söndagsmys

Nu tänkte vi ta det lungt och mysa lite, mami har precis lagt i färg i håret på mig då jag har frisörtid (fick en tidigare tid!) på tisdag!!! Jippie! Undrar vad L tänker göra med mitt hår?!


USA england australien

Ni som tittar på speedway på svt läs inte nu......




Grattis Greg som äntligen knep första platsen!!!! Harris 2:a och Crump 3:a.




Greg och jag i Wroclaw efter hemmamatch.

tack svt 2

Tack svt2! Tack för att ni sänder, dock 10 heat efter så vi tittar på datorn och har reprisen på tv! Snacka om skadad, haha!


fler barn än speedwayfantaster

Sitter bänkad framför tv:n och glor på nå dåligt barnprogram!!! Var fasen är speedwayn?! Skulle det varit fotboll så skulle de ha stoppat alla program! Det finns alltså fler barn än speedwayfans då vi får kolla på nätet! Ungj.. gå ut och lek så mamma och pappa får titta på speedway!

Men men, ni som vill se speedway så kan ni se matchen på internet!

Så här ser det ut hos mig just nu, haha!


Speedwaykväll

Alla speedwayfantaster!!! Nu går GP:t på svt 24! Går av stapeln i Croatien och börjar sändas i svensk tv 20.00!

Självklart så regnar det så de sänder imorgon! Så vi kikar på nya dansprogrammet på tv 4.

Trevlig kväll!


snyltgäst på väg!

Sliten efter en dag på jobbet! Seg dag har det varit och nu sitter man och bloggar och kollar allt man missat medans man ringer alla som försökt nå en! Tur att man är kvinna och kan göra två saker samtidigt, haha!

Är gräsänka då M är i Umeå på 80-års kalas så jag ska ta mig över till syster yster och snylta på mat. Annars är det ju läge att banta när man inte har kocken hemma! Blir speedway med så en riktigt skön kväll!


tröttare än tröttast

SITTER HOS SYRRAN OCH ALLA KÄNER SIG LITE SEGA TROR JAG MEN TRÖTTAST ÄR NOG GUMMAN. HON SOMNADE MED GODISEN I FAMNEN!

Pongo

Sprang in till H&M och som vanligt så var just den tröjan jag ville ha inge snygg på men jag hittade samma typ i kortärmat! Mycket bättre! Och roligt när det inte kostar något heller! (checkar är alltid välkommet)

Prickikorv idag!


Inktime?!

Då fick jag en tidigare tid! 13 september! Vill nu!!! Som värsta barnet. Men jag vill nu, haha! Har som sagt dålig erfarenhet av frisörer och L är superbra. Fria händer har hon förutom när/om hon håller i en rakapparat!

Helgen då!? Såg att det är Tattoomässa!!! Jag som grymt gärna vill göra en till och har tänkt och tänkt i 2 år! Kanske är dax!? 2 år är bra med tänketid!


                       

Bad hair day

Skulle verkligen behöva klippa mig och jag tyckte jag var grymt duktig som bokade en tid härom veckan, jag som bara kan klippa på impuls! Men en tid har jag nu. 28 september!!! Insåg att det är ju en månad kvar och jag är så långhårig att det inte är vackert!

Jobbigt att klippa sig hos frisörer som är bokade flera månade framöver. man ska alltså boka en tid när man klipper sig för nästa gång, eller ännu tidigare.

Ska smöra mig in hos henne och se om hon kan klippa en morgon eller ringa om någon bokar av! Hoppas!




Får jag inte en tid snart så kommer denna mössa att inhandlas. Fjortismössan!

10% idag!

Idag är det klubbdagar på H&M, 10% på hela köpet. Ska absolut in och kolla läget då jag har några checkar att bli av med. Ska inte tjata om att jag vill handla nån annanstans! Ska kolla med öppet sinne, man kan hitta ngt!

Gillar dels denna prickiga men man ska alltid kolla in den live! Sitter aldrig lika bra på mig som på modellerna!


               

Candynails

Lackade tassarna igår. Lite Candycolor blev det.


mami har kommit!

