Piffa upp badrummet

För er som vill pimpa ert badrum så finns det en pryl som indikerar temperaturen på vattnet med ljus! Kanske bra för de som inte kan känna skillnaden på kallt och varmt, haha. Vet inte om jag pimpar till det själv, kanske då om man har fest och ska hjälpa de som fått i sig lite för mycket :)


Alla hjärtans...

Tomas Sabos nya kollektion är så snygg!!! Både rock-serien (mycket cool) och Hippie serien (lite romantisk). Om man skulle vilja ha något till alla hjärtans dag så varför inte något från denna serie?!



Bälte x 10

Detta snygga bälte ifrån Topshop.com skulle jag vilja ha i min låda. Supersnyggt. Men det måste väl finnas ett enkelt sätt att sätta på sig det så man inte behöver krångla med tio bälten. Men det skulle den vara värd!


                          

Fodervärden = skyldig

Såg artikeln i aftonbladet några dar efter min protestlista som jag än idag är upprörd över. Fy f...n jag hoppas du kommer att lida nå för j...igt! Förlåt men jag fattar inte hur människor är funtade i den ihåliga hjärna de har!!! Skulle jag veta vem det var skulle jag.......

Och på toppen av allt detta säger polisen att de inte har nå "tid"!!! Jag hoppas att personen i fråga kommer till h...!!!   Jag tycker att det låter som att det är fodervärden vi ska binda fast i ett j...a träd.   


                                    När hunden hittades satt kopplet högt upp ? Lucy hade förgäv

Själv inbillar jag mig att jag lever i en trygg och rosa fluffig värld. Dax att ta ner mig därifrån.
  

Var är hårtorken?!

Kom hem sent idag så det enda jag hunnit med ikväll är att duscha min lilla sessa. Det var jag och sambon mot Mischka :) Två vuxna människor och en hund på 8 kg, haha!

JAja ren blev hon. Tror killarna på dagiset kommer tycka hon luktar godis :)
  Man blir trött av att duscha och jag kan säga att hon tycker inte om oss just nu!

Nya brillor

Gick igår för första gången med mina nya glasögon! Lite ovant med bredare bågar, ser inte när det kommer någon från sidan, fast det gjorde jag inte innan heller :)

Tänkte beställa från
trendbrillor då de har många snygga bågar meen så sprang jag på dessa DG på City Optik och tog dem! Beställde dem i lördags och fick dem i handen i tisdags. Hela dagen igår gick till att vänja mig och hoppas det går bättre idag och att jag håller mig på benen och från stolpar, haha!

  

Hemmakväll

Känner att jag inte riktigt haft tid att skriva på 2 dar, sorry. Satt hela kvällen igår och sökte kurser som man kan ta medan man jobbar. Sökte och pratade med de som godkänner ansökan och sa att de som har IG från grundskolan är prio ett och att det inte är nån idé att söka!

Ok, nya tag idag. Sökte lite fristående kurser och HOPPAS att jag kommer få dem!

Håll tummarna!

Nu när det är klart så valde jag och sambon att hyra film istället och det var värt det. En bra film som jag rekomenderar! Trodde det skulle vara en riktig killfilm men den var bra! Hyr den!


  
                                         Iron Man (Single-Disc Edition)
Iron Man
Iron Man
Iron Man

Tack för ni skrev på

Ville bara tacka Er som skrev på protestlistan och hoppas att Ni sprider den vidare. Jag vet att det inte kommer att stoppa det just nu men vi är på rätt väg som uppmärksammar detta! 

Tänk på vad Ni köper! Ha en trevlig dag!



Animals Matters, skriv på nu!

Lavicia´s blogg hittade jag en text om hundfabriker!!! Glad är jag som sprang på den och tänkte själv skriva om detta! Jag har nyss skrivit på en namnlista och uppmanar alla Er som läser detta att göra detsamma! Snälla, det är för djurens skull!

Även
Amanda´s sida måste besökas. Jag varnar dock känsliga tittare, jag själv grät och kommer att uppmärksamma listan hon skrev på märkena som inte testar på djur! Jag kommer verkligen att kolla upp vad det är man köper, gör det du med!!!

Snälla, skicka denna
länk vidare till Era vänner, arbetskamrater och alla andra så vi kan försöka hjälpa dessa djur!



Detta är min lilla Mischka och hon uppmanar Er att skriva då det finns många djur som inte har det lika bra som våra!

