Grillat

Nu har grillsäsongen verkligen kommit igång! Egengjorda hamburgare är det bästa!!


Vårkänslor

Det är så nice när vädret är med en! Idag kunde jag ta fram mina vårconverce, som jag kallar dem som är korallfärgade. Dock fick jag ta av mig jackan. Till slut satt jag i linne och shorts, så jäkla nice!!!

Halv fem och ännu är jag inte "påklädd".


Barnvakt

Mr blev barnvakt och B verkar trivas hos morbror i solen!


Valborg

Hej allihopa! Första dagen ledigt på 8 dagar, strålande sol och jag är inne och städar! Tänkte jag måste tvätta fönster och det slutade med att jag körde hela allrummet! Typiskt mig! Tycker arbetsplatserna skulle införa en städmåndag då man får vara hemma och pyssla, för kommer man hem till ett städat hem efter en jobbdag mår man så mycket bättre! :)
Önsketänkande.

Jag hittade monstret i solen med filtar och kuddar som skulle vädras!


Äntligen ledig!

Då har jag just avslutat en 7 dagar lång arbetsvecka! Wohooo!

Nu ska jag rädda Grodan från syster som inte tycker jag gör ett bra jobb med att få bort vinterpälsen.


Just nu...

...hockey och speedway. Sportfamiljen :)


Bättre!

Så mycket bättre idag! Det var bra att somna 9 igår så jag fick sova ut det sjuka. Har lite ont i halsen men det gick att jobba. Så fort jag kom ut i friska luften blev det bättre. Kanske skulle jobba ute imorgon om jag inte hade pollen!

Snart är det dax för speedway gp och så har vi såklart inte kanal 10 så det blir på datorn. Vad ska man göra?!

Go Sweden!


TGIF

Skönt att det är fredag!! Dock så jobbar jag lördag söndag med så 7 dagar denna vecka!

Så har pollen varit min fiende denna vecka och nu när det regnar och man inte känner av den så vaknar jag med feber och halsont! Roligare har man haft! Mr tycker det är skönt att jag sparar rösten till jobbet, haha.

Så här rolig ser man ut, blek och jävlig. Skrämmer säkert en och annan unge på vägen, haha.


Mobilväska

Fick ni hem checkar från Åhlens och inte vet vad ni ska köpa för 25%? Själv köpte jag en rosa plånbok/mobilfodral som jag bara älskar. Nu hoppas jag att jag inte repar den när jag har ett fodral!


Onsdag!?

Jag vet inte om jag tycker dagarna går sakta eller snabbt! Både och. Det som känns skönt är att sommaren snart är här! 1:a maj på tisdag! Yippie!

Igår blev det ett långt arbetspass och avslutade framför DH på tv. Kanske skulle legat ute i friska luften? Tar igen det idag. Nu kaffe och tidning!


Ny vecka

Måndag redan. Lördagen blev mycket vila och bara vara, behövs ibland och igår var det till att jobba igen. Avslutade söndagen med att se Rio. Vilken underbar film!!

Nu frukost och jobb.


Bubbles

B gör bubblor... Söt!


Grillkväll

Börjar bli hungrig när jag ser vad Mr gör till middag. Och han gör mat till ett helt kompani! Så är ni hungriga så är det bara att komma förbi. Men tzatzikin är min!


4,7

Ja det var sträckan med syster. Skönt att röra lite på sig nu när det kommer bli lite sittjobb.

Lite kaffe, så klart, och vila lite.


Frulle

Sitter och äter frukost så jag klarar denna dag utan att vara lika seg som igår :) Så härligt med helg, även fast det blir jobb i morgon. Och om vädret vill sig väl så kommer nog syster tvinga ut mig på en låååång promenad. Såg inte så lovande ut så det blir nog bra med att jobba lite.


Seg, trött, slut...

...ja ni fattar kanske vad jag menar. (värdelös på rubriker, märkte ni på förra inlägget,haha)

Ligger i soffan och tittar på inspelning av Grey's och väntar på att bli bakis. Men inget händer, kan det vara så att jag faktiskt bara är trött?! Kom hem vid halv 2 i natt och sedan upp halv 6 då jag skulle in till stan på frukostmöte. Min stackars lilla hjärncell låg fortfarande och sprattlade i bubbel från kvällen, haha. Jag har verkligen blivit gammal!

Ne, nu måste jag sova så jag blir människa, natti natt.


Företagsgemenskap

...eller ngt. Jag är ute med företaget på ett event och jag uppskattar det till max. Det är inte ofta jag träffar dem då kontoret ligger i Halmstad så det är trevligt varje gång. Typ en gång om året som jag hinner träffa dem. Kan ju vara trevligt att uppdatera ansiktena, telefon är kontakten man har.

Härlig kväll i Vinterviken!