HOS VETERINÄREN GICK DET BRA! SNÄLL VAR HON NÄR DE SKRAPADE TÄNDERNA! TÄNK OM HON VA SÅ SNÄLL HEMMA; HAHA!

MAMI HAR KOMMIT OCH GRODAN HJÄLPTE TILL ATT PACKA UPP.
   

  
                        
HON FICK EN LEKSAK SOM ÄR SÅ GOTT SOM DÖD. TROR DEN DOG MEDANS JAG SKREV, HAHA. GODIS I MÄNGDER HAR HON KÖPT. DET SKA DISKUTERAS DÅ VETERINÄREN KONSTATERADE EN VIKTUPPGÅNG FRÅN 8,5 TILL 9,2! 


eu pass till grodan

Och så var det måndag igen! Var grymt trött och det känns som om jag sovit bra många dygn men är fortfarande trött!

Idag kommer jag dessutom få en grymt grinig liten vovve. Har bokat en tid för att kolla hennes tänder och så ska vi ta första sprutan till EU passet! Trodde inte det skulle ta så lång tid!!! Vill åka nu!!!

Först en spruta sen ska man vänta 3-4 veckor innan nästa. Efter det tyckte jag hon sa att man skulle vänta 120 dagar innan man kan ta blodprovet som visar att det är ok.

Själv trodde jag det var klart på 3 veckor. 2000 kronor och 6 månader senare så har vi förhoppningsvis ett pass.

Nu ligger hon i soffan som vanligt och låtsas sova så hon ska slippa gå på dagis.


buzztripp

SITTER JUST NU PÅ BUSSEN HEM TLL BETONGEN. TACK FÖR EN LYCKAD KVÄLL T! TYCKER ÄVEN DU SKA RÄKNA DINA KATTER! NÄRA PÅ ATT PACKA NER DINA SÖTISAR!

städdax

T SPRINGER JUST NU RUNT OCH STÄDAR, L OCH JAG LIGGER I SOFFAN OCH TITTAR PÅ NYHETSMORGON. GÅRDAGEN BLEV LYCKAD MED EN DEL HETSIGA DISKUSSIONER. VARFÖR?! JO VI SPELADE SPEL!. DET ÄR DÄRFÖR JAG ALDRIG SPELAR, HAHA! MEN DETTA SPEL SKA INHANDLAS!

skogen

NU ÄR VI PÅ VÄG! SER KOSSOR SÅ DÅ ÄR DET NÄRA, HAHA!

true blood

HAR JUST ÄTIT LUNCH OCH DRICKER LITE KAFFE! MÅSTE PIGGNA TILL NU! LUSLÄSER TRUE BLOOD BÖCKERNA, TÄNKTE JAG SKULLE SE SERIEN MEN VILL LÄSA DEM FÖRST. NÅN SOM SETT DEN? HAR HÖRT ATT DEN SKA VA BRA!

Grodan sjunger ut

M har ställt in stereoanläggningen, vad nu det betyder och spelar musik. Grodan tycker inte om ERA, eller så gör hon det! Just en låt, Infanati. Det skär i mitt hjärta när hon sjunger!



Love min Groda ♥

Nu kastar jag in handuken, go natt alla!

Djävulsk romans med intriger!

Sitter i soffan och "kurerar" mig inför morgondagen då det bär av till landet för att fira min vän T. Alltså så ska vi till Norrtälje, haha!

Går inte så mycket på tv:n men såg att En djävulsk romans går på 4 film! En favvo film!!! Sett den bra många gånger men varför inte en gång till?! Har den på VHS, är existerar det än?!

(mami, var är du?! Väntar på att du ska sätta dig vid datorn! Har tråkigt. Shoppa inge mer nu, haha!)

                              Tv 4 film 21.00 för er som ligger i soffan!



TGIF

Äntligen fredag! Härligt! Att man kan längta så mycket efter fredagar!

Då M sitter och leker (förlåt, fixar tv eller stereon jag vet inte riktigt) så får T stå för dagens fräckis och då vi är glada att slippa jobbet nu när det är fredag ;) så kommer en jobbfräckis!

