Handskar

Då jag har för vana att vela när jag hittar saker jag vill ha så köpte jag igår (sista paret i min strl)handskarna jag suktat efter. Tycker de är supersnygga! Så ska jag köpa en ny jacka när jag åker till mamsen. Tänk, en svart skinnjacka med turkosa vantar som bryter av, super snyggt. Fast man får hoppas att denna sommar inte blir lika kall som förra året, så man slipper använda dem. Då kunde inte vi sitta ute på kvällarna :(




joggingrunda

Va just ute en timme med sessan, mer för att jag inte stängde in mig på gymet, så jag behövde röra på mig och tog med mig M. På vägen stannade vi till då vi fann killingar. Så sött! Vi stötte även på en till japanare på vägen hem. Har sett dem nån gång men nu stannade vi och hälsade och deras tik betedde sig som Mischka. Alltså, jag har inte gjort henne konstig, de är såna. Haha.



Killingarna skuttar omkring.



Mischka ville vara med.



Hon försöker ta sig in.

Tokyo Jane

Som jag blir sur! När jag hittar saker så går jag och velar och tänker att jag köper sen! Nu när jag hittade ett Tokyo Jane armband så tog den slut på några timmar. Spanade in ett limegrönt armband som jag ville ha till mitt redan inköpta rosa. Gult skulle va snyggt också men jag vet inte, jag spanade ju in de limegröna. Ser nån vart de säljs så skriv! Jag måste väl ha lärt mig vid detta laget att man ska köpa när man ser dem! Såg ett par handskar så vi får se om de finns kvar idag nu när jag velat i nån vecka!

armband

Morning

Äntligen fungerar sidan igen, har inte kunnat ta mig in på nån dag! Men nu är jag istället försenad och måste rusa, tur att kaffekopparna gjorde mig pigg, haha.

Trevlig dag!

Prosit

Jag verkligen försöker sitta i solen för att få nån ynka färg, men icke. Jäkla pollen är hemsk och jag ser björken framför mig, den börjar knoppa så värre kommer det att bli. Får gå in och städa eller något medans alla ni andra njuter av solen.

Nya markiser

När jag kom hem idag så fick jag syn på att våra nya markiser ifrån webbmarkis satt på plats. Min M slet idag med att få upp dessa så vi inte kommer att steka ihjäl oss. Blev faktiskt väldigt snyggt då de matchar parasollen.





Här ovan ser ni vår ugglekompis som ska jaga iväg fåglarna men duvorna har tydligen fattat att han är ganska lat så de brukar dela antenn med honom, argh. (han är inte äkta)

Nej, nu ska jag slå mig ner i soffan och kolla på lite speedway. Äntligen drar säsongen igång och idag går GP:t i Prag.

God kväll på er ♥

Äntligen fredag!

Skönt med fredag, men lite sliten är jag nog från igår (för obekväma skor) då det var prisutdelning i Stadshuset, Beauty awards 2009. Galan ägde rum i Blå hallen och David Hellenius var konferencier. Det var en stor bonus tycker jag. Han är så jäkla skön. Även David DaSilva från Let´s Dance och Emilia bjöd på show.

Maten var bara ok men jag undrar om det är för att man blivit kräsen då sambon är den bästa kocken! Det blev Laxsymfoni med nybakat kuvertbröd till förrätt. Kalvytterfilé med potatisterrin till huvudrätt och svalka vaniljglasstårta med
marinerande jordgubbar till dessär.

Här kommer lite suddiga bilder. Inte så roliga kort, dom finns på nån annan kamera som kom ihåg att fota.







Dukningen från ovan.



Laxsymfonin.



DaSilva bjuder på dans.



Härliga David Hellenius.


Supernice att få äta middag i Stadshuset tycker jag, undrar om jag satt på Knugens plats, haha.

Solsken

Så härligt med lite värme, vi fick sol förra veckan men det var ISKALLT då! Va ute på en lite längre promenad då det var så skönt men sessan var inte lika sugen mot slutet. Var nog en jobbigt med värmen. Hon byter till sommarpäls men jag tror det är jobbigare för mig och M då vi får hennes "kläder" på oss, haha.

