Pigga upp mig...

...med en påse från pocket shop. Måste ju för under semestern fick jag läsnoja och läste 7 böcker!


Ångest

För det ena och det andra. Första arbetsdagen efter semestern och dagis för monstret. Det gör ont i hjärtat att lämna henne och jag vill bara ta med henne till jobbet nu!!!


Mischkas pojke

Det finns en orsak varför jag kallar henne monstret :) hennes "pojkvän" är en ängel klädd i svart. Vill bara leka hela tiden!


Älskade Helge

Våra fina gäster tog med sig ett supergott vin, Helge 2010. Ett vin från Norrland?! :) han har iaf fått mig lite sömnig så nu är det nog dax att krypa ner.


Jag är Zlatan

Här kommer ett boktips till er som inte riktigt vet vad ni ska läsa. Jag är Zlatan. Tycker faktiskt att alla ska läsa denna! Hur vi bildar vår uppfattning av denna storspelare är av media.TV, kvällspressen m.m. Antingen tycker vi att han är lite väl överbetald eller en som sviker landslaget som tar sitt pick och pack och lämnar allt. Ja,  alla har en bild av Zlatan och hur har ni fått den? I boken berättar han själv om uppväxten och hur det fungerar i fotbollsvärlden. Själv har jag fått lite mer svar. Sånt jag själv har läst i skvallerblaskor med gigantiska rubriker. Nu har jag fått veta hur det låg till bakom sanningen.
 
Han bjuder på sig själv och jag tycker verkligen att ni ska läsa den! Jag har fått en annan bild av vår egen Zlatan!
 

Vätskebrist...

Var ute med tjejerna igår, supernice! 4 öl och det känns i kroppen och i knoppen :) måste få i mig mer vatten. Märks att man varit sjuk och ätit dåligt.


Speedway i Wroclaw

Ligger fortfarande i soffan, men skönt är det :)
 
Förra helgen var jag, mami och morbror på speedway. Kors i taket. Det brukar nämligen alltid regna när jag är där så i år struntade jag i att matcha in besöket på en hemmamatch. Men, en inställd match skulle köras när jag var där! Weeey!
 
Innan matchen kom det en skur såklart och det var bara att ta skydd i öltälten.
 
Självklart följde vi svensken, Lindgren under matchen.
 
Syrrans favoriter (blink)
 
Synd att man inte kan ha förmedla det bästa med en livematch! Ljudet och lukten! Längtar redan tills jag kan se en ny match!

Vad är det för dag?

Även idag så har jag sovit pö om pö (säger man så?). Vilken tur att jag har bästa J som ringer och kollar att jag lever, haha.
Nu ringde hon i rättan tid då det började ösa ner ute. Mysigt men Monstret är jätterädd för mullret. Själv önskar jag att min andra älskling var här. Han är i Norrland och fiskar så jag är gräsänka. Kanske lika bra då jag bara sover och gör slut på hushållspappret :)
 
Kom hem snart my love! ♥
 

Sjukling

Äntligen hemma till min egen säng! Började känna av i halsen dagen innan jag skulle flyga så igår och idag har timmarna bara flutit ihop. Så jävla jobbig förkylning att jag däckar varannan timme. J ringde och väckte mig igår vid 7. -sover du gamling? Haha! Idag känner jag av i bihålorna, jobbigt!!! Fick träffa B idag på avstånd. Är en vuxen människa så här jobbig hur är då ett sjukt barn?! Inget som syrran vill ta reda på iaf!


Älskade marknad

Självklart var jag och mami på marknad. Uppe med tuppen, var där strax innan 8! Inte konstigt att vi somnar innan 10 på kvällarna.
 
Mami kollar skor. Älskar skor och här hittar man massor av fina tygisar länga efter länga!
 
Var tvungen att fota dessa tanter. Vad slåss de om?! Jo, bh:ar 3 zl. Haha!
 
Stackars mami var tvungen att köpa nya solbrillor då hennes gick sönder.
 
De säljer verkligen allt! Kläder, skor, djur (ville verkligen köpa en kompis till M), mat och mycket mer.
 
Marknaden ligger på en nerlagd järnvägsstation så man får se upp så man inte bryter några ben för att man glor på skor ist för vart man sätter fötterna.
 
 

Mami förbereder...