Johan gick bort till sin kvinnliga kollega på jobbet och sa:
-Åh vad ditt hår luktar gott idag, alldeles nytvättat.
Kvinnan blev rasande och gick raka vägen in till chefen och talade om att hon blivit sextrakasserad på jobbet.
- Vad är det som har hänt?
- Johan sa att mitt hår luktade nytvättat!
- Men vad är det för farligt med det, frågade chefen.
- Vad som är farligt med det fräser kvinnan. Johan är ju för fan dvärg!


Nån som sagt att ditt hår luktade gott idag?! Haha!

                       

emma s

EMMA WIKLUND HAR JUST VARIT OCH VISAT UPP SIN NYA HUDVÅRDSSERIE! BERÄTTAR MER SEN!

Grattis

Idag är det en stor dag för min vän T, hon fyller nämligen 30! Wohhhoooo!!! Skojade bara hon har 1 år kvar till ångesten sätter igång, haha!

Hoppas du får en underbar dag så ses vi på lördag! Puzz!



M vi åker till Polen!

Gud vad jag längtar tillbaka när man pratar med mami! Så mysigt att vara där och shoppingen är mycket roligare än här. Vi är verkligen trista i detta land när det kommer till kläder! Om man inte vill betala en smärre förmögenhet på ett enda plagg så får man hålla tillgodo på lite "tristare" kläder! Eller ja, det är ju inte alltid så men just höstkläder älskar jag att handla i Polen!

Mami sa just det att hon skulle behövt en telefon med kamera i så hon kan skicka bilder på kläder hon hittar! Snacka om att hon och jag skulle bli shoppaholics!!! Haha!

Kanske ska kila in på H&M och se vad de har, älskar lager på lager nu när det är höst! Även beige, brunt och grönt! Märks det?!


kaos och mera kaos

IBLAND ÖNSKAR MAN ATT MAN HAR ETT NATTJOBB! RUSNINGSTRAFIK I KOLLEKTIVTRAFIKEN ÄR INTE FÖR MESPROPPAR! FOLK LÅTER INTE ANDRA GÅ AV FÖRT OCH TRYCKER PÅ SOM OM DET VORE KRIG! GÄRNA SÄTTA KLACKARNA PÅ MINA ÖPPNADE FÖTTER SÅ JAG BLIR AV MED EN NAGEL. ALLT FÖR ATT FÅ SITTA! URSÄKTA SPRÅKET MEN JÄKLA KONTORSRÅTTOR SOM SUTTIT HELA DAGEN OCH FÅTT MUSARM MEDANS JAG SOM STÅR UPP FRÅN 8 SKA FORTSÄTTA STÅ! TANT AGDA, ÅK INTE MELLAN 5-6 FÖR DET ENDA DU FÅR SITTA PÅ ÄR KÄPPEN DU HAR! /BITTERFITTAN

Grym Present

Har pysslat med Mamis present jag och M! Och jag vet inte riktigt om jag är klar! Tycker det är en grym present och hoppas att hon kommer att älska den, eller kanske fäller hon en tår!

Tyvärr kan jag inte skriva vad då hon är den som lusläser bloggen varje dag nere i Polen! Men på måndag kommer hon äntligen och då ska jag visa vad det är!

En tjuvtitt, haha!



äntligen

NU HAR JAG FÅTT TILLBAKA SKITEN EFTER 3 VECKOR! OCH 3 VECKOR FICK JAG HA DEN INNAN DEN PAJADE, INTE OK! NU SKA MAN BARA LÄRA SI DEN PÅ NYTT! 

målar BMW

M satte mig i arbete tidigare. Fixa stenskott. Då jag tydligen ska vara stadigare på handen då jag pysslar med naglar men bilen fick istället lite snorfläckar, hehe.

Men det blev nog bra.






Inte drogad, sjuk!


Senil?

Va bara tvungen att visa hur senil man kan vara. Åkte för att handla och upptäckte i bilen att jag satt på mig 2 olika skor! Tur att det inte var en flippflopp och en gympasko!


Red bull på portion

Kan man bli sämre?! Låter som en kille med allt klagande, haha! Förkyld som fasen och värst var det inatt då man vaknade 1 gång i timmen för att man höll på och kvävas och var tvungen att leta efter nässprayen.

