Ny vecka

Och så är det en ny vecka och 24 dagar kvar tills vi är på väg till Thailand!!

Igår så var vi bort till Sickla för att kolla in om vi hittade några gardiner. Tror i har letat i all evighet! Men nu slog vi till på en vepa från Hemtex som skulle kunna fungera och så blev det en gardinlängd från IKEA som jag får sy om till en kappa. Det finns inga kappor! Är det helt ute? Det är vi som är helt ute verkar det som då jag får sätta mig och sy om! Tror vi har kappor i alla rum (3 rum) som jag sytt till!

Men det kommer att bli så bra då de kommer att kännas så mycket mysigare när man får upp gardiner.

Lägger upp bilder sen!



Bärkesella

Sitter och jäser i soffan nu efter en supergod hemlagad pizza (lovar att ingen ätit godare) och en dessert. En väldigt enkel dessert (säger jag som knappt kan rosta en macka). Så vill ni göra en enkel och inte för onyttig efterrätt så gör en bärkesella, eller vad man kan döpa den till!

Nu ska jag sätta mig och glo på lite speedway som går av stapeln i Vojens och hoppas på att vi får en svensk som åker bra!

Trevlig kväll ♥



Så gott som frisk

Nu blir det inga fler slangar och tester! Än på ett tag ialla fall. Fick min dom från sjukhuset och ja, jag var inte döende.

Men mina kärl i huvudet gick inte som de skulle eller rättare sagt inte som hos alla andra (jag är inte som alla andra, haha). Inget farligt som de kommer att rätta till som tur är. Det sjuka är att det var en eller som de trodde att det var en liten blodpropp. De kunde dock inte säga att det var så till 100 % då kärlen gick på ett annat sätt så röntgen inte kunde visa allt, men av det som de såg. Men jag får medicin för det och hoppas (ska) bli bättre. Och då även motverka blodproppar. Så mycket termer och doktorspråk så man fattar ju hälften, haha!

Sjukt om man har jobbat med en blodpropp i hjärnan! Låter ganska allvarligt. Ett annat ord för det är stroke vilket låter mer allvarligt! Men som sagt jag blir behandlad! Måste sluta tänka på det nu bara! Dax för en lugnare period, halvfart är det som gäller :)


                                                  

Män som hatar kvinnor

Skulle hyra Män som hatar kvinnor igår. Men alla va såklart uthyrda så M fick köpa den. Och jag kan bara säga att den var värd vartenda krona!

Är lite si så där när det kommer till svenska filmer, gillar dock Beck, men denna va sjukt bra. Har inte läst boken dock men den måste vara hur bra som helst. Tror nog den kan va bökig med alla namn men jag ska nog köpa med de andra av hans böcker när vi åker till Thailand.



Kiss i byxan?

Jaha, idag blev jag stucken för tusende gången för att få en slang i mig. Idag var det dags för skiktröntgen. Jag tänkte att magnetröntgen var det värsta jag gjort då jag har lite fobi för trängre utrymmen och behövde lugnande, men icke.

Skiktröntgen va värre. Den tog dock bara nån minut istället för 20 minuter. Men man fick en vätska som skulle in i blodsystemet för att man ska se allt på bilderna. Vätskan gick in snabbt i blodet och det läskiga va att man kände hur den gick i blodet. Först in i armen upp mot huvudet och då kändes det som man druckit dålig Tequila, varmt i halsen. Sen vidare ner i andra armen och ner i ena benet och där kändes det som om man kissade på sig. Det va hemskt! Han sa att det skulle kännas så innan men inte så mycket trodde jag. Va tvungen att kolla 2 ggr om jag kissade ner mig, haha.

Nu hoppas jag i alla fall att jag slipper alla dessa hemska undersökningar! Trodde ju att jag skulle få lite migräntabletter på nån timme och sedan hem igen. Men nu har det gått sedan i måndags och jag är än inskriven på sjukan
.


(Wikipedia)

Die facebook...

