Tips på nail art!

Har kommit hem från jobbet och fortsätter med nästa jobb! Hoppades att kaffet skulle göra min hjärna lite mer aktiv men jag har lite idétorka. Ska plåtas i helgen och ska försöka komma med lite förslag! Har en idé till varje men vill gärna komma med några olika förslag ifall det skulle strula sig, peppar peppar.

Har ni förslag?! Nailart i halloween-anda och rosa. 2 plåtningar blir det! Man sitter inne med hur man ska göra men när man får tips från andra så öppnas det lite fler dörrar, haha!

Hur skulle ni vilja ha era naglar?!

Dessa gjorde jag för 2 år sedan på mina naglar. Spider nail art:



Slukar dem...

haha, ja nästan. Böcker pratar jag om. Har just läst ut Anna Jansson´s sista bok (för mig sista då jag läser pocket, hon har nog en ute nu som är en inbunden) Drömmen förde dig vilse och för 2 veckor sedan läste jag ut Mari Jungstedt, Den farliga leken. Älskar att läsa kriminalare men jag har kvar min favvo, Lars Kepler! Read it!!!



Can't wait!!

Äntligen är mami hemma, då är allt som det ska. Var ju bara ca 3 veckor sedan jag såg henne och det känns som 3 månader! Gladast var grodan. Kunde inte vänta på att hon skulle sätta på sig glasögonen, hitta koden och sedan hitta rätt knappar. Hon vet att där i så ligger det godis! Får inte komma hem utan! Välkommen hem!♥

Ny lägenhet?!

Det är nästan så man får cellskräck när man tittar på denna lägenhet! När man får slut på plats att bygga får man lösa det helt enkelt! Trodde först den var byggd i Japan eller Kina men den är från Wola, Polen!

Kanske ska ha en sådan minilägenhet här och flytta utomlands på vintern?! M, vad säger du?!

Innan:




Färdig!





Källa

Söndagsbakis :)

Söndagen är till för att vara lite lurvig om benen, speciellt om man haft kräftskiva! Nu har jag städat det värsta i nån timme så äntligen ska jag lägga mig i soffan med en filt, cola, nässpray (ännu inte frisk) och tidningar, som syster gav mig i går! Tusen tack! ♥



Kräftkväll med vännerna

Då är helgen som bortblost men en supertrevlig helg blev det. Vädret var med oss och så kom vännerna för lite kräftor på landet. Trevligt att träffas och dricka lite i ett underbart väder. Den som saknades var Mami, men du fick ju se lite speedway istället. Ses snart!

Pyntade lite i partytältet, mysstämmningen var hög.







K hjälper till med att duka.





M väntade en evighet med att få snapsa :)







Värdparet.






Älskade Victoria!

Lill skiten som var i världens största U-land, USA kom hem med en liten påse till mig! Har sagt att hon ska shoppa till sig själv men snäll som hon är så blev det en påse med läppglans och bodymist. Victoria Secret var märket! Fattar inte att man blir så glad, även om man bara fått påsen, haha!

Tack igen J ♥



Även Grodan fick en present! En klänning! Tycker inte om att klä djur men testa den var jag ju tvungen att göra. Knappt så huvudet kom in i hålet, haha. Är inte hundarna större där?! Tror det är för den minsta rasen du kan hitta och hon är en 8 kiloshund med lite extra vikt.


knäckegott

Är och äter med K och så ser jag mitt favvo knäckebröd! Visste inte hur förpackningen såg ut men nu vet jag! Ska bara hitta den!

M tar över soffan

Grisen tar över soffan och jag vill bara ligga och gosa men med förkylningen så får jag sitta på golvet och dricka kaffe så jag inte smittar henne! Dock så smittar det bara i början vad jag vet men man vet ju aldrig.


Klagar värre än killarna!

God morgon! Vaknade av att jag fick svårt att andas och känner även att det kommit blåsor på tungan! Är detta normalt när man är förkyld?! Känner mig inte som Fröken Sverige iaf men det är bara att gilla läget :) Tror jag är som en förkyld kille, bara klagar och klagar och vill att man ska tycka synd om en, haha!

Ligger efter med lite jobb men det kommer jag nog ifatt, är ganska roliga saker och är uppbokade en tid framöver! Kul!!!

Idag är det att packa ner tonvis med papper och nässpray för jag ska träffa världens bästa vänner! Vet att du behöver det och sorry för vi tvingar dig! Men jag tvingar min förkylda pensionärskropp att ta mig in till stan, haha! Ses senare ♥


Förkyld pensionär

Då blev det en braksovmorgon :) Brukar alltid gå upp när alla pensionärer går upp, innan 6.30. Innan nyhetsmorgon börjat, haha! Men det behövdes verkligen och då sov jag ändå typ 2-3 timmar i går kväll med.

