kvällsmys

M står i köket och gör varmamackor och jag har satt på Bedtime Stories. Har svårt för Adam Sandler men jag älskar Disney! Hoppas på det bästa, annars hoppas jag att M´s mackor väger upp detta!
 


God natt på er ♥

Bitterfitta

Så känner jag mig just nu och det känns som om det bara är jag som klagar på detta väder. Jag skulle snarare vilja skicka en hälsning till alla jädrans meteorologer!!! Ni säger att det ska bli ryssvärme 2 dagar senare blir det polskyla. Nu skulle det bli medelhavsvärme men icke har man sett sol på över en vecka!!!

JAG ÄR SÅ JÄKLA LESS PÅ ER!!!

Jag kan för fasen bli meteorolog då de inte verkar ha gått nån utbildning för vem som helst kan chansa, eller?! Kolla ut genom fönstret så vet du vad vädret blit idag! De finns de som planerar sin semester runt deras spådomar som får skitsemester m.m. att det inte är någon som stämmer dem!

Jaja, jag ska sluta vara en bitterfitta för nu säger Lisa Frost, SMHI att medelhavsvärmen kommer. Gör den inte det kanske jag ska stämma henne!

AAARRRGGGHHHH!!!!

Latheten kommer krypandes

Är så jäkla trött på det Svenska vädret nu!!! Jaja, det regnar inte och det är ingen sol för att sola, så jag ska nog ta mig ut och fixa i trädgården. Lite gräsklippning och rensa några ogräs. Låter detta som en rolig dag!?

Har lite att göra inne också men det får bli när det regnar. Håller på med de sista inne i arbetsrummet där jag målade världskartan och sen skulle jag behöva rensa garderoben.

Nej, nu ska jag ut i det fina Svenska sommarvädret! Haha!

Bangkok i Sthlm

Jag är inte så bra på det här med mobilblogga, har ialla fall inte lyckats än.

Som jag sa tidigare är syrran i Grekland och då vi hittade till Koh Pangang på söder var jag bara tvungen att skicka bilder därifrån och säga att vi tog en sista minuten till Bangkok, som hon gick på. Haha.
Tog en öl där, tycker det va mysigt med bra Thaistämmning. Sen gick vi till Tjabba för att äta som ligger intill Drottninggatan. God mat som var lagom stark, det gillar jag! Lite finare Thairestaurang än den innan.


Lite suddig bild men jag tycker det var Thailandskänsla +++++

En kall Thaiöl gjorde att man kände sig som hemma!


egna köttisar

M tyckte vi skulle göra egna köttbullar med hemmagjord sås och potatis, inga tillsatser här inte! Och jag kan bara säga att det var värt lite extra slit och tid för de var himmelskt goda!

Vet ni inte vad ni ska äta rekommenderar jag att ni gör era egna köttbullar!


M tog receptet från lammfärsbiffarna som också är en höjdare!

Det var en plåt till! Mat till ett helt kompani, tur att vi har plats i magen, haha!

Morning Walt Disney

Har bänkat mig framför Tv:n med en kopp kaffe och då det inte går något så tidigt på morgonen (inte kvällen heller) så satte jag på Bolt. Älskar Disney filmerna då de är så fruktansvärt roliga. Älskar den lilla hamstern i klotet, hihi.

Nån annan som gillade Bolt va Sessan! Satt och tittade med oss.



Om ni undrar så har hon nu suttit i 45 minuter utan att röra sig!

Sol, bakom massor av moln!

Solen skymtar jag bakom massor av moln men sak samma, sol!!!! Hur ofta får man se den?! Ska passa på att lägga mig i solen så man kanske får lite färg. Ska bara lacka klart naglarna som faktiskt passar bra med bikinin.

Fick just sms av syster yster och jag kan bara säga att det är mer sol i Grekland än vad det är här :(  men vad ska man förvänta sig av Sverige?!



Honolulu Vovve



Sötnosen tycker inte om att ha onödiga saker på sig. Snällt poserar hon för kameran men när hon får klartecken så är det bara att slita den i stycken, hihi.

Nystailad

Nu har mami hjälpt mig med håret! Super snällt att hon orkar göra detta! TACK!!!

Nå, har det blivit lite rödare?!



Mami har fått noga instruktioner från vår frissa!

Och hon har även kollat hur hon ska göra folieinpackningarna!

