger henne 5 minuter till sen måste vi iväg! Vet ju själv hur det är när man bara vill sova lite till. Jag skulle också vilja lägga mig under täcket istället för att gå ut i kylan. Man riktigt ser hur kallt det är idag, brrrr. Måste leta fram en mössa så jag överlever till jobbet!

Ser inte detta mysigt ut så säg!

                                
                                

Skor, skor skor

Mina skor som jag beställde från La Redoute hämtade jag ut igår!! Missade en detalj när jag klickade hem dem och det var att skorna är av mocka! Jaja, får lösa det sen men snygga var de! Klacken var lagom med sina 6 cm.
Nån som har haft mocka skor och har tips på hur man ska göra!? Sist jag hade något i mocka förstörde jag den för de i butik sa att jag skulle borsta med en stålborste, väskan blev skitful!!

          


Sverige vann!

God morgon! Var som sagt på LG Hockey Games igår, Sverige vann över Finland med 4-0 och tog hem hela turneringen! Tack Syrran och DNB för att vi fick gå och se lite hockey!



LG Hockey Games

LG Hockey Games

Ska iväg på lite hockey idag. LG Hockey Games presenterar Sverige-Finland 15:30 i Globen! Vad ska Ni göra?! Kan även tipsa om att möbelmässan håller igång i Stockholmsmässhallar för den som är intresserad av hem och inredning.

Bolt/Mischka



Va tvungen att visa varför jag tänkte på Mischka under filmen. De påminner om varandra till sätt och look. De lyckades bra med filmen och jag rekommenderar den till både vuxna och barn, som alla andra Disney filmer.

♥♥♥♥♥ av 5 möjliga!

Walt Disney har gjort det igen!

Var ju som sagt på bio igår och såg Bolt. Så bra och man skrattade sig igenom hela filmen, kommer klicka hem den så fort den släpps på DVD! Hunden Bolt kändes som en kopia av vår lilla Mischka. Alla uttryck och rörelser m.m gjorde att man tänkte på Sessan. Tror alla andra hundägare kände samma sak :)

Rhino var en favvo, galna hamstern i klotet.



Biodag!

Har just ätit lunch och ska iväg in till stan snart för att se Bolt!!! Har längtat och jag bara hoppas att den är rolig. Middag och Bio inne i stan, härliga lördag. Vill även passa på att säga grattis till min vän T som gick ut från Privatskolan igår!!! Grattis!!! Hoppas det inte blev en alltför blöt kväll igår!

Kram och grattis♥

Mischka eller Mishka

Sitter och tittar på Don´t say a word på tv 3. Den påminner mig om min hund Mischka. Jag såg den för några år sedan och kom ihåg att dockan i filmen hette Mishka och jag bara älskade det namnet. Det blev namnet på vår älskling, fast vi stavar det Mischka. Därav namnet! 

                               
                             
                               Dockan Mishka.

Let´s

                                    Morgan Alling Foto: Linus Hallsenius/TV4

Tyckte Laila var bra och höll på henne i början men.... Morgan är ju bara för bra! Sitter och kollar Let´s Dance nu när det är fredag och jag hoppas verkligen att han tar hem det hela!! Eller vad säger Ni??!!

Laddar batterierna för helgen, imorgon ska vi iväg och se Bolt, jippie!! Och Sverige Finland i Hockey på söndag!!! Hörde även av sambon att möbelmässan var i helgen, hur ska man hinna allt!?

Äntligen

Mina skor från La Redoute har kommit! Måste bara ta mig iväg och hämta ut dem. Hoppas verkligen att de är sköna att gå i och att det blev rätt storlek! Skor är nog det bästa jag vet, tror jag. Efter allt annat. När jag väl kommer till Polen är det varje sko butik som gäller, gärna 4 gånger i samma kedja. Jag kan ju ha missat något, haha. Syrran ledsnar efter 2 gånger och väntar snällt utanför. Syrran, när är det dax för nästa sko-shopping-tur?! Detta är iallafall skorna som jag hoppas ska pryda min fot i vår!


