29 September

Idag kommer det att bli en lång arbetsdag och jag försöker att vakna till där uppe i verkstan! Har inte sovit bra i 3 nätter, vaknar och är hur pigg som helst och väntar på att klockan ska ringa och sedan när man har ätit så blir jag seg.

Kaffe i stora lass kommer det att bli! Det kommer dessutom att bli en superkul arbetsdag, även fast den är lite längre! Lackning och mera lackning!

Nu ska jag försöka få Grodan att bli lite piggare.



- Nej jag vill inte, ser du inte att jag sover!


Smörgåstårta varje dag!

Idag blev det smörgåstårta till middag! Täk om man kunde äta det varje dag utan att bli fet!!! Så då har vi firat M ikväll. Ett år äldre, mwwwooohhhaaa. Ok, ska sluta. För när jag väl fyller år så blir jag skitgrinig för att bli ett år äldre och ska jag hålla på så här så kommer jag få äta upp det!

Grattis älskling ♥






27 september

Idag fyller hjärtat år! Hoppas du får en underbar dag, jag lovar att vara snäll mot dig idag :)

Igår kväll gick vi på en promenad tillsammans, grodan blir helt till sig när vi går båda två! Jag fick med mig M ut och jag ska försöka med det lite oftare :) Grodan testar mig ofta (mina gränser) när vi är ute men idag ville hon imponera på M så hon blev lika sprallig iaf.






Grodan sover middag!

Och självklart ska jag vara där och störa med en gigantisk kamera för att testa olika ljus.




Lära mig ngt nytt!

Borta från datorn ett tag, ibland behövs det. Mycket jobb och så lite lek (med nya kameran). Vi har en ny leksak hemma och idag ska jag försöka lära mig den! Det roligaste är att jag ska försöka använda bara den så jag får lite (mycket) bättre bilder att lägga upp här. Min sketna telefon går ju knappt att använda så då är väl knappast kameran något att hurra för!

Nu har jag just lärt mig hur selektiv färg fungerar. Vad tycks?! Jag har legat bland blommorna i trädgården och lekt lite och jag tycker detta är grymt kul. Var beredda på många foton nu framöver när jag ska lära mig den!


Egentid

Det får jag här! Jag och boken, bara ett glas rött som saknas :)

Skor, låga skor räknas inte

Då var det tänkt att jag skulle packa undan alla sommarskor :( Och varför inte passa på att rensa och kasta lite?! För att inte M ska gnälla över alla par man har, haha. Lite åkte ut men jag erkänner att jag kanske har ett par för många och då hittade jag årets köp i en annan låda när jag var klar med dessa. Vad göra?! Har inte ni cravings på ngt!? 



Nästa rensning blir klackskor och vardagsskor :)

Tröstäta

Jag kommer att bli helt galen snart! Fast det borde jag blivit för länge sen! Om det är någon som har otur med telefoner så är det jag! Ända sedan förra veckan så har den i princip inte fungerat. Och inte tala om batteritiden, alla har ju dessutom Iphone så det är dax att skaffa sig en extra laddare som vanligt folk.

Bara 1 år kvar tills jag får byta om jag inte ska köpa en helt ny. Ska trösta mig med världens godaste choklad nu.

Förresten, HTC säljes! Eller bytes mor Marabou, haha!


CND lotions

Var en sväng på skolan för att köpa lite handcremer. Kommer att försvinna från oss :( Tur att favvolukten för sommardagarna fanns kvar. Köpte med mig 6 små så jag kan ta med mig till Mexico. En härlig doft av mango och kokos fungerar bara till varma sommarnätter.

Kommer nog åka tillbaka nästa vecka :)


Ny bok

God morgon! Läste sista sidan på Släke nyss. Allt för att jag ska få packa ner en ny bok i väskan. Var inte så jätteförtjust i boken men helt ok. Blev lite besviken på handlingen och slutet, brukar man inte bli det?! Har 2 böcker till av honom men tar nog en paus och läser P.Gregory.



Ruggit värre

Helgen försvann snabbt, men då är väl allt som det ska :) Vaknar upp till regnet och en riktig höstdag. Nu börjar den på riktigt då det är mitten på september! En sådan morgon gör att jag längtar till semestern! Vilket tjat va men väl där nere så kommer jag ligga i poolen. Har redan hittat mitt ställe, min solsäng!


The Royal Playa del Carmen

Girls night out

Igår efter jobbet mötte jag upp mina härliga vänner K & J! Vi bokade in oss till Friends with benefits. Den var riktigt härlig även fast man visste vad den handlade om bara genom att se vad den heter och även slutet kunde man gissa sig till då alla såna filmer slutar lyckligt.

Men det var super kul att gå ut och umgås och vi blev lite väl unga till sinnet och pimplade i oss vin även efter bion, vilket resulterade i att jag fick gå upp imorse och börja leta efter ett nytt huvud att sätta på kroppen. Vilken huvudvärk!!! Ett ålderstecken?! Haha, hoppas ni mår bra tjejer!

Nu ska jag dricka några liter vatten och lappa ihop huvudet :)


Kaaaallt!

Jäklar var kallt det börjar bli!!! Nu längtar jag till värmen eller så får det bli så kallt så man får lov att plocka fram dunjackan och ryssmössan :) Hatar lite av mellanläget. Klär på sig massor och mitt på dagen så går folk i linne medans jag har lager på lager!

Ne nu måste jag sticka. Har lite saker att ta itu med och sen ikväll blir det mys med the girls!