Ja, röda slingor blev det. Nästa gång får hon göra 2 färgade slingor, haha!

Grönan!

Sorry, har inte hunnit skriva ngt igår då vi drog in till stan. Tog en sväng förbi Casino Cosmopol för att visa runt lite sen bar det iväg till grönan! Men fy satan vad folk det var! Semester, löning och sommarkrysset! Ingen bra kombi.

Det va mysigt att gå ut då det iinte blir så mycket av den varan nu när vi flyttat men min kära Mami var här ock kunde passa Sessan.



M med lillbror.

M fick en "tatuering" så han hittar hem, haha!

Vet inte riktigt vad han letade efter, fniss.

Men han hittade vad han sökte.

Tyrol satt vi på då glasen rymde 1 liter.

Lite spel, men ingen choklad blev det.



Mys M. Äntligen ett kort på dig!!!

Ne, nu ska mami slinga håret på mig innan hon pyser tillbaka till Polen.

Tingeling!

vädergudar!!!

Varför ska det svenska vädret vara så här!? Bara regn och uppehåll! Man får fortsätta vara blekfis tills man tar sig till Grekland eller ngt!

Nu är M påväg till Bromma för att plocka upp sin bror som kommer på besök. Fullt upp på semestern. Får se om det bär iväg till Gröna Lund, va länge sedan vi va där!

tar tid men det är det värt

ARBETSRUMMET!

Har pysslat så gott som hela dagen. Då det inte va så fint väder (hur ofta händer det?) så ville jag fixa lite hemma. Har länge velat ha en väggkarta i arbetsrummet och idag tog vi tag i saken.

Först letade M reda på en karta, inte helt lätt. Sen bar det iväg för att hitta någon som kunde kopiera till overhead papper, inte alla som gör det! Men innan så har vi jagat för att hitta en overhead/projektor vilket har varit bökigt. Dyrt att hyra, skolorna stängda och biblioteken har inga. Men så fick vi tag i en så det va bara att köpa färg och sätta igång och jag blev klar nu, 9 på kvällen!

Men jag blev nöjd!








Lite flammigt då det inte torkat. Totala kostnaden blev 309:-!

Så sydde jag gardiner förra veckan och svor över det stora projektet, haha. Med det menar jag att jag fick sy "hängarna" då det inte gick att göra på ngt annat sätt och ser ni skarven i mitten på fönstret? Fick mönsterpassa, märks det att jag e stolt? Fick inte en innan bild men det fanns inga gardiner blommor eller lampa. Detta blev också lyckat. Känns som om det börjar bli klart snart i arbetsrummet.


Borta bra men...

...hemma bäst. Det är så jäkla skönt att komma hem vart man än åker! I Love it! Skönt att ha semester och åka bort men när man kommer hem så är det så härligt.

Sitter och såsar framför tv:n nu och är hur seg som helst. Har passat på att lapa lite sol, men vet ju aldrig när man får se den igen. Men solskyddsfaktorn är slut och måste inhandlas imorgon innan man lägger sig igen. Bränd har jag nog blivit, man ser vilka ställen som inte fick skydd.

Sov gott ♥

Lavsjön & Vilhelmina

Ännu lite fler bilder. Först va vi i Lavsjön hos M´s pappa med familj och sedan Vilhelmina till M´s farfar.


En hund på var sida när det blir älgkött till middag.

M hittade Frazzes leksak och demolerade den.

Fiske i Vilhelmina 12 på natten, mysigt när det aldrig blir mörkt.

M trivs bäst i skogen.

Och så avslutar vi med denna vackra bild. Norrland är härligt, men vi kunde va utan myggen!

Bielite/Vilhelmina

Här kommer det fler bilder, sakta men säkert! Dessa är ifrån Bielite som ligger i Vilhelmina Kommun.

SurFia, vet inte riktigt varför.

Sitter och myser i solen som inte dök upp innan 7 på kvällen.

Kliar i fingrarna på M, bara att sätta igång och fiska.

Bakom busken står Mischka, vår egen lilla badkruka.

Så här mysigt bodde vi i 2 dagar. Förstår varför M gillar att vara här!

M & G ska ut och fiska och lillgumman vill med.

När hon undersöker båten trillar hon i!

Utsikt från husknuten.

Så här ren va bilen efter en tur upp till fjället.

Umeå

Nu kommer lite bilder från Norraland!


