Bästa K

Skulle ta en kaffe med K efter jobbet med vad passar bättre än en aw?! Så lite vin och tjejsnack, nu sängen!

Natti natt


Where is the sun?

Det känns som om man ständigt är trött. Semester skulle sitta fint. Ringar under ögonen, blek och trött. Jag skyller det mesta på vädret, behöver vår! Nu!

Är även inne på att plugga då man behöver aktivera den sista hjärncellen. Man har gjort samma sak dag ut och dag in i 7 år så man behöver lite förändringar i sitt liv så man utvecklar sig lite, eller vad säger ni?! Vet inte riktigt hur och vad jag ska göra för att stimulera mig själv, förslag?! Kanske en fotokurs på helgerna? Vi får se.

 


Shopping

Älskade Kosta Boda följde med mig hem! Som jag har väntat. Ska bara röja där de ska stå!


Flicka?!

Gick över till syrran i morse. Säga hej till B samt att det mutades med kaffe :)

Kan B vara flicka måntro?! Rosa överallt!


Soligt

Såg solen så jag släpade fram solstolen med dunjacka och filt. Ganska kallt då det blåser kalla vindar. Vore det vindstilla skulle jag suttit ute hela dagen!


Food

Grodan vaktar köttet, ingen ska få ta det! :) vi åt den grymma risotton idag som ni bara måste testa! La receptet förra veckan när M lagade anka, kolla in den!!!


Hund?!

Grodan är så söt när hon sitter som en liten gubbe :)


Cute

Syster bytte soffa idag och kom över till oss med B. Så söt så man kan äta upp henne, kanske jag gör också :)

Gillar det här med "låne" barn. Gulla massor och sen bara ge tillbaka till mamma när det blir ledsamt :)


Morgonhumör

I natt när jag tog mig hem gick jag inte förbi en enda kiosk som var öppen. Slut på snus, så imorse tog jag Grodan och gick till Handlarn. Och så gick inte köpet igenom!!! Skit grinig går jag hem och kom på att jag såg något runt i goodiebagen från igår.
Där ligger en nikotinfri mini snus! Bättre än inget!

Nu sitter jag med en kaffe och totalt fyra påsar i käften, snart vaken :)


Who is it!?

Vaknar av att det är något konstigt ljud i sovrummet!!! Klockan är 7 och jag har inte fått mina timmar i sömn så jag förstår inte vad som låter. Har ju tusen olika signaler på telefonen så inte fattar jag att någon ringer och denna någon vet att jag jobbade sent!!! Grrrrr, haha! Nu somnar jag nog om, natti natt.


Workday is over

Nu är jag på G hem från ett långt arbetspass. 9-23, så imorgon vaknar jag när jag vaknar. Måste sova ut för det blir mer jobb i helgen.


Jobb jobb jobb

Har varit igång sen 9 i morse och jag har bara bytt arbetsplats till café opera och kör nu vidare där till i kväll. Stress men håller tidsplanen!


Things that I hate!

En sak som jag verkligen ogillar är att gå till tandläkaren! Jag skyller dels på syster som skrämt upp mig för bra många år sedan som gjort att, hur stort ingrepp det än är så får det bli utan spruta!

Men jag hade tur, inga hål, inga gamla tänder som trillat ut och än så länge klarar jag mig utan löständer. Lyckat med andra ord :)


Filmer att se!

Förra veckan hyrde vi 3 filmer och såg den sista delen igår. Arne Dahls böcker har kommit på film och när vi började se första trodde jag inte så mycket på dem. Men, igår när sista var slut vill jag åka och hyra nummer 4! Ca 3 timmar är dessa och man anar verkligen inte hur den ska sluta. Har inte läst böckerna men känner att jag ska göra det!


Kalorier, ja tack!

När det kommer till bakverk och kaffe så tackar man inte nej. Syster bakade semlor som var grymt goda! Kanske ska ge mig på såna och bjuda på jobbet!


Sötast!

Nu är systerdotter här och hälsar på! Kan man bli sötare?!


God morgon!

Nu känns det som om jag har kommit in i mina rätta rutiner efter semestern! Funderade på om vi skulle hälsa på syster med bebis och tittade på klockan och såg att den inte var mycket! Fortsätta att titta på nyhetsmorgon och chilla med en kopp kaffe.

Igår kväll slog Canal Digital på stort! Allt var nere så det gick inte att se på TV på hela kvällen så M blev tvingad :) att titta på SATC. Hoppas det inte var allt för många av er som missade Melodifestivalen, själv klarar jag inte av att titta på det.

Så det blev en god middag, ankbröst med svamprisotto och portvinslök. Efter det lite mys med älsklingarna för att ta igen efter M´s resa i norrland förra veckan.


Dior followed me home

Dior fick följa med mig hem och jag har redan skapat ett beroende!


Crazy dog

Åkte bort till Bromma och passade på att springa in på zoobutiken. Ville köpa Pippiiin, en leksak Grodan fick när hon va valp. Dock leker hon ju inte som på den tiden, nu handlar allt om att förgöra saker, haha!


Munkar till fikat

Sitter på fika med en kaffe och önskar jag hade en munk :) Igår var det fettorsdagen i Polen och jag läste nyss hur vissa köar i timmar för att få den traditionella syltmunken, paczki. Längtar dit! Mami kanske har köpt några :)


Morgonbestyr

Då har jag precis lämnat Grodan på dagis. När det är nysnö brukar det ta lite längre tid att gå med henne för hon dyker ner i varje tass spår på vägen. Ni kan ju tänka hur det ser ut med alla spår och hon går upp och ner i snön med huvudet :)

Nu till jobbet!


