Happy Halloween



Ville bara önska er alla en härlig helg! Kom ihåg att köpa godis idag annars klär ungarna in huset i ägg! Mwooohhhhaaaaaaa!


Glitter

God morgon alla glada!

Sprang in på Glitter igår då jag hittade ett presentkort i väskan från dem. Alla ni som fick en goodie bag från Blog Awards, kolla om ni har presentkortet kvar! Den slutar nämligen gälla om nån dag, tror det var på lördag!

Jag hittade inte så mycket så det blev ett lite längre halsband som var nästan lite för långt. Var ute efter ett par örhängen, men men.




F***k her gently



Min kära sambo spelade denna för mig och ja... tycker faktiskt den är charmig. Filmen är söt. Ok låten är också charmig. Jack Black är ju rolig så det är klart att den här filmen var lika rolig.

Jack är såklart den mörkhårige som sjunger och tycker inte ni att han djävulen är lik odjuret i sjönheten och odjuret, haha!

Sexiness for everyone...



...ja. Har inget att säga om det utan jag gillar reklamen som fått stor uppmärksamhet runtom i tidningar och nätet. Förstår om de som använder detta, för mig, konstiga plagg blir upprörda. Det är ju ändå en klädsel för att täcka över kvinnan helt (antagligen för att män inte kan hålla sin petternicklas i styr och måste täcka kvinnan så det inte händer saker) och så filmar dem henne i underkläder innan, men kom igen!!! Jag skiter i vad du har under strunta i vad hon har under!

Ok, nu kom nog "bitterfittan" fram igen, haha!

Måndagmorgon

God morgon god morgon. Igår kväll blev det lite mys med 2 filmer. Johan Falk vapenbröderna och Duplicity, som jag somnade till. M ville inte ens gå in på vad som hände och jag tror jag somnade dels för att jag ändå inte hängde med! Haha!


Pimp your house

Älskar hösten! Tycker det är mysigt när man måste tända upp i mörkret och när det blir så härliga färger på träden.

Igår kväll blev det lite pimping to the house, haha. Jag försökte iallafall.










panties=love

Igår va jag och köpte mig ett par leggings. Super snygga. Så jag vet faktskt inte varför jag funderar på at lämna tillbaka dem. De är tunna som leggings så jag tänker att de kommer att slitas snabbt eller tappa stenarna då de går ända upp på rumpan.

Ska nog gå i dem ett tag tror jag så vet jag sen, något ska man väl unna sig?!


speedy

Så fort man lämnar soffan så ligger det en konstig hög där när man kommer tillbaka, haha!


Bästa polarna i dag

Är helt sänkt för tillfället. Har varit ute en sväng med gumman och ska bädda ner mig i soffan med en vetekudde, om den inte har läckt än. Hur sjuk man än är så måste man gå ut med vovven och det kanske är bra så man får lite frisk luft, kanske skulle hon haft det bättre på dagis, eller inte. Hon tog just min plats i soffan för att jag sitter här och skriver, haha!



Jus nu är dessa mina bästa vänner, snytpapper, kaffe och en nässpray som tydligen va slut!!!

Orsak...



Ja, detta var orsaken till att man har varit lite seg när det gäller att skriva. M va iväg och köpte en blu-ray spelare så det blev lite film tittandes och det var skönt för jag har haft lite ont i halsen, och ja. När jag vaknade idag så gör det fruktansvärt ont!!!



Yes-man, trodde jag skulle vara sååååå jobbig då jag tycker Jim Carrey är jobbig men den va bra. In the electric mist däremot förstod jag inte, kanske va lite sent för att kolla på film då, men jag fattade den inte riktigt.

Orsak...



Ja, detta var orsaken till att man har varit lite seg när det gäller att skriva. M va iväg och köpte en blu-ray spelare så det blev lite film tittandes och det var skönt för jag har haft lite ont i halsen, och ja. När jag vaknade idag så gör det fruktansvärt ont!!!