Vi började vår resa i Umeå och när man går längs vattnet skadar det inte att solen kikar fram!

En gris i hörnet :)

Mamma B som ger mat till en tiggande hund!

Sola lite så man inte är så blek, hihi.

En busunge som fick en vattenpistol av morbror M.

Segt nät

Sitter uppe i norrland och har fått igång ett internet men det här med att lägga upp bilder kommer nog ta ett par dagar, väldigt segt!

Tänkte mest bara säga att allt är gött här och jag kommer att mata in lite bilder när jag kommer hem. Nu lutar det åt söndag, men man vet aldrig.

Mami, ta med syrran idag och vattna mina blomster så de klarar sig!

Kram på Er ♥



Mischka sitter som en drottning på egen bilstol, med bälte såklart!

Norraland

God kväll. Packar och städar för fullt. Bestämde oss för att åka upp till norrland imorgon. Skönt att ha det gjort så har man 2 veckor kvar på semestern som man förhoppningsvis kan sola på!!! Och bara slappa så man kan återhämta sig :)

Vet inte när jag får tillgång till datorn men jag hoppas att det blir en skön tripp!

Förra året i norrland:


Fiskar o M håller koll så fisken tas om hand, fast det blev ingen för min del.

En blöt men söt liten M.

Äntligen!

Äntligen fick vi se lite sol idag men det tog ett bra tag! Därför sitter jag inte vid datorn utan försöker va ute så mycket som möjligt.

M och jag satte upp badmintonnätet och slog några bollar och Mischka va helt galen! Sprang och jagade bollen och skällde för fulla muggar, hihi. Hon trodde väl att vi slog någon (vilket vi gjorde) och då blir hon arg.


Bollkalle fick hon va, svårt att låta bli bollen!

När hon tror att vi inte ser smyger hon fram till bollen.

När jag sen försökte sola skulle M sola med så jag har nog en Mischka formad hund på magen, haha!

Äntligen

Nu har vi ätit gott och haft besök, mycket trevligt. Men nu är jag så trött och vill bara sova! Hoppas bara solen kikar fram imorgon, som den gjorde idag när jag inte hade nån tid att gå ut, grrr. Då kommer jag att vakna upp go och glá, hihi.

Gnatt!

stress och mera stress

Har kanppt haft en lugn stund tills nu. Har haft M´s bror här och han åkte hem idag. Började städa lite då jag fick upp nya gardiner, jippie. Så jag tvättade fönsterna där och jag är inte nå bra på det, haha!

Medans jag håller på så ringer M och säger att nästa skara med gäster kommer idag! Så det är bara att städa hela huset och ställa sig och laga något gott tll efter maten + att syrran satt här och jag skulle lacka hennes naglar. Lacka henne ett varv torka, städa lite och vispa lite, puh!

Nu är jag nog klar. Vill att det ska va fint när man får alla gäster nu i sommar. För de flesta är det ju första gången eftersom vi bara bott här 1 år! Sen håller man ju på och renoverar lite hela tiden så det blir alltid något nytt.

Nu ska jag nog njuta lite i solen, kram!



Arrgghh!!

Arrrrghhh! Så känner jag just nu! En vecka har gått på semestern och ingen sol än!!! Jag som lever instängd hela året förutom 4 veckors semester och i ett mörkt land behöver se sol!

Vet inte riktigt vad som händer idag men jag får väl pyssla på med något. Sydde faktiskt gardiner in till arbetsrummet igår och jäklar vilket pyssel! Ska bara se om de passar!

Nej, nu ska det bli lite frukost!

Evian Babies



Supercharmig reklam för Evian Water!

Zzzzzz

Idag blev det sovmorgon igen. Är så fruktansvärt trött! Kommer säkert att ligga och såsa i soffan hela dagen, men jag ser att solen börjar hitta till vårt kalla Sverige! Försökte lägga mig utomhus i alla fall men det stormar ju för fasen. Får hålla koll så inte sessan blåser iväg, hihi.


Marcus B vår Picasso

Nu har vissa tjatat om "paketet" som var så efterlängtat hemma hos oss. Fick se till att ta några kort nu så jag får se om det blev bra. Men jag säger bara, woooowwwww!!!!

Detta fanns i!


Målat av detta foto som var till en tävling, make up av Therese Roxenmo.

Sen byggde M en ram i ek tll tavlan och så stor är den!

