Blött

Lite regn och vi myser på vår balkong. Detta brukar inte störa oss från att ligga kvar då det är en skvätt som kommer men vi är fortfarande röda så en pause från solsken är skönt.


Skuggan, vår bästa vän

Ja, nu är det skuggan som gäller. Vi har såklart bränt oss. Men det var väldigt skönt att slappa i en poolsäng i skuggan med. Klarar inte för mycket sol, långtråkigt. Hur står folk ut?!
 
 
Denna lilla poolödla kom klättrandes ner för huset! Förra året såg vi bara de små på området.

Sol sol och mera sol

Njuter gör vi då solen varit framme hela dagen! Men jag är rödare än en kräfta och då har jag varit försiktigare än jag brukar vara och smort in mig många gånger och med en bra faktor. Tydligen ska man max ligga 30 minuter första dagen. Det gjorde inte vi. I morgon blir det skugga som gäller. Kanske ska sitta i baren och suga på drinkar :)
 

Hello Playa

 
Det är ruggit skönt att vara tillbaka på underbara The Royal (saknar förstås Sessan redan) men vilken lyx. När vi kom fick vi lite extra då detta blev en smekmånad :) Ja, jag är gift! Kan inte fatta det än.
 
 
 
 
 
 
 
 

Fru B

Ja, jag har gått och blivit fru!!! Detta var något som bara jag och min älskling visste om och vi gifte oss i all hemlighet! Efter 12 år så fick jag tvinga fram ett ja från M framme hos prästen :)

Älskar dig!!



TGIF

Fredag!!! Och semester!!! 2 veckor av sova, äta och mysa!


Paket

Här om dagen låg det ett paket på bordet när jag kom hem!

Älskar dessa virkade sockar och det var dax att byta ut dem!

Tack SI!!!


Tjuvstarta

Jag kan inte hålla mig. Jag har börjat släpa fram saker jag vill ha med på resan. Dock packar man alltid lite för mycket! Får sålla sen. Men det känns som om jag tagit fram allt i så starka färger jag kan hitta. Allt för att jag ska se lite brunare ut! Och hur ofta får man användning av detta hemma i kalla Sverige?



Sol!

Passade på att gå en lunchsväng medan solen ännu tittade fram. Ja den var framme i ca två minuter men vi njöt då iaf :)


Öm

Försökte pyssla om mig själv ikväll med ett varmt bad och ett "nytt" ansikte :)
Öm i hela kroppen och jag vet inte om det är arbetsställningen eller att jag varit en flitig besökare på gymmet.


Mellis

Så här snygg är man när man har kontoret hemma :) får göra ngt åt saken! Nu lite väl förtjänad fikapause med min nya favvo mellis, egen gjord smoothie!


Finmat

Ikväll blir det hummer och Grodan är kär i maten!


Kallt men skönt

Gick en långis med Monstret och jag säger bara... F...vad ont jag har! :) träningsvärk och kyla, usch! Nu värma mig vid kaminen.


Tgif

God morgon härliga fredag!!! Inte lika härligt i kroppen dock :) kör på gymet på morgonen och gårdagens pass har satt sig som en hemsk träningsvärk, främst magen. Har fått för mig att det blir morgonens rutin i 15 dagar nu innan vi drar på semester. Jag har ett hopp på att få lite fastare kropp :) hoppas kan man ju alltid göra. Men dagens övningar blev som om jag vore 95 år, haha.


Grattis

Grattis älskade syster! Hoppas du har haft en skön dag! Love u!


Måndag

Detta jobbiga med måndagar!!! Så jobbigt men man får tänka att det snart är helg, eller om 20 dagar så åker vi till Mexico!!

Får starta dagen med en grym frukost så kanske dagen måndag blir bättre!!


Godistårta

Idag blev det socker socker och socker! Syster ville att jag skulle baka samma tårta som jag gjorde när jag fyllde år. Tur att jag blev illamående efter första biten :) annars kan man äta ihjäl sig.

Tårtbottnar, mörka. Första lagret grädde med sylt. Andra lagret chokladmousse. Toppen och sidor grädde. Bygg med kitkat runt och ös på med smarties. Denna tårta gör man med valfritt innehåll! Kör dina favoriter!


Lugnt första veckan

Ganska skönt när det är en mjukstart på veckan. Snart är det semester och jag har lite att göra innan dess men jag försöker att vänta tills nästa vecka med att börja jäkta igen.

En skön bild på Grodan.


2013

Första dagen på ett fantastiskt år!!! Igår blev det en väldigt lugn kväll då vi valde att fira in det nya året själva. Hög musik, så Grodan inte skulle höra fyrverkerierna, och god mat med mina två älsklingar. Tycker det var super skönt då man jobbat fram till igår.

Hoppas att ni har haft en lika lyckad kväll!


RSS 2.0