På önskelistan!

Har suktat efter en Kosta Boda på lunchen idag och den står på önskelistan! Ett nagellack pår bara 1 000 lappen :) Den skulle stå fin fint i vår walk in closet! Dock ganska onödigt att önska sig men fin är den!

Helsvart...

...är jag på jobbet, arbetsklädd. Lite jobbigt i denna hetta. Kjol är inget alternativ för mig då jag har fått ådror som brustit på vaderna (kom inte på vad det heter) som jag fått efter jag har stått upp och jobbat i 10 år. Tänkte jag skulle ta bort dem, hörde man sprutar något i dem!? Någon som gjort det?! Ska nog kolla upp med någon läkare i Polen om att ta bort dem!

Och resorna dit ligger på 2000:-!!! Är det så många som ska ner dit eller!? Tycker det är lite dyrt, skulle vilja ner en 500:-. Kanske någon som ska bila ner till Wroclaw så man kan lifta :) Ne, jag ska hitta en biljett!




Med helsvarta kläder behövs det färg i acessoarerna.

årets varmaste dag...

...säger dom att det ska vara idag! Varför tar jag då inte semester!? Istället står jag på jobbet utan fönster eller ac. Sitter på lunch nu så jag kan sola mellan tårna :) varm att sitta helsvart på taket.

Dagens

Slängde på mig ett av mina kap! Köpte en kavaj på blocket för några månader sedan och tog på mig den då vädret gör att man kan skippa jackan. Dock känns det lite varmt ändå.

Denna Är från Zara, köpt i Hongkong och prislappen satt kvar så den var oanvänd till ett bra pris! Gillar lite färg nu när det är sommar. Älskar att den var orange och rosa där man viker upp ärmarna! Till så blev det ett av mina nya favvo halsband!

Trassel ikväll

Nu när det är sommar så finns det inte mycket på tv! Men jag slog på Trassel, så härlig film. älskar dessa tecknade filmer med deras vuxenhumor (eller så var jag ganska lättroad, haha)! M har dock svårt för all sång som de har i filmerna men det hör till!

Se den!



Steg 2, 3 och 4

Här kommer lite bilder från midsommarafton. Kom bara till treg 1, sill lunchen med bilderna. Steg 2 blev middagen, steg 3 blev dricka och steg 4 blev att låna midsommarstången. Men när vi gick dit var det någon som var före oss!















Vi glömde bort snapsen! Blev absolut blåbär till sillen!



Blixten på kameran var något jag glömde under kvällen!





Vi gick loss på grannens stubbe.





Trött mot slutet av kvällen.



återhämtning idag!

I dag så är det segt och mycket vila :) tror inte vi är dom enda faktiskt, hehe! Slänger upp lite bilder imorgon då jag helt enkelt bara känner för att sova just nu.

Kom hem från syster där vi tittat på GP och det var lite segt, men skönt att bli tvingad till att gå ut annars har man nog legat kvar hela dagen!


steg 1 avklarad

Sill lunchen avklarad!

stången ska resas

Jag, grodan och mami gick en sväng för att plocka blommor till vår egen midsommarstång. Icke, de höll på att binda uppe på kullen för den årliga dansen så det fanns inget kvar :( skulle varit ute i god tid! Att jag inte lärde mig från igår!

ibland krävs det alkohol

M & T sätter upp tält inför morgondagen, jag, syster och grodan tittar på och berättar hur de ska göra. Jag säger bara att ibland behöver man lite promille för att saker o ting ska falla plats. Det är så dom gör varje år.

lika dum som alla andra

Ett tips till nästa år, handla inte dagen innan! Alla andra som planerat innan har handlat i lugn och ro, antagligen har de även fått med sig allt på listan. Jag handlar med alla som är ute i sista sekunden och slåss om resterna, haha. Jag får lätt panik när det är för mycket folk, tur att jag smart är hemma! Ni förstår köerna då jag har tid att blogga!

Hjälp med att måla!