Vaknar upp och ser ut som en stucken gris! Ena ögat påverkas tydligen mer av förkylningen så det blir inga vackra kort på mig själv idag :)

På tal om att jag är pensionär och snart fyller år så står denna högt upp på min önskelista!


Kurera Kurera

Då gick jag lite tidigare än jag tänkt mig. Men jag klarade bra många timmar med halsont och snuva utan att nån sa något :) Kom hem till ett städat hem (!) mat i kylen och en glad familj. Nu ska jag bädda ner mig si soffan med min nässpray och tidning. Köpte lite gott men det känns som om jag måste ha i det i mixern så det blir drickbart om jag ska få ner något, haha!

Till min glädje så såg jag även att det var Speedway gp challange på tv! Brukar ju aldrig gå något annars. Missade lite heat i början men det tar jag igen nu.



Glass för min hals!

Jaha, då ska jag släpa mig till jobbet. Är inte trött för att jag inte har sovit för det har jag inte. Har haft sån problem med att svälja så jag har knappt fått nån sömn. Det kommer bli jobbigt men jag får se hur länge jag pallar. Kanske funkar om man inte pratar så mycket, haha!

Ska nog gå förbi konsum på vägen och köpa massor av glass, har fått för mig att det är bra för halsen!


Girls night in

Så lyckad kväll med mat för en hel armé! Jag stod för sangria frukten vilket betydde en vass kniv! Kunde slutat illa men jag var bara skrynklig för allt skärandes, haha.

Har ätit så jag spricker och ändå så var det som om vi inte rört maten! Till och med sangrian var svårdrucken med rakbladen i halsen men det var härligt o bara sitta och snacka!

L med plasthandskar, haha! Hon är mer allergisk än jag mot citronen.












Halsont och träff med the girls...

...ingen bra mix.

God morgon!

Typiskt att jag vaknar upp med halsont när jag ska iväg ikväll!! Hoppas det lägger sig lite för jag ser verkligen framemot att träffa tjejerna! Att träffas och äta gott, haha! Får se om jag ens kan svälja senare för nu är det trögt! Kaffe kaffe och kaffe! Allt varmt gör det lättare att få i sig något. Så frulle var inget jag fick i mig!

Ska rota lite efter Strepcil som mami alltid proppar i vårt medicinskåp!


Bokad

Ohhhh, nu har typ veckan bara försvunnit. Jag tycker jag håller igång hela tiden men vet inte vad jag fått gjort!

Lite roligt är att jag bokat in en plåtning! Hoppas det håller i sig för det är superkul att träffa så duktiga människor! Ska även höra om jag kan få hjälp med ett privat kort, funderar på ändringar här i bloggen. Den har ju funnits bra länge och jag började skriva mycket just för mami inte bodde i Sverige. Men fler hittar hit (även om ni är dåliga på att kommentera, haha! Gör faktiskt inget) och känner att jag måste göra lite uppdateringar.

Någon som har tips på olika bloggportaler?! Trivs bra här men för mig strular det bra mycket med olika saker, kanske ska byta telefon bara!



Bild från förra plåtningen! Bästa M som jag förhoppningsvis kommer träffa oftare om jag kan smöra med lite jobbsaker :)

Boktips! Köp nu!

Haha, ja i sommar läste jag nog för mig bästa böckerna, svensk kriminalare. Lars Kepler Hypnotisören och Pagninikontraktet. Den sista läste jag praktiskt taget ut när jag flög fram och tillbaka till mami, 600 sidor som man inte vill lägga ifrån sig!

Ska ni läsa något och inte bestämt er så in och handla nu! Adlibris är snabba så har du säkerligen en bok i slutet av veckan som du kan sitta med i solstolen!


112 dagar kvar!

Kan inte sluta älta att det känns som höst. Älskar det men det känns som om man inte fick tillräckligt med sol i år då man varit på jobbet när vädret var framme!

Men det är ju bara 112 dagar kvar till jag och babe är i Mexico!!!! Var ju ett tag sedan vi fick rå om varandra! Alltså semester tillsammans då vi kan slappa och inte bygga på något, haha.

Sist var Thailand för 2 år sedan!!! Men gud så bra vi fick det där, längtar!!!

När vi var i Thailand var vi i Koh Chang och ska ni dit vill jag tipsa om Paradise Resort and Spa! Så nice!














