Våren och sommaren är här!

Så lät det på tv och i tidningarna! Man läser och följer vädret med spänning varje dag och ändå vet man att det är 50% chans att de ens har rätt.

Nu är iaf snön här igen och man får helt enkelt göra det bästa av det!


Klar...

...för idag. Arbetsdagarna blir långa nu men så kul när man får göra sånt man älskar. Dock går mina ögon lite i kors nu så jag ska lägga mig i soffan och titta på Grey's.


Tintin

Igår kväll blev det Tintin på 3D. Har aldrig läst eller sett han tidigare (vet vem han är) och jag gillade filmen. Efter den sov jag som en stock :)


PW

Är "ledig" (meilar och fotar) idag så jag tog en pause under lunchtid för att ta en PW med monstret. Det blir inte så mycket power när dagens nyheter ska läsas överallt. Med 3 km på 50 min är inte fy skam. Blev inte så varm, snarare frusen.

Nu är vi trötta. Och var är solen?!!!


Jobb och vofflor

Idag har jag jobbat och jobbat. Men det blev en liten paus vid lunch då jag kunde gå över och säga hej till syster och B. Lunch bjöd de på, vofflor så klart. Snart ska jag bädda ner mig framför tv:n och mysa med mina monster!


TGIF

Äntligen fredag! Bara 2 arbetsdagar kvar denna vecka :)

När jag kom hem gick jag en sväng i parken med Monstret. Så skönt väder och då man jobbar inomhus hela dagarna så behöver man lite ljus. På måndag ska jag försöka vara ledig och hoppas på sol så jag får lite D vitaminer!


Drive...

Har just legat och tittat på film. Drive. Känner att det blivit minst 3 filmer i veckan nu men det är en jäkligt skön avkoppling. Tid då jag kan varva ner utan att tänka på allt som ska göras eller planera i huvudet hur allt ska göras :)

Veckan är långt ifrån slut för min del men nu har jag bara roligt jobb framöver som förhoppningsvis flyter på. Och imorgon är det fredag! Bästa veckodagen ever!!!

Nu mys med älsklingarna!


Snö?!

Vaknar och tittar ut; snö?! Vad hände med våren? Eller ja, det är ju bara mars men jag skulle behövt lite sol idag när jag har jobbat i helgen.

Så här ser min solstol ut, där jag skulle sola 😞


Sköna söndag

Sitter lite framför datorn med jobbet från igår. Superkul och tyvärr inget jag kan visa er.

Har även varit på IKEA, satan i gatan vad folk det var när man såg parkeringen. Det är ju varken lön eller bidrag. Blev lite förvaring så jag kan få ordning på kontoret. Och snart ska jag varva ner med söndagsfilmer.

Jag hann rensa lite bland lackerna iaf.


B

Shotsen var till lilla B. Inget till oss.


Shoots

Nu är det dax för shots. Syster är på besök :)


Sköna lördag

Har varit iväg på en morgon promenad med monstret :) och nu jobb, men roligt jobb!

Den här veckan tror jag har varit lite för mycket. I onsdags gick jag in i en buss, inte på bussen utan in i sidan på den, kläder bak och fram. I går kom jag till jobbet och hade bara sminkat ena ögat, kom inte ens i håg att jag sminkade mig på morgonen. Lätt förvirrad. Tror jag behöver en heldag ledigt snart :)


Café O

Är och jobbar på café opera, det ska lackas och läggas fransar!!!


Who's there?

Har aldrig haft sovmorgon, Gud så skönt med en timme längre :)

Först gick jag upp och tittade på inspelade Grey's då vi såg sista Arne Dahl filmen i går. Grymt bra film! Sen när jag gjort kaffe som jag försökte få i mig blev det en promenad till syster för att få i mig kaffe med mjölk som inte var sur, haha. Så jäkla härligt väder!!! Snart iväg och jobba och sen är det jobb på café O!


Vad gör du med din iPad?!

Fick denna på min meil och jag undrar om det var för att jag skulle kunna göra en sådan sak?! Eller kanske inte då jag inte lagar mat! Kolla in den, haha!


God morgon

Inte lika soligt idag 😞 men vi får vara glada över att det inte är kallt! Igår var första dagen som jag kunde ha skinnjacka utan att frysa så nu hänger jag nog undan vinterjackan!

Igår kväll blev det film igen, blir nog så varje dag nu när man kan se 3D. Smurfarna såg vi och vilka flashbacks jag fick. Älskade att titta på dem när jag var liten med Gargamel och Azrael. Söt film.


Nya LG brillor

M var snäll nog och köpte nya glasögon 😊tyckte inte mina var snygga nog. 3 D brillor från LG och De tre Musketörerna fick det bli ikväll.


Pause

Jobbar idag med men med ngt roligt som jag inte kan avslöja 😊 så nu när den underbara solen tittade fram så blir det en liten pause. Välbehövlig!

