Thailand! Here I come!

Dålig på att skriva?! Ja! Det är för att idag åker vi till Thailand för att fira M (och för att få lite semester). Allt görs i sista sekunden så nu blir det bara att säga hej då till Er alla för ett litat tag men hittar jag en dator och känner att, ja... varför inte sitta inne och skriva lite istället för att ligga vid poolen och dricka drinkar så gör jag det, haha!

Hoppas Ni får en härlig höst nu när vi är borta! Ne, nu ska jag sluta. Ha det gött allihopa nu så ses vi snart!!!!






Blått vatten och vit sand tackar man inte nej till men den svenska hösten är vacker! Så njut av den!

Baksmällan

Det är en film som måste ses! Lånade den av min vän P igår och la mig i sängen och fick mig ett gott skratt. Ska se den igen sen men detta var en film med min slags humor, haha!




Detta var orsaken till att jag inte skrev, filmen var viktigare, hehe! Men något jag ska kolla in i kväll är Anna Anka som jag spelade in igår då vi glodde på filmen. Balandade känslor där. Många tycker hon är knäpp men vissa gillar henne. Själv tycker jag mest synd om henne men hon kanske inte är så dum egentligen!!?? För ett avsnitt och hon är på allas läppar, kändis på en dag! Kan det vara en kupp!? Neee, så smart är hon inte!

Filmtips!!!

Mycket som ska fixas innan man åker iväg! Men nu är jag så sugen på att äta kladdkaka och titta på en jävligt rolig film! Vill se Baksmällan men den släpps väl i december, vet inte om jag kan vänta!

Tips på andra filmer så man skrattar så magen hamnar utaför eller kanske en ruggig skräckis!?

Lugn kväll

Tar det väldigt lungt med lite Idol på tv:n och innan blev det lite bastubad så man kan skrubba sig ren tills det är dax för solbrännan, hehe! Myste som sagt med lite varma mackor och sedan somnade vi framför Dirty Dancing som jag var tvungen att se på! Vi kom in på att jag måste vara den sista generationen som uppskattar filmer som Dirty Dancing och Grease. Vi som är uppväxta med dem kan ju inte få nog men de som är yngre vet ju inte ens vem Patrik Swayze är!!!!


Grodan fick lördagsgodis i dag!

Kors i taket x 2

För er som känner mig vet att jag inte gillar ägg. Gillar det i små mängder, som på en förrätt eller så. M kokade ett ägg till frukost men nej, han fick äta upp det. Men igår när han lagade mat så fick jag ett stekt ägg till och guuud så gott det var. Är 27 och har precis lärt mig äta ägg, haha!

Men det mest sjuka är, ni som känner mig inte kommer att tro på mig, är att tada.....



...ja, jag stekte mina ägg helt själv nyss! För er som inte känner mig så har jag lagat mat ca 2 ggr på 8 år då jag har en underbar sambo som gör världens godaste mat, så man behöver inte (detta var smicker till dig så du inte säger åt mig att laga mat nu) haha! Dessutom ser ni 2 stycken ägg!

Tips på dresses!

Som några vet så bär det iväg till Thailand om exakt en vecka! Jippie!!! Vi kommer inte att vara där så länge men jag skulle vilja hinna sy upp nån klänning. Älskar dessa långa till sommaren men jag letar egentligen efter lite mer cocktail dresses som går att ha åretrunt. Dessa går att sy kortare och i andra färger men nu vill jag ha tips!! Tips på sidor där jag hittar snygga klänningar!!


Ett till grattis

Grattis till min vän N som fick en flicka den 16 september klockan 18:05! Hon är äntligen en mamma nu och jag vet att hon kommer klara det galant! Hoppas man får se den lilla babygirl snart, och lilla mamsen!

Ett stort grattis!!!




               

Hipp hipp hurra!

I just want to say HAPPY BIRTHDAY to my sweet uncle  Robert from Poland!! I hope that you have a nice birthday!!!

                   

Lots of Love

Sicko

Tittade igår på dokumentären SICKO som Michael Moore gjort, har velat se den och spelade in den när jag fick höra att den gjick på Tv förra veckan.

I filmen får man möta sjuka som inte har råd med sjukvård, viktiga vittnesmål m.m. I USA är det försäkringsbolagen som "styr" vården och man får träffa rådgivare som jobbar på de stora sjukförsäkringsbolagen, om deras bonusar och hur de gör för att hitta kryphål som nekar ersättning. Så försäkring eller ej så kan man räkna med att inte bli hjälpt känns det som.

En kvinna ringde ambulans för hennes dotter slutade andas. De blev körda till ett sjukhus för att få hjälp men när sjukhuset ringde försäkringsbolaget sa de att de måste till ett sjukhus som bolaget "godkänt". Kvinnan ville att de skulle göra undantag för att hjälpa dottern men de sa åt henne att gå då de såg henne som ett hot när hon blev arg! När hon kom till sjukhuset som var "godkänt" fick de försöka återuppliva flickan men det var försent!!!!!

