Grodan på dagis...

...check.

Nyfikna?

Ja, man kan ju gott undra vad vi sysslar med! Det får ni vänta och se. Men jag tror vi började bli trötta här, själv gick jag hemifrån vid 8 och det blev ett monsterpass men ett roligt sådant! (gud vad jag saknar kameran! Skit telefon)

BTS bilder


Halloween huset!

Jag måste bara lägga upp denna galna halloweenpyntning! Någon i USA (så klart) som har pyntat sitt hus! Jag ska nog också försöka men jag skulle aldrig komma upp i denna nivå! M!! Vi pyntar vårt hus så grannarna kommer att hata oss ännu mer, haha!!!


Rosa Dag hos DNB

Idag jobbade jag på DNB :) Väldigt roligt att komma dit! Och vad gjorde jag där?! Ja, jag kan ju inget om billån då jag är för dum för att ta körkort, inget om fonder då jag shoppar upp penngarna på kaffe istället för att köpa fonder (eller vad man nu gör med fonder), inget om finans (??!!!)! Men en sak vet jag efter dagens besök är att jag ska börja jobba på bank, haha! Skämt och sido så var det en väldigt rolig dag!!!

Jag var där i förmån för Rosa Bandet. Idag så utförde jag lackningar och 100% gick direkt till Rosa bandet! På måndag får vi se var tjejerna på DNB samlade in!!!

Jag tyckte synd om M som tydligen inte fick jobba på sin plats (för att jag satt där). Ingen visste ens att han skulle komma, knappt vad han hette. Då är man omtyckt på en arbetsplats, haha! (kanske ska säga att han jobbar några timmar i månaden, men ändå. Han heter M!!!) Lukten av all lack kändes tydligen på långa vägar och tänk er då en kille som inte är bekant med denna doft får sitta med oss och försöka arbeta, kackel, musik och dofter!!! Sorry, hoppas du inte blev allt för drogad av dofterna!





MH får stå för dagens bild på DNB. Blev till slut så fullbokad så jag kunde inte ens gå på dass, haha! Bra jobbat tjejer!!!! Hoppas Ni blev nöjda!♥

Dagens arbetsplats


Think Pink

Tiden rinner iväg! Redan torsdag och jag är helt full till nästa helg!!! När ska jag vila? Mycket kul och helgen kommer bli super skoj! M har bokat in mig på en plåtning och jag tänker så det knakar hur jag ska göra, men det kommer jag att lösa, hoppas jag! Här kommer bilder från förra plåtningen!






Bästa gänget:
Modell: Sara Jonsson
Make: Marie Bjerkevall
Foto: Ann Kykyri
Nails: Lotta

Ersättningstrafik

Behöver jag säga mer?! Befinner mig just nu i Tensta av alla ställen. Kanske ska lägga undan telefonen, fast vem vill stjäla en HTC? Haha. Känner mig inte bekväm med situationen men jag hoppas på att jag kommer hem snart!

Filmkväll

Igår kväll tittade vi på film hela kvällen! Skönt och mysigt att bädda ner sig när det är kyligt ute! Första filmen var The Lincon Lawyer! En väldigt bra film som jag tycker är värd att se fler gånger! hyr den!



Sedan såg vi Hall Pass, var sugen på en komedi! Den var faktiskt ganska rolig! Ska killar få ett Hall pass?! De lyckas iaf inte, haha!


Sockerfreak

Vi glömde våra kärleksmums hos syrran och jag blev såklart sugen på ngt! Körde in bananer med socker och nötter på i ugnen. Gjorde även en smet till med halva sockerpaketet i. Även starkt kaffe hade jag i. Så jag kommer antagligen att inte kunna sova, antingen blir det för sockerkicken (5 dl socker) eller det starka kaffet. Kanske nötterna jag hade i som jag inte tål. M vill iaf inte umgås med mig mer ikväll. :) Jag är iaf pigg! Härligt att äta detta 10 på kvällen!