Illa nog fick jag även ont i armen igår. Tror det är nå muskelvärk så M har fått köpa Zon. Kan knappt röra armen.

Snus har jag börjat med också efter 3 1/2 års uppehåll! Ne, skojade bara. Köpte en dosa med uppåttjack! Ginseng & Guarana i portion. Luktar tydligen Red bull enligt M, själv känner jag nada med min förkylning. Får se om jag blir piggare.



Uppdatering

För varmt för att sitta inne så jag ska lägga mig i solstolen ute och läsa lite med min kära vän nässprayen. Är ruggit förkyld men rakbladen i halsen har iallafall släppt.

Passar på att läsa boken jag börjat på då skolan snart börjar och då är det skolböckerna jag får mata igenom!


Sova gott

Gud så skönt med lite sommar! Trodde ärligt att hösten var kommen och idag har det varit så varmt att man skulle behöva ligga med huvudet i en hink med kallt vatten och en massa öl flytandes runtomkring, haha!

Ska inte klaga men jäklar var fuktigt det är, lite jobbigt men skönt att sommaren inte är över!

Va iväg till Sova för att köpa en kudde åt mig då jag inte sover nå bra! Fick ett presentkort då vi köpt vår Hästens hos dem! Snällt tycker jag. Nu hoppas jag på att kunna sova gott och M hoppas att jag slutar klaga varje morgon, haha!

Ny kudde på önskelistan. Klart!





TGIF

Äntligen fredag!!!! Jippie! Och den 13:e, hoppas det har gått bra för er alla!

Har fått några klagomål angående fredagsfräckisarna. Semester är mitt svar! Haha! T tycker att M har legat på latsidan så han gästspelar ikväll med ett bidrag!

En 80-årig man är på sin årliga läkarkontroll och läkaren undrar hur han
mår. Mannen säger att han aldrig mått bättre och berättar att hans 18-åriga
fru är gravid med hans barn.
Läkaren tänker en stund och säger sen:
- Låt mig berätta en historia.
Jag känner en kille som är hängiven jägare. Han missar aldrig en jakt, men
en dag råkade han att med sig ett paraply istället för geväret. Så står han
där i skogen och mot honom kommer en jättelik björn. Han höjer paraplyet mot
björnen, kramar handtaget och vet du vad som händer?
- Nej, svarar mannen.
- Läkaren säger: Björnen föll ner och dog.
Den gamle utbrister: Det är omöjligt! Någon annan måste ha skjutit björnen.
- Ja, det är ungefär dit jag vill komma, svarar läkaren.


The fourth kind

Film kväll i kväll. M hatar att se skräckisar, fattar inte det roliga i att bli rädd! Själv fattar jag inte varför man inte gör det, mwohhhaaaaa!!!!

Fick ett tips på en läskig film, Närkontakt The fourth kind. Läskig på ett obehagligt sätt då de blandar riktiga klipp med filmen. Själv blev jag besviken och kan sova gott. Och det är väl tur det, jag som aldrig sover, haha! (sover jämt för er som inte känner mig)

Säger i slutet på filmen att du ska bilda din egen uppfattning! Själv säger jag .... Tolka den själva! Mwoohhaaa!!!!

Känns lite som jag recenserat en komedi!?!


rosa drömmar

Sover så jäkla dåligt och drömmer massor. Skulle vilja tolka mina drömmar nån gång.

Jag drömde att jag låg på något sjukhus eller så och M kom och gav mig en present. Gick ut ur rummet och gick till ett räcke och tittade ner en trappa där min present var. En rosa cykel! Ny snygg rosa cykel! Men den var lite trasig då den inte gick att svänga med! Kanske därför jag låg på sjukhuset! Haha! 

Och mer rosa blir det! Blingade Grodans koppel! Rosa, rosa och mera rosa! Tror M kommer att använda det andra kopplet! Hihi!

Före:



Efter:


Boring

Snacka om att jag är tråkig! Inget nytt här hemma inte, haha! Så är det när man börjar jobba och inte har något liv förrän det är helg och då är man så slut så man bara sover!

