Rynek & mat

Jag och mami var i väg till vår favvo resturang (var där igår) och åt lunch/middag. Vi försöker spara in på $ så vi beställer från lunch menyn när klockan är 4, haha! Spara på det som går.

Shopping blev det med! Like Like! Efter det så gick vi till morbror igen för speedway, polska ligan.



Det är så fint inne i Rynek, mysfaktorn är hög där! En bild från smågatorna, gillar när växterna växer in i lampan!



Älskade mami!



Jag är glad när jag får Piast :)



R bjöd på Tequila öl. Supergod! Finns den i Sverige?!



Nån somnade framför TV:n. Längtar till Grodan :)

Ska bara resa med handbagage!

Ja, nu är jag i Polen och ett dygn senare har jag även rena kläder! Jag stod som en jäkla åsna långt efter bandet slutade och fick ingen väska. Men en banvagn låg kvar! Kände mig lite som Stig-Helmer i sällskapsresan! Fick skriva på en lapp och beskriva väskan (peka på en lapp med olika väskor) och be dem slänga in väskan i kylskåpet när den kommer då jag har ärtsoppa till morbror i den! Haha!

Men det gick ju bra, jag tappade ju inte bort mig själv.




Mitt bagage. Väskan jag håller i är shoppingväskan, den är alltså tom. Haha!



I går kväll gick vi till morbror och tittade på GP. Lite bira måste man ju ha.

Flygrädd!

Nu sitter jag på flygplatsen i Frankfurt! Brukar åka via Warsawa men denna biljett var billigare. HATAR att flyga och dricka sprit 05 på morgonen var inte ett alternativ, haha! Det får vänta till speedwayen ikväll hos morbror. Jag laddar nog med en kaffe och min bok innan flyget lyfter till Wroclaw!

Hörs när jag är hos mami! ♥

Friggan är klar!!!

Så här blev vår supersnygga friggebod som M har snickrat ihop! Jag säger det igen, jag har målat den :) 

Före:



Efter:






Mys på altanen!

Igår blev vi nog klara med boden helt, lägger upp bilder lite senare, och efter maten satte jag mig ner med vin och bästa boken. Läste ut den så jag ska ta med mig en ny när jag flyger!


-Vad gör du?! Haha!


-Nu kan du fota!

Bokfrossa

Hämtade ut ett efterlängtat paket! Böcker från Adlibris! Det är så jag skulle behöva en månad till med semester så jag kan ligga och läsa!

Tror jag ska börja med L.Kepler. Läser försa boken nu och läser förhoppningsvis ut den idag!




Ville beställa fler böcker men jag vill ha dem i pocket så jag får snällt vänta tills de kommer.

Smyckesrensning

Då har jag röjt färdigt bland mina smycken och accessoarer. Vad mycket jag har men ändå känns det som att jag aldrig har något att sätta på mig! Tänkte att jag kunde köpa lite nytt när jag åker till mami (då hon och syster redan köpt skor åt mig), man kan helt enkelt aldrig ha för mycket av skor och smycken!

Blev det inte lite ordning?!














Jag kom ihåg att J sa att hon inte skulle köpa mer smycken då det bara var att åka hem till mig och låna, haha! Du är så välkommen!!!

Prova på speedway eller bara gå och titta!

Sitter och läser mitt i och ser att de har en artikel om speedway i veddesta! Kommer ihåg när jag var där och tittade på min kusin när han åkte och önskade att min mamma skulle låta mig få köra! Detta är en sport för killar! Visst. Tror faktiskt att många tjejer har mer jädrar i sig än många killar. Så tjejer som tycker detta verkar kul, 4 augusti får man provåka på Veddesta motorbana. Tycker även att killarna ska dit för får vi inte fler förare så kommer nog denna underbara sport att dö ut. Och ni som inte är knattar, gå till Guppängen och titta på lite speedway! Jag lovar att ni kommer att vara fast! Deras hemsida hittar ni här!
























































Lata dagar

Tror att jag ska skaffa hemhjälp, eller ett mindre boende. Tycker att jag städar konstant. Idag pysslar jag på övervåningen med att tvätta fönster. Inte världens bästa på det men de blir renare. Tänkte jag ska städa lite i garderoben, där ser det ut som sju svåra år. Men skulle jag börja rensa sånt jag inte kommer i så blir det ju tomt! Kanske ska låta den va.