 

Softar

Slappar i soffan efter lite mat och spelar WF. Är det fler därute som är lite beroende, haha!


Kärleksmums

Förmiddagen bestod av köksbestyr för min del. M ville ha lite kärlek så det var bara att sätta igång att göra kärleksmums ♥ Hur ska detta gå?!



Tyckte det var både för mycket prylar att ha i och texten var lång, haha! J ringde medans jag bakade och göra 2 saker samtidigt + att dessutom göra en kökspryl är ingen av mina starkare sidor.

Men den såg bra ut, nu ska jag bara provsmaka!


Tidigt

Jag är ruggigt tidig på jobbet. Inga tåg går på min linje så jag valde att åka med M istället för att inte ha ngn aning om när jag skulle vara inne. Kaffe och nya nummret av Paznokcie innan jag sätter igång!

Störtskön konsert!

Igår var vi ett gäng som skulle till Globen och titta på Elvis! Glada Hudik var där och körde en grymt härlig föreställning! Gud vad man skrattade, de var så härliga! Det tappades bort lite i texter och så men då blev det lite komedi för att få till det. Bra räddningar med andra ord!

Efter premiären av "Elvis" på Cirkus i Stockholm, kom kronprinsessan Victoria bakom scenen för att hälsa på skådespelarna. Toralf "Elvis" Nilsson stegade fram och gav henne en stor kram:
- Tjena bruden, din farsa är kung, va?
- Ja...
- Du, det är jag också!

Det säger väl allt! :)




Tjejkväll

Sitter och äter med ett gäng tjejer som ska gå till Globen! Kan behövas lite event mitt i veckan då man bara jobbar jobbar och jobbar!


17 oktober

God morgon månag! Lekte lite med kameran i helgen men alla bilder blev lite för stora för att visa här så mitt nästa steg blir att lära mig hur man ska minska ner dem (snacka om att jag känner mig uråldrig, haha). Skulle bli lite jobb också men ibland behöver man vila från det så jag börjar veckan med det som skulle fixas. Men lite gjorde jag så inte så mycket kvar. 



Grodan fick vara modell i helgen när jag lekte med kameran. Skulle nog kunna ha en blogg till henne snart :)


Trädgårdspyssla

Morgonen har bjudit på ganska fint väder så vi passade på att ta in utemöblerna. Väntar man en helg till skulle det inte förvåna mig om det ligger en meter snö så vi inte kan stuva in sakerna! Trist för nu känns det verkligen som om sommaren är över, men det har den varit ett tag :(



Mamis iphone

Snokade runt lite i mamis iphone, haha! tittade på lite kort från Polen och hittade mig! Bagaget var borta men jag var lika glad för det när ölen kom :) Längtar tillbaka!!!

                                

Kan man bli sötare?!




Segstarta dagen

Nice med lite helg! Ligger dock nerbäddad hos syster med kaffe (nehe)! Allt som är varmt är bra för halsen. Ska ta mig ut snart och testa mer funktioner på vår älskade kamera!

14 oktober

God morgon! Idag var en sån morgon som man bara önskade att man kunde bädda ner sig i soffan och mysa tills det blir sol och lite varmare! Jag skulle behöva ligga med filt och varm mjölk med honing, känner att halsen börjar ömma. M var sjuk tidigare och vi lyckas aldrig bli sjuka samtidigt utan efter varandra.

Nu är jag iaf redo för jobb och det ska planeras till några plåtningar och kurser! Kommer bli hur skoj som helst!!!
Murre! Hur går det med bilderna?! :)


Fylla kalendern

Morgon på er! Igår gick dagen fruktansvärt långsamt! Men när man väl kommer hem så är man helt slut! Jag och K tog oss iväg till KS för att hälsa på J som ligger inne så jag kom hem lite senare än jag tänkt mig men med lite Grey´s på tv:n så glömmer jag allt :)

Ska iväg till Västerås för att hålla lite låda på en skola så jag måste ringa till deras söta lärare som "tvingat" mig dit, haha! Ska boka in lite datum för nu är det inte långt kvar tills jag har semester och jag har tagit på mig lite projekt som måste in i kalendern! Kul! Det hoppas jag verkligen!