Stones T-shirt

Jag har velat ha en Stones T-shirt men inte hittat nån jag tycker e snygg, konstigt då den bara kan se ut på ett sätt :) men nu hittade jag denna x 2. Tror jag ska ta den högra, vad tycker ni?!

Amplified Stone tongue- USAAmplified Stones lick

Örhängen

Ni som såg Let´s Dance igår såg Laila Bagges örhängen!!?? I Idol var det ett liknande halsband som jag skrev om tidigare och nu dessa örhängen. Snyggt tycker jag!!!




Finns på
Åsitas för 540:-

Marinblått x 2

Gjorde ett inköp på basplagg och det blev i marinblått, supersnygg färg! T-shirten är från H&M och slipovern från Gina Tricot.




SATC

Jag kanske är sist som vanligt när det kommer till nyheter men jag är iallafall glad över att det kommer att spelas in en till SATC film. Det ryktas om att den ska spelas in nästa sommar. Orkar vi vänta så länge?! Tar mig för tillfället igenom serien som jag inte sett. För er som missat så sänder tv 3 serien på nytt!
Sex and the City: The Movie bilder!

Almanacka

Kom faktiskt på att jag inte har nån almanacka för i år!!! Skulle skriva ner lite tider och insåg att jag måste klicka hem en! Vad tycker Ni om denna?! En personlig almanacka.


Victoria´s Secret

Victoria´s secret har REA och jag måste kolla med syrran om hon ska beställa!!! (tror hon är nån slags vip-kund då hon brukar handla där, ofta?! haha ) Hittade denna hoodie som skulle vara mysig till sommaren om det blir lite kyligt, och så  står det ju love pink!!! I do!!


Diesel topp

Blev väldigt förtjust i denna Diesel topp. Bra med något som går till det mesta, men snyggast är den till ett par ljusa jeans till våren. Finns i både svart och vitt på Asos.com.
Diesel Pleat Front Tie Hem Top

Mys

Är lite sugen på att klicka hem dessa koftor. Passar utmärkt till ett par leggings då den är lite längre. Mysigt till våren, om jag orkar vänta till dess :)


Kuno T-shirtKuno T-shirt

Kärleksdax

Godmorgon! Sitter och ska starta dagen med en kaffe och funderar på hur folk hinner blogga!? Själv e jag ganska slut när jag kommer hem från jobbet. Jaja. Hoppas ni tycker att jag skriver ngt iallafall :)

Ska fortsätta med temat kärlek och har ni fler tips, skriv. Det ska då designas på naglar! Får se hur det slutar! 


                          Kärlek&Love

Hälsningar

Var sjukt trött igår och somnade vid 7. Ibland behöver man det.

Tänkte att jag skulle dra iväg 2 hälsningar!

Den första är till min vän K som opererar sig, (och förhoppningsvis kommit hem) eller gjorde det igår. Hoppas allt gått bra och att du kryar på dig så hörs vi
snart!
Kram på dig ♥

Ett litet internt skämt oss emellan (om man kan kalla det för skämt) men här e dom, Kiss & Bajs från Designtorget.


Kramdjur Kiss & Bajs
Den andra hälsningen går till vår blivande ryska! Min vän L är i ryssland och pluggar och kan snart gå ut och köpa sig en egen Lada när språket vill! En bil med mycket packningsmöjligheter :) Vi hörs också snart!
Kram på dig ♥



För barn

Princess by American-Nails nagellack för den lilla prinsessan är en super bra lösning för er som har barn. Självklart vill de se ut som mamma med läppstift och nagellack. Detta lack är framtaget för just barn och kan enkelt tas bort genom att tvätta händerna i vatten. Ett rött, rosa och mörkare rosa för bara ca 30:- exl.moms.

Princess - Nail Polish for children

Träna

Jaha, sitter o tittar på idrottsgalan för att se om Robert Gustafsson gör en Tony Rickardsson, men inte. Tänkte då att man kanske skulle ta och piffa upp träningskläderna. Det blir ju roligare att träna då. Eller varför inte bara komma igång att träna!?


Tröja & Byxor från Laredoute.

             

                                                                                  

SATC

Idag är det en sån dag då man får lägga sig på soffan och titta på TV. Det är ingen sol och grått väder. Tur att jag spelade in veckans SATC avsnitt! Har bara sett filmen men nu tänkte jag att jag skulle se serien när de visar alla igen!

Och Ni som sett serien gå in
här och gör ett test, Vad kan du om Sex And The City? 