Då försvann en helg till, bara så där. Jobb, jobb och mera jobb. Men det kommer bli fin fint när allt är klart. Det är så att jag målar, igen! Ja, jag kommer att kräkas på färg! Vill minnas att jag sa det för några veckor sedan efter jag målat staketet runt altanen. Nu är det friggeboden.

På något konstigt vis har Grodan hittat en färgburk och tyckte att jag var för seg så hon ville hjälpa till! Nosen är vit av färg, tur att hon är vit så det inte syns allt för väl.


buskis & musik

Äntligen fredag! Sitter och tittar på buskis och tog fram Vuxenpoäng (spel) i pausen. Ja, jag är vuxen och jag är en surkärring, haha. Nu lyssnar vi på musik, laddar ner partymusik inför midsommar! Längtar!

Dans på banan.

Gick ut med Grodan på en promenad och gick förbi dansbanan. Sommardans med skälbymannabandet (tror jag det stod på lappen). Pensionärerna dansar till dragspel på dansbanan, det vore något för mig och M, haha! Grodan satte sig i gräset ett bra tag och tittade nyfiket på.


Säsongens första...

...jordisar!!! Svenska var de med så det blir extra gott då. M drog iväg för att glädja en grinig soffpotatis med något gött. Han kom hem med säsongens första jordgubbar, grädde och choklad! Måste göra detta oftare!

Grodan fick en egen skål men ser nu att hon lämnat gubben renslickad, haha!





väntrum borde ha kaffe!

Sitter på ks och har tråkigt, var 2 minuter sen (stressa som fasen, vilket jag inte får) sen är läkaren på en annan avdelning så det är bara att vänta. ( mer stress då jag redan suttit här 35 min) det enda som finns att titta på är 3 tavlor som jag trodde skulle vara notblad. Men det är inga noter! Får snart läggas in på psyket om jag ska stirra på dem! Det kanske är meningen, de blir av med lite patienter. De blir av med mig och min hjärncell, haha!

Reklam på plattan

Satt ute och fikade med K igår och då var det kritor som var grejen ute på plattan. K tyckte jag skulle skriva något och det blev hon som fick göra lite reklam för nailobsession.se!

Vissa lämnade budskap andra gjorde hopphagar vi lämnade en adr! In och sprid lite glädje via era naglar! Klicka in på gilla knappen nu! Haha! Var någon annan där och skrev något?!




över och gratta

Är på väg till L för att gratta henne! Sedan skulle jag följt med ut men det blev ändrade planer för mig. Känner inte för det. Idag blev det en skön hm klänning med skärp då den är lite för lång, måste lägga upp den.

äntligen fredag!

Ja, fredagen är här! Sitter ute just nu med en vindrink på terassen, Lovely! saker har hänt ( som vanligt, livet ni vet) så fredagen är efterlängtad för många. Men just nu får man njuta av att det är helg och man har fina vänner att rå om! Trevlig helg alla och hoppas vi får fint väder!

Street art

Innan jobbet idag var jag tvungen att springa förbi vid plattan för att se konstverket som ska finnas där i 1 vecka! Det ser ut som om plattan har ett stort hål, läskigt om man är höjdrädd!



Tycker dock att dessa är läskigare! Så snyggt gjort!!!










Blommor och bin!

Blommor i mängder men det känns ändå som om jag kan plantera mer! Jag planterade blommor i lördags och det tog hela dagen! Jäklar vad det kostar pengar också, men fint blev det! Nu gäller det bara att få dem att överleva sommaren! Men det ska jag väl klara.

Vad tycker ni?!











Din dag i dag Sverige

God morgon Nationaldagen!!! Eller är det rassistiskt att säga så?! Idag får man inte göra något för då är man rasse! De får inte ens sjunga nationalsången när barnen går ut skolan så jag fattar inte det här med att ha nationaldag! Vi kanske ska fira alla andra länders nationaldag men inte vår egen så att vi blir omtyckta och inte kallade rassister! Ne nu ska jag sluta!

Hoppas ni är ute idag då det kommer vara stekande hett. Smörj in er och drick mycket vatten!