Nu sitter jag ute med min bok och en kaffe och kollar så M gör rätt, haha!


gött med semester!

Gud så nice med semester! M jobbar på och jag tittar på. Ne, jag läser. Kanske inte så mycket bättre men jag läser en grymt bra bok och är bara ivägen för en rastlös norrlänning. Tror faktiskt jag börjar slappna av från jobb. Grundar med lite polsk öl tills jag ska ner nästa vecka. Gott!

Semester även här.

Börjar bli lite tomt här i bloggen. Har gått på semester och det är till att slappa och inte göra något till max! Vi är ute och M bygger på boden och jag får måla. Av någon anledning tror han att det är terapi för mig att måla! Jag tycker jag målar naglar hela dagarna! Måla naglar eller hus, same same.

Skönt att vädret är med oss!

kika in på
http://nailobsession.se/ där är det en artikel med mina nails!




Vår egen lilla kossa!

Har just varit på promenad med vår ko. Ja, hon är allt förutom en hund och var nyss en ko. Går och betar ute på fältet, haha! Är ganska fridfullt att låta henne strosa omkring där ute och jag tror att jag ska ta med mig en filt nästa gång för det tar ett tag innan hon är nöjd.








Ska väl passa på att säga grattis till svenska bronset! Både svenska damer i fotboll och svenska laget i speedway tog hem brons igår!


Tuff match i finalen i kväll!

Nu är det dax att sätta sig i soffan med ett X antal öl (så man slipper resa sig från soffan) och heja fram Sverige i Lag VM i Speedway 2011! Tror dock att Polackerna blir svårslagna (tror de tar hem det för tredje året i rad) men vi får hoppas!!!

Så sätt er ner och slå på motorsport med sverigetröjan på och håll tummarna!



 

Bild lånad från; Hulk

Skorensning

Tänkte jag skulle rensa lite bland mina saker, och vilken tid det tar. Började och slutade med skorna. Fast jag säger att platta skor inte är "riktiga" skor, så jag har faktiskt inte så många då! Slutade med att jag kastade ett par. Hur kommer det sig att man köper 3 men kastar 1?! Blir ju aldrig färre så man har plats. Det här med rensa är inte min bästa sida. Ser det snarare som att jag städar! Haha!

Några av mina icke skor :)



Äntligen!

Ja nu är biljetten bokad till mami. Höll på och knåpa ihop så att jag och älsklingen får så mycket semester tillsammans som möjligt då han varit i norrland 1 vecka nu. Så vi får 2 hela veckor tillsammans sen åker jag ner till Polen!

-Mami, börja hamstra mat för jag kommer inte ha mycket i plånboken! Haha! Fönstershopping är vi bra på om inte annat. Och tom väska ner blir det då hon ska fylla den med saker så hon kan flytta hem igen.

Detta var tider då man shoppade skor! Haha!




Välkommen regn!

God morgon! Tror faktiskt bara att det är vi som har gräsmatta som gillar att det regnar, så den slipper bli gul. Och så får jag sitta inne och mysa med en film. Det tråkiga är dock att man alltid måste gå ut med vovven även om det regnar eller är -30 grader. Hon vill nämligen inte gå ut på gräsmattan, vilket är bra.

Så nu har vi varit ute och hon ar ätit lite gräs och harbajs, mums. Man kan tro att hon inte får mat hemma!


Habegär från Polen!