Enjoy



En shopaholics bekännelser

Har precis avslutat en bok som var bra men så man skäms för var kapitel man läser. Phhhuu. Det var känslan när jag hade läst ut den men jag ville nog inte riktigt att den skulle ta slut heller. Tur för mig. Det finns fler delar! Lättläst chiclit bok jag varmt rekomenderar! Läs den nu!

   




 

Ja tack

Tror jag skulle svimma när jag såg dessa skor! Dessa underbara skor. Men jag tror snarare jag skulle svimma när jag såg priset på dem när jag var nära på att klicka hem dem. Vet inte riktigt vad jag tror att de skulle ha kostat :)

Är det nån som hittar snarlika, skrik till! Dessa är ifrån Mrs H.






Adidas

Sitter och kikar i Damernas och får syn på att Adidas lanserar Originals by Originals i februari. En av de tre designerna är Jeremy Scott. Coolt, snyggt eller bara tacky?!

Kolla in skorna med vingar på, rätt coola men vet inte om jag skulle sätta på mig dem i guld men kanske vita. Dressen under tror jag kommer att bli en storsäljare.

Vad tycker Ni!?




Bilder ånade av trashbagaesthetics.com 

Wanted!

Tittar på Let´s dance och min nya favvo Morgan dansar med Helena och hon har ett super läckert halsband!!! Bars även på Idol. Så snyggt men lite väl dyrt för något jag inte kommer att använda så ofta. Kostar  2 699:- och fins på Åsitas.


Det silvriga skulle va snyggt, se men inte röra :)

Bubble

Äntligen fredagkväll, ska lägga mig i badet med ett glas vin/öl och kanske basta.

Hur nice är inte det?! Sen tänkte jag kika på Let´s dance, tror att det är många som bänkar sig framför tv:n.

Jag är en sessa!

Sitter och filar till mina naglar och jag filar, filar och filar. Med en ny fil så kan man få räkna med ett sår eller två när man ska fila med "fel" hand!


Gulligt plåster, men inget min sambo (snickaren) vill ha i sitt första hjälpen-kit! Varför?! Hihi

Depend


Här är en bättre bild på vårens färger!!!

På ingång!

Har fått ett tips här, det är ett nagellack i 18 snygga kulörer  som Loreal lanserar i feb-mar. Resist & Shine titanium som är ett mer stöttåligt och hållbart nagellack , med en non glide grip, man kan ta bort den guldiga korken för ett bättre grep under målningen. Super! Är det mars snart?!


Kärlek efterlyses

Jag ska vara med i en dekorationstävling (naglar) och temat är kärlek. Automatiskt tänker man rött och hjärtan, men vad är kärlek för Er??!! Behöver lite hjälp med brainstorming så hjälp mig snälla!
                                   Kärlek&Love

Nivea

Nu har jag fått nys om Niveas nya serie inom hudvård. Sprang förbi och så såg jag något lila i ögonvrån :). Skulle behöva en kräm nu och Decleor som jag hade gillade jag inte så värst. Tycker verkligen att förpackningen var snygg, den har de iallafall lyckats med.
´
Haha såg att det stod anti-age.
Känns dock lite trist att börja med Anti-age nu!!! Men det kanske man ska för att förebygga, ska höra efter. Mycket deprimerande om så var fallet, att börja med den innan 30-års krisen tagit fart! :)
Expert Lift Day Cream   Expert Lift Eye CreamExpert Lift Beauty Tonic

Koffeinfritt & Bling Bling

Det är sent men jag vill njuta av en kaffe från vår underbara Nespressomaskin, och under tiden sitter jag och suktar på samma maskin fast en i min smak!!!

Undrar om sambon går med på att jag blingar vår maskin, hihi. Men guuud så läcker!
Silver eller rosa?!

Min kompis blev övertalad av mig att köpa en med (vanlig utan bling) och hittade inte var man beställer dessa lådor som jag pratat om. Jag hittade dem!
Här!

Nya klor!

Då tänkte jag att jag själv skulle få lite fina naglar så jag börjar med att ta bort det gamla materialet (akryl) då jag vill göra längre. Såg ut som en ailien med folie tassar :)

Tror att min vän K blev fast på bild med, hihi.

Nu ska jag bara på med nytt! Phhhuu!

Depends vårfärger påväg!

Äntligen!!! Nu kommer vårfärger och den första kollektionen jag fick hem var ifrån Depend! 9 härliga vårfärger damp ner i brevlådan i dag! Har redan skaffat mig favoriter i den lila och rosa, har inte testat dem men ska göra det bums!


Städning pågår!