Soldyrkare

Nu när man får höstkänslor så får man passa på när solen tittar fram. Det jobbiga är att.det är soligt så tar det 1 minut så är det moln igen. Så blir det sol o moln, ja ni fattar det jobbiga med att sola när vädret är så här. Grodan passar på att njuta hon med!

speedway night

Kom just hem från syster där vi njutit av middag och speedway gp. Trist att se svensken tappa 1:a plats med 1 dm eller mindre på mållinjen och på hemmabanan! Men en andraplats var väl inte fy skam.

Nu ska jag messa mami som är på bröllop och inte kan se matchen. Snacka om störd familj, haha! Måste ju veta hur matchen blev!



Sverige som förknippas med regn. Blev dock en regnfri match.

Tjejer kan varken säga ja eller nej

M vill åka och fiska och har fått för sig att JAG skulle tycka det var kul, haha! Det antog han då jag inte sa rakt ut att jag inte ville. - Klaga inte på mig när jag gnäller att jag vill åka hem! Jag tar med mig en bok. Du får köra in mig till land så jag får sätta mig i bilen när jag säger att jag vill, osv. För mig låter det som om jag inte riktigt vill men jag sa aldrig nej så det lutar åt att vi ska fiska, haha!

Sista och första gången jag testade att fiska så var det ett kastspö och när jag skulle kasta ut linan så kastade jag hela spöt. Det var ju ingen som förklarade hur man fiskade!




Kommer drömma hemska drömmar om jag ska fiska för jag lovar att jag kommer få denna på kroken!


kom hem!

Tror mormor får komma hem så det blir långpromenader!

Rango i vårt hem

Igår så hyrde vi film. Rango! Jag älskar barn/vuxen filmer. Rango är en ödla som bott i sitt terrarium hela livet och ska rädda en stad som han råkat hamna i. Så söt! Måste nästan ta och hyra en till :)


Känner ni det?!

Nu öser det ner här och jag känner att hösten är här! Jag älskar hösten men det känns som om jag skulle behöva ledigt och få lite mer sol! Folk brukar säga hur deprimerade de blir av hösten medans jag älskar den med alla härliga färger och myset man har med sina nära och kära. Det som är härligt med hösten är även att då är det snart december och jag (blir en nucka, haha!) åker till Mexico!!!! Örhänge Thomas Sabo, halsband Swarowski, ring River Island och klocka D&G.

solsken? not!

Sitter på lunch med kaffe och ny bok, Mums. Min härliga telefon säger att det är solsken och 20 grader varmt. Det öser och är typ 15 grader. Stämmer nånting på telen?!

snabba ryck

AAAhhhhhh! Morgonen bara försvinner! Sitter och chattar med mami på datorn. Gud vad jag saknar henne! Nästa gång ska jag försöka få med M! Kom ihåg hur mycket jag älskar dig! ♥

Idag är vi ganska trötta. Jag ska försöka ta mig igenom dagen men idag kommer älskade K till jobbet!!! Grodan "sover" för hon vet att hon ska på dagis. Haha! Men nu ska jag väcka henne och åka så vi hörs!

Lata regndagar

Då var det måndag igen! Känns tufft att jobba igen efter semestern, tror det är så för många.

Igår var det soffan som var prio. Tänkte att det var mycket jag skulle göra som att städa undan lite bland mina nagelsaker som är överallt, men vi degade på soffan. Det var sånt väder som gjorde att man inte fick ångest av att ligga på soffan. Skönt.

Nu är det dax att lämna gumman på dagis och masa sig till jobbet!



Haha, fick huka mig när jag fotade. Fick inte plats. Ett nytt halsband från Polen, armband H&M och kavaj från Zara.

Kräftkväll

Igår kom Syster och T över för lite kräftor. Själv äter jag inte det (är nog den enda) och gulliga syster bakade en ost och skinkpaj så jag fick i mig ngt! Tack ♥














Efter kräftorna så tog jag och syster tillfället i akt att titta på Paranormal Activity 2. Vi skrek några gånger så vi fick lov att stänga fönstret så inte grannarna trodde någon blev mördad, haha!

Minsta nagelkunden

Då har jag klarat av mina 2 första arbetsdagar efter semestern och nu räknar jag ner för Mexiko! Det gick bra och det känns som om man bara varit borta över helgen för inget har ändrats på jobbet. Bra eller dåligt?!

O fick den minsta nagelkunden på jobbet. Jättesöt var hon och fick sig en sovande manikyr. 6 månader tror jag hon var. Nu måste jag nog fixa mina tassar!


