Snart så....

Vet att det är trist när man tjatar men satan vad trött jag är. Det stormade så mycket i går att man vaknade med 10 minuters mellanrum. Och inte är jag utvilad än.

Men.... om 6 dagar så åker vi!!!! Får väl sova i solstolen där nere. Sist vi var iväg var 1 1/2 år sedan!!! Länge sedan nu. Då var vi i Thailand. Älskar verkligen det landet!!!



Så här fint bodde vi då!

Tack Tjejer!!!

I fredags så fick jag en fin liten påse av bästa vänner. Vi skulle som sagt äta lite gott och fira av mig. Jag rymmer till Mexico när jag fyller 30!!! Kan inte fatta att jag blir så gammal, jag lämnar siffran 2 och går in på 3!!!!! Haha.



Har länge kikat på ringen från Edblad, fick även tillhörande örhängen. Victoria Secret och choklad är ju som sagt inget man tackar nej till heller!!!

Marknad

Första advent och traditionen är att gå på marknad där vi bor. Trist regnväder och få tält gjorde att vi gick upp och köpte munkar och bollar, vände hem och drack kaffe. Mysigt det med.


Mys med bästa!

Efter fredagens jobb så mötte jag upp bästa K & J för att äta lite sushi på Sushi Devil! Super mysig kväll med kanske ngt glas för mycket, haha!


Mina nya Icebugs

Idag fick jag paket från Stenmarks Maskin AB (snöskoterfirma). Ingen rosa skoter i men ett par nya skor. Min man beställde hem nya vinteskor åt mig då jag har haft.... jag vet faktiskt inte vad jag har gått med innan. Men vinterskor behövdes.



Grrrrrrrr rör inte lejonet!

Hämtade Grodan hos syster och T, självklart ska hon bära lejonet själv! Hälften så stor som hon själv :)


3 år!

3 år har jag haft sidan nu!? Helt galet skulle jag vilja säga. Det började med en nisch och den har slutat mer som en dagbok då familj och vänner skulle få se vad som händer i livet. Nu tror jag dock att det bara är människor jag inte känner här! Kanske för att man umgås med vissa hela tiden som inte behöver uppdateras :)

Grattis till colorismyobsession!

              Monte Carlo

Inköp, nya klänningar!

Fick hem ett paket från Nelly för några veckor sedan. Tog fram dem för provning, det kan ju vara en fördel om de passar också! Och de gjorde dem! Det bästa med att åka utomlands på vintern är att man kan fynda klänningar nu. Hatar annars att köpa saker som inte är för säsong men det är då man hittar kapen.

Fotade dem men de är ju som alltid sååå mycket snyggare live!








Baka! Jag?

Jag har varit ute med Grodan och handlat och städat! Så nu ska jag sätta igång och baka! Jag hoppas att jag klarar detta, haha! Det är så fint väder så jag ska ta och gå ut igen efter jag är klar, om jag blir klar. (vad många jag det blev, egenkär, haha)

Grodan ville se vad jag höll på med!



Och nu bakdax!


På språng

På väg till jobbet och har missat att hm här släpp på nya kollektionen.

Tiden flyger!

Det är knappt så man vet vad det är för dag eller senast jag var inne här! Längtar så till helgen!!! Jag som sa att jag inte skulle boka in ngt fram till semestern, men icke! 2 saker som jag har och kanske ytterligare en sak. Men det gör ju inget när det är roliga saker!

Nu ska jag väcka odjuret. Hon ligger brevid mig och snarkar! Mysigt! Dagisdax.



Var bara tvungen att ta denna bild. Grodan somnade hos M när vi kollade på Tv.

Divinemagazine & Jag

Bläddrade i Divinemagazine och såg denna artikel! 4 sidor med lilla mig (sid 32-35)! Haha! Ovant om inte annat, jag som trivs bra bakom kameran och fixar naglarna så hamna man själv i tidningen! Nice!


Fotokurs

Ja, lärde jag mig ngt?! Haha! Jag var så duktig som både hängde med och hann skriva samtidigt! Och dessutom förstod vad han sa (läste en bok innan)! Men efter en timme så började mina fina anteckningar bli glesare och glesare! Han pratade snabbt och bläddrade med bilderna snabbt. Tur att det var en fotokurs! Plockade fram min kamera, stängde av blixten och fotade mig igenom anteckningarna!

