Julmat på Djurgården

I går var det julbord. Snacka om att man är mätt i flera dagar!

Gick till Carl Michael på Djurgården. Super mysigt och det var inget julbord man gick iväg och plockade så man bara år sig mätt på lax och köttbullar efter bara 10 minuter. Det var som en 6 rättersmiddag där allt kom till bordet. Så jag har ätit sill!!!! Gillar inte det men denna var hemlagad med intressnta smaker! Det var gott!!!

KRYDDPEPPARSILL med lök och äpple / DILL & SENAPSSILL med saltgurka /morotssill, citrus och ingefära / DILLGRAVAD STRÖMMING/ kaviar strömming. Serveras med kokt potatis, hårt bröd & västerbottensost 


NAJADLAX med inlagd gurka och hovmästarsås / INKOKT REGNBÅGE med pickels / PORTVINSLAX med pärllök / TERRIN PÅ GRAVLAX med rökt smetana / LÖJROMtoast
med traditionella tillbehör / RÖKT SIK, äggröra och riven pepparrot / PASTEJ på JULGÄDDA, ansjovis och gräslök


JULSKINKA från Rocklunda gård med senapsvariation / Rökt RÅDJURSKORV /
Sylta på GÅRDSGRIS med grönkål / LEVERPASTEJ, saltgurka och rödbetor /
Serveras med rödkål, äpplemos, husets senap och picklade grönsaker


Julstekt VILDAND med slarvsylta på lår / BLODPUDDING / KÅLDOLMAR med lingon / Honungsglaserad GRISSIDA med syrad brysselkål / JULKÖTTBULLAR i äppelgräddsås / JANSSONSFRESTELSE i kopp

STILTON / CHEDDAR, katrinplommon och vörtbröd


CARL MICHAELS JULDESSERTER

Förstår ni att jag är mättad för hela julen! Haha!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0