vatten & vin el vin & vatten...

Igår var jag som sagt borta hela dagen. Först var jag och tjänade lite pengar så man har mat på bordet och sedan åkte man 2 timmar bort till landet för att göra sig av med några fler hjärnceller, haha!

T flyttade in i en ny lägenhet och det skulle vi fira! Fira med vin och vattenpipa. Alltid lika härligt gäng, love U girls!




Jobbar för att få igång vattenpipan, äpple & citron!

Norrtan, here I come...

Ikväll blir det avgång till min vän T. Ska få se hur hon bor nu när hon har flyttat! Kan lova att det kommer att bli en massa mys med kissekatterna med, såååå söta!

Ska inte säga något som flyttat från sthlm´s innerstad men, Fasen vad långt det blir att åka när man ska hem!!! T, jag tror att det är dax att ta sig ännu en bit längre bort, haha!

Och jag ber om ursäkt för att jag missade min fräckis, dagarna bara svissar förbi!

Dejt...

...ja. Idag har jag haft en dejt med städskåpet. Rent har det blivit, på nederbotten iaf. Och mellan all städning så försöker jag fortfarande att titta klart på SATC boxen.

Vi har även varit på IKEA och shoppat loss till vår walk in closet som kommer att bli väldigt dyr, men fin i slutändan. Smakprov fick ni ju, men det är en ganska lång väg kvar.

Och så har jag även tränat lite idag. Det får man på köpet när man bor i hus när snön faller. Skottade halva delen innan det var dax för 4 koppar kaffe och ännu mer snöfall. Grrr.




ACDC rockers

Jaha, idag var det bara att packa på sig massor av kläder för det var dax att frysa häcken av sig. Dock så var tågen ca 45 minuter sena, som vanligt, så jag missade en bra plats i kön. Jag skulle alltså ta mig till stan för att försöka få biljetter till ACDC som ska spela på Stadion i sommar!

Fick plats 96 i kön och var osäker på hur det skulle gå. Några idioter tältade längst fram, den enda jag skulle kunna göra en sådan sak för är väl om man skulle få en Gucci väska eller något åt det hållet, haha! Men men, deras pudelhår värmde väl.

Tur var att syrran satt på nätet samtidigt så hon fick tag i dem före mig, så jag frös alltså i onödan, men vi har biljetterna!

Nu ska jag bara kolla youtube, se vilka fan ACDC är, haha!




Min plats i kön.



Visst platsar jag bland hårdrockarna, frågade om biljetterna till Backstreet Boys såldes här! Hehe!

Snabba stålars...

Har just kommit hem från jobbet och ska krypa ner med något varmt. Det är ju svin kallt ute. Inte lika torr luft som tidigare. Men i övermorgon kommer det mer snö! Jippie!

Igår blev det lungt. Biokväll. Snabba Cash blev det och den var skitdålig! Har inte läst boken och nu när jag tycker att filmen är skit så vill jag inte ens läsa den. Skulle den visas på Tv skulle jag inte ens se den igen. Ok, jag tror ni fattar hur dålig jag tycker att den är
!
  

                 

Det blev en pojke...

L blev äntligen mamma åt en "miniryss" igår! En Maxim kom fram tidigare än väntat då han var beräknad till nästa fredag! Tur att pappa hann komma och klippa navelsträngen, haha!

Puss på er♥

                                             


Älgkött...

...då menar jag inte motsvarigheten till lammkött, haha!

När M var i norrland för att köpa skotern så fick han med en hel kasse med godsaker!!!! Den var full men älgkött! Snacka om att man kommer att bli bortskämd efter dessa kommande måltider...

Idag blir det tjälknöl (som han började tillaga igår kväll!), bakpotatis med västerbottensost och kantarellsås! MMMmmmmums!

Bortskämd? Kanske!

Shoppa dig smal...

... vad f.. n!? Nu Måste jag Lägga ner det här med internet shopping!

Enligt en ny brittisk studie förbrukar du 385 kalorier på en timmes shopping. Det kan jämföras med 309 kalorier gympapass för ett. Come again?

Är inte detta den underbaraste ursäkten?! Jag ska ta Ett träningspass, Ge mig guldkortet. Ju Längre Pengarna räcker desto mer shoppar jag, som resulterar I ett grymt träningspass!

Detta inebär ... shop til you drop!

                                          
                                           Artikel & bild, aftonbladet.