Blev tipsad om denna t-shirt! Tycker den va så cool men det tycker jag bara för att jag måste vara den enda på denna jord som inte har just facebook! Frågan är om man kan ha den på sig men jag gillar den, haha!






Cool reklam från Nivea



Såg denna coola reklambild från Nivea som cirkulerar på nätet. Tycker att de gjorde ett fantastiskt jobb! Min bakdel är ju typ lika stor som soffan, så hjälper den för soffan så borde den hjälpa för mig!  Jag ska köpa den, haha!


Tidigare än tidigast

Sitter färdig för att gå då jag ska iväg och träffa en neurolog klockan 9. För tidigt känns det som men det är det ju inte, bara det att jag måste åka tidigare för att det är lite längre än till jobbet.

Jaja, sen hoppas jag kunna gå till jobbet men man vet aldrig vad de kommer hitta på för att man ska stanna. Hoppas bara jag slipper fler stick i armarna, ihhh!




Ses senare! ♥

Med rätt till paus

Sorry för att det inte kommer så mycket inlägg just nu men det händer saker runtomkring mig som jag inte räknade med skulle hända.

Måndagen började med att min härliga arbetskamrat L tvingade iväg mig till sjukan då jag haft en ständig huvudvärk sedan torsdagen som inte vill släppa. Har haft problem med denna sedan längre tillbaks men inte fått hjälp av de s.k läkarna på vårdcentralen så jag gav faktiskt helt enkelt upp.

Men så gjorde jag som L sa och tog mig till St Göran där de tog största allvar på detta! Trodde faktiskt att jag skulle komma hem igen med lite värktabletter men som slutade med att de inte ville släppa iväg mig från sjukan.

Har gjort lite prover b la magnetröntgen, huva!!! Men ska tillbaka imorgon för mer prover. Känns lite läskigt med alla tester osv. Tänk om det skulle va ngt och det som oroar mig mest är att det kanske tar en jäkla tid att reda ut vad det är! Jag har i alla fall alla bestik i lådan så jag hamnar inte på psyket, haha!

Får se vad morgondagen visar, hoppas alla ni andra har en härligt solig dag!!!

Lack med dekoration

Glömde ju visa bilden på dekorationen jag gjorde. Va som den förra fast då det är inne att mixa guld med silver i höst så gjorde jag det med + att jag la på stenar.



Ringen är från DK. Love it!


Sköna söndag

Har sovit så gott som hela dagen. Man skulle kunna tro att jag var bakis då jag legat i solsängen på terassen och sovit till på eftemiddagen och när jag reser mig så har benet somnat, haha! M sa att grannen måste tro att jag va packad.

Blev ett glas med bål men inget mer då mitt huvud inte pallade mer än vatten. Men det va härligt att få komma till Nortan! Lite frisk luft!



Bill och Bull som vissa sa på jobbet, varför?!

Fest kväll

I kväll bär det av till Skogen! Och med det menar jag att vi ska ut till Norrtälje och fira T som blev ett år äldre i onsdags!!!! Grattis!!!

Har fruktansvärt ont i skallen än och den har suttit i till och från sen i torsdags! Så jag har nallat en starkare tablett av M för att kurera mig innan kvällen kommer!

Ska bli så skönt att få träffa dig T, va ett bra tag sedan vi sågs! Och grattis än en gång!



shoot me

Fick sådan fruktansvärd huvudvärk igår att jag va tvungen att gå hem och lägga mig på soffan. Har inte migrän, om jag inte fått det nu, utan bara en hemsk värk. Lugnade ner sig när jag fick mysa framför tv:n med lite höjdhopp m.m. Men så vaknar jag och har det igen. Ska till jobbet så får man se om huvudet exploderar eller inte. Hatar när det håller i sig så länge! Tur att det är fredag så man kan vila sen. Men imorgon ska man va på topp igen!!!



Testade att lacka om naglarna men lägger den bilden sen för det syns inte på den här.

