fransar

Idag var det dax för fransar på jobbet. Och när man väl får på dem så önskar man att fransarna jämt såg ut så. Men vi tjejer kan vara lite för "på" för vårt eget bästa. Långt hår, långa ögonfransar, långa naglar, you name it. Ju mer man pysslar och försöker få dem att bli längre eller friskare eller vad det nu är så har det nästan en lite motsatt effekt, eller? Håret blir aldrig längre eller naglarna går av. Låt naturen ha sin gång och kör på lösfransar om du vill piffa lite extra. Ojoj vad jag kom av mig nu, haha. Dagens lösfrpansar är från depend, nr 4.





renare än ren

Telefonen låg hemma idag, i fel väska. Så går det när man har fler än en att välja på. Snacka om att man är beroende av något så mycket att man är nära att vända hem. Nu ska jag krypa ner i badkaret och skrubba bort några kilon. Ok, det lät inte trevligt. Men lite skrubb blir det med min favvo från Cuccio med tillhörande lotion, granatäpple. Sen blir det Desperat H!



WTF happend

Så vaknar man och ser solstrålar genom gardinerna och tänker att man ska lägga sig i solstolen nån timme och så... snö!!!! Äntligen fick man lite vårkänslor och så kommer snön igen!

Nån som var glad var Grodan. Hon byter päls så det är nog lite varmt just nu för henne så det var ut och svalka sig.


Uppdatering

Idag blev det lite shopping. Inte så värst rolig då det var saker som måste köpas för att allt var slut. Det var helt enkelt dax att uppdatera badrumsskåpet.

Ansiktsvatten och dagkräm testade jag på ifrån Vichy, hört mycket bra om dem och hoppas jag kommer gilla den. Även en bra ansiktsskrubb var något efterlängtad. Har inte haft en enda bra och den här gången följde Oliv med hem i kassen. Tyckte den kändes bra med kornen.


Gattis!

Idag vill jag passa på att säga grattis till en galen liten flicka som man bara måste älska! En perfekt beskrivning!

Grattis din lilla fjortis! Grattis på 25 årsdagen!



Inflyttningsfesten för 2 år sedan

äventyr

Haha, ja jag sitter på ett tåg på väg ut i skogen och har inget att göra. 40 minuter och skit täckning! Eller så är det kanske en skit telefon. Jag är iaf på väg till en grymt härlig tjej för att gratta henne innan hon drar till down under, Australien. Skulle behöva ett glas vin efter en hektisk dag på jobbet, hennes present är väldigt lockande just nu!

Äntligen hemma!

Nu är jag äntligen hemma från en lång arbetsdag och är helt färdig. Somnade nästan innan jag ätit upp maten. Så det blir inte roligare än så här.

Ska lägga mig och läsa och dricka massor av vatten för jag har lite ont i mitt lilla huvud :)

Trevlig kväll!


Pause

Jag vet, tiden går lite för fort fram. Hinner inte riktigt med att koppla upp mig, haha! Ne skämt o sido så har det varit mycket på jobbet och då behöver man slappa lite hemma. Med andra ord så tycker man att klockan är på tok för mycket när den är 21.00, haha!

Nu är det kaffe och snabbt iväg till jobbet igen.

Naglarna är lackade med cracked effekt lack. Kolla här!


blötdjur

Grodan har varit lite sne i huvudet. Alltså hon har fått ngt i örat som gör att hon tilltar på huvudet. Så nu har vi spolat öronen och hon ser ut som ett riktigt blötdjur. Aldrig kul att ha ngt i öronen, speciellt inte vatten.

god morgon

Härligt när man börjar dagen på gymmet, man känner sig så duktig! Annars känns det lite sisådär. Det är jobb för hela slanten, vilket är kul men då är frågan om det blir något fjällen för mig. En vecka i fjällen var planerad men det kan bli så att M får åka utan mig :(

deja vu?

Söndag morgon och ingen nyhetsmorgon, känns lite som förra helgen. 06.20, kan vara därför. Har gjort en kaffe och tur att man har lite inspelningar så man kan titta på något.

