Energi, ja tack

Fick hem ett paket i lagom rätt tid! Ett paket full med Berocca Boost! Jag är nog den som behöver all energi som går att få tag på just nu, så tack! Detta ska testas direkt!


i ur och skur

Ska till syrran för att få lite frukost och så öser regnet ner så det var tvärnit under taket och snälla syster yster fick komma och hämta oss med bil, hon som bara bor 2 minuter bort.

Sessan vill inte gå ut i onödan då fukten krullar håret på henne, haha!



7 sorters blommor...

...UNDER KUDDEN OCH DRÖM OM MIG!

Midsommar

Jag vill börja med att säga glad midsommar till alla nära och kära och er som läser!!!

Idag blir det ganska lungt, tror jag, hemma hos syrran då M är i norrland och njuter av lugnet!

Vi saknar dig här hemma och jag hoppas du lägger 7 sorters blommor och drömmer om mig! ♥


god morgon

SITTER OCH FÅR I MIG FRUKOST PÅ JOBBET, OCH DÅ ÄR MIN FRÅGA, VARFÖR ÄR INTE MIDSOMMAR EN DAG DÅ ALLT ÄR STÄNGT?! BANK, MATAFFÄR, BUTIKER YOU NAME IT! VARFÖR GÖR FOLK ALLT I SISTA MINUTEN? GÖR MAN INTE ALLT I TID OCH UMGÅS MED NÄRA OCH KÄRA EN DAG SOM DENNA? KAN SLÅ VAD OM ATT BUTIKER I NORRLAND HAR STÄNGT OCH ATT DET ÄR TYPISKT OSS STOCKHOLMARE ATT GÖRA ALLT I SISTA SEKUNDEN.

lata dagar

SITTER PÅ SYRRANS BALKONG MED EN DRINK I HÖGSTA HUGG OCH JAG KOMMER SOVA SOM ETT BARN INATT, MEN MIN ÄLSKLING ÄR I NORRLAND SÅ DET KÄNNS INTE LIKA HÄRLIGT. SAKNAR REDAN MIN PUSSELBIT!

midsommarnaglar

LITE INSPIRATION TILL MIDSOMMAR

crazy woman...

NU BLIR JAG GALEN! NÅGOT ÄR FEL NÄR MAN INTE FÅR SMÅ BOKSTÄVER PÅ TELEFONJÄ...N! OCH DET ÄR BARA NÄR MAN BLOGGAR, JA. ALLA ANDRA SIDOR FUNGERAR! CRAP!!!!!!!

reayra

SÅG VÄRLDENS SÖTASTE PÅ REAN! MEN NÄR SKA MAN HA DEN? KANSKE NÄR MAN STÄDAR HEMMA, LITE DESPERATE HOUSEWIFE, HAHA!

ny phone

HAR INTE RIKTIGT TID ATT SITTA OCH SKRIVA, HAR NYSS INHANDLAT EN NY TELE! OCH DET ÄR PÅ DEN JAG SKRIVER! MEN SOM NI SER SÅ FÅR JAG INTE FRAM SMÅ BOKSTÄVER, HAHA

Movietime

Igår blev det film, Whiteout. En skitdålig film om jag får säga vad jag tycker. Men men, smaken är som baken så ni som skulle se den gör det. Hehe!


tgif

Så här i fotbollstider så är väl denna ganska passande:


Det satt 3 ensamstående mödrar och fikade när de kom in på ämnet om vad deras söner skulle bli. Första mamman:


- Jag vill att min son blir en astronaut! Han ska bli den första som åker till mars! Och hela världen tittar på när han tar första steget på mars och blir historisk!
Andra mamman:


- Jag hoppas att min son tar magisterexamen i medicin och blir den som hittar botemedlet mot AIDS! Hela världen kommer att hylla honom och han blir ihågkommen som mannen som räddade mänskligheten från en av de värsta sjukdomarna genom tiderna!
Tredje mamman:


- Jag vill att min son ska bli en känd fotbollsspelare! Han ska spela i landslaget, och landslaget har tagit sig till ett VM-final inför en fullsatt arena med över 100 000 män som jublar!! Och det står 0-0 när det är 1 minut kvar av matchen då min son tar bollen på egen planhalva och dribblar förbi 1, 2, 3 (!!) spelare och börjar närma sig motståndarmålet! Han tar sig förbi 2 backar med bara målvakten kvar!! Alla i publiken är i EXTAS! Han dribblar förbi målvakten och står med öppet mål på 3 meter! Och SKJUTER! OCH MISSAR!!!! Och 100 000 tusen vilda manliga fotbollsfans vrålar: "DIN DJÄKLA NOLLA, JAG SKA KNULLA DIN MAMMA!!! Och då ska jag springa ut på plan och ropa till alla i publiken:


"DET ÄR JAG! DET ÄR JAG SOM ÄR HANS MAMMA!!"
                                   