Tyckte att filmen var helt sjuk och att vi har bra sjukvård men när man väl blir sjuk och försäkringsbolagen ska komma in i bilden tror jag att det inte är så kul här heller.

Se filmen!


Stolen?!

Sprang förbi en tobaksbutik för ett par veckor sedan och i fönstret hängde det en bild jag sett förut! Det sitter en nagelbild med en text till och bilden är gjord av en vän till mig. Och att jag känner igen den är för att den var med i en nageltävling som båda vi ställde upp i. Annars kanske jag inte skulle känna igen den men detta är väl exakt samma bild?! Stulen?! Haha, fasiken vad smickrad man skulle bli! Va tvungen att fota den när vi va förbi och handlade!

Denna bild tog hem tredje platsen på en nageltävling!

Denna bild sitter på en tobakskiosk!


Hoppas du inte blir arg för jag "snodde" din bild till bloggen! :)


Hancock crasch

Fasen vad slut man är på kvällarna! Gick hem till syrran för lite mat och speedway gp. Klarade att hålla ögonen öppna fram till finalen, och då somnade jag såklart!

Lite trist speedway, kanske för att man inte va så inne i det denna gång men en vurpa va helt otrolig. Greg Hancock prickade en grop och cykeln reste sig och svissade förbi Kenneth Bjerres huvud med nöd och näppe, ja titta själva!
 



       

Gynning läsning?

Försöker att komma på lite bra läsning att ta med mig till Thailand. Iaf 2 böcker, får se hur mycket man hinner läsa. Va inne i svenska deckare ett tag nu för de va så jäkla bra! Mari Jungstedt, Camilla Läckberg och Anna Jansson kan jag varmt rekommendera, har läst alla!

Kommer nog ta med mig gynnings bok som jag blev tipsad om av en på jobbet! Hon va inne på Åhléns för nån vecka sedan och gjorde reklam för sin nya parym Go Girl, men jag sprang såklart och hämtade hennes bok och frågade om hon kunde skriva på den åt min sambo! Haha! Han gillar ju hennes tavlor (jag med) så varför inte få en bok signad av henne!!




Nå mer tips på läsning!? Chick lit är också något som jag tycker känns härligt att läsa! En shoppaholic serien är ochså genomläst!

TGIF

Härliga fredag! Så skönt med helg nu och bara 13 dagar kvar tills vi åker till Thailand. Insåg igår att jag åker samtidigt som en arbetskamrat så vi flyger med samma flyg, då vi båda vägrar åka med någon annan än Thaiairways! Och när jag och M åkte till Vietnam så va hon där och hälsade på familjen, dock så missade vi varandra då jag inte kom ihåg hennes nr!

Men nu är det en efterlängtad fredag och förkylningen (eller svininfluensan eller vad det nu är) kommer smygandes. Lite ont när man sväljer, febrig, täppt och ont i musklerna men jag hoppas man är sjuk nu och inte på semestern! Så i helgen ska jag kurera mig!



Smooth as silk

Lite av en bikt...

Ibland så undrar jag om man befinner sig på en psykavdelning (inge illa menat) eller ett jäkla aphus! Förstår inte hur man kan samla alla idioter under samma jobb, till och med samma avdelning! Jag fattar inte. Eller så är det något fel på de som hittar de här idioterna. Kanske till och med att vi få som är normala, att det kanske är vi som hör hemma på psyket. Jag kan iaf säga att det är där vi hamnar snart. Haha! Inte konstigt om man får blodproppar, hoppas jag slipper fler!

Finns för många idioter och för många kärringar på samma arbetsplats, då behöver man bara få skriva av sig! Sorry för onödig läsning!!!

Nu har jag klippt mig!!! S gjorde såklart ett toppen jobb, tack! Blev uppklipps så jag har kvar den lite mer rockiga stilen, vilket jag älskar! Det kanske blir kort sen!





Inte så bra bilder, få ta några sen som det syns bättre. Och så kanske jag ska styla det lite med!

090909 09:09

Räknas detta som en lite... ja??!! Idag är det iaf 090909 och snart är klockan 09:09, vet inte riktigt om detta betyder ngt men själv är väl detta en vanlig dag för mig.

Idag ska jag äntligen få klippa mig!!!! Kommer dock inte bli kort hår än då jag klippte av min lugg själv för ett par veckor sedan (hoppas hon kan rädda den) och den korta stylingen passar inte med en lugg. Så, jag kommer att klippa upp det mer så jag får den rockiga stilen så får jag se senare om det blir kort.

Till jobbet och dagis nu men jag lägger nog upp nån bild sen ikväll!!!!

