M hälsar från Takida!

Min kära sambo skickade just en hälsning ifrån Hovet på en live spelning! Så avis!!!!!!! Takida gästar oss 08:or!!! Hoppas alla har det så underbart där!!! Själv blir jag arg när jag hör Robinson-låten, haha! Kanske de ringer mig!

                         

Är den inte underbar!!??

Musikafton

Gick en trappa upp och lyckades koppla in mig i M´s sterio anläggning, mwooohhhaaaa! Lyssnar på lite musik på Rix fm.



Detta ser väl härligt ut?! Vet att M kommer att kolla så jag inte sabbat ngt imorgon, haha.

Denna är kvällens fvavvo låt!


"Tjejmusik" tips!!!!

Tjena därute i stugorna. Sitter hemma med gumman och M är ute och ränner!!! På Takida snarare! Skulle velat gå men nästa gång kanske.

Har en tjejkväll med gumman min och ska nog leta igenom efter lite tjejmusik så jag kan spela på högsta volum då jag tror att grannen inte är hemma, haha. Tips på bra "tjej party"musik?! Tips=ja, tack!

Tänkte att jag först ska skicka en hälsning till min vän L som är, ja... inte i 08:a området. Mot norraland och jag vill hälsa dig att du nästan lurade in mig till facebook, haha. Tror jag är den enda som inte är med!!!

Sen vill jag hälsa till min vän T att du, ta det lungt med rötotten. Du vet vad jag menar, haha!!!

Kram på er! ♥
                           
           
                         
                                           
                          En rötott! Kram på dig!  (tråkigt med internskämt va?)
               

    
                                            

TGIF fräckis

Och så var det dax för M´s fredags fräckis!

Piloten tar mikrofonen och berättar ingående för passagerarna om flygtid, väder och väg...
men glömmer att stänga av mikrofonen!

-Håkan, har du ställt in autopiloten?
-Ja, det är klart!
-Bra, då ska jag först lägga en kabel, sen ska jag sätta på Sonja utav bara fan...
Hon är alltid lika kåt och beredd på en snabbis i pentryt...

Alla i hela planet hör alltihop och omedelbart rusar en av flygvärdinnorna fram men snubblar och blir liggande raklång i gången.

En passagerare klappar henne på axeln och säger:
-Du behöver inte ha så bråttom, han skulle skita först...

Är det inte härligt att få skratta lite så här på fredagarna?!

rött rött rött

Härliga fredag! Äntligen här och så trött att jag skulle vilja sova hela dagen. Blev städning igår men är långt ifrån färdig. Julpyntade lite istället för att göra andra saker. Ljusstakarna åkte upp så det är mysigt nu!

Färgade håret förra veckan och har helt glömt bort det. Älskar den här färgen, den körde jag med förra gången med men då fanns det så mycket blont i håret så den blev inte lika intensiv!




Kaffe & snus

Sorry, tiden har varit knapp och jag har haft 0 ork att sätta mig framför datorn. Men nu är det dax, och dessutom ska räkningarna in!

Sitter framför Tv:n med en kopp kaffe för att bli människa och ser att det ligger en dosa snus på bordet!!!! Slutade snusa för 2 1/2 år sedan och ser denna dosa vinka till mig! Dock är det nikotinfritt, faan. Men ska jag?! Tog en och ja, då den är nikotinfri så känns det ok, inte så sugen som jag trodde. Känns bra men det skulle nog smaka om den innehöll nikotin!

Idag blir det storstädning då halva uppfarten är i vår hall. Byter ut gruset vi har mot sten! Sååå skönt! Ska även sätta upp julbelysningen då jag inte hinner i helgen.



Robinson, why don´t U call?!

Jaha, då börjar Robinson ikväll. Undrar om de kanske ringer iaf så jag kommer in som en joker, haha! Vet faktiskt inte om man skulle ha pallat Robinson så de som är med ska ha stor cred.

Detta är gänget som ska roa oss på lördagarna framöver, men skulle jag varit med så tror jag att det skulle varit underhållande.

Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Förfrågan på hur min anmälan såg ut, kanske lägger jag upp den senare;)

Kommer barnet att överleva?!

