Shanghai, kontrasternas stad…

Igår kväll åkte vi över till Pudong sidan och satte oss på Ritz Carltons bar Flair, denna bar enligt några i sällskapet ska vara världens högst belägna utomhus bar. Riktigt trevligt och fantastiskt goda drinkar, fråga AK som tog sig igenom halva drinklistan, under kvällen.  Vart en ganska kort kväll, riktigt skönt men vi var väldigt trötta i morse, vi kom inte iväg från lägenheten förens 11.30.

Idag har vi varit i skräddar kvarteret, jag har beställt ett antal skjortor och en överrock, AK har hittat två fina klänningar och en riktigt snygg jacka att sy upp. Det är nästan skamligt att stå och få ner priset, så som vi gjorde, men till slut så blev det en princip sak, ingenting annat!

Nu har vi åkt runt i Shanghai under ett par dagar och något som slår en är kontrasterna. Från att åka upp i finance center (se tidigare inlägg) och ta en drink på Hyatt bar, ett av Shanghais finaste hotell till att på vägen hem gå igenom rena kåkstaden och pruta ner piké tröjorna till 3st för 100 pix! Känns inte lite galet! Helt omöjligt att beskriva, något som måste upplevas. Så jag tänkte försöka beskriva med några bilder nedan…

Yuan Garden med Finance center i bakgrunden

Lite enklare boningar inte långt ifrån alla fina hotell mm

Små butiker som också fungerar som boende. Snacka om att äta sova **** på jobbet! ;)

Tydligen tvättdag när vi var på besök.

Prutning på hög nivå!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0