Härliga låtar...

Sitter och lyssnar på Erik Grönwall! Grym skiva. Eller rättare sagt så är det grymma låtar och det känns kul att han valt att sjunga dessa eftersom han har en grym röst.

Så fort min kära syster tänker sluta sitta i telen samtidigt som jag lackar hennes naglar så drar jag på volymen till denna underbara skiva!

Tipps på fler braiga låtar eller skivor?!


       

Sms Penis

Förfrågan om min nya frissa har kommit på tal från ett fåtal... Ska försöka lägga upp om jag får en bra bild. Annars får vissa se det nästa helg ;) Och andra kanske imorgon...

Och så var det dax för fredagsfräckisen. Jag satt och kollade igenom mina gamla sms och hittade detta som kanske inte är en fräckis men som jag vet att Ni tjejor kommer att skratta lite åt.

Jag, herr Penis, begär löneförhöjning pga:
* Jag utför kroppsarbete och arbetar på stora djup.
* Jag har aldrig ledigt på helger och arbetar i fuktig miljö.
* Min arbetsplats är mörk och har dålig ventilation.
* Mitt arbete utsätter mig för smittorisker.

Kära herr Penis, efter noga övervägande har förvaltningen beslutat att ge avslag pga:
* Ni arbetar inte 8 timmar i stäck.
* Ni somnar redan efter kortvarit arbete.
* Ni följer inte ledningens anvisningar.
* Ni arbetar sällan på anvisad plats, utan uppehåller er ofta på andra platser.
* Ni tar inget eget initiativ, måste sättas under press och bli snällt behandlad innan ni börjar arbeta.
* Er arbetsplats är smutsig när ni lämnar den och ni följer sällan säkerhetsföreskrifter tex användandet av skyddskläder.
* Ni tar aldrig dubbelskift och tar pension långt före 65.
* Ni lämnar ofta anvisad plats utan att slutföra arbete

 
                   

Filmkväll

Tror vi såg en av de sämre filmer jag sett igår. Såg inte någon trailer innan så vi visste inte vad vi gav oss in på. Filmen heter Land of th lost.

Skitdålig, men ni får avgöra själva...



 

Rött...

Nu är jag klippt och jag känner inte att jag ångrat mig då det blev längre än jag tänkt mig. Vet dock inte hur bra det skulle blivit om hon gjort det kortare, kanske skulle se ut som en pojke!

Ska färga det idag så blir det super, lite tamt nu när man inte har nån lite starkare nyans. Visar sen!

Blå?!

Igår blev det inte så mycket vid datorn då jag trodde jag skulle spy! Blev nämligen attakerad av en dörr på jobbet. Gick samtidigt som jag öppnade dörren som sedan gick tillbaka vilket slutade med att jag gick in i den och fick två bulor! Tur att jag inte blev alltför blå men satan vad ont det gör när jag skrattar! Ska göra en skylt med texten haha på!

Imorgon blir det bye bye långa hår! Ska klippa mig! Jippie! Har funderat på kort ett bra tag men har inte kommit till skott. Skulle man ångra sig så växer det ut! Det är ju inte guld. Diskuterade detta idag med några och många sa att killar har en bild av att tjejer ska ha långt, tycker de att det är kvinnligare?!

Själv tycker jag att långt är supersnyggt men det bara är där! Kort hår blir mer styling och det händer mer, men det beror på hur man klipper sig dock. Själv tycker jag att det är lite mer sting i kort hår. Känns som om man har mer fart i sig som kort, min åsikt. 

Så kort och rött ska det bli!


                                         454

Drömmer mig bort...


Efter förra inlägget var jag ju bara tvungen att se om det kommit ut någon trailer på Eclipse! Inga bra eller så hittar jag dem inte. Men efter allt detta prat tror jag att jag ska tappa upp ett bad och fortsätta på sista delen. Jag ska helt enkelt drömma mig bort till vampyrernas värld. Ibland behöver man komma bort ifrån sin egen värld.

Har ni inte läst dem så kan jag bara säga, börjar ni kommer ni inte kunna sluta!




Liggsår...

Tog mig knappt upp ur sängen efter denna hårda helg. Vågade knappt titta på kroppen (inte bilringarna) för att se om jag fått liggsår efter mitt SATC maraton, och lite vampyrfilm :)

Min vän L fattade nog inte riktigt att jag inte tyckte om Varmpyrerna och jag har ju försökt en gång! Men efter det gav jag den ytterligare en chans... och ok, han e väl snygg men i del 2 så är väl ändå varulven snyggare. Eller?!