Knäpp blir jag också när jag inte har fått tillbaka telefonjä....n!!! Nu har det gått två veckor och inte ett pip! Ringer man så vet de ändå inget då de skickar iväg helvetetestelefonen, ne nu slutar jag.

Dax att slöa på soffan lite.

Film i dag blir sista Beckfilmen i vår samling ( synd att vi inte har den allra sista) I Guds Namn.

                

Djävulens påfund

Ja, det är fästingarna. Grodan är 5 år och vi har aldrig plockat dessa äckliga kryp på henne. Bara såna som går i pälsen men inte satt sig då hon har ett halsband.

I söndags plockade jag 4 stycken och i går kväll vaknade jag av att hon tuggade på benet. Upp och kolla och så hittade jag 3 stycken till! M grät som ett barn, haha! Han hatar fästingar så skulle jag få en skulle jag få plocka den själv.

Idag ska jag köpa ett nytt halsband då den hon har inte verkar fungera och så har hon fått en lite böld, men där har jag inte plockat någon så hon kanske har kliat. Nån som vet om det är farligt?! Ska fråga dagisfröknarna, de lär plocka syup i kvarten!




M kollar pälsen.

Movie time

Köpte två filmer då det verkligen blev en slapparhelg! Första arbetsveckan avklarad och vi belönar oss med att vara soffpotatisar, hehe!

Taken har vi sett förut och den är värd att se! Action, kidnappning och såld till en värld i prostitution. Klockan tickar!

Den andra filmen The Big Lebowski har jag inte sett och kommer inte att se klart. Kliar i hela kroppen när jag försöker ta mig igenom den! Ska inte uttala mig då jag inte tog mig igenom den.



Myskväll

En lång dag igår utan bloggande. Låg i soffan hela dagen med en grym huvudvärk. Bättre blev det inte av att det var kvavt och åskade hela kvällen.

Såg på aftonbladet att blixten slagit ner 2500 gånger på en timma! Det small ofta här och innan åskan hann mullra slog nästa blixt ner, läskigt. Tänker på min flygtur hem!

På tv:n gick det som vanligt ingenting så Stieg Larsson trilogin åkte i dvd:n.

                  

Svart med guldaccessoarer

Mycket svart men så är det på mitt jobb. Men matcha i guld var inget problem med ett par ifrån min "lilla" skosamling, hehe!



Love love love, skor från River island.



Klänning från H&M, halsband www.bijou-brigitte.com



Guldlack från Depend nr 45 och Isadoras nya Graffitilack, dock inte så nytt då det fanns för flera år sedan hos t ex Depend.

Dagisdax

Nu låssas hon sova igen när vi ska gå till dagis!!! Fasen vad trött man blir själv när man ser henne! Vill bara lägga sig ner och gosa, haha!

Ok, måste sticka till jobbet! Trevlig dag allihopa!


Dålig upplevelse

Skönt att vara hemma men inte lika skönt att jobba. Första veckan är hemsk! Men hemskare var nog flygningen!

När jag kom till Warzawa var det ca 32 grader, tropisk värme och sol! Efter 3 timmars väntan gick vi på planet men fick vänta 30 minuter då andra plan var sena och vi skulle ha passagerare med oss. Under den tiden blev vädret sämre och när vi väl skulle taxa ut efter ha väntat i kön så började det åska!

Det blixtrade kanske 6-7 gånger i minuten, skojar inte. Och 3 gånger small det på flygplatsen. Vi fick ta av oss bältena och de började gå igenom nödutgångar igen!!! Jag som är rädd för att flyga, så gjorde inte detta saken bättre!

2 timmar i ovädret och bränslet tog slut då vi stod igång med motorerna, vända in till flygplatsen för att tanka. Men det fick vänta de med då det är förbjudet att tanka i oväder.

Hemsk upplevelse, men jag vill redan åka tillbaka! Ska boka in mig och älsklingen!!

                                                       

Love my new shoes

Mina två senaste nykomlingar i skosamlingen. Två par höstskor som jag redan älskar! Tror M gillar de andra paret bättre då det har lägre klack, haha!



Från Quazi, Magnolia park Wroclaw.