Haha, ja idag är den stora dagen då vi ska vara barnvakt! Just nu har jag lite tid över för att skriva då alla är ute på uppdrag. Det ska nog gå bra bara jag inte har sönder henne! HAha nu ska jag sluta larva mig. Det kommer att gå bra!



Så här bra gick det igår. Lungt och fint med en skvallerblaska i knät. Är det bara det som krävs så är jag överlycklig för jag har högar av skvallertidningar! :)

Uppdaterar om jag överlever, mwwwooohhhhaaaa!

TGIF fräckis

Här kommer en fredags fräckis som lovat på fredagar.

En kvinnlig ridande polis stoppar en liten pojke på cykel.
-Har du fått din cykel av tomten? frågar polisen.
-Ja.
-Då får du hälsa tomten att det ska sitta ett lyse på. Så nu blir det böter.
Medans polisen skriver boten frågar pojken tjurigt:
-Har du fått din häst av tomten?
-Ja, svarar polisen skrattande.
-Då kan du hälsa tomten att fittan ska sitta bak på hästen och inte ovanpå....

Ja, jag skrattar faktiskt själv åt denna sjuka humor.

Mina damer och herrar, M är åter tillbaka nästa fredag!


TGIF

Nu har jag tagit en bra pause från allt detta bloggande och nu när jag sitter här så blir det kort skrivet, bussen går om 10 och hunden måste göras iordning. Hann inte ens att stryka mina arbetskläder, men ähh varför inte ha något annat på sig?! Det är ju fredag!

Glöm inte M som gästdpelar med en fredagsfräckis!!!


ägghuvud

God morgon, god morgon!

Står faktiskt och steker ägg, eller gör omelett, med ost, tomater och skinka. För några månader sedan kunde jag bara inte äta ägg, men omelett är gott om man får ha annat i!

Jag gör den själv dessutom ;) haha!



The Proposal

I går kväll blev det lite filmkväll och jag ville promt titta på en komedi för jag ville skratta lite. Båda vi har lite si sådär för Sandra Bullock men ville ändå se denna. Tycker att trailern visar absolut det roligaste så den blev inte så jättebra. Men det var skönt att mysa lite.


Ny frisyr, hot or not

Tog en paus i allt stök med en kaffe och lite provning av frisyrer. Skulle så gärna vilja klippa mig kort och skulle ha gjort det om luggen var längre, men nu ska det bli rödare istället.

kanske detta skulle va ngt?!

Hår från Eva Longoria.



Är rödhårig nu så detta hår är ifrån Sofia Bush.



Gå in själva och prova på taaz.com

God morgon söndag!

Har precis varit ute i rusket med M på en kort promenad. Trodde jag skulle vakna upp dålig då kroppen kändes tung igår men jag va nog bara trött men nästäppan den hänger kvar :(

Denna härliga mössa kan jag varmt rekomendera till er som inte köpt nån än! Från H&M för bara 79 pix. Blomman är ditsatt efter, bara älskar den!

Håller det lilla jag har kvar i huvudet varmt, haha!


Tjurstrupe

Lilla sessan har fått lördagsgodis i form av en tjurstrupe, alltså det är en tjurstrupe. Ju äckligare desto bättre har jag lärt mig nu.

Kommer ihåg då jag bodde i stan och skulle åka till en djuraffär en bit bort. Först gick vi dit och väl inne i butiken stod jag och gluttade på saker och ting och tänkte inte på vad Mischka höll på med.
Vände mig om och såg att hon fått tag i något som hon bet i. Kunde inte bara gå så jag betalade snällt denna godbit och var på väg ut men var bara tvungen att fråga vad det var.
Tjurpenis blev svaret, ihhh.
Vi gick och på bussen ringde jag M och berättade vad som hänt och avslutade med ordet tjurpenis och jag tror de som satt bakom mig och mischka flyttade på sig, för denna godbit var kanske lika lång som en arm och stod i en påse på sätet och lutades mot ryggstödet. Högst upp där Mischka då tuggat var den vitgeggig så jag tror inte att det var så jäkla bra att säga tjurpenis då, haha.

Vet inte om ni fick så bra bild men det va jäkligt kul.

Så, ju äckligare desto godare.





