virkmönster är inte svenska...

Köpte en massa garn  (som inte var gratis) förra veckan och skulle försöka virka en os mössa. Tycker de är så charmiga.

Gick inte så bra för mig så jag frågade MiMejd om hon sålde mössor, men icke. Nu la hon ut en tävling och jag är självklart med och hoppas att jag får värma min stora ihåliga skalle som inte förstår ett virkmönster,  med denna härliga sverigemössa. haha!

Så här illa var det igår kväll! Garnet var dyrt och det räckte inte ens till halva mössan!




Så ser man alla 7 åringar som springer omkring i dessa som de gjort själva och jag på 28 år klarar inte av ett mönster! Hoppas jag vinner :)



För att fira de svenska framgångarna i Vancover och att vi har haft så otroligt många besökare så lottar vi nu ut en av våra virkade OS-mössor! Mössan är virkad efter vårt mönster i garnet Natur uld. LYCKA TILL!


 Jag tävlar om en OS-mössa från MiMejd!
Tävla HÄR du också!

TGIF fräckis

Äntligen fredag! Veckan har gått väldigt snabbt men ändå inte. Eller denna vecka gick snabbt men när jag kollar kalendern så var det bara en vecka sedan det var fettistisdagen!

Sitter i soffan och varvar ner och samlar energi till imorgon då jag ska jobba. Och nu tänkte jag att det är dax för M att komma med sitt inlägg. Själv tycker jag den var ...kan man säga söt. Ne kanske inte men den skulle kunna vara en stickers på en bil.


Det var en häst och kyckling som var ute och gick, plötsligt så
trillade hästen ner i ett lerhål.
- Hjälp!!! hämta husbonden så att han kan hjälpa mig upp!! , skrek hästen.
- Lugn och fin, svarade kycklingen, jag ska hämta hjälp.
Kycklingen sprang upp till boningshuset och hämtade husbondens Ferrari,
körde ner till hålet, band ett rep i dragkroken och med en repögla kunde
han få repet runt hästen. När allt var klart hoppade han in i bilen och
körde sakta framåt så att hästen drogs upp.
Några dagar senare var hästen och kycklingen åter igen ute och gick, nu
bar det sig inte bättre åt utan att kycklingen trillade ner i
hålet.
- Hjälp! skrek kycklingen, hämta husbonden så att han kan hjälpa mig
upp!!
- Lugn, lugn, lugn svarade hästen.
Han ställde han sig över hålet och släppte ut ”trollspöet”, svankade och sa
- Ta tag i min penis så drar jag upp dig.
Kycklingen högg tag, hästen rättade på ryggen och kycklingen
åkte upp.
Vad kan vi då lära oss av denna historia??
JOO!
”If you got a dick like a horse, you don’t need a fancy car to pick up
chicks”


OS Mys

Gud vilken os-nörd man känner sig som. Men det är härligt! Alltid något att titta på. Denna vecka så har man varit helt slut efter jobbet och så har man nästan smullit av framför tv:n.

Kul att man fått se några medaljer! Ni som inte följer missade stafetten för herrar igår, så kul att se och dessutom så tog vi guld!

Just nu är det hockey som gäller men den hinner jag nog inte se klart :( Och just nu blev det 1 mål i baken!

Skit......

Grey´s...

Fruktansvärt fint väder men fruktansvärt kallt. Tur är ju att man har hund och måste gå ut annars skulle jag nog ligga i soffan precis hela dagen. Nu får jag iaf se lite solljus!

Har tittat på hockey på morgonen och efter det så har det varit Grey´s maraton! Missade de första avsnitten när de gick så jag tar igen mig.

Senare blir det klippning. Visade inte förra gången men nu ska jag nog ta ett före och efter kort!


OS inspiration

Har klivit upp med tuppen även då man är ledig för att titta på hockey! Många (typ alla) jag känner skulle tycka man var konstig men jag är nog en en "os-slav". När det handlar om landskamper så är det kul att titta tycker jag. Annars är det speedway som jag bänkar mig framför.