Home, sweet home

Äntligen hemma. Galet när jag och mami satt på flygplatsen och väntade då de stängde av (och in oss) i resturangen då de inväntade en bombgrupp. Någon lämnade sin väska och det skulle ta tid. Vi satt kvar och drack vår öl, klätrade över staketet och gick runt. Japanerna som fick panik och klätrade över redan i början satt 10 meter bort och rökte. Vet inte hur liten smällen skulle vara för att inte nå dem, haha! Flygplatsen är ju typ 1000 km stor.

M kom med Grodan till flygplatsen och det enda hon brydde sig om var väskan. Vad har du? Vad har du? :) Gud vad jag saknat dem!


Frankfurt airport

Halvägs hem! Sitter i Frankfurt och utnytjar gratis kaffemaskinen, haha! Parkerade min rumpa brevid maskinen och sitter och läser min bok. Ni glömmer inte att hämta mig?! Kommer snart! ♥

Guldsandaler

Nu är jag färdig packad och det blir bara mer och mer småsaker som ska med. Något jag inte fick packa i väskan utan måste ha på mig är ett par skor mami köpt åt mig. -packa inte ner dom, du ska ju ändå ha ett par på fötterna, haha!

Dessa godingar är från Prima moda.







Vill inte!

Vill inte åka hem, men ändå vill jag. Detta är som ett andra hem och det är så skönt att vara här! Folket, maten det är mycket som skiljer sig från Sverige. När jag är här tycker jag att det är tråkigt att komma hem till trista Sverige, haha! Vet inte hur man ska förklara det man måste nästan vara här. M, i vår blir det en weekend, bara så du vet!!!

Men det ska bli skönt att komma hem till älsklingarna! Och i morgon blir det jobbdag, första efter semestern! Vill inte!!! Chefen, jag behöver 1 vecka till, haha!

Sista dagen på balkongen och det är så varmt att jag inte kan sola lite när jag dricker kaffe! Regn och moln är vädret som varit! I går kom första solen fram. Och nu när jag åker så kommer sol och värme! Hoppas vädret är i Sverige!!!




Mamis fina utsikt från takvåningen!

Packa är aldrig kul

Då var det dax att packa. Måste göras med lite alkohol, haha! Kom till Polen med typ inget och har inte köpt mycket, tycker jag, och den väger ändå massor. Hur kommer det sig?!

Så här kom jag, packade lite kläder i handbagaget som låg i stora väskan.






Så här ser det ut just nu :)



Måste väga allt som ska med hem!

Bridesmaids Bio

Nu kom vi hem från bion. Går inte så ofta hemma så  jag passar på att gå med mami. Fick för mig att det var dyrt här med men det kostade bara 44 kronor! Det sköna är att de serverar öl mittemot popcorndisken. Bara att ta med sig :) Det blev Bridesmaids, väldigt rolig. Ska nog se den igen hemma!



Mami rullar upp till bion.



Vid hissen inne i Grunwalski stod shoppingdvärgen. Bra att någon shoppade :)


2 augusti Wroclaw

Kan inte fatta att det är augusti! Vart tog juli vägen?! Tur att vi har 2 veckors semester i december.

Igår blev det mest strosa runt men jag köpte 1 par skor, M kommer bli galen av alla skor hemma. Alltså, mitt enda köp var ett par skor för 40 sek! Billiga och ful/snygga. De jag köpte igår som var bruna gillade jag mer och mer så sprang vi förbi en billig skobutik och jag hittade dem i en ljusbeige färg.






Ring köpte jag i söndags från River Island.

1/8 Wroclaw

I morse blev det tandläkare. En tand gick av hemma och mami bokade tid här. Borra borra och borra, tog aldrig slut!!! Efter ett tag så undrade jag vad hon höll på med efter 1 timmes borrande. -Du har ett hål i tanden brevid så jag tog den med.

2 timmar senare satt vi i Rynek på favvo stället.




Tomtebankomaten. Jag fick inga pengar för den är bara för dvärgar.





Coffe heaven! Favvo fiket!





Letar tomtar för er som inte vet det. Sitter på fiket och ser en tomte bakom mami i stolpen. Se pilen!



Det här är tomtefar!

Marknadsfynd

Igår blev det marknad efter jag fick min efterlängtade väska. Lite shopping blev det.



Träningsoutfit blev det, ingen ursäkt för att ligga på soffan :)



Fulsnygga! De är så fula så de är snygga. Härligt bruna tygskor till hösten. Skulle köpt fler.



Moster ger som sagt alltid en slant och för dem blev det en höstväska som är röd/brun i skinn. Från favvobutiken River Island.

RSS 2.0