Homoäktenskap

Bild saknas. Fick denna på mailen och tyckte den var klockren!

"Jag hittar inte ett enda bibelord som stöder idén om
äktenskap mellan människor av samma kön"
//Elisabeth Sandlund Chefsredaktör Dagen

"Nej, men du hittar desto fler bibelord som stöder tanken
att kvinnor ska hålla tyst. Så var försiktig med Bibeln."
//K G Hammar fd Ärkebiskop


nyklippt

NYFRISEDAD BLEV JAG IMORSE INNAN JOBBET. L PÅ URAN ÄLSKAR ATT KLIPPA AV MIG HÅRET, HAHA! DASSIG I FÄRGEN VA JAG MED. 3 NYANSER AV RÖTT.  MEN SÅ KÖRDE HON REVLONS RÖDA INPACKNING SOM JAG LÄNGE HAR SUKTAT EFTER.. OCH NU BEHÖVER JAG INTE FÄRGA DET! HÅRET BARA SÖG I SIG FÄRGEN! TROR JAG TILLOCHMED HAR KORTARE HÅR ÄN M!

Hundmat till frukost?!

Snacka om att jag blev stressad när jag vaknade! 10.05 visade klockan och jag brukar aldrig sova så länge! Helgen har sugit musten ur mig!

När jag tog mig upp för att få något i mig och sedan sätta igång med lite städning m.m innan festen på lördag så var det inte något större hopp om att stilla hungern.
Senapsburkar, en halv chilli, rödvin, mammas gin och en fil & mjölk som har passerat utgångsdatumet var inte mycket att hurra för, haha!

Tur att det fanns kaffe!


Fransk manikyr med depend

Fransk manikyr har länge varit en trend. Men att ta steget längre är det som är inne nu! Mixa och matcha med dina favoritfärger. Det går att vara helt galen! Efter humör, outfit eller kanske en av varje!

Dessa är från Depend och kostar bara 25:- för 5 ml, så med dessa har man råd att mixa lite hur man vill.


Minikack nr: 34 & 40. 206 & 204. 205 & 54. 210 & 207.

Kuddar med färg

Köpte kudden från Himla och tycker att det blev riktigt bra! Från Himla och Mio. Älskar när det blir lite fart i rummen med färger.



Ja, klockan är inte mycket men snart bär det iväg till jobbet och det blir en låååång dag. 20.00 är långt för att vara en lördag, eller?! Men det är bara att slänga sig bland mina nya kuddar när jag kommer hem och få sömn för morgondagen.

Ta det lungt ute nu i julshoppandet ♥

Mys med kuddar

Småsaker som gör rummet är både kul och frustrerande! Blir mysigt och så visar det lite av ens personlighet, oftast. Det jobbiga är att hitta dem!

Jag efterlyser än bra inredningsbutiker! Men lite hittar man då och då. Himla t ex var inget jag tittat närmre på och där har de härliga kuddar! Inte så mycket mer som tilltalar mig. Iaf sortimentet de har på Åhléns.

Denna kudde var snygg då den spelar på många färger som dessutom går ihop med våra väggfärger. Ett köp där.



(bild från Himla)

Crap!!!

Hämtade äntligen min tele som var på lagning för andra gången! Har haft den sen Juli och de har haft den totalt i 6 veckor på lagning, inte ok! Men så äntligen... Hängde den sig samma dag jag hämtade den! Jag blir tokig!

Just nu rekommenderar jag INTE Vivaz Pro! Nu vill jag ha en ny telefon och då är frågan vilken! Vill ha en BRA kamera och kunna surfa. Nån som har tips så är jag den som behöver den nu!


vivaz hämtad!

ÄNTLIGEN HAR JAG TELEFONEN HEMMA IGEN! 2 GÅNGER PÅ SERVICE! INTE BRA! JAG HAR ÄNDÅ SAKNAT DEN DÅ JAG HAR EN GRYMT BRA KAMERA PÅ DEN OCH ATT JAG KAN SURFA NÄR MAN FASNAR PÅ PENDELN! DESSA SAKER VÄGER UPP DET, HAHA.

Redan söndag!

Sjukt vad veckan gått snabbt! Hinner knappt med själv! Helgen har varit hektisk men välkommen.

Det som är skönt är att vi inte köper julklappar till varandra, då jag är yngst så tycker vi att det är bättre med julmys i form av Kalle, god mat och kanske lite spel! Så julstressen som redan har börjat slipper jag!

Kanske ska önska mig Med andra ord!? Är inte mycket för spel men med lite glögg så tror jag att detta skulle vara kul!



(spelade detta hos T för ett tag sen)

2 år

Nu är det 2 år sedan jag började blogga. Tiden går fort och det är fler som hittat hit. Kul!

På senare tid har det blivit mycket inredning då vi pysslar på vårt hus och mer kommer det att bli. Hoppas att det finns några man kan ge lite inspiration och att vi själva hittar lite hos er!