Och ja, det är faktiskt jag! Nu ska vi bara bråka om var den ska hänga, haha!


Jag vill bara tacka Marcus Bäcklund för denna underbara tavla!! Den var dock till M men I Love It!!!!

Trött liten sessa

Hann få lite sol på mig och nu sitter man och nästan sover i soffan för att man ätit för mycket. Undrar om man ska till gymet för det i morgon??? Ne, semester e semester!

Satt och pysslade lite vi bordet och hör hur någon gruffar i soffan. Lilla M som pysslar där. Nästa gång jag kikar ser det snarare ut som om hon dött, hihi. Fasen vad snabbt de somnar när de e så trötta!


Sen fick hon en stump till ben som hon vägrade släppa ur sikte! Ser ni den under nosen?!


Även när jag skulle klia henne på magen så släppte hon den inte. Jag kanske skulle va på samma sätt om det va en chipspåse, haha!


Och paketet jag pratade om ska jag komma ihåg att ta kort på. Har inte hunnit men den som väntar på något gott...

Lata dagar

Har varit rätt lat imorse, tog en liten sovmorgon, men det behövs för jag har ju faktiskt semester. Sedan ringer tjejerna från jobbet och lyckas övertala mig i sista sekunden att komma in och äta lunch med dem på Jensen. Gott och härligt att träffa dem fast det bara gått en vecka!

Sen blev det en svängom till NK för att kolla om de har tyger! Var fasen köper folk sina gardiner!!! Hittade inte ens tyger därinne så jag gick till Åhléns och köpte där. Men var hittar man tyger om man inte vill ha spets!? Vi vill ha modernt då det är inrett så och inte lantligt eller romantiskt mm. Jaja, tipsa gärna om ni har nån bra tygbutik!!!

Nu när jag kom hem ser jag att solen är framme så det är knappt att jag vill sätta mig framför datorn! Nu ska jag ut och få sol för man vet ju aldrig när den kommer igen!


klappar

M´s bror tog med sig ett mycket efterlängtat paket! Ni får se sen vad det innehåller!


populär

Sovmorgon? Nej. Va uppe med tuppen och tog en vända till gymet men när jag kom hem däremot så va jag så jäkla trött. Försökte vila men då rings det och messas och man fick inte sova. Annars brukar den va ganska tyst på morgonen, men inte idag.

Här öser regnet ner så det blir en dag innomhus. Får se vad dagen har att komma med!

kom hem

M är ute med bror sin. Lät som att de har haft det trevligt i sin trampbåt, haha. Även skönt med lite "egentid" att fixa och dona mm. Men nu vill vi att du kommer hem! Gumman är väldigt rastlös och skäller på alla som går förbi här nu. Tror det är husse som kommer men icke. Har fått muta lite med salta pinnar för att få henne på andra tankar men det fungerade i ca 2 minuter!



Ska nog försöka sova om ett tag för jag tror inte att jag behöver vänta uppe på pojkarna, hehe. God natt alla och sov så sött!

Haha, såg att min andra lilla sessa skrev (tessan)! Visste inte att du varit där!!!! Tror vi får ta ett snack!!!

Pub på 200 meters höjd

Som jag nämnt tidigare så kommer jag och M att åka till Thailand i september!!! Sitter därför och surfar för att kolla godbitar då vi bara har flygstolar. Jag hoppas verkligen att vi tar nån dag i Bangkok då vi inte stannat där tidigare. Dels hittade jag hotellet Banyan Tree Bangkok. Kanske lite dyrt att bo där men varför inte ta en Singha där!? ( e jäkligt höjdrädd, så jag hoppas jag skulle våga upp.)
På 200 meters höjd ligger baren och restaurangen Vertigo.



bara vara....

Nu känns det i kroppen att det är dax att varva ner lite. Har varit iväg en sväng med L på Ikea, blev ingen större shopping men nästa gång så...

Efter det så mötte jag och Mischka upp min syster en bit bort för att sedan gå hem, en promenad med andra ord. Sen blev det ett pitstop för att vila hemma hos mig innan hon gick vidare.

Nu ska jag försöka göra klart mina tassar som aldrig blir klart, men jag skulle bara behöva varva ner lite. Tror det blir det sistnämnda.



Syrran och M blev lite trötta :)

Grattis!!!

Idag fyller Mami år, 55!!! Grattis!!! Hoppas du får en underbar dag!!!