Matta lacker

Sitter och gör naglarna, eller rättare sagt lackar dem! Skulle göra naglar men kanske gör det senare mot hösten så det blev en matt lackning. Tycker det är så snyggt med svart matt lack, andra färger är jag lite osäker på om jag gillar. Men svart med dekoration till hösten kommer jag att ha ganska ofta känns det som.




sjusovare

Ibland skulle jag vilja ta en liten sovmorgon! Men icke. Sitter och äter innan det är dax för att jobba. Lilla sessan hon äter och går och lägger sig igen innan det är dax för dagis och det ser så skönt ut! Värst är när hon lägger sig i sängen, då är det nära på att man kryper tillbaka!

Trodde hon va en hund som går upp 6 varje dag men insåg när M sa att hon sover till 11 när han e hemma med henne, att det är faktiskt jag som släpar upp henne! Haha! Måste sluta med det!



Ingen har ringt

Nu så här på morgonkvisten sitter jag och läser Expressen och ser att Robinson har börjat, snyft. Och med det menar jag att jag inte kom med! Vet inte om jag riktigt trodde att det skulle hända men de har iaf inte ringt. Undrar om de har lämnat ett meddelande eller om min tele va avstängd, haha! Ne, ska bli skönt att sitta hemma i soffan och njuta av dem istället för att vara där och slita, men jag skulle behövt tappa ett par kilon till.



Årets Robinson spelas in på Dominikanska och jag kan nog lova att det inte ser ut så här.

speedway kväll

Äntligen kväll och snart mat. Känns som att man bara tänker på mat ibland, haha! Syrran och hennes sambo kommer över och sen blir det lite speedway kväll! Idag kör de i Målilla och vi hoppas att våra svenska förare ska dra någon nytta av att vi kör i Sverige. För er som ska kika på matchen så sänder svt 24 19.30 direkt.

Vi får hoppas att det blir en härlig kväll och ingen som fightas, så osportsligt. Det blev en sådan för ett par matcher sedan mellan Scott och Emil. Not good not good.




Trevlig Speedway kväll!!!

090815

Uppehåll igen, men nu är det helg, jippie!!!!! Hoppas bara det fina vädret håller i sig!

I går va jag hos syrran för att äta kräftor eller rättare sagt åt alla andra kräftor och jag åt annat. Tycker inte riktigt om sånt och varför inte låtta de andra få lite mer?! 

Har inte hänt något  förutom att man jobbar hela dagarna och lägger sig i soffan och somnar när man kommer hem vilket har gjort att det inte blir så mycket inlägg. Men men.

Ska faktiskt jobba lite extra idag så det är därför jag nu sitter och halvsover framför datorn, skulle vilja sova längre nån dag! Kanske i morgon. Är så jobbigt att kliva upp när sambon ligger kvar och när hunden till och med går och lägger sig där jag sovit för det är varmt och skönt! JOBBIGT!

090812

Tog lite ledigt så det blev inte så mycket inlägg. Eller snarare att jag varit så trött efter jobbet att jag inte har orkat sätta mig vid datorn. Det syntes på meilen då den växte till sig.

Har inte riktigt återhämtat mig från att ha börjat jobba efter semestern. Dels det och att det nu börjar kännas som höst vilket jag inte tycker om. Det brukar väl hålla i sig till september med lite sommarkänsla?! Kom ihåg förra året när vi skulle på IKEA för att köpa ngt till inflyttningsfesten som var i slutet av september så såg vi julpynt!!! Vi står ute och spelar kubb m.m men kom till oss på IKEA och köp julpynt! Det blir bara tidigare och tidigare, jobbigt!

Nu är det dax att göra sin plikt och gå och jobba, ha de gött idag!

Glöm vad jag sa

Jag sa att jag va ett steg närmre hemmafru, ack så fel! Brödet jäste inte som väntat vilket gjorde att det blev kompakt och inte luftigt som ett böd ska vara. Jag skulle kunna slå ihjäl någon med brödet för det var så hårt och så tungt! M tog en bit men sen va det bra. Jag får snarare backa tre steg från min plan som hemmafru, haha!

Hoppas att ni tog tillvara på solen som var idag för det gjorde iaf vi! M & M låg och jäste (mer än vad mitt bröd gjorde) ute i solen.