Ung med en 80 årings kropp

Börjar jag bli gammal eller vad händer? Vaknade i går natt av att jag skulle ta mig till toaletten (som tydligen äldre gör) och när jag reser mig hinner jag ta ett steg innan jag faller ihop och blir liggandes på golvet. Idag har jag ont i halva kroppen. Tur att jag föll bakåt så min bak fick ta det värsta av fallet och inte framåt och tänderna skulle ryka.

Grodan sprang fram och gjorde mun mot munmetoden (massor av blöta puzzar) så det är tur att det finns någon som är lättväckt.

Jag må vara ung men jag har en kropp som skriker 80! Så kanske när jag är 80 så känns kroppen lite bättre. Hoppas!





Hårig mössa

Nu har jag fått min efterlängtade mössa, hela vägen från andra sidan Atlanten. Något som är säkert är att jag inte kommer att frysa i norrland! -30 borde den klara av! Ska nog beställa en till M!

Det är så mycket hår så det kommer se ut som om det går omkring ett huvud med två ben, haha!



Uppknuten:


Öva öva öva

Idag så har jag faktiskt inte gjort något som har med jobbet att göra, helt otroligt! Jag lånade däremot en kamera av T då vi funderar på en ny till vi åker till Mexico. Så då passade jag på att låna en kamera för att leka lite med menyerna och känna efter lite.

Jäklar vad myckt knappar och inställningar det finns!!! Hur ska man hinna dra upp kameran och hinna knappa in rätt ljus, om det är porträttbild eller rörlig bild och massa annat om man springer på en apa som surfar i havet!? Ja, ni fattar vad jag menar.

Totalt en timme kanske jag har testat och jag har läst kanske halva boken och ändå inte fått in några bra bilder! Övade mest på Grodan och får hoppas hon inte blev blind av blixten!

Några av bilderna. Kan jag bli bättre tro?!







Vänner i vått och torrt

Ville bara säga att Ni är världens bästa!!! ♥ er!



Härligt avslut på lördagen!

Middagen serverad och så slappar vi i soffan och tittar på GP i speedway, kan kvällen bli bättre?! Kanske om man varit där live :) Hoppas jag kopplar av lika mycket i morgon men det vet man aldrig. Har lite jag vill göra men skulle nog behöva ligga i solstolen och läsa eller ligga i soffan och titta på tv.

Njuter

Har satt mig ner nu i kvällssolen och njuter lite. Är ganska dålig på att slappna av. Ska försöka sitta här ett tag nu innan det bär av för middag ikväll.

Grodan gör mig sällskap då hon älskar att sola.


But why!!!

God morgon! Härligt väder gjorde att man blev lite extra glad efter kaffet så jag började jobba! Jag som sa att jag skulle ha lite ledigt men icke! Jaja, det är svårt att sitta still om man har myror i brallan. Men jag ska försöka att bara jobba förmiddag!

Grodan ligger i soffan och väntar på M då han är och fixar middag till ikväll :) Får se vad han kommer hem med.




Hyrdax

Har njutit en kväll med mami! Hyrde en film och jag ville se Just go with it men den lilla sketna hemmabutiken hade inte ens koll om den var uthyrd (de har en av varje film!)!!! Så det blev The Dilemma. Helt ok och lite små rolig men jag ville ha en som kunde skratta lite mer till! Kanske på nästa försök!

 

TGIF

Jaha, då har jag försummat bloggen igen! Tiden försvinner iväg då jag lägger mig i soffan så fort jag kommer innanför dörren med en jäkla huvudvärk som vägrar att försvinna!

Men det är FREDAG idag!!!! Ska vara ledig i helgen om inte något kommer upp. Ska verkligen försöka vara duktig på att inte göra något som har med jobb att göra, men det är ju roligt så jag ska aldrig säga aldrig. Ska nog försöka uppdatera bloggen då designen är bra många år. Någon som har tips?!




Jag och M från kräftskivan.

Ätbart?! Kanske!

Så ringer gubben hem och frågar om jag lagat mat. Haha, nej! Men du kanske kan börja lite, är på väg hem. Absolut. Sätter på ugnen och hackar löken. Trodde någonstans där att han skulle komma in genom dörren! Lasagnen skulle så gott som bara in i ugnen när han kommer in! Tror han har tagit stora omvägar hem!

För er som inte vet så har jag lagat mat 2 gånger på ca 10 år och då tog man inte en andra portion! Får se om denna går att äta!? Ska ni göra en god lasagne testa
denna! Den är god när M gör iaf!


Skrivbordskaos

Tog en liten kaffepaus och när jag ska sätta mig igen ser jag vilken jäkla oreda jag skaffat mig. Fattar inte hur man hittar?! Fast man hittar väl i sin egen skit!

Något jag ska önska mig är en ritplatta till datorn! Vad mycket mer man skulle få gjort! Tror jag iaf. Nu skissas det på block, penna och papper. Lever kvar på 1800-talet, haha!




Ok, ni skulle se nu. Ännu värre på bordet!!!

Plåtning till max

Då sitter jag på ösmo station i finfint väder och ska bege mig hem. Har hunnit med bra mycket och längtar tills jag får se resultatet! 2 timmar då innan jag är hemma! Väl värt det då man får jobba med härliga tjejer! Sitter faktiskt och beundrar hur mysigt det är här. Jag som tycker vi bor på landet, haha. Vi bor snarare i en närförort, tror M har försökt säga det till mig tidigare! Kan lätt tänka mig att bo här!

Packad och klar

Ja, alltså väskan är packad :) Lite tidigt på en lördagmorgon för mig men nu hoppas jag verkligen att jag fått med mig allt! Idag ska det plåtas! Enkel resväg är dock 2 timmar, så därför är jag på G. Måste rusa...

Väskan består av bara Depend :) Nice


RSS 2.0