Sommarväder & grill

Äntligen är det lite härligt sommarväder att man kan sitta ute i linne utan att frysa!
Har just slängt i mig supergod mat som jag gjort (not), jag gillar att övervaka istället, haha. Nu funderar jag på att slänga mig i hängmattan och mysa med Mr och vovve.
 
Här hittar ni receptet..
 
 
 
 
 

...segt

God morgon!
 
Snart semester! Hoppas det fina vädret kommer tills man ska vara ledig! Vaknar upp till regnet och blir inte så pigg på att hela sommaren ska se ut så här! Regnar det så är det bara att gå in och jobba för semesterkänslan är då som bortregnat.
 
Ngn som vet när man kan mobilblogga?! Bara massa problem med denna portal för mig så det är väl dax att byta.
 

Midsommar firande

Igår fick vi en underbar dag! Brukar ju regna varje år men det var varmt och solen var framme. Synd bara att det inte går att sitta ute på kvällen utan att frysa men så är det ju varje år.
 
Lilla B skulle självklart få sin första midsommarkrans.
 
Den var lite stor...
 
...så pappa fick låna den.
 
Första dansen med mamma.
 
Älsklingen firade midsommar hon med. (mutad med godis)
 
Efter firandet blev det tårta!

Midsommar drömmar

Trevlig midsommar!
Tänkte jag skulle passa på nu då man inte kommer åt portalen i mobilen.
Nu ska jag ut och njuta av det fina vädret innan firandet börjar.
 
 

Helg!

Ja, äntligen helg! Mycket har hänt här hemma och nu sitter jag i soffan och försöker slappna av. Mr eldar då jag fryser, det är midsommar imorgon! Och vi eldar! Haha.

Kommer inte in på foton så det får bli imorgon!

God morgon måndag

Helgen har gått åt i soffan, andra helgen i rad. Vädret har gjort det möjligt att ligga i soffan då det regnat hela tiden!

Tror jag har liggsår. Randig av sofftyget, trodde jag! Celluliter snarare av att bara äta, kanske dax att röra på sig?! Haha!

Grodan har legat och slappat med oss.


Minsta sverigetröjan!

Mr tyckte det var dax att hans guddotter skulle ha en Sverigetröja! Nu matchar hon oss!!!


Matchdag Sverige!

Sitter hemma nu efter en ganska trög arbetsdag, fint väder också! Idag blev det jobb i Sverigetröja och även Sverigenaglar, peppad för oavgjort som det brukar bli när vi möter England. Dax att bryta trenden om vi ska ha en suck! Go Sweden!!!


Morning

Ahhh, vilken match det blev igår! Första matchen för oss och jag kan tänka mig hur besvikna de svenska fansen är! Men det är väl som vanligt. Hoppas så mycket och allt blir skit.

Inget nytt, en vanlig jobbvecka och ingen sol i sikte, även där som vanligt. Den svenska sommaren är här!

Igår fick jag en bild från Mr då han fotade ute. Jaja, du behöver inte visa att du sitter på altanen och jag är på jobbet! Ser sen att han visade grannens träd som ligger över vår nya bod. Andra gången blixten slår ner där och jag undrar om han kommer ta ner den eller om det blir tredje gången gillt?!


Vilken sport?!

Är hos syster för lite grill och det stora problemet är vilken kanal som ska vara på. Speedway GP, formel 1 eller fotboll.


Aldrig igen...

Idag var en ledig dag och då ställde jag upp för W när hon skulle ta examen. Den praktiska delen var jag hennes nagelmodell. Och jag säger att bara för jag jobbar med naglar så kan även jag fuska. Demade nya lack som har glitter och jag missade massor på sidan av ALLA naglar när mitt eget lack skulle av, haha. W kommer döda mig när dagen är över!
Men jag gick upp 6 på en lördag för henne så vi kanske är kvitt nu.


God morgon torsdag

Igår fick vi finbesök :) grillade lite med grekiskt tema. Supergott! Ganska trött även fast det var en lugn dag på jobbet. Eller ja, i mellanåt vart det lugnt. Men snart helg och vi får hoppas vädret blir bra!

Nu ska jag släpa upp Monstret som ska till dagis.


Älskar...

Jobbar i Solna idag och har just insett att jag får p rabatt på Espresso House som ligger i samma lokal!!! Inte bra för en som missbrukar kaffe och efter en dag så vet alla 3 som jobbar vad jag ska ha,haha!


4 juni

God morgon! Idag är jag ganska seg, svårt att somna in igår som inte brukar vara något problem annars. Kan kanske vara så att man bara har segat hela helgen så energin var på topp.

Igår hann vi med att se Mission Impossible 4. Har lite svårt för Tom men filmen var bra. Måste se de andra delarna igen!


Mysväder

Konstant regnande. Man kan med andra ord ligga i soffan utan dåligt samvete! Jag kan säga att hela dagen igår gick ut på att ligga i soffan och få liggsår.

Storm var det också, Monstret ville inte gå längre än till brevlådan. Samma sak idag. Känner mig som en dålig matte som inte släpar iväg henne. Men att vara blöt gillar ingen av oss.

Idag har jag legat framför Desperate och så har jag sett Red Riding Hood. En bra film och man märker att det var lite Twilight stuk på den. Absolut sevärd en regnig dag som denna.


Gräsänka

Mr är på firmafest ikväll och jag tänkte mysa till det med att ta hand om mig själv. Lacka om tånaglarna, nej. Sitter under en filt med vetekudden. Rosé, nej. Varm mjölk med honing. Jag har iaf Desperate på dvd:n. Fattar inte att det är juni och det är snorkallt!

Just nu drömmer jag mig till Mexicos härliga stränder!


1 juni

Äntligen fredag! Dagarna denna vecka har verkligen flytit ihop, man har jobbat och kommit hem och lagt sig. Trist att solen har försvunnit och det känns kallt, vi har gått in i juni och vi vill ha värme!!! Men det är väl Sverige i ett nötskal.

Det som är bra med regnet är att man kan krypa upp i soffan och slappa och så mår gräsmattan bra!



Glad på dopet med bra väder!

RSS 2.0