Nude

De så kallade Nude färgerna är populära. Testade ett som var från Viva la Diva. Inte riktigt min grej då jag gillar starka färger, men helt ok. Tycker den smälter in med hudtonen lite för mycket.


Dessa två är från Viva la Diva #6 och OPI #Tickle my France

MVG

Här är T som övar lackning. Du kommer att klara det galant!!! Lacket är från Mavala #3 London.

Ihhh

Försöker med inlägg men det går inte att ladda upp bilder! Nåja, testar om ett tag. I går blev det vinkväll och tjejsnack med mina vänner T & L. T övade att lacka då hon har test i det på skolan nästa vecka! Ni får se sen.

Dagens

Dagens outfit blev detta:



Svart lack från Be Yu med Dior logga.

Min sidobild

Man kunde tydligen inte förstora upp min bild jag har på sidan, så här kommer den!



Lacket kommer från
Depend #91, super snyggt och gör sig inte rättvisa på kort. Ta dig iväg nu och köp! Läpparna är målade med Noubas Millebaci #7 (tror jag) med swarowski stenar.


A gör naglar

Idag var det dax att fixa naglar på min kompis A. Är lite ringrostig då det var nästan 2 år sedan jag gjorde silkesnaglar!!
A innan:

Och färdigt!


Ville nog fila lite mer men men, så länge du är nöjd A!
Vi lackade OPI #Eiffel for this color och la sedan swarowski kristaller på 6 fingrar!

Hoppas de sitter i 2 veckor så vi kan göra en förstärkning (ptvi, ptvi) :)

Äntligen...

Äntligen hemma igen från mässan. Fick så klart inte tag på någon dator men ska skriva ordentligt nu när jag är hemma! Fanns inte så mycket som jag hade hoppats på, och med det så menar jag lacker, handcremer mm. Men det fanns gott om tillbehör till permanent dekoration vilket är det som gäller inom nageltrenderna i öst. Kanske blir de populärare här, vem vet.

Dagens

Och så skulle jag lacka något mörkare så jag kommer i "höststämmning" :) Och detta blev resultatet! Men jag ska faktiskt på mässa så varför inte kanske sticka ut!? Är nog bara jag som har denna knalliga men ack så populära färg :)

Blev inte lika knallig på bilden men Ni som brukar använda Depend minilck vet vilken den är. Detta neonrosa lack kommer från Depend #34, swarowski stenar i svart.

tidig morgon

God morgon alla pigga!!
Så klart när man får igång en blogg så ska man iväg :) Ska på Beauty mässa men jag hoppas att jag kommer hem med massa godsaker som jag kan testa! Ska absolut försöka blogga där om jag kommer åt en dator men det blir nog inga bilder åt Er.

Godis

Dagens "outfit" av naglar ser ut så här. Känns lite polka-aktigt och även lite stänk av sommar. Ska nog lacka något lite mörkare.

Lackerna är från Creative; Flare #426, Burn #424, Hot Pop Yellow #347, Sour Apple #413 och Hot Pop Blue #346

Ihhh

Var bara tvungen att visa mina halloween naglar som jag lackade! Tycker de är skitsöta men man kan nog ta dem som små fästingar om man har en grön bakgrund till sommaren :)



Det vita lacket är från Depend (french) stenarna är swarowski och benen är lackade med en smal pensel.

HEJ!

Här kommer det att skrivas så mycket om naglar så ni kommer att .... Nej då, men det kommer att skrivas om naglar och accessoarer! Jag bara älskar när man kan piffa upp en outfit med coola naglar eller smycken! Så mata in frågor om ni har några så ska jag försöka svara på dem!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0