Yes-man, trodde jag skulle vara sååååå jobbig då jag tycker Jim Carrey är jobbig men den va bra. In the electric mist däremot förstod jag inte, kanske va lite sent för att kolla på film då, men jag fattade den inte riktigt.

Seeeegt

Så jäkla segt just nu så det blir ett kort inlägg. Och ja, det var ett tag sen jag skrev just för att man var helt slut sedan i lördags. Då var det blog awards 2009 och det var en bra ström av folk som minglade runt på Café Opera. Tiden gick ruggit snabbt och det var superkul att få vara där, men trött var jag och är jag, hehe.



Partypinglorna från Depend (sponsor för galan) som fixade klorna på mingelfolket.



Goodiebags är alltid välkommet :)

TGIF

Härliga fredag. Ska bädda ner mig i soffan och titta på Idol som har Michael Jackson tema, ska bli kul. Måste även ta och fixa mina naglar som måste vara i tipptopp till imorgon för då smäller det!

Blog awards 2009 går av stapeln på
Café Opera! Där kommer det att bli en härlig efterfest med Jordin Sparks och Ke$ha som uppträder.



Har nog inte riktigt fattat hur stor denna gala har blivit. Känns lite hysteriskt när man hör var och varannan ute på stan som ska på denna tillställning. Har biljetter och ska försöka släpa med min vän K. Eller rättare sagt så har hon lovat, eller hur! Haha!

Får se om det blir nån efterfest, ska ju jobba hela dagen!

Vote

Nu skulle jag vilja att alla ni söta där ute går in på denna länk och röstar på mig!

Detta är en reklam till min blogg, så in och rösta!!!



Klicka även in på Kenzas sida som tipsar om denna reklam!

Passa på att handla rosa



Nu tycker jag att det är dax att handla rosa innan oktober månad är slut! Ca 7 000 får diagnosen bröstcancer varje år. Många av dessa botas men inte alla så nu ska vi göra oktober till en rosa månad!!!

Det finns mycket godis att köpa för att bidra till fonden genom att köpa rosa:

  Dax för ny mobil?! Varför inte en rosa?!

Ok, inte höstens färger men rosa klor i oktober är helt rätt!
Phhuu. Träna. Ja. Gör det rosa!

Dessa bilder är lånade från cancerfonden, klicka in här så kan ni få mer information.

Tänd en brasa...

...ja, det är den mest använda frasen hemma hos oss. Tills nu hoppas jag. Vi har nämligen blivit med kamin! Jippie! En stor mysighetsfaktor som kommer att bli väl använd nu när hösten är här.

Skulle även lägga upp en bild på vårt köp som vi gjorde i lördags, en lampa. Kommer från MIO och finns i flera färger. Det är lite 70-tal över men som passar väldigt bra in färgmässigt då det är ganska jordnära färger på bottenvåningen.






shopping

Va iväg en sväng med mami i söndags och skulle hitta något att ha på mig på lördag och självklart hittar man inget när man letar. Men jag hittade lite annat!

En skjorta och en t tröja fick följa med hem.

Men snälla! Har ni tips på nån snygg klänning så skrik till!!!






Jag må se gravid ut men det är jag inte, semester kilona ska bort!!!

i curl

God morgon god morgon. Igår var min kära sambo supergullig som åkte iväg och köpte min efterlängtade i curl!!! Har suktat ett tag nu och så fick jag inviga den nu på morgonen, på mitt "ryss" hår, haha!

Testade plattsidan i dag och ska nog locka i morgon!




Ihhh, såg lite döende ut. Skulle nog sminkat mig lite mer inan kameran åkte fram!

Rött, hot or not

God morgon alla glada! Sitter och äter lite frukost och försöker bestämma mig om jag passar i rött eller inte. Har ju så myckt fräknar så jag tyckte det borde gå. Och så är det höst så lite mörkare hår ska man ha.

Vill bara inte se ut som ruski patruski! Ihhhh!

Vad säger ni om rött hår?! Hot or not??!!



Fylledansk sökes

Då är det snart dax för lite fotboll!!! Ska bara hoppa in i bastun lite och gnugga bort den lilla färgen man fick i Thailand, haha!