Förutom att man får brassa på kaminen då det är sviiiinkallt ute så har jag blivit lite sugen på den underbara osmössan! Kollar virkmönster, men det enklaste skulle vara att köpa en för mig då jag aldrig virkat! Vet ni nånstans man får tag i en färdig så skulle jag uppskatta det!



Shutter Island

I går kväll var jag iväg på bio med mina vänner K & M. Ville se en skräckis och sa att ingen vill se dem med mig så A erbjöd sig, hehe. Det visade sig dock att det inte var en skräckis!

Vi såg Shutter Island och jag har fått för mig av någon anledning att det är en skräckfilm.  Jag satt hela filmen och väntade på läskiga sener så det slutade med att jag blev besviken när filmen var slut. Tyckte den var dålig men just för att det skulle vara en läskig film. Den var bra så se den!

Martin Scorsese har gjort en bra film och Leonardo DiCaprio gör sin roll bra.



mmm...mat

Vi har just ätit oss mätta på thaimat, thaistark mat. Så jäklarns gott när det är någon som kan laga den!

Blir lite reklam här men bor ni i närheten av Solna så åk till
Grill & Wok Stugan på Östervägen 34! Detta var gott, känns som om man är i Thailand. Kanske inte om man sitter där men ta hem och njut!

Ikväll tror jag det blir OS. Tänker då inte kolla på melodifestivalen. Räknar mig då till en sportnörd som måste heja fram Sverige till fler medaljer!

                               

Silver

Ett silver i OS! JAAAAAAAAAA!!!!!

TGIF

Då var det dax för en liten rolig... Blev ingen förra veckan då vi var i norrland. Måste önska mig en liten minidator så jag kan blogga var man än är!

Ledig tjänst på CIA!
CIA hade en ledig tjänst som lönnmördare. Efter all bakgrundskontroll, intervjuer och tester så var där tre personer kvar, två män och en kvinna. För sluttestet tog CIA-agenterna en av männen till en stor dörr av metall och gav honom en pistol.

- Vi måste veta om du följer dina instruktioner, oavsett omständigheter. Inne i rummet kommer du att hitta din fru sittande på en stol. Döda henne!

- Ni skämtar, jag skulle aldrig kunna döda min fru!

- Då är du inte rätt man för jobbet!

Den andra mannen fick samma instruktion. Han tog pistolen och gick in i rummet. Allt var tyst i ungefär fem minuter sen kom mannen ut med tårar i ögonen.

- Jag försökte, men jag kan inte döda min fru!

- Du har inte vad som krävs, gå du hem med din fru!

Slutligen var det kvinnans tur. Hon fick samma instruktion, att döda sin man. Hon tog pistolen och gick in i rummet. Skott hördes, det ena efter det andra. De hörde skrik, slammer, buller och smällar mot väggarna. Efter ett par minuter blev allt tyst. Dörren öppnades långsamt och där stod kvinnan. Hon torkade svetten ur pannan och sa:

- Pistolen var ju laddad med lösa skott, jag var tvungen att slå ihjäl honom med stolen!


Härligt... Hon tog det då på allvar, hehe! 

 


We are the world Haiti

We are the world är nog den låt som jag kommer att spela mycket av just nu! Vågar nog t o m säga att denna "Haitilåt" är bättre än MJ orginalet. 

Hur som haver, har ni inte hört denna så slå på den på högsta volym och njut!!!
 


Norraland

Som sagt så är vi hemma från Norraland. Har börjat återhämta mig. Man blir slut av att vara ledig, är inte det konstigt?!

Här kommer lite härlig sammanfattning från i helgen!


"Vattendrag, överträde sker på egen risk" Ja, här blev jag o gumman lämnade ett tag och jag var inte sugen på att åka över isen.


Fikade vid en stuga som borde blivit skottad på taket, så här ser det inte ut i Stockholm! Dax att röja, haha!
Inge smäll i dörrarna!


Halloj, titta så gumman inte trillar i pimpelhålet!


Darlings


Så här ser det ut i sndrivorna i norrland :) När du vill vara dig själv för en stund!