Många ljuskällor

När man bor i ett mörkt land så är det bra med många ljuskällor för att inte deppa ihop helt.

Ett nytt inköp på lampfronten blev en (konstigt nog rydéns, haha) till matrummet. Då vi har en mordernare stil tycker jag denna blev ganska bra. Ska bara byta mot en lägre watt.

Får se om den kommer att få stå där, man måste smälta intrycket och känna lite om den passar någon annanstans.


Ny medlem

Igår stod det en vit härlighet på uppfarten! M hämtade vår nya bil och jag ser fram emot att åka långt i den. Polen nästa! Haha!

Var skeptisk till att sälja BMW:n men den här var snyggare, ser ettrig ut. Gillar den! Vår nya medlem!


Renovering i vår första lya

Nu har jag less på alla dessa sidor med inredning, hittar inte ett smack!

Så nu tittar på våra kort från när vi bodde i vår första lya inne i stan. Gud så vi höll på, eller rättare sagt M. Men gud så duktig han var.

Har några före och efter bilder från den, badrum, kök och hall.





Härliga färgmixer, var säkert riktigt snyggt en gång i tiden.





Lite mer dämpade toner i köket.



Hallen som jag aldrig trodde skulle kunna bli snygg. M rev och rev tills det bara var sand
och grus kvar på golvet. Säger bara hur imponerad jag är av deras yrke!



Badrummet blev snyggare utan turkost och gult.





Min favoritplats i lägenheten! Köket!



Hallen blev hel och klar. Golvet är vavoriten och den sträcker sig in
i köket.



Från hallen kommer man in i matsalen.

Ne jag gillar nog alla rum i lägenheten, sån härlig känsla när man fixar och donar och får bra resultat!

Så... Nu ska jag väl fortsätta leta inredning till vårt nuvarande boende!


Inredning=svårt

Idag har vi åkt runt i timmar för att försöka hitta lite inredning. Kuddar, vaser m.m. Hur svårt ska det vara?! Var köper folk sina grejer? Är det IKEA-hem överallt?

Jakten fortsätter i morgon och jag hoppas verkligen vi hittar något! Modern stil är kanske inte inne längre?

Finns det nån med tips där ute så snälla hjälp oss!

TGIF

Härliga fredag och skönt att veckan gått snabbt men helgen går väl snabbare :(

Snart första advent, känns lite crazy, eller?!

Mannen var ute...
...och provkörde sin nya sportiga Audi. Han fällde ner taket och tryckte på gasen. När han körde 160 km/h så såg han blåljus bakom sig. Han hade blivit något fartblind och tänkte att polisen kan väl aldrig köra ikapp honom. Han tryckte gasen i botten men när han började närma sig 200 så tänkte han "Vad i helvete håller jag på med?" och så svängde han av och stannade vid vägrenen.

Polisen kom fram till bilen, skakandes på huvudet, med böteslappen i handen och sa:

- Det har varit en lååång dag med många idioter, som du, ute på vägarna och snart är mitt pass slut, och det är dessutom fredagen den 13:e. Jag har ingen lust att avsluta dagen med en massa papperstrassel så jag lovar att släppa dig om du kan lämna en jävligt bra förklaring till fortkörningen och det ska vara en som jag inte har hört tidigare!

Mannen tänkte 2 sekunder och sa sen:

- Min fru lämnade mig förra veckan. Hon stack iväg med en polis och nu trodde jag att det var han som ville lämna tillbaka henne.

- Trevlig Helg, och kör försiktigt, sa polisen och gick.

(Passade bra då vår Audi kommer nästa vecka. Kanske M drar denna då, haha! )
 

                       

 


Inredning till sovrummet

Vi var och shoppade lite på MIO för att försöka göra klart i sovrummet. Med oss hem fick vi en spegel och en lampa från Rydéns. Taklampan var också från Rydéns.

Börjar bli riktigt fint men nu kommer alla småsaker som gör det mysigare. Är det någon som har tips på inredningsbutiker i stockholm!? Snälla, kom med förslag för jag hittar inte någon bra!




Vintervarm

Äntligen har jag sytt på kanppar på pälsen så den kom på luvan. Den var lite lång så jag behöver nog sy 2 extra knappar längst fram. Men det blev riktigt skönt och hela jackan blev som ny!

Tack D för pälsen!


Sovrumsmöbel klar!

M är grymt duktig när det kommer till att bygga! Visade vår sänggavel lite tidigare som han gjort och igår blev en till möbel klar! Snickrat och lackat, ja allt har han gjort. Ser väldigt bra ut och de matchar varandra så bra!

Snyggt är det när man inte har handtag utan bara trycker på lyckan så går den upp! Love it!

Längtar tills vi är helt klara!!!