Sommaren -08

Många puzzar och kramar ♥

utelåst

Va iväg och tränade i morse. När jag gick va M och hans bror hemma så jag tog självklart inga nycklar. När jag kommer hem så e det ingen hemma! Ja, M vaktade huset men hon kunde ju inte öppna. Då har de 2 filurerna gått för att träna men vi gick 2 olika vägar så vi gick om varandra! Fick vänta ute i 45 minuter, grrr.

Mamma skckar vädret till mig...


Iskallt väder på väg från Polen, vindarna har vänt.
Glöm att den utlovade värmen från Ryssland kommer hit.
Nu väntas Polenkyla i hela landet.
- Vi ser ingen ljusning. Blåst och regn är på väg in från Polen, säger Johan Lundgren, meteorolog SMHI.


Detta skriver expressen.se!

Så jäkla deprimerande att läsa sådant. Meterologerna har fel till stor del tycker jag men jag blir sne av att läsa detta. De börjar med att läsa upp vädret som varit (vilket de förhoppningsvis prickar in),för att få oss i deras "förtroende cirkel". Sen säger de jämt, kan bli, kan orsaka, kan..... Ja, hur ofta chansar de och var gick de sin j...a utbildning?!

Ok, nu ska jag sluta va grinig för man ska aldrig lägga sig till sängs arg, haha.

Men snälla Mami, skicka inte hit Polenkylan!!!




Så här såg det ut i Polen hos Mami och de har haft översvämningar där, så snälla skicka vädret till Afrika!!!!

De har fått vår värme för de har det varmt (nästan för varmt), känns det bekant?

Färdig

Äntligen blev jag färdig med dagens pyssel och bli inte förvånade, mer blommor! Kunde inte motstå. Krukor är absolut dyra men det är ju ändå en engångs investering. Blommor gör det också så mycket trevligare.

Så här blev det:



Skitfult plank mot grannen...

...lite skrubb och det blev som nytt.

Och med blommor änu finare.

Sett innefrån vardagsrummet känns det fint nu när alla blommor börjar bli stora.

Nu har jag lovat M att det inte ska bli fler blommor men man vet ju aldrig, hihi. Mycket inredning (utomhus) har det blivit och jag lovar att det kommer att bli en hel del då vi har ett helt jäkla hus att fixa :) Men det ska bli kul.

Nu ska jag sätta mig och kolla på minnesstunden för MJ och invänta M och hans bror som ska komma från Umeå.

dunder & brak

Håller på för fullt med att få iordning med det jag påbörjade idag. Lite jobbigt då det regnar ena stunden och strålande sol nästa.

Men nu gick M ut och hämtade mig då dundret började närma sig mot oss. Fattar inte att jag sitter och är små rädd när det dundrar på annars och nu sitter jag ute i detta bara för att bli klar.

Hoppas det är värt det! Men nu får jag vänta ett litet tag.

stök

Gud vad man pysslar på semestern. Fast det har ju faktiskt bara gått 2 dagar. Kanske inte kommer hålla igång så här hela semestern.

M är ute i förådet och städar med hyllor och förvaring. Innan så låg allt verkligen innanför dörren och man ville knappt gå in. Synd att jag inte tog en bild för det var hemskt stökigt.

Ska straxt iväg och köpa lite teracottakrukor, får se sen vad jag gjort.



Tips

God morgon. Vaknar och ser att vi har skitväder idag, regn! Får se vad man då ska hitta på. Nu ska jag ialla fall iväg och träna så har man det gjort och klockan är inte mer än 8.00 andra semesterdagen! F..n vad duktigt va :) 

Tips på vad man kan göra regniga dagar?!

Jämna ut gräsmattan...

...det är just det som vi har pysslat med hela dagen här. Inte så stort hål i gräsmattan tycker jag men lagom stor för att M ska bli knäpp på den. Och det är ju bra för jag skulle nog inte fattat hur man ska göra. Just nu hoppas jag att det blir bra och det ser riktigt bra ut. Väx gräs, väx!


Här ser man lite av hur vi höjt upp den på stenarna. Detta är alltså svackan.

Ser den även i mitten av buskaget, som vi för den delen försöker få liv i.

Gumman håller koll på att allt går rätt till.

Nu ska vi försöka få lite gräs på den men det blev superbra, kanske inte syns så bra på blden. Det gick åt en j...a massa säckar på den lilla gropen!