Just nu solar hon och jag lackar tassarna på mig då det är party ikväll! Beauty awards 2009 i Stadshuset blir det. Håll tummarna för Depend, vi är nominerade i två kategorier. Ögonmekeup under 180:-, Depend Sparkling Glitter och Svensk Produkt (vilket jag tycker är superkul!) Depend Mirakel Kit.





Sessan försöker bli brunare än mig, ihhhh.

god morgon

Hej alla glada!!! Är som vanligt trött och hann inte riktigt med att skriva igår. Blev lite träning och sen lovade jag syrran att lacka naglarna och självklart glömde jag ta en bild, men det blev inget märkvärdigt.

Denna tillställning som kommer imorgon, hmmmm. Varför går man aldrig på sådant?! Jag märker att det inte finns något som jag äger som passar in på en finare fest! Allt är  "vanlig" fest om ni förstår vad jag menar. Väska t ex, har massor men ingen som passar en gala!!! Vill helst inte köpa nytt för en kväll så man får ta sina vänner och kolla deras garderober, haha.

Kompisar, here I come! ♥

Rosa

                            ASOS Satin Pleated Peep Toe Platform Shoe
Ska iväg på en tillställning och vill piffa upp outfiten med accessoarer. Tänkte mig rosa. Rosa skor, armband, make och hårnål. Eller kan det bli för mycket? Nån som vet var man köper snygga hårnålar med blommor?!

TV trött

Som sagt så sitter vi och myser och en liten tjej somnade lite konstigt i knät, hihi. Ska bädda ner henne snart, själv fryser man ihjäl och hoppas att hon kommer att värma mig.




Mätt och belåten

Nu ligger vi nerbäddade framför TV:n och myser. Kallt som fasen var det ute när jag gick en sväng med sessan. Har ätit en god middag, kött med risonisallad! Så gott, det levde vi på förra sommaren. Ska ni laga nån god sallad så gör denna! Jag kan varmt rekommendera den!



Ledig

Har varit ledig härifrån ett tag. Varit dålig på att blogga men det ber jag om ursäkt för. Mycket att göra men jag är tillbaka!

God morgon alla glada!

Färger i mängder

I dag blev det lite lackning av naglar och jag tänkte att jag skulle dela med mig lite utav bilderna. Kan säga att det har blivit många lackningar nu när det varit lungt och jag måste få lite inspiration. Men här är två varianter i två färgkombinationer.






Morgon

God morgon alla glada. Är mycket seg just nu, tror det kan vara vädret. Skittrist väder men skönt då man ska vara inne och jobba hela dagen. Ska iväg och träna sen efter så jag kanske kommer i en bikini om ett par år, haha.

Ha en härlig dag ♥


Bingolotto

Har tittat på Madagaskar 2, de är helt underbara! Love it!

Men nu har vi köpt bingolotter för att vinna lite resor till värmen. Sist jag spelade måste varit för över 5 år sedan och då var det inte så här!!! Man kunde knappt lämna TV:n då det var spel och utlottningar konstant. Nu är det bara intevjuer och dansbandsmusik! Jag tror jag måste bli 65+ för att uppsaktta det här. Supertråkigt tycker jag, att det har blivit så dåligt!!! Nu är det pinsamt att detta är ytterligare vuxenpoäng i min samling. Tror vi rättar på nätet sedan för vi står inte ut med Lotta Engberg! 

Glad påsk på er alla  ♥

                                

                                   


Promenad

Härliga söndag bjuder på strålande sol igen! M tyckte vi skulle gå på en promenad så vi tog oss iväg till Görväln. Super härligt men jag är nog inte så mycket för natur för han tyckte jag gnällde lite väl mycket. Är nog en betongråtta, haha. Jag gillar att hålla mig till grusvägar men nu vet jag inte riktigt längre för där stötte vi på en orm!!!



Till andra sidan skulle vi.



Första tussilagon för mig.



Nära att bli ormbiten! Eller jag var tydligen 2 meter ifrån sa M.



Sessan blev väldigt vattensugen!

mätt och belåten

Sitter och smälter maten för fullt. Det blev grillad honungsglaserat kycklinglår med bacon, potatis och tsatsiki. Tsatsikin blev en mix med morrötter och gurka, super gott! Istället för sås blev det en smaksatt creme fraiche med chilli.