SL j@£/{\]@a skit

Igår tillbringade jag 1 timme och 20 minuter ute! Stillastående! I väntan på att bussen skulle komma! Min buss kom inte alls så jag fick gå 15 minuter upp till en annan linje och där väntade jag från 10 över till 5 i på bussen!

Det var ju inte ens snö på backen hur fasen ska de klara av att åka?! Ta en taxi säger de till mig då man får göra det om man blir 20 minuter försenad. Jag blir 30 minuter försenad då min buss bara går 2 gånger i timmen!!!

Förra året så var det snitt på att den inte kom 3 av 5 gånger! Ska jag lägga ut taxipengar 12 gånger på en månad så har jag inga pengar kvar att betala räkningar för! och kommer jag sent så tappar jag ju pengar där!!!

Idag är det klass 2 varning hos oss! Sl säger att de har beredskap för det! HA!!!! Utan snö kommer de ju inte!

Antar att det inte bara är jag som tycker att de är skit ibland. Höj Sl-kortet så vi kan förbättra SL. Vad har de gjort?! Bygg ett garage så bussarna till en början kan starta på morgonen!

Så, nu har jag avreagerat mig :)

       

Xperia, ja tack!

Nu kan vi alla ha en chans att vinna en Xperia!

Idag känns det som om alla har en Iphone men jag vägrar! Först och främst älskar jag Ericsson. Min goding som jag älskar är en Ericsson Walkman. Har aldrig haft problem och de håller! Sen måste jag ju ha tangentbord, bara touch är inget för mig. Även en bra kamera är ett måste då jag tar mycket bilder!

Hoppas tomten vet att jag varit snäll nog att förtjäna en Xperia X10 mini pro! Skulle jag vinna kommer min älskade mami få den då hon har både mina och syrrans avverkade telefoner då hennes gick sönder! Vet att hon uppskattar alla dessa funktioner som jag gör och den skulle passa henne utmärkt! Den är hon värd! Håll tummarna mami!♥

                                      


Miljonär?!

M ska bli miljonär, men han vet inte när var och hur! Härlig inställning!

Hoppas det blir snart, haha!

Kanske blir det i dag, i soffan på V75?!

Grodan hoppas på det bästa för då blir det grisöron varje dag!


TGIF

Fredag! Älskade fredag! Världens bästa dag!

Veckan har gått snabbt, känns som man har sovit så fort man kommit från jobbet. Laddat energi för helgen! Inte för att vi ska göra något speciellt, fortsätta knega hemma. Men skönt med helg är det!

De fem hemligheterna...
... för ett fungerande förhållande:

1. Det är viktigt att hitta en man som hjälper till i hushållet!

2. Det är viktigt att hitta en man som får dig att skratta!

3. Det är viktigt att hitta en man som du kan lita på och som inte ljuger!

4. Det är viktigt att hitta en man som är bra i sängen och älskar att ha sex med dig!

5. Det är viktigt att dessa fyra män inte känner varandra!


SATC2

IDAG SLÄPPTES SATC2! FUNDERAR PÅ ATT KÖPA DEN MEN JAG VAR JU RÄTT BESVIKEN! BRA FILM OM MAN ÄR SJUK! NÅN SOM FUNDERAR?! SYYRRAN?!

my sister is going to kill me

HAHA! JA DET ÄR JUST DET HON KOMMER ATT GÖRA! SITTER OCH PYSSLAR INBJUDNINGSKORT OCH JAG SOM BARA HAR DRUCKIT KAFFE IDAG ÄR LITE LITE HYPER. SNETT OCH JÄVLIGT BLIR DET. JAG FÖRESLOG ATT VI SKULLE SKICKA MED SOM ETT DOFTPROV (SÅNA MAN FÅR I TIDNINGAR) FAST MED SPRIT PÅ. SLICKA HÄR, BLI LITE PÅ LYSET SÅ SER DET INTE UT SOM ATT DET ÄR TVÅ STYCKEN 5-ÅRINGAR SOM HAR GJORT DEM! 

china style

Ett till kort som är färdigt! Får se vilket kort jag kommer att använda. Fick ett ganska snyggt kort med ätpinnarna då jag håller i en diamant!

Hoppas jag gjorde läpparna rätt, naglarna kändes kinesiska på något vis så detta blev resultatet.


Piggare än vanligt

Så klart att man är pigg när man kan ta sovmorgon! Kanske för att jag sov ut i lördags, somnade runt 18.00! När klockan var 8 så satt jag i soffan och visste inte riktigt vad jag skulle göra.

Hann spinna på cykeln 30 minuter (skulle gått till gymmet men varför inte cykla medan man tittar på tv?) mer orkade jag inte, haha! gick ut med Grodan och druckit 2 koppar kaffe! Kanske därför jag är pigg som f...n!?

Ska försöka göra fler plåtningar till min portfolio idag!

Idéer någon?!

RSS 2.0