                                       


Tyskland VM

Ibland så undrar man hur vikigt det är att se alla matcher i fotbolls vm!? Själv skulle jag absolut vilja se Tysklands match som spelar mitt på dagen idag, får ta hoppas att jag får uppdatering av nån snäll själ via mobilen!

Dagens naglar, Tyskland såklart!





Äntligen bokad!

Äntligen! Nu är biljetten bokad. Och jag som sköt upp på att beställa för att det var jobbigt att logga in på banken så steg priserna och bara vissa flyg var tillgängliga.

Men nu är den bokad med "rätt" bolag och mer än 1000:- billigare än igår då jag nästan klickade hem en plats!



2009

go Brasilien

Då var det dax för brassarna att visa vad de går för ikväll och då jag lackade mina tassar i 10 olika flaggor så börjar folk vilja lacka sina i de länder de håller på!

Denna gång blev det Brasilien då de spelar ikväll.



Idioti

Skulle boka min resa till Polen och förra veckan hittade jag resan men tänkte att jag skulle ta den sen då jag var tvungen att starta en annan dator för att kunna boka!

2 dagar senare, poff! Helt slut och nu måste jag flyga via Tyskland för en dyrare penning!

Mami blir väl galen om jag inte bokar nu så jag får se till att göra det men skit skit och mera skit vad idiotisk man får bli!!!






Filmkväll

Söndagar är en filmkväll i vårt hem och denna kväll blev det Law abiding citizen, en "glödande thriller". En man som förlorat allt har inget att förlora.



Alejandro

Lady G har släppt videon till Alejandro! Så grymt bra låt och videon lika crasy som hon!



Öronrenovering

Blöt efter en öronrenoverning. Undrar om hon hör nu?!

Fungerar den så kommer Mami att åka på denna behandling, haha!



Tusen tulpaner till min vän


Idag är det en speciell dag, för idag firar vi min vän L som blir ett år äldre!

Hipp hipp hurra!!!

                    

TGIF

Äntligen fredag och vi följer fotbolls VM, Uruguay mot Vive la France. Jag är ingen VM nörd, eller kanske lite men det känns kanske inte som en måste match att se. Ändå är vi bänkade.

Förra fredagen var vi upptagna så nu efter en veckas uppehåll så kommer det en fräckis!

Ett äldre par, Arne och Elsa, är på semester i mellersta USA.
En dag är Arne ute och promenerar själv på gatorna i en småstad. Arne, som alltid har drömt om att äga ett par äkta cowboyboots, blir alldeles till sig när han får syn på ett par i ett skyltfönster. Dessutom är de nedsatta till halva priset.
Han går in och köper dem och promenerar sedan tillbaka mot hotellet med stolta steg för att visa frugan sitt inköp.
- Ser du något som är annorlunda, Elsa? frågar han och ställer sig mitt i rummet.
Elsa slänger en blick på honom och svarar:
- Nix.
Arne blir frustrerad och stormar in i badrummet där han tar av sig alla kläder tills han står spritt språngande naken, iklädd endast sina nya, blänkande boots.
Han går ut i rummet igen och ställer samma fråga: - Nå Elsa, ser du något ANNORLUNDA?
Elsa tittar upp och säger:
- Vad skulle det vara? Den pekar neråt i dag, den pekade neråt i går och den kommer att peka neråt i morgon.
Arne blir ännu mer frustrerad och skriker:
- OCH VET DU VARFÖR DEN PEKAR NERÅT, ELSA? DEN PEKAR NERÅT FÖR ATT DEN TITTAR PÅ MINA NYA BOOTS! Elsa skakar på huvudet och suckar:
- Du skulle ha köpt en hatt, Arne, du skulle ha köpt en hatt...
  