(vet inte vad som händer men jag kan inte ladda upp bilder :( )

Wroclaw i sommar!

Wohhoo! Sverige vann mot Holland igår och är med i fotbolls EM i sommar! Ska börja kolla läget med biljetter och får hoppas att vi kommer att spela så man kan åka ner till mami och morbror i Polen!

Nu sitter jag och värmer mig med en kopp kaffe och ser att det är 1 grad ute och frost på gräset! Brrrr! Ska ta fram vinterjackan, frös som fasen igår.

Har en sak på G som jag surfar på så här i morgontimmarna och får se vart det leder. Det har med den rosa månaden att göra och jag säger det igen, bidra till rosa nu!


Bulle i ugnen







...ja nu trodde ni att det var jag va?! Nej nej, jag ska nämligen bli världens bästa moster så det är syster som har en bulle i ugnen :) Grattis!!!! Skulle ha sagt det för några veckor sedan men bättre sent än aldrig!

Tur att jag har världens bästa syster, så tänker hon! Nära om man ska ha barnvakt. Gud vilken tur att jag snappat upp lite barntips ifrån Beck!!! Doppa en socka i lite sprit så sover dom på en femma, haha! Jag lovar att inte testa, jag ringer mormor istället!

Puss på magen ♥

Ahhhrrrgggg

Vad har hänt med portalen?! Inga bilder! :(

PW

Nu har jag fått i mig min dos av förmiddagskaffe och tänkte att jag ska ta mig ut för en powerwalk. Blir nog inte så mycket power utan mer walk när man går med Grodan för hon ska läsa dagens nyheter på varje stolpe!

Morgonen bestod av kaffe, meila jobb och hjälpa mami med ett CV. Det är ett heltidsjobb att få ihop ett då alla ska vara olika beroende vilket jobb man söker, så mer kaffe till mig :) Någon som söker en grymt bra barnskötare så skrik till!

Nu är jag iaf påklädd för att ta mig ut i friska luften, 9 grader!




Köp rosa

Nu är det oktober och jag tror de flesta vet vad som uppmärksammas då. Rosa oktober betyder att vi ska försöka köpa något som är rosa! Det finns något för alla plånböcker!

Ica, Clas Ohlson, Lypsyl, Apoteket, Rosa bandet rosetter, Lindex och många fler.


 



                                                             

Från och med den 1 oktober kan du SMS:a ROSA till 72988 så bidrar du med 50 kronor till Cancerfonden och får ett digitalt rosa band i mobilen. (här kan du läsa mer)

Sprid budskapet!

WF

Dagen försvann i ett nafs och vad har jag gjort?! Inget vad jag vet, skönt med andra ord! Spelade WordFeud med syrran på telefonen och vips så har vi blivit ordnördar, haha! - Yes, 7 poäng! Visste fasen inte ens att det var ett ord!

Så lät det i soffan hemma hos henne (vi fattade inte att vi faktiskt kunde sitta hemma hos oss själva och spela så vi satt mitt i röran hos syster).



Jag och Grodan mot...



...syster + hennes ordboksapp (tror hon hade en) som inte hjälpte till :)

1 oktober

Tjena hej! Fatta att det är oktober! Snart jul! Härligt, eller?!

Har just städat klart då det är hår överallt och då menar jag överallt! Fick rolla soffan och när den är färdig och ren så ska madame hårboll lägga sig just där!

Tänkte jag ska ut i det fina vädret nu och lämna Grodan hos syster yster för lite hårborttagning, haha! Snälla lås inte dörren! Bäst vi springer nu!


RSS 2.0