Många timmar och så lite mat

Resultatet av min dag i köket blev nog ganska lyckad. Jag försökte iaf. Bakade ju 2 gånger som jag skrev tidigare då jag trodde jag misslyckades. Jag åkte även och handlade 3 gånger och jag ringde M 7 gånger! Och jag stod i köket kanske 4-5 timmar när det skulle ta kanske 1 timma. Som sagt jag försökte och det gick, så en klapp på axeln för mig!

Massor som jag sklle göra idag så jag får fortsätta imorgon, pust.

Hemmagjorda Calsone:



Apelsin- och pepparkakscheesecake:





Mycket god med en smak av jul!


Pause

Sjukt jobbig dag med detta pyssel man håller igång med men nu har jag satt mig ner för ett litet tag och ringt och bangat än en gång på mina kära vänner T & L!

Jag har helt enkelt blivit för gammal. Somnar ju ändå innan antikrundan är slut, haha! Va grymt sugen på Golden Hits när de berättade om planerna för lördagen men nu ska de kanske till Garbo´s. Det tycker jag iaf, skjut upp Golden nån helg för dit vill jag!!

En shots för mig, OK!!!

                           

skit skit och åter skit

Har varit iväg och handlat, 2 gånger!!! Sen när man börjar baka så blir allt fel! ALLT! M säger att jag ska göra exakt som det STÅR! Vilket jag gör. Läser ibland väldigt galet när jag ska göra saker men nu läste jag som det stod. 3 gånger!!! Ändå blir det skit.

När smeten kommer i formen så läcker allt och när jag läser kommentarer så är det en som säger att det borde stå på ett annat sätt och då fattar jag vad hon menar. Det står ingenstans om att man ska vispa fluffigt eller något sådant. Jag fick en jä...a smörja som går att dricka! Därför läcker det!

Iväg och handla igen! Tur att jag inte städade innan då det är en jäkla sörja!

Jag vill bara...............................aaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaa!

Whiskey på en socka?!

God förmiddag alla glada!

Dagen har ett fullspäckat schema. Ska fortsätta klösa tapeter, handla (M är och jobbar så ja, jag ska handla helt själv), lagas mat (hoppas bara jag inte bränner ner köket) och storstädas (gör det efter jag lagat mat) för nästa fredag får vi besök hela helgen från Örebro! Mycket ska hinnas med! Phhhuuu!

Vi ska nämligen vara barnvakt åt lilla I! Frågade våra vänner om det var en så god idé att lämna deras dotter i våra händer men de litar på oss! Frågade om hon kommer att sova (då det underlättar det hela, haha) men jag antar att hon inte kommer att sova hela tiden!

Såg i en Beck film att man ska hälla Whiskey på en socka och stoppa den i munnen så somnar dem, haha. Nu vet jag inte om de vågar om de läser detta!


Fredags fräckis

Thank god its friday! Och inte vilken fredag som helst, fredag den 13:e! Hoppas det inte har hänt er något obehagligt! 


                                      


Så här på fredagar så tänkte jag att jag skulle börja med något nytt! En "gert Fylking", fredags fräckisar fast bättre. Min käre sambo berättar så sjuka historier så jag tänkte att jag skulle börja dela med mig utav hans "snickar humor" som jag kallar det. Det blir lite som om han har ett inlägg här på fredagar. Nice!

Mina damer och herrar, M som gästspelar i color is my obsession!!!!


3 män sitter på förlossningen och väntar på att respektive barn ska födas. Männen är från norrland, Stockholm och Nigeria. De är väldigt nervösa. Plötsligt slås dörrarna upp och läkaren kommer ut. Mina herrar, jag har en god nyhet och en dålig nyhet. Den goda är att era fruar har fött 3 välmående och friska barn. Männen skrek och hoppade av lycka. Men vad är den dåliga sa Stockholmarn? jo, barnen föddes samtidigt och nu har vi blandat ihop dem. Så nu behöver vi er hjälp att identifiera dem.
Norrlänningen sprang dit och väl inne i rummet tar han upp en mörkhyad pojke med svart krull och säger: ingen tvekan, den här är min.
Läkaren tittar förvånat och utbrister: Personligen tror jag att den tillhör nigerianen. Norrlänningen skakar på huvudet och säger: kanske är det så men ett av de två barnen är en jävla stockholmare och jag vill inte ta den risken!

Haha! En liten () är att jag är 08:a och min käre sambo är norrlänning! Ni vet då vem som skrattade mest!