                

Efter maten så blev sessan borstad av syster yster som inte orkar med allt hår, haha. Hon byter nämligen till sommarpäls så man får i sig så mycket hår att man själv hostar hårbollar. Skämt o sido, ni som har hund vet vad jag menar.

                 

Och varje gång man tar kort ser hon ut som en eskimo, hihi.


Sol

När jag kom hem igår hade M tagit fram utemöblerna. Så nu ska jag fylla på min kaffekopp och slå mig ner ute i solen för jag har haft nog av köket för idag! Hoppas ni andra får njuta av solen. Jag vet att min vän J är i Hammarby (var det så) och tittar på kanttefotboll, go AIK! Hoppas du gör lite mål M!


Otur eller tummen mitt i handen?

Jaha. Då har jag bakat vår goda Chocochip cheesecake. Allt var frid och fröjd tills M gick, ja, här har ni ett bildspel så kan ni själva följa mig.



Alla saker på plats, bara att sätta igång.



Jag har vispat och kollar om det är färdigt. ( M är i närheten så han har koll på vad jag gör, dock inte just nu)



M har åkt iväg och tror att jag klarar av min uppgift men 5 minuter efter att dörren stängs så händer detta!



Inte gråta över spild mjölk (grädde).



Dax att mixa allt!



Nån ska ju slicka skålen, och jag förtjänade det inte.



Mmmmmmmmmmm Marabou



När jag äntligen är klar och har ångest över att smeten känns lösare än tidigare så är det dax för lite kaffe. Såklart så ska det hända något då med. + att jag även spillde ut kaffe på väg till datorn. Suck och stön. Tror inte jag kommer att få bli lämnad själv en gång till.

Morning

God morgon alla pigga! Har varit uppe ett tag nu och har hunnit med det ena och det andra! Solen är framme utan ett moln på himlen men frågan är om jag får nån sol då M har satt mig på bakning. Jag ska göra det berömda Chocochip cheesecake som jag (M) gjorde för ett tag sedan + att det ska grillas ikväll. MMMMMmmmmmmmm.


Denna bakades för ett tag sedan och nu ska det göras igen :)

               

Filipino Spring Rolls

Idag har det varit en rätt så seg dag. På morgonen gick jag förbi Klarabergskyrkan för att tända ljus, och så möts jag av en stor skylt där det står öppettider! Är det så det fungerar nu?! Skulle aldrig mötas av öppettider i en kyrka nere i Polen, där går man in utan att bli stoppad av att klockan inte hunnit bli 11:00! Men men.

Nu är jag i alla fall mätt och belåten. Vi har nämligen gett oss in på att göra vårrullar, och det blev en hit! Super gott. (alla ni som känner mig, nej jag rullade bara medans M lagade dem) Detta kommer vi absolut göra igen! Inga lemmar saknas och jag är hel, jippi! Det var ingen påskmat men det var gott.

Tack D som köpte lite saker åt mig, samt för tipsen så jag kunde rulla dem som ett proffs ♥








Make my day

Missade att lägga in den nya Nivea mascaran! Den gillade jag skarpt, fast helst vill jag inte ha en vattenfast mascara men när jag fick se slutresultatet på en illa lagd frans :) så blev jag såld. Den höll upp fransarna snyggt och den förlänger vilket jag gillar, alla gör nuförtiden bara volym.


                   



Och så måste jag visa vad som hände när jag tog bort mitt nagellack efter det. De var helt gula och vidriga. Underlacket som ska skydda mot sådant innehöll formaldehyd!!! Tänker inte säga vilket märke för att göra dålig reklam men kolla alltid sådant innan! Formaldehyd kan nämligen missfärga naglarna något grymt mycket! Kanske inte syns på bilden men jag måste ha färgade lack nu innan jag fixar dem!

Tänk på sådant om du inte vill ha nicotinenaglar!




Bläääää!!!!!