Premiär

I dag har Walt Disneys film Bolt premiär!!! Bara älskar Disney och ska självklart se den och tycker att Ni också ska göra det! Ska se den på engelska då man missar i översättningen på alla roliga skämt. Längtar, reklamen gör att jag vill se den nu!!! Tror jag kommer gilla den! Återkommer när jag sett den!

Har ni nån favorit Disney?!


                              

Lacka eller sova?!

Tänkte jag skulle lacka mina "klor" men jag är så fruktansvärt trött. Så jag kommer antagligen lacka ena handen och gå halvfärdig eller så lackar jag och somnar innan det torkat. Bara att välja, men så har jag sett denna söta lilla sak, en blåsapa. Supersöt apa som hjälper dig att torka naglarna, haha!

Han har helt enkelt vigt sitt liv åt att blåsa dina naglar torra men hemsidan rekommenderar denna apa av plast och inte en riktig apa!



                                

Vallentine

Snart är det alla hjärtans dag, en dag för att handeln att tjäna mer $?! Här kommer lite rosa/röda prylar som kanske skulle fungare att ge bort till nära och kära.

En
disktrasa till nån som borde diska lite oftare :) En pincett till brynen eller en värmekudde för den kalla. Gör din älskade illa sig så ge han en kyss. Eller varför inte skicka en konstkyss, här kan du göra en tavla av dina läggar och ge bort. Hittade även Nallebudet för de som inte kommer att vara tillsammans under alla hjärtans dag, skicka din älskade en nalle.


Disktrasa ›Krama mig gärna‹            
      
     Nalle            
          

Eller för den som har ont om $:

En tom chokladask full av kärlek. (för det är tanken som räknas)

Kram på er ♥

Mysfaktor

Va in på KappAhl som jag nästan aldrig springer in i och fick med mig en tröja hem. Ska prova den med ett par leggings till. Tror det skulle vara snyggast med det, även vanliga byxor fungerar nog men jag skulle vilja ha en tröja/klänning som man kan dra på sig och jag tror denna fungerar både som lite mys och vardagligt beroende vad man har till.

                             

Varning för hunden!

Försöker hitta en ny hundskylt då jag har en som jag inte hittar. Tänkte att jag kanske skulle ha en stor Rottweiler på då hon låter som en när det ringer på dörren, haha.

När jag var på Gran Canaria för hundra år sedan hittade jag en skylt där det stod: I can reach the gate in two seconds, can you? Tyckte den var cool så jag köpte den och hängde upp den hos mamma och pappa även fast vi bara ägde en 20 årig katt som inte sprang till attack. En dag ringde en försäljare på och höll foten för dörren när jag skulle öppna så bara hans ansikte tittade in i springan. Han frågade om hunden var hemma då han var rädd för dem, så det fungerar med en skylt om man vill hålla dem borta!

Vet dock inte om denna skylt skulle skrämma iväg folk!

                              

Lucy lämnades att dö

Jag vet att det blivit mycket djur på senare tid men jag glömde lägga upp den andra protestlistan om hunden Lucy som bands fast i ett träd. Polisen prioriterar annat även när det gått ett år och vi hundägare har rasat mot detta och samlar nu in namn som ska lämnas till polisen.

Även detta vill vi få en rundgång på så vi får fler namn. Ta 1 minut och skriv under!


                                      När hunden hittades satt kopplet högt upp ? Lucy hade förgäv

Artikeln kommer från Aftonbladet.

Trötter

Jag känner mig som Trötter och kommer inte orka vara vaken så mycket längre. Har dock lyckats ta mig iväg och tränat och fått i mig lite efterlängtade stuvmakaroner, mums! Hide and seek går på Tv:n men jag vill bara bädda ner mig med värmekudde och min ögonlock!