Tror faktiskt att man blev kär i själva kärlekshistorien! Vilken våldsam kärlek, men ändå så underbar! Nu lät jag som en jäkla romantiker, vakna upp till verkligheten där det inte finns vampyrer som kan dö för din skull och varulvar med ett sixpack, haha! Eller.....

Är inne på fjärde boken och längtar faktiskt efter del 3 på film. Men än är jag inte ett gråtande fans.

Nu ska jag fortsätta jobba på mina liggsår...



Tappa körkortet?!

Då var vi med skoter! M hittade en Polaris uppe i V och slog till så vi har något att göra i påsk! Ska bli superkul! Nu kommer äntligen mitt körkort till användning, haha.

Får väl se om jag får köra, sist jag körde en skoter höll jag på att krossa den som stod brevid, men det är en annan historia!

Jag ser det framför mig, jag blir dumpad i en snödriva och sitter och solar, det är jag iaf bra på, hehe!



TGIF fräckis

M är ju inte hemma så det blir jag som får stå fr fräckisen, bara det att jag är snäppet sämre på sådant. Men jag gör ett försök....

En man går till doktorn för att söka hjälp för sin värkande armbåge. När han kommer in i undersökningsrummet finner han att doktorn är ute och att det i stället står en stor dator mitt i rummet.

"Urinprovet, tack!" sa datorn.
Mannen blev förvånad men satte in sin burk med urinprov i en lucka på maskinens framsida. Luckan stängs och maskinen börjar skramla och skaka. Efter en minut kommer det ut en remsa ur datorn och mannen läser:
"Tennisarmbåge. Kom igen om en vecka"
Mannen går därifrån , inte helt nöjd, så han bestämmer sig för att driva lite med maskinen nästa gång.

En vecka senare, när han går tilbaka förbereder han en burk med urin från både frun, dottern och sonen. Som kronan på verket drar han en handtralla och lägger lite säd i burken. Han går tillbaks till läkaren och möts av samma maskin igen. På maskinens uppmaning ställer han in burken i luckan och maskinen skramlar igång. Den här gången tar det betydligt längre tid innan remsan kommer ut. Mannen tar upp remsan och läser:
"Din son röker hasch. Din dotter är gravid. Din fru är otrogen. Och om du inte slutar onanera kommer du aldrig bli av med tennisarmbågen."
  

Hoppas ni får en underbar fredagskväll! ♥

Kvällen är räddad...

Kände mig ruggigt dålig, tom så jag sovit ett par timmar och vaknat upp nu på kvällen. Tur då att min syster har lånat SATC boxen!

Kvällen är räddad, bäddar ner mig i soffan och slår på boxen med en treo. Härlig kväll med andra ord, haha!

Har hunnit se några avsnitt och det är så att jag känner för att fortsätta med vår walk in closet när man ser på denna underbara serie! Men det får vänta tills jag känner mig bättre.


Biokväll

Igår blev det en sen kväll, för mig iallafall som brukar somna innan tio. Va iväg på bio med syrran och såg Did you hear about the Morgans? En rolig film men när man sett trailern så har man sett det som är roligast. Fast så är det väl alltid!?

Ska ni se den titta inte på klippet, den var rolig och väl värd att se tycker jag då det inte görs så roliga filmer längre. Eller så är det bara jag som har en väldigt konstig humor, haha!

Får väl se vad min fredagsfräckis består av då M inte är hemma så får jag lösa det själv, då det är "hans" inlägg!


Finns det en sida...

... som bojkottar SL och allt runt omkting dem?!

Gick till bussen igår, fjärde gången, och den skulle gå! Ringde SL och det var inte vagnsfel då. 20 minuter senare gick jag till bussen och den kom inte, inte bussen efter heller! Lite jobbigt då det bara går 2 bussar i timmen!

Ska gå ut igen idag och jag lovar att jag ska ha mina busspengar tillbaka, förlorad arbetstid (tar 2,10 och inte 50 min) och för dagisplatsen då jag inte kommer till dagis om inte den bussen går!!!!

Tror inte jag kan bli argare, phhuu!

Ne nu ska jag försöka ta mig till jobbet!