Då var det dax för lite städning bland alla nagelprylar som ligger överallt och har ingen som helst  ordning. Men det gick och jag är riktigt nöjd, jag borde gjort det för länge sedan!

Före:





och voilà:





Har en till gömma full med lack som jag ska ta mig tid till att städa senare. Tror till och med att man kanske ska ta och tävla ut lite lacker om jag har en massa som inte är använda! Får se sen vad som finns där!

Star Magnet

Var hos syrran för att lacka naglarna och det blev till sist Star Magnet från Loréal. Jag skulle återkomma med hur den fungerade och hoppas Ni förstår av mina bilder.



Första gången syrran gjorde dekoration själv! Hon tyckte att det krävdes lite övning för att få till det och inte lägga in nageln i magnetplattan. Men snyggt blev det, nu får vi se hur länge det håller.


90210

Serien dog ut efter ett X-antal år och nu har den börjat om på nytt. Självklart ska vi matcha in våra naglar efter det och OPI har gjort en serie för just det ändamålet.

90210

NLV16 - Queen of West Web-erlyNLV17 - Sweet as Annie-thing!NLV18 - Pretty & Privileged


Queen of west   •  Sweet as     •  Pretty &
Web-erly                Annie-thing    Privileged

Coola läppar

Var också tvungen att fixa mina egna tassar och passade på med ett par coola läppar till fotograferingen. Vad tycks?!

The World

Äntligen klar med A´s naglar! Blev riktigt nöjd med dem. Började med att bygga dem som vanligt med fransk manikyr och sedan lackade jag flaggor. Tyckte det var passande då hon jobbar med in-checkning på ARN. Så ska ni ut och resa kanske ni ser dessa!


Fredag!

Har äntligen kommit hem, ätit lite gott och sitter och tittar på Let´s Dance (tror min favvo kommer att bli Laila Bagge, även fast jag inte sett henne dansa än).

Har också hunnit med optikern, och tro det eller ej men synen har blivit lite sämre sen jag var där sist (2002). Så nu är det dax att välja brillor. Nån som har nå tips?!

Så här ser mina oldies ut (hihi) helt ok och så är ju lila inne! Vill og ha lite mer markanta bågar, eller vad säger Ni?!


(dessa är ifrån OLIVER)

Grrr

Gjorde naglar på M. Mycket slit i onödan men till slut blev det en färdig design. Lite ggrrrrandigt, det hänger ju faktiskt i än med djurmönstrat (i modevärlden) så varför inte på nageln?!


Nytt år, ny design

Äntligen en lite mer uppdaterad blogg!!! Eller rättare sagt ny design. Tycker den blev supersnygg!! Vill ni också få hjälp kan jag gott rekomendera mimmis design!

Tusen tack för din hjälp♥

Sen klapp

DHL kom förbi igår med en julklapp!! Härligt! Vem vill inte ha paket?! Fick ett par härliga lyktor och det passar ju utmärkt jag som gillar ljus. Tänder dem så fort man får chansen! Dessa kom från Design House.

Nivea


Volume Nanodefinition Volume Shine Wonder Full (bilder lånade från Nivea.com)


Dessa godingar ska testas! Nivea´s nya Volume mascara för fylligare fransar och Plumping gloss för fulligare läppar! Vem vill inte ha det!! ;)

Segt

Har inte skrivit så mycket, det beror på att jag försöker "renovera" min blogg så den blir lite stilig. Har inte fungerat så bra som ni ser men det är därför jag har tagit hjälp av en som ska hjälpa mig. Ett proffs! Hoppas verkligen att det blir bra. Så därför kanske det inte händer så mycket just nu men jag kommer igång snart med en helt ny sida! Jippie!!

Kram♥


Protestlista?!

Äntligen är nyåret över, men tyvärr inte detta j...a smällandet!! Jag har min lilla prinsessa som är super skraj för smällare, fyverkerier och bomber av all dess slag och där vi bor smäller de konstant i 1 månad!!! Själv tycker jag att man skulle förbjuda detta smällandes när det inte är nyår. Så ja, på nyår kan Ni smälla men snälla, inte sen! Kanske skulle skriva en protestlista här och nu på bloggen, eller vad säger Ni hundägare och alla andra för den delen!?

Så här slut är min sessa efter många timmars smällande.


Gott nytt

Gott nytt år på Er alla!

Hann såklart inte lägga upp bilden på nyårsnaglarna jag gjorde men så här såg syster yster ut till nyårskalaset.

RSS 2.0