Snacka om att jag är sugen på att shoppa. Förstår faktiskt inte att vi tjejer har sånt begär, att man har ett sådant sug för att shoppa! För mig känns det väldigt underligt då jag har arbetskläder så de gånger jag får klä upp mig är på helgen. Så, inte så ofta jag har andra kläder men ändå så får jag ett sådant sug att handla. Därför är det skor och smycken jag är ganska galen i då det är saker jag kan ha för att liva upp arbetsoutfiten.

Tur att det bara kommer då jag åker till mami i Polen då jag älskar att handla utanför Sveriges gränser så man har sånt ingen annan har. Annars skulle min älskling gått bankrutt, haha! (han vet hur snål, eller ekonomisk jag är)!




Dessa vill jag ha från min favvobutik! Tror mami redan varit där bra många gånger sen hon åkte ner :)

uttråkad till max

Nu är matchen slut och Sverige är vidare till final på lördag! Hittade en skitkorv som är uttråkad ute på balkongen så det är dax att röra sig hemåt. Lägg märke till godisen som hon har som huvudkudde.

Go Sweden

Sitter hemma hos syster för att titta på speedway. Sverige måste vinna för att gå till final på lördag! Polen har redan gått vidare (kommer att vinna om jag får säga vad jag tror.) och det skulle vara kul att ha Sverige där med!

Ne nu är det dax att heja fram Sverige!!!


jäser körsbär på marken?!

Var ute i trädgården och höll på med lite trädgårdsbestyr och upptäcker att Grodan mumsar i sig körsbär! Inte lite heller. Och jag som inte ens visste att det var ett körsbärsträd då jag aldrig sett något i det! Och vi har bott här i 3 år! Snacka om att jag inte har gröna fingrar, haha! (upptäckte även att duvj...n som skiter på vår terass

Men frågan är hur nyttigt körsbär är för en hund?! Vill ju inte att hn ska bli lite knäpp (även fast hon redan är det)! Är ju lite svårt att stänga in henne så hon inte ska äta, för nu när hon har upptäckt att det finns saker att äta så står hon under trädet hela tiden.

Dax att googla lite om det!


Korpen för damer, behöver ni en till spelare?

Sitter och tittar på fotboll och drömmer mig bort lite. Spelade själv fotboll i 12 år och saknar det fruktansvärt mycket. Har funderat bra många gånger på att börja! Är det någon som spelar i korpen lag och kanske behöver en till spelare? :) Slutade då jag spelade med damjuniorerna i Brommapojkarna och jag var yngre. Jag gick i skolan och de andra gjorde ju inte det, vilket blev att jag slutade då det kom i kläm med skolan och fotbollen. Tänk om man skulle varit på planen nu mot Japan.

Ok, nu ska jag sluta drömma och titta på matchen. Men jag är seriös om att vilja börja, så är det någon som har tips på lag så skrik till!



Jag i mina bästa dagar, haha!

Vill ha nu!!!

Mami ringde mig igår och sa att hon köpt ett par skor åt mig!!! Ni som inte känner mig så älskar jag skor! Har ett par likadana som jag älskar i vitt från i våras och nu sa hon att jag har ett par svarta hemma hos henne! Såg även att de fanns i guld!!! Det är nästan så jag sätter mig på ett plan redan nu för att hämta hem dessa godingar!

Vad tycker ni?! Är ni i Polen så shoppa skor!!! Dessa är från River Island.



Motion, vad är det?!

Har just kommit in från en långpromenad med gumman. Eller lång är den kanske inte, tog 40 minuter men för oss är den lång. Redan efter 5 minuter ville hon vända hem. Själv tycker jag det är ganska skönt om det är lite värme så man kan få lite färg. Hatar att ligga och pressa så jag passar på att göra ngt ute när det är sol.

Nu sitter vi ute och läser och längtar efter M! Vi saknar dig, kom hem snart!!!





Sommartabell...

...säger bara s...t @£60£$!!! Va ju ut i går och mötte upp tjejerna för en middag och tog mig knappt hem! Visste ni att tågen slutar gå halv 1!!?? Vi bor ju ändå i sthlm! Ok att de går sällan för att det är sommar men så tidigt! Slutade med att en av tjejerna släppte av mig en bit från där jag bor men även bussarna var ur trafik så det blev en taxi sista biten hem.