Latmasken

Ibland så får man vara lat, iaf när solen tittar fram för det är inte ofta innan det är vår på riktigt!

Har just ätit vildsvin till lunch, blev riktigt gott och första gången jag smakade det, och nu är syster här med B! Ut i solen!


Poland vs the rest

Ligger i soffan med Grodan och tittar på speedway. Lite borta efter gårdagen, haha. Ville bli lite pigg på en cola men Mr gjorde inte en virgin utan en med rom i.

Snart mat!


Lägga sig i solen

Vaknade och såg mellan gardinerna att det var ljust ute. Så nice att gå ut och lägga sig i solen. Trodde jag. Vi har snöstorm. Snön gjorde att det var ljusare än vanligt.

Vad ska man hitta på idag då?!


TGIF

Äntligen fredag och mys med bästa vänner!!! J har lagat mat och fixar nu med vattenpipan.

Trevlig kväll!


Fortfarande en hjärncell

Ja rubriken säger allt, lätt förvirrad. Bokade in en klipptid för 4 veckor sedan och skrev upp onsdag. Jag tom dubbelkollade igår! Onsdag, check. Och så går jag dit, det var igår. Tisdag. Han tittade lite underligt och sa att det är inte idag jag har tid! Skit, vad onödigt.

Jaja, nu har han iaf jämnat ut det så jag kan låta håret växa. Lite skämtsamt så sa jag att jag kanske behöver färga nästa gång då jag har sett några gråa (ihhh) hårstrån. Han skämtade dock inte när han sa att; det är på gränsen!!! De finns alltså tusentals!!! Jag har verkligen blivit gammal!

Nu ska tanten sova och gråta sig till söms. (vet att syster kommer sova gott nu, och du. Han hälsade att det är dax för dig att boka in färgning!)

Natti natt!


MovieTime

Har just tittat på Warrior, tycker den var grymt bra. Så velar ni i videohyllan så tveka inte att ta den!


Mindre pinne, tack!

Grodan har fått tics på pinnar nu. Varje gång vi går ut ska hon släpa hem dessa jädrans pinnar :) Och de blir bara större och större. Denna pinne fick inte ens plats på bild såg jag.

När det är dax att kratta behöver vi ett eget släp till hennes samling!


Finbesök

Mina älsklingar kom över och fikade. Lägligt med syster och bebis på plats. De kunde inte sluta jollra med lilla B :)


Ompysslad

Sitter ute (i kylan just nu) och hoppas på att solen ska gå förbi träden snart. Så har älsklingen gjort en kaffedrink åt mig! Han vet vad som krävs för att kaffemissbrukaren ska bli glad!


Påskmys

Igår blev det påskmiddag med familjen! Eller så nära man kan komma. Vi släpade fram grillen för premiär grillning. Och påsken till ära blev det lamm. Supergott. Och en mysig dag!

Nu ska jag passa på att njuta av solen för jag ser inte ett moln, ut med kaffet!

En fin bild från igår på Mr och B.


Påskhelg

Sitter ute och njuter av solen, man får passa på med tanke på snön som kom igår.

Ok, mitt i detta inlägg börjar det hagla! Dax att gå in!!


Grodan diggar lilla B

En försiktig liten Groda när hon ska puzza lilla B. Mischka gillar den lilla krabaten och älskar att vara nära. Så gulligt att se. Hon fattar bara inte att hon håller på att kväva henne när tungan täpper näsan på henne konstant :)


Påsk hos A+T=B

Är på påsklunch hos syster och gänget. B fick första påskägget av oss :) ett par rosa adidas. Förstora såklart men till sommar fungerar dem nog.


Under 18?!

M fick för sig att fixa min cykel (mammas gamla som hon hade när jag var liten). Trodde verkligen att tiden var kommen för rostklumpen! Gick bara att svänga till höger så varje vänsterkurva fick man kliva av den och cykla 10 meter var rena dödskampen. Som en maraton.

Så jag fick lov att testa den och varför inte passa på att cykla till butiken då Mr ska ha lakrits. Väl framme och ska betala så är 10 kr för lite på kort så jag slängde med en snus. Legitimation tack. Ja, det var ju inte med och för att inte avslöja en kvinnas ålder sa jag att det var 12 år sedan jag blev myndig :) icke! Ska jag ta det som en komplimang?!


Måndag?!

Det är redan måndag, kväll och april!!! Lördagen behövdes till vila och vila gjorde jag! Somnade på dagen helt utmattad och vaknade upp till att älsklingen hade gjort middag! Vaknade inte ens av telefonen!

Söndagen blev det massor av jobb, likadant idag! Och roligt jobb blev det, min kreativa sida fick komma fram! Love it!

Nu ska jag nog krypa ner i badkaret innan jag tar tag i jobbet igen :) kan inte låta bli det riktigt.


RSS 2.0