Har ögat igenom lite nyheter och det skrivs om Kalla Fakta klippet från söndagen och det kommer ett till repotage om just det nästa söndag. Får se om jag klarar av att se det.
Jag kan somna med gott samvette då jag inte har duntäcken utan en lurvig vit sessa som värmer

Sov så sött.♥

Tävling

Inne på Bodhi.se kan du tävla om två par Hanky Panky trosor, lagom till alla hjärtans dag! En härlig hjärtformad ask med två stycken trosor i. Man fyller i en motevering och väljer vilken färg som passar en bäst och sedan är man med i tävlingen! Alla som är med och tävlar får 25% rabatt som man kan handla för när man beställer något därifrån!

De korar 25 vinnare på alla hjärtans dag! Lycka till!

                               
  

Världen

Har varit inne på att sätta upp en väggdekoration i arbetsrummet. Skulle vilja ha en världskarta i svart vid skrivbordet och har sett denna från Ferm Living. Men nu funderar jag på om man ska måla upp den direkt på vägg med hjälp av en overhead. Nån som har nån erfarenhet och nån som vet var man kan låna en overheadapparat?!

                                   Väggdekoration Världskarta, svart - Ferm Living

Filmkväll

Söndag och time att ladda batterierna för ännu en vecka! Var iväg och hyrde Tropic Thunder. Ben Stiller är Ben Stiller, haha. En komedi som min sambo tyckte var bra och jag hoppas jag gillar den med. Komedierna vi hyrt har faktiskt inte varit så roliga, men som sagt Ben Stiller är Ben Stiller.

Nån som sett den?! Och vad tyckte Ni, Kanon eller Kalkon?!
Tropic Thunder

                            
Tropic Thunder



Stulen hundvalp! Belönas generöst!

Jag vet att det blivit mycket inlägg om djur på senaste, men kan man hjälpa så måste man!

Therese Perlmans lilla rottisvalp har blivit stulen. Jag hoppas att jag genom detta inlägg kan få er att lägga upp detta på eran blogg och uppmana era läsare att göra detsamma. Så ni som läser detta, gör detta till en kedjereaktion,få detta inlägg att kretsa på internet så förhoppningsvis kanske någon vet något!
Har ni sett denna hund kontakta personen längst neri inlägget eller polisen på 11414.





Hej, På nyårsnatten försvann min älskade hund Neo ifrån vår gård i Tygelsjö.
Han är en rottweilerhane på 6 månader. Svart med bruna tecken, chippad.
Jag har inte hört nånting om honom, inte nån som sett honom eller liknade på 13 dagar, och jag lider otroligt mkt av detta, för han betydde allting för mig.
Jag tror att någon tagit Neo, och tänker behålla honom, och skulle mitt mail komma till den som har honom, snälla lämna honom tillbaka, jag köper en ny hund åt er, så länge ni bara ger mig min Neo tillbaka.
Har du sett eller hört nånting som kan leda min hund hem igen kommer du belönas generöst.
Jag gör allt för att min älskling ska komma tillbaka.
SNÄLLA skicka detta mail vidare, enda sättet jag kan nå ut i sverige på.
Har gjort allt, polisanmält, anmält på diverse hemsidor, radion, sydsvenskan, kvällposten, lappar överallt där jag bor osv.

Therese Perlman 070-4164073
Tillgänglig 24 timmar om dygnet
[email protected]
Kontaka mig eller polisen på 11414


(lånat från http://trinidaz.blogg.se)

Jag har ju själv hund som ni märkt och jag hoppas verkligen att hon hittar sin älskling! Hur är människor funtade!?

För mycket Tequila

Så här såg det ut i vår soffa igår kväll. Den högra drack för mycket Tequila i fredags och den andra var bara trött av att vara på dagis i en hel vecka. Ska nog ta och slå en signal och se om det är bättre nu, haha. Som man bäddar får man ligga!


Skor skor skor

Dessa underbara skor la jag in en beställning på för ca 2 veckor sedan men de kommer inte in förrän i början av februari. Lyckades även använda 40% hos dem! Tog den svarta då jag tror den kan gå till mer men den beiga va snygg me!




Den undere kommer från
Asos, men den tycker jag inte var lika snygg. Fast klacken ser skönare ut på den. Jaja vi får vänta och se om den är snygg eller behaglig att gå i.

 
 Ash Suede And Metallic Cuff Boot

RSS 2.0