Trevlig kväll med mycket skratt gjorde det värt att det tog ett tag att ta sig hem!




på väg ut

Dagen bara försvann! Tog sovmorgon, läste tittade på tv och så va klockan helt plötsligt 6! Nu är jag på väg in till stan för att möta upp tjejerna. Ska fira P som fyller år idag, grattis! Blev inte så roligt klädd då jag fick svida om just innan jag drog, svarta moln är inte ett bra tecken. Och jag känner att både jeansen och toppen är typ 2 storlekar för stora! Bra att man gått ner lite men inte så kul att tappa kläderna när man springer till tåget!

när katten är borta...

...dansar råttorna på bordet. Med det menar jag att jag passar på att titta på sånt M inte vill se. Syns det att jag varit sysselsatt idag när solen inte varit på min sida? Så när det är trist och jag bara ska lata mig lite så vet ni vad jag gör :)

Full rulle

När man är gräsänka så brukar kanske de flesta rocka loss, ha fest eller bara göra sånt som den respektive inte gillar. Jag jobbar mig svettig. Har varit på Ikea, planterat om blommor, tvättat fönster, tvättat löpare, dammat gardiner, ja allt sånt skoj man kan komma på. Haha!

Tänkte jag skulle städa ordentligt, en s k flyttstädning då allt är kliniskt rent. Har just satt mig i soffan med ett glas vin för att pusta ut och jag är låååångt ifrån klar. Måste köpa ett mindre hus! Är inte ens klar på bottenvåningen! Men fint kommer det att bli lagom tills älsklingen kommer hem!




Så här fint kommer det att glänsa i hela huset, förhoppningsvis.

Wrooommm

Ikväll var jag hos syster för att titta på speedway. Lag VM där Sverige kom på andra plats så det blir en till match på måndag för att kvala till finalen. Syrran sov efter 2 heat, så det var inte mycket till sällskap, haha. Själv sov jag bara under 3 heat innan älsklingen ringde och väckte mig. 

Nu sitter jag framför tv:n hemma, minst lika trött så det blir nog sängen snart.




Grodan älskar att väcka folk, här är hon nöjd för tredje gången som hon väckte syster.


Semestern är här!

Första dagen på semestern! Guuuud så sköööönt!!!! Får se hur många dagar det tar innan man slappnar av och kan släppa jobbet :)

M har åkt och mami åkte nyss till arlanda. Ska försöka boka in en biljett så snart jag hittar en till ett skälit pris så jag kan möta upp henne där för lite skoshopping :) Längtar!!!

Här är några bilder från igår:







Vad allvarliga vi blev på korten, haha!

Mami fick ett kort av oss igår som passade så väl in på henne!



Ser ni Grodan i vänster hörn? :)

Se det positivt! För om man skulle räkna i hundår vore du död.

Grattis än en gång!

Världens bästa Mami!

Ska säga ett stort grattis till världens bästa Mami! Vi älskar dig!!! Hoppas du får en underbar kväll med vänner och familj!

Ta det lungt med tårtan nu :)


                         

Fin fin kväll med tjejerna!

Vet inte riktigt vad som hände men det försvann ett inlägg! Lite bilder från i lördags, bara, poff!

Här kommer dem igen!













Dyr drink!


4 Juli

Glömde säga att kika in på http://nailobsession.se/ där finns lite inspiration inför 4 juli firandet! Lacka era tassar nu!! :)

same same but different

Ska inte klaga, men fy f..n vad kvavt! Så här är det när man åker till Thailand!

Kom ut ur duschen och ska dra in till stan med K och S! Tänkte sätta oss ner och mysa någonstans med lite kall bira :). Har siktat in mig på Koh phangan, men jag tror många är ute. Hoppas det finns plats!


RSS 2.0