Mode på klorna

                                   Följ modet, fast på naglarna!

                                                Nytt inlägg





Nästa på tur...

...nu är syrran lackad och klar. Ska iväg på finfest så det blev make, håruppsättning och naglar. Jag gjorde bara naglarna då.

Den klassiska röda, love it!




lacklördag

Har just lackat om mami, det ska vara starka färger och gärna fler :)

19 mars

Gud vad efterlängtad fredagen var igår. Blev ingen AW som vi tänkt men det kommer sen. Igår var det en sån där skitdag som man kan ha ibland fast man kan inte sätta fingret på vad det är som gör det så. Skönt att dagen är över iaf.

Somnade under Så ska det låta i går kväll vilket betyder att det var någon gång mellan 20 och 21. Men idag är jag piggare!

Solen skiner idag och det snöar inte, skönt! Fick lite vårkänslor häromdagen då det var torr asfalt, det är vår för mig, och så kom snön!

Nån som är glad åt snön är Grodan som rullar sig så fort hon får chansen.



18 mars

God morgon alla glada! Sitter med en kaffe i högsta hugg och läser igenom mina meil så här på morgonkvisten. Och blev riktigt förbannad, snarare irriterad på ett mail. Eller av en annons inte meilet.

De skickar lite annonsförfrågningar om man vill lägga ut på sin sida och när jag kollar igenom den ser jag en som är som en dejtingsajt, för gifta/sambos!!! För dig som vill dejta diskret utanför ditt förhållande. Förlåt men är det bara jag som tycker det är sjukt?!

Känner du för att träffa/dejta andra hur mycket tycker du då om din andra hälft? Gör slut då och dejta sen! Det kanske bara är jag som tycker detta är sjukt. Ok om båda gör samma sak för då är det ok för båda, men kom igen!

Eller så kanske det är så idag och att jag är för gammal och inte hängt med i trenderna!? Haha!

Jaja, var bara tvungen att skriva av mig. Nu ska jag återgå till mina mail.

Hoppas vi slipper snön!


torsdags mys

Vilken dag, helt slut. Vet inte om jag är slut för att M här smittat mig, har lite ont i halsen, eller om det är min enda hjärncell som spökar, haha! Vi ligger iallafall alla 3 i soffan och myser.

Matcha bil med din handväska!

Jag tyckte mig höra att M skulle köpa mig en Mini Cooper, haha! Det är en bil jag skulle vilja ha om inte annat. Och varför inte glida runt i en egen liten handväka?! Matcha din älskade Louis Vuitton väska med bilen!

Undrar om det kommer en kopia?!












17 mars

M påpekade att det inte fanns någon återvändå nu när jag delat med mig att det ska bli andra bullar med träning och tummen upp.

Ja, vi får väl se. Alla har upp och nergångar, även jag. Man tränar för fullt och så kommer julen då man trycker i sig god mat och efter julen köper alla träningskort. Man tränar inför sommaren och lagom till uteserveringarna öppnar och börjar servera en kall öl i sommarvärmen så kom nergången igen. Haha, stämmer det inte?!

Jag börjar lite lättare och ska försöka ta mig iväg minst 2 gånger i veckan, sen blir det även gång hem från tåget när vi får lite mer värme.

Håll tummarna för mig!



Ingen tumme upp idag, men snart.

God morgon god morgon

Jag körde ett styrkepass 50 minuter, duschade, sminkade mig, gjorde en omelett och gått ut med Grodan. Allt detta innan klockan blev 06:45!

Låg och vred mig och kikade på klockan varje timme från 1 på natten så jag gick upp 04:45, stört va?!

Hoppas jag kommer igång nu!



Tummen upp för att jag är på G!

the black card

Soffpotatis i all ära men nu är det dax att jobba på beach 2001. Ja, inte 2011. Jag ligger lite efter, haha. Men idag ligger jag i soffan i väntan på säsongsstarten på mitt favvo program, Desperate Housewives! Tjoho!