Så här ser det ut när Mami förbereder när jag ska packa! Våg, mat och sprit. Vågen för att hon ska se hur mycket hon kan få ner i min väska!


Tomtefar

Här är jag och tomtefar. Brukar jaga runt i wroclaw efter dessa men orkar inte i år så det räcker med gammgubben :)


Springa bort kalorier

Det är vad vi gör. Springer runt överallt men vi äter mycket så det går väl plus minus noll. Vi har väl ganska bra väder, 20 grader men ganska mycket moln så har man shorts är det bara att knata på så man håller värmen.


Piwo

Polsk öl...


Äntligen framme!

Jag kom äntligen fram igår kväll och just som vi kom innanför dörren hos R började speedway kvalet. Jag hann just se Polen åka ut :( imorgon får vi heja på Sverige! Nu sitter jag och Mami och njuter efter en lunch och öl såklart! Hoppas på bättre väder för jag har bara packat shorts och flipp flopp!


Less less och mera less!

Sitter fast i Wroclaw, så klart! Infon man får här är att det inte existerar varken ett plan eller besättning. Kanske är meningen att jag kan flyga själv efter lite polsk sprit i kroppen?! De är inte första gången heller! Längtar hem till min solstol nu!!! Tur har jag Zlatan boken med mig och har redan läst halva!


Resfeber

Då är det dax att ta sig iväg till Mami. Längtar redan hem, haha. Monstret blir så orolig när man håller på med resväskor att det är extra jobbigt att åka. Men jag kommer snart hem! Här ligger hon och surar :(


Kullen som jag minns den...

Jag Mr och Monstret sitter på kullen och njuter av kvällen. Som på gamla dar då man satt där som fjortis och njöt av att slippa föräldrarna. Vi ser det lite som att vi går föräldrarvakten, haha!


Semester...

..nu är jag verkligen på semester! Tar alltid ett bra tag innan man slappnar av något men jag ska göra mitt bästa. Tog på mig lite jobb några dagar, höll på med nyheter inför hösten så kul men lite trist då man vill ha sommar och sol ett bra tag och så ska man tänka höst :) Nu sitter jag och slappar och vad gör jag då?! Mina fötter! Även på semestern jobbar jag, haha.


Grattis!

Måste bara säga grattis i eferskott till mami som fylde år igår.
 
Jag glömde inte bort henne men nu fungerar äntligen denna app!!
 
Vi får fira med en middag för på torsdag åker jag ner för en minivisit.
 

semesterjobba

Idag har det inte hänt mycket. Eller jag har fått höstnyheterna i min ägo och jobbade idag och kommer fortsätta på måndag. Alltså, inget jag kan visa er ;)
 
Men jag har inte visat vårt nymålade hus! Det var dax att måla om och så här fint blev det!
 
Huset innan vi gjorde uppfarten.
 
Skrutten ska absolut vara med :)
 
 
 

Utflykt

Idag gjorde jag och Mr en utflykt till Vaxholm! Lagom långt och supermysigt! Vissa skriker säkert när jag säger att det är minst lika mysigt som Visby fast kanske inte samma slags party på nätterna (vad vet jag som somnar innan 22.00, haha). Men att det ligger vid vattnet och husen ligger tätt m.m. Ja, ni som varit på både i Vaxholm och Visby kanske vet vad jag menar för mysfaktor.
 

Lektant

Har varit hos syster och agerat lektant ett tag. Slutade med att B lessnade på mig och jag la mig i lekhagen och noppade ögonbrynen i blomspegeln, haha. Båda lika uttråkade medans mamma passade på att läsa!

Nu ut i det fina vädret!

Någon som använder datorn?!

Inte jag iaf och det är därför det blir tomt på inlägg hos många! Eller så kanske jag ska byta portal för jag är ganska less på denna! När kan ni på blogg.se göra så man kan blogga?! Det är bra segt på utvecklings fronten!
 
Ni som har bytt, vilken portal ska man välja?!

Perfekt dag för havet!

Välkommen Juli!!! Det börjar bra (peppar peppar) och då menar jag vädret!
 
Idag gjorde jag och Mr en liten utflykt med cyklarna. 6,3 km enkel väg bort till klipporna och havet. Skulle tagit med oss monstret i cykelkorgen men för det första har hon lite skräck för cyklar och sen var det så jäkla varmt så hon fick svalka sig hemma nån timme utan oss.
 
 

RSS 2.0