Grattis Sverige!!! :)


                 

Mys pys hos G!

I kväll blev det en härlig kväll hos G! Skulle ha varit på hennes kolonilott men då det var lite kyligare blev det hemma hos henne. Gick en tur dit för det var några som inte visste vad som händer där (typ jag) vad som odlas m.m. haha! Mysig kväll blev det! Åt en vitlöks mix så M sitter typ ute för att jag stinker! Tror inte det är så illa!

Här kommer det några bilder från kvällen:




J berättar något som får G att dåna :)





Jag och Putte, kvällens charmör!



K är poppis då hon har mat :)



J inspekrerar vad som odlas och att allt går rätt till. (hon vet att löken kommer från ica, haha)

Lugn kväll

Skönt häng hos syster och hennes sambo. Grillade lite och softade sedan blev det huvudstupa ner i säng. Håll igång hela dagarna gör att man känner sig ganska old :)

Lite bilder från kvällen:









Vad hände igår?!

Här kommer det lite fler bilder från igår! Lite ego skulle jag nästan säga men ändå inte. För snygg är jag då inte! Kolla sista bilderna vad sur man kan vara, haha!



Myggdödaren!



Det smakade inte godis direkt, haha! Det slutade inte rinna i rören, därför försökte jag stoppa med tungan samtidigt som jag skrek till M att ta bort ölen!







hot hot hot

God morgon! Klockan är 7.50 och jag kollar hur varmt det är. Över 30 grader! Undra om man ens kommer kunna vara utomhus idag?!

Grill i kväll

Ikväll komsyster med sambo och mami (som var snäll och handlade mat) för att grilla. Härligt väder och vi satt ute tills nu (23.00) det enda som var jobbigt var myggen! Annars så var det en härlig kväll!!

Vill passa på att säga grattis till D nere i Polen!!! Gratulacje!!! Mam nadzieję, że mają wspaniałe urodziny! (blev det rätt?!)

Några bilder från kvällen!







Haha! Mami blev påkommen med en cigg! Så söt! :) Jag vet att du kommer att strypa mig för att jag la upp bilden men jag kunde inte låta bli :)

Huset får vägg!

Äntligen har jag målat klart, igen!!! Kommer att drömma om målarfärg!!! " fjuttiga fönster till boden och jag har inte ens målat hela, bara utsidan. Vilken jäkla tid det tar!

Grodan tar en siesta med herr björn i gräset och jag sitter nu och tittar på M när han bygger. Hittade en skvätt kaffe så jag gjorde en mocchachilattefoamextrasoja.... någonting. Det är väl så det låter när stockholmare beställer kaffe idag?! Så när man själv vill ha helt vanligt svart kaffe så vet dom inte vad man talar för spårk på CoffeHouse! Haha! Denna har kallt kaffe, mjölk, oboy och daimglass. Alltså rester som fanns, riktigt god!






mami kom med fika

Fatta att det redan är juni! Nu är verkligen sommaren här! Bara 6 månader kvar till Mexico! Nu är mami här med glass så nu pausar vi i bygget. Tog semester idag för att jobba hemma, härligt!



Student 2000

Idag höll jag som sagt på att bli galen av alla studenter, skrik, ölburkar som flyger från flaken och fjortisar som stinker suröl på tåget! Ja, jäkla surf...a är vad jag är, haha! Själv har man jobbat hela dagen och man går varken säker till tåget (en flaska som kan hamna i skallen på en) eller på tåget (då de skriker så huvudvärken kommer krypandes).

Ja, njut medans ni kan för imorgon välkomnar jag er in i arbetslösheten och bostadsbristen!

Och ja, jag är en surkärring :) tog själv studenten för 11 år sedan!!! Vart har tiden tagit vägen?! Önskar jag kunde vara student igen. De fattar inte hur bra de haft det!


                                 

bärhjälp

Gick över för att säga hej till syster, och självklart skulle björnen med! Men vem fick bära den efter 3 meter för att den var för stor?!

RSS 2.0