Men snart ska jag ta itu med träningen, tips någon!? Styrka kanske man ska satsa på då man inte ens orkar bära shoppingkassarna. Eller så kanske själva shoppingen är en bra träning så kan jag träna armmusklerna när jag bär mina inköp, hehe. Lät bra eller?

Ne, nu ska jag se om jag hittar mitt svarta kort, kortet som leder till helvetet! :) Alltså mitt träningskort.




strassade klor

Helgen var helt underbar. Just för det kändes att den var sååå lååång! Härligt.

I lördags så testade jag att strassa naglarna. D ska på party i maj och blev lite sugen på att blinga klorna. Hittade inte min bild sen innan så detta blev resultatet. Hoppas du gillade den! Går ju att ändra om den!



Bilder på nailobsession.se

oh my good

Haha, kvällens sysselsättning under melodifestivalen, stugritning.

vår i luften

Släpade ut en solstol när solen kom fram, en skvallerblaska och ngt att dricka. Synd att det blåste kallt bara annars var det en härlig vårkänsla med sol och utsikt över baksidan full av snö.

pensionärerna

Uppe med tuppen. M gick ner och satte på tv:n och fattade inte varför nyhetsmorgon inte gick. Klockan var 07.07. That's why. Så nu har vi fått i oss kaffe och tittar på aktioner med Bukowski, vuxenpoäng eller? Hann även med en promenad med korven.

Borta

Jag vet, dålig på uppdatering ibland! Men ibland så känns det som om man bara jobbar, sover och jobbar igen. Äntligen lite helg! Va nyss på ks och kollade så min sista hjärncell överlevde, haha. 79/100 helt ok.

ha begär

Sprang och tittade på väskor, inte till mig men hittade däremot en till mig! Jag hörde hur den skrek till mig; Köp mig, köp mig nu. Så kan du lägga mig bland alla dina andra väskor! Haha!

När det kommer till skor och väskor kan man aldrig ha för många, men hur ofta är det som jag inte är på jobbet så jag kan ha dem?! Med andra ord är det dax att vara ledig så jag kan få användning av dessa gobitar!


8 mars

Internationella kvinnodagen idag. En dag då vi uppmärksammar ojämställdheten hos kvinnor i hela världen. Bra tycker jag men är det ngt mer än bara ett namn?! Hur bra har kvinnorna det här i Sverige?! Jag tror faktiskt inte att jag hört mer än namnet förut, hur uppmärksammar vi denna viktiga dag?!


Nu ska jag springa till jobbet men först ska jag väcka monstret som ska till dagis.

Kram på er!



lackat familjen

Då har man gjort den goda gärningen för denna vecka. Lackat mami och syrran. Mami som jobbar på dagis ska alltid ha med färg, det gillar ungarna och mami :)




Dragkedjor skulle hon ha efter hon såg mitt andra inlägg! Vårigt!

Söndag borde man vila på

Haha, ja vila fick jag nog av igår. Börjar bli lite för gammal för att sitta och dricka öl med vännerna. Var ganska dålig men tog igen det idag.

Har städat och är inte klar än, ska fortsätta snart. Grymt väder!! Synd att man slår ihjäl sig om man ska ut och gå bara. Ska kolla min försäkring innan!



Hittade en bild på Grodan när hon hoppade upp på skotern när M körde runt mig på sjön. Hon sprang efter stackarn, trodde nog vi skulle lämna henne, så hoppade hon upp framför M för en tur.

damernas

Ikväll var en super kväll! K, detta måste vi göra oftare!! Kram på dig!

mars, snart vår!

Sitter och snorar med telefonen i högsta hugg. Att det alltid ska vara så här! Små förkyld konstant! Måste kurera mig för imorgon är det en utekväll med K! J, se till att bli lite frisk du med och följ med! Det ska bli kul! Ne, nu ska jag av tåget och springa in på apoteket innan det är dax att ta sig än jobbet! Kram

Talang min vän, talang!

Min vän K gjorde en såååå snygg tavla till mig i present! Min syster blev sugen på den men snäll och underbar som hon är så gjorde hon en åt min älskade syster yster!

Snygg va?!



Fick inte en större bild men den är så snygg!!

Under är min present!




RSS 2.0