Dessa är från Stradivarius, Magnolia Park Wroclaw.


20 kg?!

Varför är det alltid svårt att packa?! Har ju inte köpt så mycket så man borde klara 20 kg, men icke. Mamis jäklar riskokare ska ju med, haha!


Shopping i stora lass?!

Sista shoppingen för i år! Ont i axlar och händer har vi och inga pengar kvar men när vi kom hem och tittade vad vi handlat så är det inte så mycket! Vad är det som väger???

Älskar att handla höstkläder, kanske för att man kan dölja sin sommarölmage, haha!




Dagens inköp. Självklart älskar jag skorna, lovade M att inte köpa några då det blev 9 par sist! Men det blev ju bara 2 par nu!

Även Grodan och älsklingen har fått lite saker som jag inte tänker visa, hehe!

Tomten vaktar vår kärlek

God morgon alla! Då ska jag berätta vad jag gjorde med låset.

Som ni vet så "jagar" jag tomtar i Wroclaw, dessa små söta som jag fotar. Hur kommer det sig att de står överallt!? Jo under kommunisttiden så var myndigheterna hårda mot allt klotter som var eller kunde vara anti-kommunistiskt.

Då började folk klottra små dvärgar som en protest. Dvärgar är ju sagofigurer och dem kan ingen bli sur för så de fick bli kvar. Men nu finns de utplacerade i form av statyer. Det jag har hört är att det är folk, inte myndigheten som placerar ut efter behag och de blir bara fler och fler.

Så, nu till mitt lås. En dvärg sitter i en lampa lite utan för Rynek. Han är kärlekens dvärg som vaktar er kärlek. Hänger många lås som bevis för folks kärlek och han vaktar dem snällt av hela sitt hjärta. Även min och älsklingens kärlek finns nu där, och nycklarna ligger i vattnet nedanför.






















Pilen visar var dvärgen hänger och nedanför ligger nycklarna säkert.



Låååång kväll i Wroclaws nattliv

Kvällen blev låååång idag! Men först så ska man väl gratulera Sverige till ett brons i Lag VM i speedway 2010! Vi var ju som sagt inte ens tippade att gå till finalmatchen och då det blev totalt 9 stycken nollor så kanske vi skulle fått lite fler poäng om det inte var så att 2 stycken bar hela laget. Bra jobbat!

Vi gick för att äta middag efter matchen och det blev runt 8 då jag var tvungen att "fixa" med låset jag köpte, berättar imorgonbitti. Efter det skulle vi vidare hem men satte oss för en öl då vi gick förbi ett liveband och lyssnade lite på polsk/engelsk salsa musik.




Middag



Salsatime





Filmfestival i Rynek, har nog aldrig sett så många där samtidigt. Visade en gammal film med Marilyn Monroe.



Tomtejakt, har fotat ganska många tomtar nu runtom i Wroclaw.

Marknad i Wroclaw

Klockan 7 jagade mami upp mig för då var det dax att gå på marknad! Svettades bland tusen andra som tänkte som vi, börja tidigt då är det inge folk där! Visst, haha!

Sen gick vi på Coffe Heaven och fikade. Tror det är där alla pengar försvinner, inte billigt men ack så gott!




Jag tyckte det var tid att jobba lite på vinterhullet, hehe!





På marknaden blev det träningsbyxor, strumpor, gardintyg och ett lås! Låset får ni veta mer om senare!

Accessoarer, love it!

Här kommer gårdagens inköp:



Tycker att Tigger är helt underbar och tur att jag har ett par kompisar som fått barn nu, hehe!



Älskar höstkollektionerna!



Såg en liknande väska på Zara förra året och tänkte att jag köper sen och poff så försvann den. Tur är så hittade jag en nästan likadan igår. Bara att hala fram plånkan!



Gillar när det är mixat, silver, guld och svart! Mycket nice!



Så blev det 3 ringar ifrån Bijou Brigitte, affären som syster yster hatar att jag är i. Kan gå där i flera timmar (en liten butik som kanske är lika stort som vårat kök) då den är fullproppad med smycken, så mycket att man inte vet vad man ska köpa!!!

RSS 2.0