Mätt och belåten

Ligger och jäser nu efter maten som var super god! Blev en grillad köttbit med potatisstubbe och kantarellsås!



Och under tiden M lagade mat så bakade faktiskt jag bröd (M kollade så att det skulle bli rätt). Den är i ugnen just nu och M är lite skeptisk till att det blir bra då jäsningen inte var helt ok. Men jag är ett steg närmre en hemmafru, haha.


090808

Sorry för kass uppdatering, men nu är det helg iaf! Då orkar jag mer, och solen är framme så den ska jag ta till vara på då den försvinner till nästa vecka. Senare blir det matlagning, för M då. Smaskens! Och så ska det städas men det gör jag mot kvällen och sen blir det mys.

Denna helg var EFTERLÄNGTAD!

Kväll igen

Snart är det fredag!!!! Kan man längta mer?! Tror inte jag uppskattat helgen såååååå mycket innan. Jobbigt efter semestern.

Kan bara säga att vi kommer ta vara på helgen! Fredag lär man va knäckt som vanligt men lördag blir det sol på dagen och god mat med mys på kvällen!!! Längtar! Det var ett tag sen vi riktigt tog det lungt på helgen och försökte koppla av då vi alltid gjorde ngt på semestern.

Tror vi har ett gammalt par här, haha!

Nu är klockan redan 9, säger ju att hela dagen går ut på att jobba. Hann en sväng till IKEA för att köpa brödformar och tog en sväng med sessan men sen var det i säng.

Go natt ♥

morning!

God morgon. Ja, igår var jag så trött att jag orkade ingenting. Jag slutade 5, va hemma innan 6 för jag orkade inte ta mig till gymet. Åt (supergod mat, som vanligt) och städade undan och fixade ute med blommor hos både mig och grannen och vips så var klockan way to much!

Hoppas jag kommer va piggare till helgen då jag såg att det blir sooooolllll!!!!!!  Men va jag så här trött innan semestern? Kanske jag va. Ne nu ska jag fixa innan det är dax för ännu en jobb dag!

Puzz ♥

Redan kväll

Fattar inte att kvällen går så snabbt. När man kommer från jobbet så är man så slut fast man har inte tid att varva ner heller!

Är så trött så det får bara bli detta lilla inlägg för nu tänker jag lägga mig i soffan!

I know, jag är tråkig!!!! Men till mitt försvar så är jag gammal och sliten, haha!

Natti, natti!

snark

JA, i dag var jag tröttare än trött. Gud vad jobbigt att ta sig upp! Tycker inte det va så jobbigt innan semestern och under semestern sov vi inte så länge!

Jag är uppe iaf och har ätit och ska snart springa iväg för en dag på jobbet. Gör man något annat än äter, sover och jobbar. Känns inte som om man hinner annat! Det är de tre sakerna livet går ut på va?




Hoppas på en härlig dag

Hon-jävlar

Jag har just fått min kväll förstörd då jag tänkte bädda ner mig i soffan och kolla på inspelningar och så gick jag för att vattna mina blommor, och då blev kvällen förstörd. Kände att det var kladdigt under blomman och har sett det tidigare ett par gånger och torkat upp men idag så såg jag att det måste kommit från blommorna, och det gjorde det!!!

Jag tittar närmre och ser att det är svart längst ner på alla grenar och då menar jag svart! Det kryllar av svarta små skit djur! M kollade nätet och det verkar som om det är bladlöss!!

Fick dem ute i blomlådorna men tänkte att det är bara nån månad kvar, sen blir det kallare, så jag besprutade så gott jag kunde men de verkar ha tusen liv!

Tänkte att det inte var nån ide att bespruta dem inne så de åkte i komposten, snyft. De jävlarna flyger tydligen in när det står öppet och lägger ägg. Hon-jävlar! Så, inga fönster öppna då de måste kommit från lådorna ute!

När det börjar bli ont om mat eller för trångt på en växt, föds bladlöss med vingar för att kunna flyga till en ny växt längre bort. De kan färdas långa sträckor med luftströmmarna.

