Syster Yster

Äntligen kommer syster yster hem! Har faktiskt saknat henne, konstigt nog, haha! Man kan alltid ringa henne närsomhelst och snacka en massa skit!

Hon pös till Egypten för 2 veckor sedan och hon hann precis iväg innan de stoppade alla flyg p ga askan. Tur ska man ha!

Själv ska jag boka flyg för att åka ner med mami till Polen och det skulle varit kul om syrran ville följa med.
Skulle även vilja åka någonstans med sol och bad med M men det kanske kommer senare.




tantvarning?!

Idag sitter jag och jäser i soffan. Tittar på Tv och i reklampauserna så blädrar jag i nyinköpta tidningar.

Insåg när jag satt på tåget att det var Allers och Hemmets Journal, båda trädgårdstidningar, som jag aldrig någonsin ens tittat åt! Och nu har jag köpt dem, kan det vara tantvarning?! Haha!

Kan säga att det fanns hur mycket bra tips som helst för dem som inte kan något om blommor och trädgårdar, jag med andra ord. Vet dock inte hur deras "vanliga" tidningar är men deras trädgårdstidningar kan jag varmt rekommendera!



Snyggt på uppfarten

Nu ska ni få se vad vi har pysslat med i helgen!

I höstas så tog vi bort gruset (sååå skönt) och la sten. Med uppfarten så ville vi även ha en rabatt och det är den som vi har färdigställt!

Vi har instalerat lampor, köpt lite grönt och lagt dekorsten och detta är resultatet!




















Bonce dansar en sista gång

Nämde tidigare att jag var på Bounce igår på Globen! Deras sista uppträdande. De slutar dansa nu efter 13 långa år!

Jag sa flera år att jag skulle se dem då jag sett några klipp och nu får jag se dem dansa en sista gång! Och det tack vare syrran som gav mig biljetten!

Så hemskt att man gillade dem så mycket att man tänker; De här vill jag se flera gånger!!! Men jag får se det possitiva att jag sett dem 1 gång!

Grymma var de!!! Synd att du inte kunde se dem syster yster, du missade något stort!


Första klippet är en Tribute till The King Of Pop!!!



Säsongens första Speedway GP

Har suttit bänkade framför tv:n för säsongens första GP som gick av stapeln i Lezno i Polen.

Tråkigt nog så gick det inte någe vidare för våra svenska förare men desto bättre för Polackerna.

Ser framemot nästa match som går i Göteborg, skulle bra gärna velat vara där!




Nu håller jag på att spricka av allt jag tryckt i mig och så ska jag bära M i sängen som har slitit idag när jag har varit på Bounce!


Pizza

Har just kommit hem och ska trycka i mig världens godaste pizza!!!

Va på Bounce och ska visa lite av deras avslutning om jag har ngt bra.


TGIF Fun

Kom ju på att det var fredag!!! Konstigt att man kan längta så länge efter en dag och sen när den kommer, kommer man inte ihåg att det är dagen man såg fram emot!

Så, här kommer den...


En pappa letade efter sin dotter och fann ett brev på hennes säng. Med värsta föraningar läste han brevet med darrande hand.

Kära Mamma och Pappa,
Jag är väldigt ledsen att behöva säga detta men jag har lämnat er och stuckit iväg med min nya pojkvän.
Jag har funnit den sanna kärleken och han är helt underbar - speciellt hans söta piercingar, ärr, snygga tatueringar och hans stora motorcykel!
Men det är inte bara det - Jag och Ahmed ska också ha barn, jag är redan i fjärde månaden. Vi kommer att bli lyckliga i hans husvagn i skogen, och han säger att han vill ha fler barn med mig.
Jag har också förstått att marijuana inte alls är farligt (snarare tvärt om eftersom det även används inom sjukvården).
Vi odlar det i gläntan bakom husvagnen till oss själva och till hans vänner. I gengäld får vi från dem hur mycket ecstasy och andra piller som helst.
Vi hoppas dock att medicinforskningen snart hittar ett botmedel mot AIDS så att Ahmed kan bli bättre - han är värd det.
Ni behöver inte ora er för pengar - Ahmeds vänner, Andrej och mr Stanislav är i filmbranschen och har ordnat så att jag ska bli skådespelare!!!
Det är visst väldigt bra betalt, 500 kr per tagning och jag får ytterligare 500 om det medverkar fler än tre män i samma scen, och ytterligare 1000 kr om det medverkar djur (och jag som ju älskar djur, ett kan knappast bli bättre!).
Oroa dig inte Mamma - jag är 15 år gammal och kan faktiskt ta vara på mig själv.
Nån gång så kommer jag och hälsar på er så att ni kan få träffa era barnbarn.