Semester!!!!

God morgon! Första dagen på semestern och jag har både hunnit träna och ätit frukost. Det som är lite surt är att det inte finns någon sol och det känns kallt!!! Ingen bra början på semestern. Får se senare vad vi kommer att hitta på, måste städa lite för att det kommer gäster, men det blir säkert en dag i trädgården.



Sessan tycker det är skönt med sovmorgon, slippa dagis ett tag är skönt.

Spadtjuv

Skrev ju sist om att jag upptäckte att jag har skator som stjäl av mig. Men min älskling är nog inte bättre hon. Va på promenad nyss och hittade en spade på vägen som hon absolut skulle ta med sig hem. Dessutom så stal hon ett värmeljus ur lyktan som stod på golvet, tog bara 2 sekunder! Hon är då våran lilla tjuv, haha!


Nej, nu ska jag fortsätta kolla på Parfymen på 4:an. Trevlig kväll!

Trädgårdstjuvar

Upptäckte imorse att det saknades ett värmeljus ur mina nya lyktor som står på bordet på terassen. Anklagade M för att ha tagit den för att göra mig förvirrad. Han står på sig och säger att han inte ens tittat åt den. Han säger att jag har alzheimers och jag går in och hämtar en till så att alla 3 lyktor har ett varsit värmeljus.
Nästa gång jag går ut saknas alla 3!!!! Tror M varit där igen och jag vet nu att jag har lagt i alla 3! Ett tag senare ser jag en skatjävel som sitter och gräver i lyktorna! Där är tjuven! Inga fler värmeljus i om vi inte sitter där och någonstans på granntomtarna så finns det en skatfamilj som kan tända ljus ett par kvällar framöver! Grrrrr!



Dessa står nu utan ljus i.


syjunta lördag morgon!

Lördag morgon och man har hunnit med en del! Igår kväl påbörjade jag lite pyssel till gästrummet som vi ville få ordning på. Köpte tyger och skulle sy kuddar och en gardin. Kuddarna blev klara igår och i morse så sydde jag det sista, gardinen.

Resultatet belv mycket bra och jag är lite förvånad över hur duktig jag va på att sy! Sen kommer det såna här gulliga människor och säger att det inte är så svårt! En klapp på axeln till mig själv i alla fall!

Kanske ska gästrummet inte vara så inbjudande?! För då kanske gästen stannar lite väl länge. Sova på golvet och göra det så hemskt som möjligt så kanske man har ett gästrum som har rätt funktion, haha!

Innan:


Efter:


morgonmys

Jag vet att jag bara tjatar om hur det blivit på vår terass men jag tror jag börjar bli klar :) Va förbi på Indiska och köpte lite belysning, super fina!

Så nu sitter jag ute på terassen och dricker kaffe för att försöka njuta av detta(inte för att jag kan tända nu, men). Kan ju inte sitta ute om kvällarna då jag blir myggbiten som f...n. Fattar iinte hur många de kan va! Finns det något som biter på dessa saker förutom bäckolja!!??




beach 2001

Nu när resan är bokad så har jag satt upp ett mål som jag VERKLIGEN hoppas kunna ta! På 3 månader ska jag ner 6 kilo. Jag vet, varje år samma sak. Men nu ska jag verkligen göra det. Jag ligger ju faktiskt på beach 2001, haha. Några år att ta igen!

Jag kan ju säga att jag inte kommer att följa Atkins eller annat de skriver om i tidningarna då det jämt slutar illa redan efter nån vecka. Jag kommer heller inte att banta! Jag lever bara en gång och jäg tänker inte sluta äta. Öl kommer jag heller inte sluta med, som antagligen är den största boven. Kommer jag göra något?! Jo, det kommer jag och Ni får helt enkelt bara hålla tummarna och se om jag klarar det.




Så här ska mitt måttband vara, hoppas jag :)

Plask och bad

Lill gumman var på utflykt i måndags och nu är bilderna uppe på deras sida. Dagiset tog en utflykt ner till Görväln med bad och lek. Jag kan bara säga att Mischka inte gillar att bada och jag trodde att det bara va min hund som hatade vatten, men tydligen inte! Trodde hon skulle va helt slut när hon kom hem men inte så farligt.

mischka2.jpg

Bild lånad av dagis.

RSS 2.0