Love cupcakes

Så mätta efter middag och choklad att muffinsarna får vänta ett tag, eller till imorgon. Det är ju tanken som räknas! Hoppas de är ätbara!


Det sa bara plopp!

Kommer hem från jobbet och finner att älsklingen har lagat middag!!! Så stressad har stackarn varit och det blev en mys middag med ljus! Brukar inte köpa saker till varandra så detta var super! Tack min älskling!

Nu kaffe med kärleks plopp!


Someone is trying to tell me something


Lazy saturday

Dagen bara försvinner i ett nafs! Så mycket som man tänkt skulle göras men så vill jag bara vila på soffan. Tror örat har fått mig ur balans för jag går och fryser konstant och A säger att det är varmt! Ska bädda ner mig iaf tror jag!

Tog mig nyss i kragen och (hör o häpna) lagade mat! Började bli hungrig, haha! Mr har ju varit borta 4 dagar nu så mat behövde jag. Och ätbart var det, även om jag googlade till denna enkla rätt så börjar jag bli lite stolt!


A warm home

Kom just hem och ser att min älskade Mami har städat! Hur bra får man ha det?! Så nu ska jag sjunka ner i soffan och mysa med Grodan. Bara Mr som saknas!


Ta hand om dig!

Nu har jag fått ett ryck med att unna mig själv saker och ting, så nu har jag just gjort en grovrengöring av mitt face :D

En ansiktsbehandling blev det och nu mys lunch med bästa K!


My ear is sick!

Ligger i soffan med en jäkla värk i örat, kanske skulle ha kollat om de har något smärtstillande för hästar eller något åt det hållet. För äter jag inte ens chipsen så mår jag inte bra!

Är nerbäddad i soffan och eldar för fullt då det är ruggigt kallt. Se om jag ens kan sova när värken kom tillbaka. Dock bra timing då jag klarade arbetsdagen!

Som M sa; peta inte in något som är smalare än en armbåge i örat!


Working

Sitter och skissar för fullt med en frukost. Färger, mönster allt ska komma fram på en så liten yta! Energi behövs om man ska orka hela dagen!

Hoppas ni får en härlig Söndag! Jag menar fredag, vet inte ens vilken dag det är!!!


Sleepy

Gick till syster för att hämta mitt monster och för att nalla mat :) M bestämde sig under dagen för att göra oss till gräsänkor så det var bara att gå dit maten fanns! Tack för middagen och för morgondagens matlåda!

Lilla B sover hur som helst överallt så man blir sömnig bara man tittat på henne. Ska nog krypa ner i soffan själv!


What to do?!

Ligger just nu i sängen och stirrar på mitt Bonsaiträd som inte överlevde mina gröna fingrar :(

Är så trött i ögonen då jag sovit ruggigt dåligt pga mitt öra. Tror att en trumhinna kan vara spräckt, eller hon på Apoteket tyckte jag skulle kolla upp det. Men jag är ju inte så förtjust i läkare så jag hoppas det går över. Vad ska de göra? Gipsa den?!

Så jag har spolat mitt onda ting och Grodan har fått smorda tassar så nu ligger vi i sängen och stirrar på ett dött Bonsaiträd i hopp om att kunna få lite sömn. Kan man ha roligare!?


Ice Age

Sitter och myser i soffan framför nya tv:n och Grodan är med. Blev sugen på att se Ice Age 3. Det tyckte hon var intressant. Annars är Bolt favoritfilmen.


VIP H&M

Jag var iväg en morgon på VIP frukost hos H&M. Det bjöds på kaffe m.m. och man fick strosa runt i egen takt med bara inbjudna gäster. Sånt gillar jag ♥ Är en ganska stressad person som gillar att handla på nätet i lugn och ro så detta var ngt för mig! Lagom shopping innan jobbet!

Blev lite bas kläder som kom med hem i påsen!



                      


A mans job.

Gud vad jag tjatar om det fina vädret, men man gör väl det om man har antingen barn eller hund.

Jag och Grodan gick en sväng och det var riktigt skönt. När jag kom hem så var det dax att ta fram yxan och göra mans jobbet :) klyva lite ved. Förstår att M låser in yxan för jag vet inte riktigt hur man ska hålla i den. Jag tror jag fattar att man inte ska hålla i den som man gör med ett par Louboutin skor, haha!


A Boys Toy

Har varit så inne i min systerdotter så jag har glömt bort att vi har en ny TV. Eller så kanske M kände sig lite utanför så han behövde tröstköpa en TV?! :D

Jag kan verkligen ingenting om teknikprylar, kunde inte ens ringa från en Iphone för jag inte visste hur man skulle slå nummret! Varför gömma tangenterna? Haha! Men det blev ett lyft med Tv:n, både snyggare och bättre!





Älskade lilla B

Idag har det varit en härlig söndag! Bra väder och lagom lugnt. Först kom mami över för att fixa sina naglar och sedan åkte vi till syster för att puzza på lilla B. Vi hade såklart en baktanke med att få fika, äta semlor! Så ett stopp på vägen för att inhandla semlor och sedan en timmes mys! ♥


Foodtime

M gjorde så god mat ikväll att jag rullar fram. Ankbröst med rotfrukter och apelsinsky.

Nu ska jag lägga mig i soffan och mysa/jäsa. Kanske ringa och väcka min systerdotter :)


Välkommen, vad jag har längtat!

Igår blev jag moster till världens sötaste flicka! 18.13 kom en 49 cm och 3660 g stor tjej till världen.

Grattis till syster och sambo, och lycka till! ♥


TGIF

Sorry!!! Jag har varit lite offline! Alla har väl dessa perioder :) Men det är äntligen fredag och kanske den bästa fredagen ever!!! ♥

                                                           

RSS 2.0