Puss Puss
Emma

P.S
Pappa, detta var inte sant - jag är faktiskt bara över hos Sandra och kollar på TV. Jag ville bara få dig uppmärksam på att det finns värre saker än, som du uttrycker det,
- ATT SVERIGE FÖRLORAR PÅ SATANS STRAFFAR!!!

Tycker den va så jäkla rolig. Tänkte spara den tills det var fotbollsdax men Sverige kvalade inte ens in så vi kan ta det lungt ett tag.


Lakrits i stora lass

Har precis ätit mig supermätt och ska vila ner maten lite med Så Ska Det Låta!

Såg i tidningen att det kommer att vara en Lakritsfestival inne i stan! Själv hatar jag lakrits men M älskar det! Får han inte det när han är sugen blir han som ett litet barn, tjurig! Haha!

Själv kommer jag inte att gå dit, inte för att jag inte gillar det utan för att jag ska se Bounce. Sista föreställningen innan de slutar! :(


600 kvm lakrits!

Trädgårdsarkitekt?!

Det är såå mycket att fixa med i trädgården så vi har nog fullt upp hela året. Igår blev det dock en paus då snön valde att komma till oss i sthlm. Ser att Äntligen Hemma är på Kistamässan från och med idag och fram till söndag.

Skulle nog vilja gå dit men jag skulle snarare behöva en trädgårdsmässa! Hjälp med vad man ska plantera och var! Vill ta in en trädgårdsarkitekt men de är inte billiga! Har någon gjort det eller har tips så snälla, skriv!


Planera din trädgård.

Detta är inte vår trädgård, men snart kanse. Vi har en fotbollsplan. Platt och tom!

esset


Sitter och rensar bland norrlandskorten, datorn var ju seg som fasen så det blev inte många inlägg. Så här blev det ett litet collage på Esset!

Helt otroligt att den höll ihop (tvi,tvi,tvi. Peppar, peppar) för skulle den brakat nu så vet jag inte riktigt vad jag skulle gjort.

Eller jag skulle tänt eld på skiten och satt mig på ett plan till varmare breddgrader och aldrig åkt tillbaka till snön, haha!


Morgontrött

Av någon konstig anledning blir det jämt ett kort på gumman när det är morgon. Kan kanske vara att jag inte vill skrämma er morgontrötta med mitt morgonnylle, haha!

Är ledig idag men gick upp iaf för att inte sova bort halva dagen. Så gumman tror att det är dax för dagis så hon låtsas sova!

Tänkte sätta mig och titta på inspelningar nu på morgonen i väntan på att skattemyndigheten ska öppna. Det lät som om jag var uppe 5 på morgonen! Klockan är 7 och ja, jag är typ 80, hehe!


Up

Myste framför Tv:n. Vi såg på filmen Up!

Den är helt underbar och har du inte sett den så se den! Så underbar!



Lösfransar

Städar som en tok då jag skulle gjort naglar till syrrans kompis men som inte blev av. Smart att jag inte fått hennes nummer!!! Och hon har antagligen inte mitt då hon inte ringt.

I denna städnoja hittade jag ett paket med fransar i! Världens bästa fransar kommer från Depend!!!

Nr 2 & 3är mina favoriter och nr 4 för lite mer diskret! Rekommenderar dessa, sitter bra också!


Otroligt

Detta var så otroligt att jag var tvungen att ta bildbevis. Första steget bort ifrån svarta kläder! Har inte en enda pinal som är svart. Inte ens jackan! Men väskan var svart, har inte hunnit byta ut den mot vårväskan Än.


Legging i stora lass

Va på H&M idag, tänkte jag skulle göra slut på lidantet på mina checkar :) !!!! Blev 4 stycken strumpbyxor/leggings! M tycker att jag bara har svart så det blev mörkgröna och stengråa strumpbyxor. Randiga, svarta leggings och ett par Beige!

Supersnygga, ska bara testa dem!!! De gråa går med Depend´s grå vårlack!!!!





TGIF Kära dagbok...

Nu äntligen fredag! Känns som om denna vecka på något sätt gått ganska segt. Va en vecka sedan jag jobbade på CO och det var ju en evighet sen!

Då jag jobbade sent så kunde inte M lägga in en fräckis, så nu kommer denna fredagsfräckis!

Kära dagbok,

förra året bytte jag ut alla mina fönster mot dyra
tre-glas-lågenergi-fönster.

Den här veckan ringde en man från firman som installerat fönstren.

Han påpekade att dom gjort jobbet för ett helt år sedan men ännu inte fått betalt.

Ok, bara för att jag är blondin så betyder det inte att jag automatiskt är dum.

Så jag berättade för karl´n vad hans snacksalige försäljare sagt för ett år sedan, nämligen att efter ett år så har de här fönstren betalat sig själva.

Och hallå, det har gått ett år nu!

Det blev tyst i andra änden av tråden så jag lade på. Han ringde inte upp igen. Han kände väl sig dum!