Bladlösshonorna kan föda ungar utan att bli befruktade. Ungarna blir i så fall exakta kopior och därför borde det finnas många gånger fler honor än hanar. Per dag kan en hona föda omkring 50 ungar. De obefruktade honornas ungar är redan havande med avkomma och så vidare. Hanlössens befruktning behövs mest då vintern nalkas, eftersom honorna då kan lägga ägg som övervintrar.

En grupp bladlössMina ser dock inte ut så här.
(Wikipedia)

Ännu en dag då man är possitiv va?! Haha!!!

Men nu ligger jag i soffan iaf men borde ligga i sängen.

Sov så gött ♥

Dan tar aldrig slut!

Härligt när man vill att en dag ska ta slut va? Det va första dagen på jobbet efter 4 veckors regn och moln! Men det var inte så jobbigt som jag trodde. Jag gnällde en massa men det lät nog värre än vad det var för dagen rullade på i lagom takt och så gillar jag att gnälla, haha!

Ne nu får man sluta va så possitiv, det är ju bara 364 dagar kvar till nästa semester, haha. (Inte riktigt då vi pyser till Thailand i slutet på september, tur.)

Tror det gick bra på jobbet för att vi gjort så mycket på semestern, pysslat hemma och haft gäster konstant, eller varit gäster. Man varvar inte riktigt ner. Men jag kan tänka mig att efter 10 dagar med sol och bad så vill man inte tillbaka!

Sitter nu och äter knäckemacka med tsatziki. Tog med mig tsatzikin till jobbet och tänkte att det var bara att passa på att fortsätta äta nu med då man ändå stinker och inte borde göra det 2 dagar i rad på jobbet, men o andra sidan så kanske de lämnar en ifred, mohahaha!



Nej det är inte tagit från en skräckis, det är bara jag som äter vitlök, haha! Ne, nu är jag för trött!

Sov så sött ♥

Buhu

Har inte någon större lust för det här längre. Har ingen större lust för något. Börjar nämligen jobba igen imorgon efter 4 veckor semester. Har gått snabbt och har haft mycket besök så man känner sig inte alltför utvilad. När man har semester så ska man åka utomlands för att få sol och vila, för här finns det ingen sol i alla fall!

En sak är säker, att skulle vi inte ha en resa att se fram emåt skulle jag nog hänga mig, haha. Tur att man har lite arbetskamrater som kan hålla humöret uppe!

Ne, nu låter jag som en Bitterfitta igen, haha!

Ses i mårgon alla arbetsglada!
 




Thailand, Kho Chang. Vi kommer snart!!!!

Äntligen klart!

Nu är allting klart i arbetsrummet, eller förutom småsaker som korgar, pärmar mm. Men annars så är det klart! Phhuuu!!!

Tycker det blev superbra. Hittade förvaringsskåp på blocket, helt oanvända som vi behövde köpa då vi redan har en men nu fick vi tre bitar till! Och det blev väldigt lyckat.

Det som jag suttit och svurit åt nu är att jag skulle matcha in gardinen jag sydde med en sittdyna till bänken ni ser mot fönstret. Lättare sagt än gjort!





Älskar min hemmagjorda vägg med världskartan, blev ett lyft!

Speedway GP

Nu sitter jag framför Tv:n och det går ju faktiskt något bra där! Speedway Gp som går av stapeln i Riga. Får hålla tummarna för våra svenska förare.




Här är lite highlights från 2008 och så får jag önska alla där hemma som kollar en trevlig speedwaykväll!

Softardag

Idag är det en mysdag så jag ska gå och lägga mig i soffan och hoppas på att det går något bra på TV:n idag. Behöver städa också men det får bli senare då M kollar på Tv.

Ska försöka sy klart en sak också som inte är världens enklaste. Fattar inte riktigt hur man ska bete sig för att få till det! Jaja, ni får se sedan på resultatet, för jag tror arbetsrummet blivit klart då, jippie!!!!!

Får se vilken ordning det blir av allt!


RSS 2.0