Dessutom gjorde jag det på auto! Ajaj! Våga Vägra Auto var det nya som vi lärde oss, och ja jag ska ta efter det nu! Kul var det!


Kommer jag lära mig ngt nytt?


Grattis på farsdag!

Ska passa på att säga grattis till pappi, tror inte han ens vet att det är farsdag men nu vet du! Kram på dig ♥



Jag och pappsen för bra många år sedan, kan det vara kanske 29?! Ganska lika va?

Älsklingar

Idag är det farsdag och förutom att gratta pappsen så vill jag även säga att jag älskar dig M! Vi har inga barn men man kan faktiskt räkna Grodan som ett barn då det är dagis, läkarbesök, vem kan vara "barnvakt" osv. Så grattis M på farsdag, :)

Packat klart?!

Nu ska jag försöka varva ner lite. Och i morgon eftermiddag så börjar jag varva ner på riktigt innan semestern för då har jag nog inga jobb inbokade (om inte M har något på G för då säger jag inte nej). Ska även få M att varva ner lite pö om pö om det går för att vi inte ska ligga helt döda i solstolarna, fast det är väl det man kanske ska göra.

Ne nu ska jag få ner allt detta i en så liten väska som möjligt då jag ska åka till Västerås med bossen.



Vad ska vi göra med allt detta?! Och det är bara hälften!

Rå om dig själv ibland!

Har verkligen blivit människa igen efter en ledig dag! Så nice! Efter att ha varit ute med Grodan slog jag på Love and other drugs med en kopp kaffe så klart :) Och funderar på ett varmt bad med en bok. Man behöver verkligen sånt ibland och speciellt när stressen kommer fram i kroppen. Men jag skulle behöva förbereda inför nästa projekt, måste man på en ledig dag?!


Uteliv

Jag som älskar hösten för alla härliga färger! Det som jag inte gillar är att kratta upp alla färger :) Det possitiva är att jag får vara ute i luften och ett träningspass blir av! Tar en jäkla tid att kratta men Grodan hittade ett borttappat ben i lövhögarna, possitivt!







Grodan inspekterar.

Swarovski i paketet!

Mami ville absolut att jag skulle ha min födelsedagspresent nu då jag inte är hemma när jag fyller år. Tänkte att jag skulle baka och bjuda på tårta innan vi drar men får nog göra det ganska snart.

Mami har en favvobutik och det förvånar mig inte att det var därifrån min underbara present kom ifrån. Och jag som dessutom älsakr smycken!




Babyproffsen

Är iväg med syster och tittar på babykläder och det finns så mycket gulligt och sött. Hittade dock något till mig själv! Dregelhaklappar 3 för 99:- :) Bra när man sover (tydligen) M tycker att jag har för mycket saliv, haha!


Trötter

Idag blev det en 13:e jobbar dagen. Inget långt pass idag dock. Ögonen faller ihop och jag vet att jag kommer att sova som ett barn!

Nu lagar älsklingen middag och jag försöker hålla mig vaken. Ska bjuda syster och sambo på middag då de inte har ngt kök. Ska även få henne att se en skräckis med mig senare. Får se om jag kommer att se den själv. Kanske ngn annan som vill se? :)



Systers kök. Smalmat :)

Fina höst! Varma Höst!

Jag är lite osäker när det kommer till vädret! Det är november och lite väl varmt för årstiden! Själv älskar jag hösten då det är så vackra färger och man kan ligga hemma och mysa med sina älsklingar! Kanske ska ta mig tid för det då både M och jag har jobbat massor. Tror faktiskt jag måste jobba helg igen med lite saker, men kul är det!

Då ska jag ta mig iväg och jobba (11:e dagen) längtar efter en sovmorgon :)


Mitt i stan!


AW med bästa K


Hon sjunger bättre än mig :)

Jag tror detta är de sötaste syskonparet just nu! En 5 åring som rappar Nickis låt Superbass. Kolla hela videon och kolla även in syster yster som står brevid för moraliskt stöd! ♥


RSS 2.0