Pärla nr 1, pärla nr 2

Vila i frid

Jag har inte läst nyheterna på ett par dagar och bara hört att två svenskar har blivit dödade i Afganistan! Hemskt, finns inga ord som beskriver hur dåligt man mår av sådana saker! Tänkte på min vän L som har sin vän därnere och undrade om han mådde bra och sedan tänkte jag inte mer på det.

När jag kommer hem idag så säger M att jag ska titta i tidningen då han tror att jag känner en som stupade. Jag gick i samma klass som Johan och har många skolfoton där man får igång sina minnen från skolåren! Såg han inte efter skoltiden, länge sedan, men mina tankar går till de anhöriga.

Må ni vila i frid
Johan Palmlöv & Gunnar Andersson





Citat
"Gardet dör, men ger sig aldrig"

Sthlm

Nu är jag hemma igen och det har varit skönt att slippa stressen ett tag. Är nu på väg till jobbet så jag lägger upp lite bilder senare.

Ha en härlig dag!♥

Packa

Ja, nu ska det packas varma kläder fr imorgon efter jobbet bär det av till Bilite (norrland). Jobbigt när man är en inbiten 08:a och har kläder för att de är snygga och inte praktiska för 5 öre, hehe.

Mycket av det jag ägde blev inte godkänt av M, men jag packar vetekudden och hoppas på att det finns en micro!!

Det jag kommer att lida näst mest av förutom köldskador är att jag inte kommer ha tillgång till internet!

Bok, tidningar och Grey´s första säsong är packad om det skulle bli dåligt väder.





Kom dessutom på att det är alla hjärtans på söndag, själv älskar jag tulpaner. (dessa är från L, tack) Tycker de är finare än rosor och så känns det vårigt 2 plus för det! Hoppas ni får en trevlig söndag med era nära och kära.

Då jag inte kommer att skriva på ett tag nu, om jag inte får tag på en dator, så hoppas jag att ni får en trevlig vecka!

Kram♥

Mode eller praktiskt

Så var vi ute och far halva dagen. Tog en sväng förbi Granngården för att hitta ett par skor som ska hålla mina fossingar varma, ett ganska hopplöst fall med andra ord.

M valde ut ett par skor då de som jag ville ha inte klassades som vildmarksskor för M! Kanske inne på NK´s vildmarksrea men inte i norrland.

Jag satsade tydligen på mode istället för funktion, men på de rosa kängorna stod det faktiskt på att de var vandringskängor. Man måste ju ha lite stil när man ska uppåt, haha!

Ja ja, jag kommer väl att tacka M sen om jag inte fryser!

(Tydligen så fungerar inte min dunjacka heller så jag får ha hans som är några strl för stor.)


Scary

Igår blev det lite film på tablån. Men det slutade med att M & L gick ner så det var bara syrran och jag som kollade. Lite skräckis, The Haunting. Konstaterade att om man skulle ta bort musiken så skulle den inte va det miinsta läskig. Och texten innan gör ju sitt med; Baserad på en sann historia! Mwoohhaaaa!


Brumm brumm

Idag har vi varit ute och svängt, som alltid. Fast idag var det jag som svängde, eller försökte. Äntligen blev det lite bilåkning för min del men jäklar vad sakta det gick då M hotade med att hans kofot låg i skuffen och han inte var rädd för att begrava mig ute i vildmarken, haha.

Men man lär sig av sina mistag fungerade inte riktigt på M och jag får bara hoppas att jag får låna bilen fler ggr!

Snart kommer det över folk som tänker våldgästa oss, hehe. Ni är så välkomna men jag vet inte riktigt om det blir en skräckis eller melodifestivalen. Tycker verkligen att det hr blivit to much!

TGIF Äntligen!

Ja, M har varit borta 2 veckor ( från bloggen) och sedan skulle jag ta hand om dessa historier själv m.m. Mycket händer här :)
 
Nu är han äntlien här, för er som har tjatat så kommer TGIF fräckisen! Och det är inte mina stackars försök, hehe. Trevlig fredagskväll! ♥

Makarna hade varit gifta i 20 år. Allt var bra, utom att hustrun retade sig på att mannen alltid ville ha ljuset släckt när dom älskade.