                                                   

som ett barn

...och mer än så orkade hon inte.


flodhäst till en gris

Tänkte att vi skulle gå en promenad till syrran för att rasta Grodan, väl framme åkte vi på att hjälpa till med ett flyttlass och detta belönades med en flodhäst.

Det var M som fick ett mjukisdjur som hon satte igång med att "döda" Den fick hon bära hem (själv) för slakt.



Se luddet som hänger från huvudet, fick ju stoppa tillbaka all stoppning, haha!

VM naglar

Idag börjar äntligen fotbolls VM! Sommarens höjdpunkt! Synd att Sverige inte är med, men det kanske var lika bra då det känns som om vi börjar bli riktigt dåliga, slippa åka ut tidigt. Nu kan man hålla på de lagen som ligger en varmt om hjärtat när vi inte har Sverige att heja fram.

Dagen till ära blev det VM naglar på mina tassar. Märkte att det inte var en enda tjej som förstod poängen medan det var 2 herrar som la märke till dem, haha!



Victoria´s secret

Dagarna bara försvann, fattar inte riktigt att det är torsdag!!! Men men, det betyder att det snart är helg!

Igår fick jag en underbar sak! Pure Seduction från Victoria´s secret! En vän var i NY, skulle man kunnat beställa så skulle jag gjort det men det går bara med kläder :( Doftar så j....a gott! Är beroende! M tycker att det doftar Gott och Blandat, sött till en söt, haha!



Gp-kväll

Var iväg till syrran för att grilla lite och titta på Speedway GP som gick av stapeln i Danmark. Efter denna härliga helg skulle man behöva gå bra många mil för att bli av med allt gott man ätit.

Mami skulle fota oss när vi myste i soffan men efter 2 drinkar så är det inte så lätt att hålla den åt rätt håll, haha! även då hon inte såg genom linsen skulle hon promt ta ett kort!


Frasse

Mischkas pojkvän är här!!! Då menar jag inte Norrlands älskade hamburgerhak Frasses utan Mischkas pojkvän Frasse!

Supergo som gärna vill vara ute och kasta boll, raka motsatsen till "Monstret", haha!



ACDC Stadion Sthlm



Igår var vi på Stadion i Sthlm för att se ACDC! Jäklar vilken härlig stämning. Det enda som var trist var att förbandet, Hardcore Superstar, började bra sent. Skulle dragit igång 18.30 men det blev senare. Vi fick vänta till 21.00 på att "gubbarna" skulle komma ut och underhålla oss. Tänkte att de kanske inte hittade hängselbyxorna, hehe.

En upplevelse som jag inte ångrar att jag fick vara med och dela med 32 768 andra.



Sjukling ska till Stadion

I tisdags fick jag för mig att jag skulle klippa mig. Jobbar brevid en frisör och en av deras stylister va på plats så det var bara att sätta sig på lunchen. Kort blev det, hoppas bara att jag kan bära upp det.

Igår började jag dessutom känna mig sjuk. Rakblad i halsen, febrig och en jobbig hosta. Idag så är det konsert på Stadion så jag hoppas att jag känner mig bättre lite senare. ACDC kommer till Stadion i sthlm och det ska jag få uppleva!


SATC 2

Igår kväll blev det SATC 2 på bio. Förväntade mig att den skulle vara ok då många kritiker sagt att de skulle vara dålig. Den var ok men det kändes som om den inte hade någon handling. Det var som om de bara försökte komma på saker att hända för att få 2,5 timmar att gå.

Reklamfilm kanske man kan kalla det. Ditt undermedvetna får sig en 2,5 timmar lång reklamfilm.
I phones, Mercedes, Abu Dabi, märkeskläder av alla dess slag m.m.

Det pratas redan om en del 3, och där vill jag komma med ett tips. Gör som Star Wars! Gör en 1:a, gå tillbaka och visa hur det var innan, när de träffades. För min del så är SATC som bäst när det är ett gäng singeltjejer inte gifta med barn. Lita på mig, gör en BF (before)!



Pure

I lördags var det drag på Pure Sthlm. I början av kvällen fanns Depend och Mr Gizmo på plats i lokalerna. Dependtjejerna gjorde minimanikyrer i deras härliga vårfärger och Mr Gizmo sålde Iphone skal.



Varför inte ett nytt fodral med en ny sommarnyans på klorna ;)



Dependtjejerna fick fullt ös, synd att inte alla hnner göra sig lite festfina.

RSS 2.0