Nervös

Alla ni kära läsare börjar göra mig lite nervös, haha! Jag får så härliga kommentarer av er och att ni gillar mitt bloggande!!! Så nice!

Jag började faktiskt blogga dels för att min mami, som bor i Polen, ska kunna följa mig och även alla vänner som inte bor här i Sverige! Och sen har alla ni härliga läsare hittat hit, så lite nervös blir man för att ni är ett större gäng som följer mig. Super kul!!!!

på er!!!!

5 dagar kvar...

... till det är helg igen, woohhoo! Kan man bli mer uppåt, haha! Sitter och äter i soffan och ska snart gå till jobbet. Det går framåt, lite neråt känner jag mig sedan sjukhusbesöken men det ska vi ändra på!

Jag nämnde ju att jag knåpade på ett halsband! Detta blev resultatet:




Äntligen!

Nu är gardinerna på plats, ska bara lägga upp veporna! Vilken pärs det här med gardiner! Det är helt ute med kappa så vi köpte längder som var färdiga på IKEA och så fick jag sy om dem till kappor. Men det gör ju inget då jag har fått sy alla gardiner som vi har än så länge.

Lite stolt är jag nu ifall ni undrar, haha!

Innan:




Efter:





Kan säga att det är sååå mycket mysigare i verkligheten! Nu ska bara kaminen in så har vi full mysfaktor!

Sköna söndag

Idag var det Skälby marknad. Inte så mycket att handla utan jag tror mer att det är av en tradition att gå dit då vi gjort det sedan vi var små. Köpte lite stumpor, som även det är tradition när jag är där, och så blev det munkar. Mmmm så gott det kan vara med munkar.

Sen tog vi en tripp till IKEA då vi behövde några fler... ja, jag vet inte vad de heter men till gardinerna ska vi ha dem. Så nu försöker vi få upp dem en gång för alla!

Fick även ett snabb besök. Mischka fick även sin dagiskompis på besök men hon e lite kinkig när det är hennes revir. Elton ville leka med hennes "bebis" men det gillade inte Mischka.


Opi España

                             OPI Coleccion De Espana

BTW, när jag ändå är inne på nageltrenderna så kan jag säga att OPI kommer ut med sin höstkollektion snart, me like. Synd bara att de sitter skitdåligt på mig. Blir som en plasthinna som går att dra bort. Men Höstfärgerna hos de flesta brukar gå hem!!

Hoppas ni gillar dem!

TGIF

Thank god it´s friday!!!! Sitter i soffan och knopar lite på ett halsband och kikar på Tv:n. Går inte så mycket men jag ska nog kolla på Nina Frisk, tror jag den heter på 2:an?!

Konstigt ändå att man är helt sänkt på fredagar! Ok att man jobbat hela veckan men på jobbet är man uppåt och lite speedad just för att det är fredag, men så fort man sätter sig i soffan så hamnar man i fredags-koma, haha!

Hoppas ni får en trevlig kväll! ♥


Depends höstgarderob

Har fått hem ett paket som jag slitit upp och i det låg Depends härliga höstfärger! Älskar när det kommer nya kollektioner! Det som är så stört är att när färger försvinner ur sortimentet det är då man vill ha dem! Varför är det så?

Men nu sitter jag framför Tv:n och lackar mina tassar med en härligt mörk rödbrun färg. Det är redan min favvo och jag kan säga direkt att denna kommer att bli en storsäljare! Nr 174 i Dependhyllan ska ni leta efter!



Halvdag

Är ledig för en gångs skull på en vardag! Eller rättare sagt en halvdag, ska ta och jobba lite senare ikväll. Men jag brukar ha fullt upp när jag inte jobbar så idag ska jag sätta mig i soffan och glo lite på tjejfilmer, haha! Bäst att passa på när man är själv.


BaByliss Icurl


Denna är jag fruktansvärt sugen på just nu. Har testat den och den är sååå mycket bättre än min locktång från stenåldern som nästan bränner sönder håret innan det ens blivit en lock!

Klipper jag eller ej så är det en investering då den både plattar och krullar! Kanske måste slå till på denna snart. Mycket snart. Måste ju pigga till mig nu efter en jobbig vecka.


Ny frizza?!

Nästa vecka blir det av! Äntligen så kommer mina toppar att bli frizzade av en superduktig tjej!!! Men konstigt nog så blev jag sugen på en kort frisyr då jag såg Viktoria Beckham!!! Sist jag klippte kort blev det misslyckat då de klippte snett och jag ville bara få långt igen. Nu när jag börjar få upp längden så vill jag ha kort! S som ska klippa mig säger att jag ska tänka på saken! Men jag kanske inte ens passar i frisyren! Bara för att en annan är snygg så kanske det inte blir så på mig!!! Hjälp!!!



                                  

RSS 2.0