Doppresent

Lilla B fick en gunghäst ifrån oss, eller jag kanske ska säga ifrån Mr då det var han som byggde den. Jag får stå för alla goda råd i 18 år :)

Här får ni se den växa:











Hoppas ni tyckte om den!

Nu ska han bygga en åt mig fast lite större :)

Dopdag

Väntar in lite bilder från syster ifrån dopet. Varken jag eller Mr kunde fota då vi var gudföräldrar och var med i själva akten. Det blev en superfin dag och B var så snäll när hon fick kalufsen blöt och prästen gick iväg med henne. Första läxan från gudmor; följ aldrig med någon du inte känner :)

Lyckat blev det!

Här får ni några bilder så kommer nog fler snart.



Glada föräldrar.


Med prästen, som var min konfirmandpräst. Så härlig och som på gamla goda tider gjorde han ett test på oss längst fram i kyrkan inför alla med; Gud som haver barnen kär. Dom tiderna minns jag :) Nästa gån är jag inte gudmor, haha.

Grattis Monstret!

Denna helg har det firats massor! Morsdag, Dop och födelsedag.

På morgonen fick hon en hare av mig och Mr som hon skällde på som fasen i fönstret då vi satte den utanför så hon kunde se den, haha. Sprang ut och tvärnit framför när den inte sprang iväg. Nu är det bara slamsor kvar.

Grattis på 7 årsdagen!





Och så måste jag passa på att säga Grattis på morsdag, mami! Även grattis till svärmor A!

♥ till er!

Pause

Mitt i maten kollar jag speedway och ja!!!!! Fredrik Lindgren vann!!! Härligt!!!


Softar

Vad är härligare än när sommaren är här?! När man kan sitta ute i kjol och linne när klockan är 21:00?! Ut ni också och säg; hej sommar!




God morgon

Ser att jag inte har haft tid att skriva, blir så ibland. Helgen har gått åt i trädgården och jag tycker det börjar bli mysigt men det är lite att fixa. I helgen hinner jag inte med sånt då det är dax för dop, Grodan fyller år och det är morsdag!

Just nu varvar jag ner med kaffe innan jobb och suktar efter chokladen som ligger i kylen :) J tog med sig världens godaste choklad! Nån som vet vart den finns att köpa?! Måste veta! :)


Syster

Är och snyltar på syster. Middag och mys med B.

 

 


B på besök

Sitter med en liten dam och väntar på mat. Gosungen får aldrig slut på saliv så nu är jag blöt på hela armarna :)


Stek eller inte...

Mr köpte kött och är förbannad. Stek stod det men det var flera bitar. Han är inte glad. Men jag är glad :)


Sommarfötter

Jag vet att jag varit lite off, jobb vet ni :) nu är jag nog ledig då jag jobbade min 10:e dag men det är roliga saker på G.

Idag blev det öppna skor med klack, sommarkänsla. Sjukt bra skor om jag kan stå i dem heeeela dagen, 11 timmar!


Vila i frid

I går kväll fick vi höra att Lee Richardson avled i Polen efter en polsk ligamatch i speedway.

Mina tankar går till familjen.


Just nu...

...ser det ut som vanligt när det är sport på tv, haha. 3 stycken ting ligger utspridda i rummet, typ utslagna. Iaf jag som har jobbat och laddar batterierna inför morgondagen. Detta är utsikten från min plats, hockey och speedway.


On My Way

Äntligen på väg hem! Har blivit utlånad på jobbet idag och imorgon så jag har en bit att resa. Men tjejerna på Ica är så Goa så det är det värt :)


TGIF

Ja, fredag men så har jag jobb heeeela helgen. Känns som om jag sagt det några gånger nu :)

Känner att detta skulle vara den bästa perioden för semester! Så fint under perioden då allt blommar!


Jäklar...

Skit säger jag bara. Väskan var lastad med för mycket kaffe tror jag.


Present

När jag kom hem så låg det ett litet paket på bordet. Ett nytt skal till mobilen. Mitt gröna som ni ser skulle ha åkt i korgen för länge sedan. Knappt ngt gummi kvar. D blev nog less på mig och beställde en på jobbet, tack! 14 riksdaler, som hittat!


Mot alla odds...

Förra veckan så gjorde Partaj en rolig snutt om; mot alla odds och alla skrattade för de tänkte på mig! Haha! Ja när jag druckit för mycket kaffe kanske.



Datorhäng

Ja, ungefär halva dagen har gått till att sitta vid datorn! Ute har man inte kunnat vara. Har i princip blåst upp till storm hos oss! Nu blir det hockey!

Grodan hittade en ny pinne och den här gången fanns det kottar på :) hon måste alltid bära på ngt.


TGIF

Först var det måndag sen fredag! Klagar inte, absolut inte. Älskar ju fredagar!

Såg att det ska bli sol i helgen och hoppas att det blir lite värme bara. Vill jobba lite på min skitiga näsa :) det är så många fräknar på näsan så jag ser smutsig ut! Syns inte så bra på bild och det är lika bra!


RSS 2.0