Kan detta jämföras med min matlagning?! Haha!
 


Tiden bara rinner iväg...

Snart är det fredag och det gillar vi! Jippie!

Sitter och klickar i en massa utbildningar men insåg just att jag antagligen inte får läsa vissa ämnen då jag gjorde det i skolan. Men det var ju 12 år sedan, kommer knappt ihåg hur man stavar, hehe.

Igår var det finfint väder och jag träffade L för en öl på Anchor! Så länge sedan man var där men det ser likadant ut så det känns som om man var där förra veckan! Mysigt, det måste vi göra om!

Vinkade även av syster yster som drog till Egypten i 2 veckor. Tur att hon tog sig iväg på sin efterlängtade resa då alla flyg just nu är inställda pga Islands vulkanutbrott!

Sola för mig! ♥





Vem skulle tacka nej till detta!? Hoppas vi åker någonstans sen, jag och älsklingen!

Näst sista dagen!

Sitter i sista sekunden som vanligt. Alltid! Den 15:e är sista anmälningsdagen till skolorna! Och jag sitter nu på morgonen och stressar.

Vad sjutton ska jag bli när jag blir stor? Eller snarare, vad ska jag läsa för kvällskurs?! Haha!

Ne, nu måste jag väcka latmasken som ska till dagis, vi är nog redan lite sena!

Hon låtsas inte om mig!!!


Klipp & färg

Då har jag försökt fixa tillbaka min hårfärg. Det blev riktigt snyggt tycker jag (va nog ett tag sen jag var min naturella färg) även då jag gillade den röda! Lite rött i vissa ljus men just nu är jag nöjd.

Sen blir det klippning. Tänkte på ännu kortare men jag ska nog bara klippa upp det mer. Victoria B är alltid klassiskt snygg i håret och det känns som om jag följer stilen lite just nu.




Victoria Beckham - Mjuk vågig bob


Skrik marathon

Ja, det är just det som jag och syster yster har haft just nu.

Vi hyrde Paranormal activity. Kanske inte det bästa att göra men ändå.

Vi skrek, eller rättare sagt så skrek syrran först och jag skrek åt henne. Min reaktionsförmåga är lite efter så jag hann inte riktigt bli rädd i filmen utan blev rädd av syrran, hehe. Inte åt henne (eller kanske hennes grå strån) utan av skriken. Haha!

Se den. Helt Ok!

Fattar inte att man utsätter sig för sådant. Men det blir ju som någon adrenalinkick antar jag.


goodie goodie

Slet upp min goodiebag som jag fick igår på CO. Måste ju se vad denna innehåller. Alltid kul att prova på saker som man inte har testat!

Rootsprayen kommer jag absolut att ta slut på, dessutom säger syster yster att den är bra! Bakispillerna kommer nog också att testas så fort det blir en svängom på stan.

Lite intim pirripirr fick man med, får se om det testas ihop med de rosa trosorna med minimalt tyg på. Haha!

Ett Iphone fodal följde med och vid kvällens slut tiggde jag till mig ett rosa istället för det trista man fick först. Så nu måste jag ut och köpa en Iphone då jag har ett skal. Varför tigga ett annat när man inte ens har en tele!?Kanske skulle tiggt till mig en extra pirripirr, haha!



Opera Kväll!

Morgonstund har guld... Ja, igår blev det en sen jobbkväll men en rolig sådan.

Finest.se fanns på CO för att ha en VIP kväll för ett X antal festglada tjejer





TGIF

Jaaaa! Äntligen fredag! Blev en kort vecka men ändå så längtar man så efter helgen.

Dock blir det en "sen" helg då jag ska till C.O och jobba fram till 24.00!

Sminkar mig just nu och idag vill inte riktigt fransen lägga sig!!! Måste ha fransar när man jobbar ikväll!

Tipsar om Depend´s lösögonfransar!!! Super och sitter hela dagen! Dessa är den diskreta nr 4. Favvo fransarna är nr 2 & 3!!!




Med och utan (behöver jag skriva det)

Borta bra...

...men hemma bäst!

Härligt att vara hemma! Försökte med inlägg men det var för trögt där vi var. Kom hem från norrland i söndags och när jag vaknar på måndagen så har jag åkt på ngt då jag kräkts i 2 dagar. Man är rätt slut på krafter!

Tur att vi fick låna lite filmer men jag önskade att de skulle ta slut ganska snabbt då jag mådde dåligt och kunde inte koncentrera mig.

Såg 2012 och det är inte en film jag kommer att se igen. Inte mycket för katastroffilmer.



Fickparkering

Sa ju att han behövde hjälp...

Gick ut och fick se att M fickparkerat skotern, hehe.



Rakt i snövallen.



Mitt i allt körde han på en hink som tydligen stod på en brunn. Då är det djupt!



Ganska mycket snö på backen!

RSS 2.0