Härlig fredag på Er ♥

Thailand del 2

Har totalt glömt att lägga upp resten av våra semesterbilder för er som frågat! Här kommer dem!





M fyller 30 här och blir uppvaktad av baren där vi satt, fick tårta och present.



Jag är på jakt efter snäckor, såg att thailändarna gick och letade vid vattnet och tänkte att det var pärlor.



Detta blev min fångst men när de åkte ner i vattenkokaren för att öppna sig så fanns det inga pärlor. :(



Gjorde en liten tripp till ett vattenfall.

M lurades att det fanns pirayor då det fanns fiskar som bet en i tårna.



Svettiga och röda kom vi fram till vattenfallet.



Vackert.



Så här såg stigen ut, jag tror jag har haft mitt Robinsonäventyr! Undrar än varför de inte ringt, haha.



Denna skylt såg vi när vi kom tillbaka. Vi har gått till första vattenfallet och gått tillbaka när man skulle gå en stig! Ingen info. Borde undrat när vi mötte så mycket folk på vägen tillbaka, haha.



Åkte till en liten "by" som låg på pålar. Supermysigt.









Avslutade med en härlig lunch. Fattar inte att det är så billigt!

Nä, nu får ni sista delen senare. Nu längtar jag bara tillbaka, snyft.

Årets skräckis

Är det någon som ska se denna skräckis?! Paranormal activity. Har hört mycket om denna film. Folk blir galna och får läggas in eller sätter sig upp mitt i natten och läser koranen. Haha!

Vill se den men jag blir rädd för minsta lilla så det kommer antagligen att bli värre av att se denna. Förstår inte varför man gillar att bli så rädd?!

Kolla in trailern! Nån som vill följa med och hålla mig i handen? Haha!



Nyheter

God morgon! I går när jag kom från jobbet blev det lite jobb i vår walk in closet. Rev lite tapeter och det kommer jag nog fortsätta med idag.

Fick lite nyheter ifrån Depend. Bara älskar när man får lite härliga saker. Den längst ner till höger kommer att ligga i min väska! Det är ett nagelplåster så går en nagel sönder på stan, på med den och laga när du kommer hem lagar du den ordentligt!!!




Denna fransk manikyrpenna var den enda jag har testat än så länge och den är SUPER! Har testat Snow Crystal och den går inte att jämföra. Denna täcker ordentligt och det blir ett snyggt resultat! 100 pix på Åhléns!


Städning pågår

Städade faktiskt skåpet i badrummet förra veckan men det behövde rensas lite så jag fick gå igenom det en gång till. Fasiken vad mycket prylar man har men inget man vill kasta heller. Nån gång kanske man får användning för alla dessa konstigheter man samlar på sig, haha.


Monsters vs. Aliens

Blev inte så mycket tapetrivning idag som det var tänkt utan vi kröp ner i soffan och myste till Monsters vs. Aliens. Superkul film, tycker att ni som inte sett den ska se den!



Walk in closet

Idag har vi farit runt lite. Tittat på tapeter till nästa projekt som kommer att bli en walk in closet. Varje kvinnas dröm!!!! Först ville jag inte ha det men tycker det kommer att bli superbra nu när jag vet hur jag vill ha det. Har en bild i huvudet. Lila, svart och heltäckningsmatta. Mer säger jag inte.

Detta projekt kommer att påbörjas imorgon! Jippie!



Kanske lite inspiration?!

Kan bara säga att detta kommer bli såååå snyggt!!!

I know....

...jag har varit rent av USEL på att uppdatera, men veckan har gått snabbt och tiden har inte räckt till. Sorry!

5 dagar kvar till helg

Då var det måndag igen! Helgen bara flöt på som vanligt, lite trädgårdsarbete inför vintern och mycket gott att äta. Halloween bidrog inte till några bra skräckisar! Jag som älskar att glo på dem! Spelade in kanske 7 stycken och jag har raderat säkert 4 och då har jag inte sett färdigt, värdelösa.

Ska nog ta och hyra nån som är lite nyare och så tror jag mer på thriller än skräckis!





Härligt när saker från förr blir trendigt igen! Hittade min ringklocka som jag köpte när jag gick i 7:an! Ca 13 år sedan, haha!

RSS 2.0