Trötter

Fattar inte att man ska va så trött. Det har inte gått något på TV:n i två dagar pga hockeyn som måste spelas bäst av sju eller vad f...n det nu är. Skaffa en jäkla egen sportkanal. Det finns ju typ hundra såna! Jaja, det gjorde ju att man somnade ännu tidigare men ändå så är man så jäkla seg. En lång jobbdag men det ska jag överleva. Många kaffekoppar.

Kram på er ♥

Halva veckan klar!

Nu är det bara två dagar kvar av arbetsveckan! Så mycket lättare att vakna idag, skulle även klara av att vakna utan kaffe! Det är för att det inte är strålande sol. Skulle det vara soligt skulle jag må dåligt av att vara instängd på jobbet.

Men fy satan vad snorig man ska vara och nu känner jag mig lite konstig i halsen. Trodde det var pollen, det är det, men halsen också. Bara man inte blir liggandes igen nu när de lovar soligt i helgen! Då ligger jag på terassen och snorar.

Trevlig dag alla, och tänk, bara två arbetsdagar kvar!

SATC 2

Nu går det rykten om att det blir dax för att boka biljetter till uppföljaren av SATC. Är lite avvaktande då det gick rykten om en vänner film, men det är många som säger att det är dax för tjejerna den 28 maj nästa år! Om det är så, jipppiiieee!

                                         

mobilbloggning

Som sagt så försökte jag ju mobilblogga förra veckan och jag glömde ju visa vad som följde med mig hem. Jag spanade in denna Bondelid t-shirt för ett tag sedan men blev lite tveksam. Men till slut var jag tvungen.

         

God morgon måndag!

Sitter med en kaffe och försöker få liv i mig själv. Måndagar är så här men det är tur att det är en kort vecka! Lackar topplack på mina väldigt färglada "klor". Får se om jag lackar om, tänkte vara lite påskig, slänger på lite fjädrar så blit det bra, haha.

                               

Sköna söndag

Alla ni som bor i Sthlm förstår varför det inte blidde nå bloggande i går. Strålande sol och man var bara tvungen att vistas utomhus. Så skönt men inte lika kul idag, men men. Vi körde grillning i går så det var vår premiär och det var så j...la gott! Kommer bli grillat nästa vecka med om vädret tillåter.

Så viskade en fågel i mitt öra att min vän L kommit hem från Spanien och är här för att stanna! Var förbi hennes mor men så var hon inte hemma, välkommen hem L!

Idag har vi jagat gardiner, och inte hittat något. Ska det vara så svårt att handla gardiner?! Är det bara Hemtex och IKEA som gäller?! Kommer säkert sluta med att vi köper metervara och syr själva. Är det någon som har tips på var man hittar gardiner eller någon bra tygbutik?!

Fredag!

Gud så skönt att det är fredag!!! Missade så klart solen men jag har hört av de som inte jobbade att det var super skönt och jag såg att folk tog av sig till linne på fikat!!! Jag har varit inne och försökt jobba medans man vet om att den härliga våren äntligen har kommit, men lite skönt är det nog att vara inne. Märker nu när jag kommit ut att det rinner och kliar i ögon och näsa och det är ingen förkylning. Har bara björk och gräs pollen (bara bara) och undrar nu om jag har något mer då inget av dessa slagit ut. Hmmm.

Jaha, nu ska man försöka att varva ner och samla lite krafter i helgen!

Trevlig kväll på Er ♥

snygga toppar

                Trina Top SEK 999, Ted Baker - NELLY.COM Nyrra Top SEK 999, Nolita - NELLY.COM

Åhhh. Såg dessa snyggingar och fick en fruktansvärd ha-känsla! Den vänstra från Ted Barker, mycket snygg. Den högra från Nolita och är super söt!

April april

Har försökt att mobilblogga och ja... ni som följer mig vet då att det inte gick så bra. Jag ska nog hålla mig till det som jag känner till.

Någon som blivit lurad!!?? Själv tänkte jag bara lura min kära mor men det var inte läge för det. Och jag har nog inte blivit lurad själv, det får räcka att bli lurad året om, haha.

Idag var det riktigt super väder och jag hälsar våren och hoppas att det inte kommer något snöfall, peppar peppar. Man blir på så jäkla härligt humör när man kommer ut och sessan får härliga vår skutt. I helgen blir det att ta fram grillen tror jag.

RSS 2.0