Världens bästa

Finns det något som är mer underbart än att komma hem till ett nystädat hus och ett tvättberg som växt i 3 veckor har blivit strykt?! Plus att man är slutkörd och inte helt på G så blir det ännu bättre!

Tack mami för att du tar hand om mig!




Tip tips tips

Nu kommer ett tips om en ny sida för alla Er som älskar naglar!

nailobsession.se

Klicka er in och följ med i nageldjungeln.



Obsession, ja det har iaf jag!

Sorry tusen gånger om

Jag har satt bloggen åt sidan ett tag och mina nära och kära klagar på detta! Jag ber om ursäkt tusen gånger om! Jag har lite saker runtom att pyssla med som jag inte avslöjar, hehe. Eller så kanske jag inte har något roligt att skriva om. Välj själva :)

Ska ta mig i kragen så snart jag har fiskat upp mina hjärnceller ur kaffekoppen. Haha!

Va hos läkaren idag och har fått godkänt på besiktningen, redo för 2011! Wrooom wrooom.

                                       

                                           Aktivitet fanns, om än ganska låg!

Fyrkantiga ögon

Filmkväll såklart! Idag blev det The Expendables. Fick inte fram en enda länk till en trailer, men det var nog lika bra det! Tycker den var dålig. Kanske därför det inte gick att få fram?!

En rulle med alla större actionskådisar. Stallone, Jet Li, Dolph Lundgren, Bruce Willis och några fler. The oldies are back! Lite den känslan fick jag. Gubbrna blir lite skjutglada i en ganska dålig actionfilm.




Solsidan efter var mycket bättre! Ska genast lägga upp ett system här hemma! Vad som är värt vad, Haha!


Back to the cyberworld

Så då har datorn varit avstängd för ett tag. Inget bloggande inget shoppande ingenting som har med datorn att göra! Kan varmt rekommendera att alla stänger av den för några dagar för att slappna av lite.

Telefonen skulle vara av med men då jag köpt en ny så har jag suttit och lekt med den. Älskar HTC Legend!

Då får jag hoppas att jag inte glömt bloggen :) Fixar och trixar med en annan sak nämligen. Eller just nu är det inte jag, jaja... säger mer sen!

Dax att ta Grodan till dagis! Trevlig dag alla!

Cliniderm, ja tack!

Buzzador skickade hem ett paket till mig med Cliniderm i! Dessa produkter började jag genast att använda!

Detta är en hudvårdsserie anpassat för kvinnorna i Norden. Detta ville jag genast testa då jag dels utsätter mig för kyla när jag åker till norrland ett par gånger om året!

Så när jag åkte dit för att stressa av så följde dessa med mig och jag blev stormförtjust i dem! Kände genast att jag fick en återfuktande hy! Serum har jag aldrig testat med någon kräm förut men älskade denna! Ingen av produkterna lämnar en kladdig hinna efter sig, STORT +! Jag ska absolut kompletera med Ideal Balance Skin Tonic!

Älskar även produkter med pumpflaska!


Dessa produkter hittar du på apoteket!

Legend

Det bidde en Legend! Och just nu är jag supernöjd med det!!!! Ska bara lära mig allt, haha! Kan svara, meila och surfa. Nu måste jag bara ställa in så man kan blogga från den, kan ju inte skriva inlägg! Nån kanske har svar så jag slipper leta?!


HTC eller Iphone? Hjälp!

Då var det dax att välja telefon! Lika jobbigt var gång. Min gick sönder 3 gånger på 5 månader så nu ska jag välja någon som inte heter Vivaz Pro!

Är sugen på en HTC telefon och detta klipp från Youtube gjorde att det lutar åt det. Vill ha en bra kamera, kunna surfa och meila. Mer avancerat behöver jag inte!

Någon som vet vad man ska välja (utan att hela kontot går till en telefon)!?


Lugnt & sönt

Jag är i trans. Kan det bli vackrare eller tystare?! Tror inte det!

Snö snö och mera snö

Härliga väder! Snö i mängder och det bara fortsätter! Börjar äntligen slappna av lite men känner mig ännu ganska spänd i kroppen, men tids nog så. Kanske ska börja med att stänga av datorn, haha! Telefonen är iaf på ljudlöst.

En som slappnar av är Grodan. Sover som en stock just nu. Härligt att se någon njuta så mycket av snö. Ska nog väcka henne snart och ta med henne ut!



7 jan=hårfärg?

Haha, jag bara retas.

Idag vill jag säga grattis till min underbara syster!!! Och förlåt att jag inte är hemma och firar med dig! Hoppas du får en underbar dag med tårta och skumpa!

L♥ve U!

Karate Kid

Igår kväll blev det Karate Kid. En nyare tappning på orginalen där rättvisan segrar. En härlig film med Will Smith´s son och så min favvo Jackie Chan.


Cliniderm boosta

Cliniderm damp ner i lådan härom dan. Detta ska bli trevligt att testa! Någon som gjort det?


2011

Och så var det ett nytt år! Hoppas alla haft det trevligt! Själva blev det ett lungt nyår. Sällskapsresan gick på högsta volym på TV:n, haha! Det var för vår stackars hund som höll på att få hjärnblödning av allt ljud!

Absolut ska man få smälla på nyår men inte året om som snorungarna gör här!!! Det är olaglit och jag hoppas fler än jag gör en polisanmälan! Inte bara våra hundar utan alla andra djur drabbas svårt av detta skjutande! Nog om det.

Detta år känner jag på mig att det kommer att bli ett härligt år, och för min del måste jag komma igång med att stressa av! Kanske ska börja på yoga?! Men då blir jag väl stressad av att ta mig dit och hem m.m. Haha! Tips på avstressande saker att göra?!



Älsklingen och jag vid 12 slaget.

RSS 2.0