Kram♥

Ut med julen

Igår åkte julen ut. Mami rensade bort granen när vi va på jobbet och det är nog det tråkigaste som finns, att ta bort julgranen. Vi slapp det men hon glömde bort att ta julgransfoten så den rös fast, haha!

Fick såga lite och så hoppas vi att den inte tog någon skada.

Så nu sitter jag och funderar på om jag ska chansa på bussen nu när man ska till dagis eller inte. På tre dagar har bussen haft vagnsfel tre dagar! Har tagit upp till två timmar och tio minuter som mest istället för 40 minuter att ta sig till jobbet! Har en enda linje och en buss som går 2 gånger i timmen och så fungerar det inte!

SL, detta är inte acceptabelt!




En isig julfot, haha!

Walk in closet

Helgen har gått för fort! Har pysslat på som galningar i vår walk in closet och det börjar hända grejer, även då det är massor kvar!

Tänkte ge er en tjuvtitt.




Tapeten, mycket snyggare i verkligheten. Matt med en slags frostad ton i.



Tapeten blir en fondvägg med lila runt omkring. (f..n, skitig lins)



Ena sidan har jag börjat ta som gisslan, haha! Fasen vad vi tjejor har tillbehör!

haha

Roligt... Måste börja se över vilka fredags fräckisar som kommer upp! :)

TGIF

Först och främst vill jag säga ett stort grattis till min syster som blev ett gråare hårstrå äldre (kommer få sota för detta), haha!

Sen vill jag bara säga att jag inte varit så "datakåt" och vet inte riktigt när jag kommer få tillbaka suget till att skriva. Härligt när man har en blogg va?! Men jag ska göra mitt bästa, det är ju faktiskt till för att skriva av sig!

Och sen har jul och nyår dundrat förbi så jag glömt bort fredagsfräckisen! Här kommer den!

4 sextips för att piffa till det i vintermörkret...

Indianen:Ta tjejen bakifrån. Byt hål utan förvarning och tryck in den så hon skriker.Ta snabbt handen till och från framför hennes mun.

Piraten: Ta tjejen bakifrån. Precis när du ska komma drar du dig ur och spottar henne på ryggen. När hon tror att det gick för dig och vänder på sig så skjuter du satsen i ögat. När hon springer iväg med ena handen på ögat så knäar du henne på låret så hon hoppar som en pirat.

Spöket: Ta tjejen bakifrån. Ha en kompis gömd i garderoben och byt snabbt utan att hon märker något. Sprng sen ut runt huset till fönstret och vinka till henne.

Rodeo: Ta tjejen bakifrån. Ta ett ordentligt tag samtidigt som du lutar dig fram och viskar " Det här gillar din mamma också ". Sen är det bara att se hur länge du kan hålla dig kvar....

Herre min gud!!!

Var precis ute med gumman på den sista promenaden och fy satan vad kallt det är!!! Minus 20,9!!! Och det blir kallare och kallare, kaminen går på fullgång!

Det e så deprimerande att jag kollar resor till värmen och drömmer mig bort. Bort till Paradise Resort på Koh chang!

Slängde med en filmsnutt på vårt underbara hotell, en bungalow med egen pool och egen jacuzzi och ingen insyn!!
Nice! Längtar!


Film söndag

Härligt då söndagen blev en slappar dag med mycket film! Jag och syrran gick och såg New Moon, ett under hon fick med mig då jag såg ettan och tyckte den var sååå dålig! Läste ut boken iaf så jag kunde se filmen. Och som alltid är böckerna sååå mycket bättre. I utbyte ska hon se skräckis med mig, mwwooohhhhaaa!

Hyrde även Inglourious Basterds av Tarantino. Trodde det skulle va lite av en komedi när jag såg trailern, men det var snarare en splatterfilm. Konstigt när det är Tarantino!? Men nu har jag sett den och den var ok, trodde på lite mer handling då det kändes som om det stod still lite.


2010

Då hoppas vi på ett härligt år nu! Inne på dag 2 och man börjar återhämta sig. Man har inte samma ungdomliga kropp som för 10 år sedan då man klarade och festa till 5 på morgonen och direkt till jobbet! Nej, nej. Red Bull drinkarna som skulle hålla mig vaken till efter 12 slaget gjorde mig snarare knäpp på fredag morgon!

Men det var ett lyckat nyår med god mat och härliga vänner!



Nyårsdukningen


Jag och M


Jag och syrran

RSS 2.0