Nu hoppas jag att ni där hemma hejar fram Sverige!!!




Goooooo Sverigeeee!!!!

Koh Chang del 1

Tänkte att jag skulle lägga upp lite semesterbilder för att sukta er lite, haha! Snarare att jag längtar tillbaka. Det kommer bli i omgångar och om ni undrar så är det inte så många bilder på oss och det är för att vi känner oss som de röda svenska kräftor vi är, haha!

Enjoy





Detta fina väder landade vi i när vi tog oss ut till Koh Chang. Det som ligger rakt fram är ön vi ska semestra på.



Vi hittade till slut ett hotell som hette Paradise Resort och detta är utsikten från vår bungalow. Nära stranden!





Dessa små sötisar höll jag på att adoptera med mig hem! Mamma med 3 valpar bodde på stranden och jag lovar att de skulle fått bo i rummet om det inte var så att man åkte på böter om man tog in dem eller matade dem.



Pilen visar vart vägen är, man ser en stolpe där, haha. Det var meningen att man skulle se hur brant det var på vägarna som man var så illa tvungen att åka på.



De älskade gungorna som man svingade på ganska ofta.



Längre än så vågade jag mig inte ut, det är inte så vattnet ens räcker upp på mig utan det kom en jätte våg.



Main pool med bar, som dock inte var öppen :(



Jag i barnpoolen, längre än så fick jag inte simma utan badringar, haha!





Varm & kall

Har varit en sväng på MIO och köpt en lampa (visar sen) och hanndlade mat och efter det så blir det FOTBOLL!!! Sprang in på systemet och såg i ögonvrån Varm & Kall. Min vän T bjöd på det när vi var över och jag gillade det även om det va lite sött. Kanske inte passar till fotbollen men nu, hehe.

Mami färgar även håret på mig nu, lite läskigt då jag inte vet om jag kommer att passa, Ihhh! Men det är ju helg så jag hinner färga tillbaka imorgon, haha!


         

Klänningtips!!!

God morgon allihopa! Sitter och letar desperat efter något att ha på mig om man ska på party! Sitter och letar på nätet då jag inte hinner gå i affärer men insåg just att inget kommer hinna komma fram då jag behöver den till nästa helg!

Så nu behöver jag er hjälp!!! Har ni några bra tips på snygga klänningar/toppar!!!!! Ni är mina ögon just nu då jag inte kan ta mig ut och leta!


                     Brooker Klänning

Think think

Sitter och jobbar lite. Ska lackas lite naglar i olika motiv så det är bara att låta fantasin flöda och resultatet kommer att komma i januari!



What time is it?

God morgon! Eller för mig känns det som en salig blandning av morgon, dag och kväll. Brukar kunna ställa om ganska snabbt efter en resa men nu är jag super trött och kan sova överallt! Och då menar jag överallt. Bussen, tåget, lunchen skulle inte förvåna mig om jag somnar nu vid datorn!

Nu är det i alla fall dax att ta sig till jobbet och en efterlängtad kaffe!

Kram

Sjuk i benet

Hemma igen! Borta bra men hemma bäst :)

Idag bar det iväg till sjukan igen då de trodde jag fått en till propp! I benet dock. Då vi flög hem fick jag en otroligt obehaglig känsla i benet som värkte och det blev svullet, så idag har jag varit på sjukan och tagit en ny röntgen och ett ultraljud. Känns inte riktigt som man har tid med sånt just nu då det jämt är mycket att ta tag i efter semestern!

Skriver mer sen om Thailand men nu ska jag nog bara vila mitt ben framför lite Hollywoodfruar!

God natt ♥

Flygdax

Sitter pa Trats flygplats som ska ta oss till Bangkok nu. Har varit en vecka pa Kho Chang och slappat! Sa nu ar det bara att ladda batterierna for imorgon blir det marknad!!!



En av deras storsta marknader och det finns till och med en karta over omradet sa man hittar!

Nu ar det flygdax! Kisses ♥

RSS 2.0