hot dog

Grodan måste ha en snygg reflex på sig så hon inte blir överkörd av en skoter eller att ngn tror hon är en räv. Hon tycker dock inte hon är någon HotDog, men det tycker jag!

solsken!

Inte ett moln på himlen, kan vi ha bättre väder? Grodan och jag ligger på en renfäll i solen och myser





bastu time

Det är massor som inte går att beskriva i en Blogg. Dels hur luften är, hur gott det luktar om kläderna när man kört skoter, hur härligt det är att basta när man ser fjälltopparna utanför. Jag säger bara, åk till fjället nu! Vet inte riktigt vad det är för min jag gör.

jagar lunch

När klockan var 9 så var redan frukosten och kaffet avklarad och M satt på sjön och fiskade lunch. Blev hamburgare så fisken får vänta.

lata dagar

Grodan och jag latar ikapp, kan man ens säga så? Ville inte fota mig så det blev på den andra latmasken. Men jag garanterar att jag ser likadan ut, haha.

scoterdax

Killarna slängde i sig lunchen och hann knappt dricka kaffe innan de slängde sig på skotrarna. Härlig dag för att vara ute men jag skulle vilja ha lite sol :(

härliga semester

Då är vi i Norrland for lite semester. Konstigt att man inte kan sova ut bara, haha! Denna bild är tagen 7 i morse. De har borrat hål i isen för att sänka ner en pump. Hoppas det blir en fin dag, var skinande sol igår såklart när vi satt i bilen. Hoppas!

road trip

4 ringde klockan och just nu passerade vi Gävle.

Födelsedagsbarn

Idag säger vi grattis till T som fyller ... 29?! :) Haha, jag vad var det du skulle fylla? Fick inte någon klarhet i det!

Grattis iaf, hoppas du får en härlig dag!


The American

I går kväll blev det film, The American. Inte vad jag väntat mig då jag ville ha lite action och denna var väldigt seg med ett dåligt slut.

Tur var väl det att Solsidan gick så man fick bli lite glad!


trötter

Känner mig lika trött som grodan är, kan det vara åldern?!

Härliga kväll

Är det bara vi som inte kommer att titta på Melodifestivalen?! Undrar om det ens går ngt annat på TV!?

Jag sitter och pysslar iaf i brist på annat. Eller snarare lite meditation. Ni får se sen! :)

 

Pysselbild

Varma tassar

I går när jag kom hem fick jag en present av M. En välbehövlig present!

Foot Warmer, en sula du lägger i skon och den blir varm så fort du spräcker förpackningen. Upp till 5 timmar håller den efter öppning. Denna ska med till norrland!



ANVÄNDNING INSTRUKTION
1.
Öppna förpackningen och ta ut fotvärmaren. Det fungerar i kontakt med luften efter några minuter.
2. Placera sulan inne i skor, stövlar eller kängor skidor.


Applicera inte direkt på huden

Värme i 5 timmar (medeltemperatur: 35 ° C, maximal temperatur: 39 ° C).
Efter användning, kassera produkten tillsammans med hushållsavfall.


Värme är alltid trevligt: du glömmer kylan för 5 + timmar!


FÖRDELAR

Det fungerar i kontakt med luften
100% Natural - Den innehåller inga skadliga kemikalier
Värme i 5 + timmar
Inga giftiga, allergivänliga och luktfria


Happy Valentines Day

14 Februari, alla hjärtansdag. Tycker att man ska visa sina nära och kära att man tycker om varandra varje dag men denna dag får man väl visa extra mycket!

Vill hälsa till alla mina nära och kära och hoppas att Ni får en härlig dag!

En extra stor blöt puzz till min familj som alltid finns där för mig, älskar Er!

Och en stor puzz till min lilla Groda så klart. En mer trogen vän finns inte :)

Sist men inte minst, min puzzelbit, Älskar dig så!!!!




Ice cold

Skit vad kallt det är! Jag kan nog slänga in vårjackan i garderoben igen och ta fram skoterkläderna. När tempen är under -6 så går inte bussarna här så frågan är om jag tar mig till jobbet. Och så är det nog läge att elda lite inne, mysigt.


Norrlandsväder

Kan det bli finare ute?! Strålande sol, inte ett moln på himlen och snö så det räcker och blir över. Nu skulle man sitta på en bergstopp i norrland och dricka varm choklad! Men det duger att bra gå ut med Grodan så hon får skutta lite och njuta av solen.





Börjar gilla min kamera på telefonen!

11 februari snökaos

Tji fick jag. Sugen på att ta fram vårjackan och snön kommer. Inte lite snö. Sitter just nu i en taxi då alla bussar är inställda! Och att jag sitter i en taxi är rena turen då man inte kom fram till någon växel. T fick färdtjänst tidigare och smart som han är så sparade han numret till sin nya taxivän. Han bor ett stenkast från syrran. Vi fick dock putta fram bilen ut till vägen.



God natt!

100media_imag002 (MMS)

God natt!


Europa nästa!

100media_imag002 (MMS)

Äntligen fick Grodan sitt pass! Europa nästa!


Movietime

Söndagsfilmer! Det blev Grown ups, (tänker inte ens berätta vad den handlar om för den var skitdålig) som inte var det minsta rolig. Jag kanske drog på munnen lite men har inget minne om varför.

Sen blev det UNthinkABLE. En terrorist har placerat ut tre bomber i USA och nu måste de försöka lista ut var de finns. Då han blir tillfångatagen börjar den hårda förhörsmetoden. Ganska bra!


Sushi oskuld

I går kväll mötte jag upp ett gäng galna tjejer! Haha! 7 stycken galenpannor som möttes upp på Sushi Devil för mycket skratt!

Sushi oskuld som jag är var jag ganska skeptisk till att äta rullad mat i vasstrån som dessutom inte är tillagad! Men det gick galant! När man skulle ta beställningen så frågade jag snällt om maten levde eller fortfarande hade ögon :) och om man kunde bestäla in en ko istället (kan inte leva utan kött). Han trodde nog jag skämtade då de tydligen inte serverar en fet blodig biff där de inte har en spis eller ugn i köket. (deras elräkning är nog grymt låg)

En grymt lyckad käll där mina skrattmuskler jobbade till fullo.

Love You girls!

          
 

Mig lurar du inte!

Varför är det så varje dag?! Hunden låtsas sova! Vill inte gå på dagis, inte riktigt än! Och i skrivande stund snarkar hon dessutom! Snacka om att damen inte är en morgonhund! Haha!

Hon brukar titta med ena ögat för att se om hon lurat mig, frågan är om hon gör samma sak med sina snarkningar?! Tänk om någon kunde tvinga mig varje dag att stiga upp ur sängen! Eller det gör faktiskt hon. Ligger i mitten av min halva i sängen så jag vaknar med huvudet i knävecken! Måste upp då jag inte har någon känsel och inte får plats i min egen säng!

Ne, nu jäklar så är det dax att gå!



Av nån anledning sover hon alltid på samma sätt, inte som en hund!


Vår i luften

2 februari och det är vår i luften! Jippie! Men jag ska nog inte ta ut glädjen i förskott. Vintern och slasket brukar hålla i sig till mars/april iaf.

Men jag är bra sugen på att ta fram skinnjackan och mina converse! Detta får vänta ett tag så får jag ha ett mellanting, mina underbara Lovikka converse! (skit för att det är så slaskigt)



Så man kan dö!

RSS 2.0