Hur hon än tjatade, bönade, bad, vädjade och argumenterade, så var han benhård på den punkten – ljuset skulle vara släckt, och där med basta!

Till slut var hustrun så trött på att älska i kolmörker, så hon bestämde sig – nästa gång skulle hon tända lampan mitt i akten.

Sagt och gjort, när kvällen kom och makarna var mitt uppe i en helt fantastisk session, sträckte sig hustrun ut och tände sänglampan.

Döm om hennes förvåning och ilska när hon upptäckte att hon blivit påsatt med en latex-dildo, naturtrogen, stor och skön, men likväl en attrapp.

- Ditt impotenta kräk! skrek hustrun. Nu får du förklara dig, hur fan har du mage att i alla år sätta på mig med en jävla gummikuk!

Mannen svarade lugnt:

- Jag förklarar dildon, du förklarar barnen.

Haha, jag fattar varför vissa saknat dessa då min "humor" är på ett annat plan, hehe! Själv saknar jag dessa, även om jag säger att de är grova! :)


Inget på TV

Som vanligt så går det ingenting på TV:n när såporna inte kommit igång. Blev en hyrfilm, sommaren med Göran. Har väldigt svårt för "svensk" humor och tycker oftast att det blir för mycket!

Men den var ok, ingen film jag kommer att köpa. Men nu har jag sett den. Vill däremot se Bröllopsfotografen snarast! Även Farsan som går på bio nu!


 

Våren är på väg?!

Depends minilacker finns det massor av men nu har vårens färger kommit! Dessa damp ner i brevlådan förra veckan. Mycket åt det bruna hållet men även rosa. Kommer även att komma en vårdande serie på miniformat. Perfekt när man reser! Men de har ännu inte kommit!


rockklassiker

Den 26:e mars bär det av på en rockerskryssning. M bokade just in oss på Galaxy, jippie!

Skid Row, Sator, The Playboys + gueststars är vad som bjuds! Även rockkaraoke! Tror det finns risk att bli avslängd om jag kommer i närheten av micken, haha! Måste skaffa mig en rosa flytväst så jag ser bra ut när jag åker i sjön, hehe!

         

det var en gång...

en väldigt arg tjej!

SL är f..n skit!!! Först går jag till bussen som vanligt och det visar sig att den inte kommer, inställd?! Som flera andra gånger, ca 5 gånger! Får gå till en annan buss 20 minuter därifrån och hoppa på en buss som tar 3 gånger så lång tid än den jag skulle ta!

När jag kommer till dagiset och lämnat av M så visar det att pendeltågen är försenade. Väl på tåget så säger dem att det har rasat något på spåret så det är enkelspårigt men att den går halva vägen så man kan ta sig vidare med tunnelbanan. Ok, ännu mer försenad än tidigare.

Men så sitter vi fast mellan två stationer i ca 35 minuter utan att kunna göra något. Ja då kan de inte köra till tunnelbanan för att lämna av oss utan vänder och går tillbaka! 2 timmar och 40 minuter senare är jag tillbaka på dagiset!

Alltså, SL jag hatar er!!!! Skulle det funnits konkurrenter till Er skulle det inte se ut så här i kollektivtrafiken! Hoppas att det kommer nån som kan rädda oss som åker med Er för ni är skit!!!


F#¤§] You!!!!

Sorry för all galla jag just fick upp men detta var en mild variant av mig i dagens läge!

spegel spegel...

...på väggen där. I lördags när jag var iväg så hittade M två stycken speglar som skulle sättas upp. Försökte även hitta lampor som skulle upp ovanför dessa men hittade ingenting.

Så igår var vi iväg och letade lite och så blev det även lite jobb för att få upp dem. Kommer bli snyggt när allt är klart!

M fick även upp ett par hyllor och en bänkskiva!



Lilla spegeln.



Helfigurspegeln.



Närbild. Känns väldigt rätt till inredningen vi valt att ha.

RSS 2.0