Är våren verkligen på G eller får vi ett till bakslag?!


Mirakel...att jag överlevde

Detta är varför jag inte tittar på Melodifestivalen, låtarna som svenska folket skickar vidare!!! Jag säger inte att jag har bättre musiksmak än alla andra men kom igen! Mirakel! Jag satt med en gapande mun och trodde det var ett skämt tills jag såg att det stod ett nummer att man faktiskt kan rösta!

Rätt låt vann och jag är glad att jag inte behöver flytta från Sverige ifall fel (för mig) låt van. Jaja, som jag sa; smaken är som baken och då har jag en ganska stor bak med bred musiksmak, haha. Lite illamående men nu är jag glad att denna hysteri är över.

Men jag säger; Heja Sverige! När det är dax. Låten är redan i min Iphone!

                   

Mätt och belåten

Lamfärsbiffar med fetaost, rostade rotfrukter och citronyoghurt. Behöver jag säga att jag kommer lägga mig nu 😄

Plåtningen gick bra och nu är jag slut efter dagen och supergod middag. Har inte så mycket mer att välja på än att lägga mig i soffan och titta på melodifestivalen, går inget annat. Vad göra?


Phototime

Är på en plåtning och gör naglarna. Silver är det enda jag säger så jag bjuder på en svart/vit bild. Resultatet kommer sen 😉


Gucci classic

Och här är mina nya älsklingar! Jag ska införa en egodag/kvinnodag minst en gång i veckan. Det behöver vi tjejer :)

 


Grattis!

Jag och M förde en fin konversation idag. Han grattade mig på kvinnodagen och jag blev lite misstänksam och frågade om han förväntade sig hemlagad mat eller ngt liknande?! Svaret ser ni nedan;

Ni ska veta att jag inte kan laga mat men städar det gör jag jämt tycker jag (mindre hus nästa). Dock är jag väldigt duktig på att dra fram dammsugaren när han är bakis eller ser något bra program m.m :)


Redan torsdag?!

Har bäddat ner mig i sängen och kan fasen inte slita mig från jäkla WF! Lägger en så måste jag lägga, så; sluta lägga annars får jag aldrig sova!!! Har varit en lång dag med 11 timmar jobb och så blir det jobb även i helgen så kanske söndagen är fri, håller tummarna till sol då!!!

P.s såg just på The boat that rocked. En skön film som ni måste se.

God natt, och sluta spela ;)


Kvinnodagen

Sitter på konkurrens kurs :) Scratch har utbildning i hur man gör manikyrer på sig själv. Passande på kvinnodagen. J är så lat så D får göra åt henne!


Många bollar...

Har bäddat ner mig i soffan då jag håller på att förfrysa mina fossingar. Grey's på tv, dubbelavsnitt!! Yea! I pauserna lackar jag naglarna (blå så de matchar mina fötter, haha) och spelar WF. Kan det bli mer slappt?!


My girl

Hittade denna bild på min underbara systerdotter. Redan en rockertjej :) kolla handen! Ska nog köpa lite coola barnkläder så hon inte bara har rosa!


Måndags pepp

Då var det måndag igen. Gör inte så mycket då det fina vädret försvann med helgen.

Nu lite egopepp och kaffe. Har aldrig läst Ego och jag hoppas bara jag blir lite ego efter att ha läst den. :)

Trevlig måndag!


Vaken

Ligger nerbäddad i soffan och kikar på Vasaloppet. Mår väldigt bra och jag tror det beror på att vi åt så jäkla mycket god mat och dansade mellan rätterna. Första gången jag åt libanesisk mat och det var super gott, detta kommer vi nog göra igen!


Best friends!

Love My friends!!! Men jag tror jag kommer må lite dåligt ;) M får ta hand om mig. Natti natt alla!!!!


Libanon

Mat, och bara förrätt än så länge!

 


Sky

Är och dricker vin hos bästa K, mys pys!


Som ny

Idag har det varit fokus på Grodan, och vissa saker skulle hon nog skippa. Som att duscha. Men gott luktar hon :)


Walking in the sun

Jag och Grodan passar på att ta en långis när det är strålande sol. Skitig blev hon med, tur att det bara rinner av pälsen när det torkar. Inte lika kul då jag just städat.

Nu ut i solen med en kaffe. Lapar sol så mycket jag bara kan när jag är ledig. Känner mig redan bättre i kroppen, sol är min medicin!


Lunch

Går upp i lunchrummet och ser att de bjuder på godis, inte lite heller! Synd att jag inte är en godisgris, skulle det legat chips så skulle det vara slut nu!


God morgon Mars

Sitter i soffan och försöker piggna till och ska man tro väderkanalen så kommer det att bli sol i helgen! Dock är det fullbokat för mig på lördag men får njuta till max på söndag.

Nu till jobbet. Inte lika kul när man aldrig ser dagsljus där jag jobbar :( får stå några extra minuter utanför.


RSS 2.0